Uncategorized

paroolist vol miljon

29. august 2014

Palun ärge kirjutage mulle ja küsige parooli. Palun-palun-palun-palun. Muidu on jälle see, et ma mõtlen, et oi, see inimene tundub ju nii tore. Ma talle ikka annan!

Ja lõpuks teab seda 937848375 inimest ja kõik mu asjad on kogu maailmale teada. (Jep, ma olen kursis, et enamik asju ma annan ISE kogu maailmale teada, aga las mul need vähesedki jäävad, eks?)

Siia postituse alla ootan parem ideid. Kellele anda parooli? Kuidas? Mida teha?

what-am-i-going-to-do-6094559

Mul on nii palju teemasid viimasel ajal pähe tulnud, millest täiega tahaks rääkida ja arutada oma lugejatega, sest need on põnevad! Aga ma ei saa, sest siis kohe kuuleksin, kuidas ma olen see ja teine ja kolmas ja… Ma lihtsalt ei viitsi.

Loe ka neid postitusi!

124 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mannu 31. august 2014 at 13:24

    Ma ei saa nüüd aru millest suur draama selle parooli üle. Ask’is olid nõus küll kellegile parooli andma..umbes et: aga kirjuta mulle ja annan. Mina kirjutasin sulle ka kunagi toreda kirja ja isegi vastust pole saanud.. kurb. Ja ilmselt need kommenteerjad kes ütlevad et ära lihtsalt enam jaga kellegile parooli on oma kätte saanud ja ei mõtle teistele kes vb isegi nendest rohkem seda väärivad..

    • Avatar
      Vasta konkreete 31. august 2014 at 19:15

      Ei tea, see viimane postitus on ka mulle, kes ma eelmist kahte parooli teadsin, lukus. Iseenesest tunnen, et veits nõme on… Miks ma seda lolli siis üldse mängisin (trussikumiisu imiteerimine) ja oma saladusi rääkisin, kui neist enam kasu pole… Nüüd mallukal minu foto ja saladused on, aga minul parooli ikka ei ole.

  • Avatar
    Vasta Mari 31. august 2014 at 12:54

    Ma kahtlustaks ka tuttavaid, sest mul on su postitustest korduvalt mulje jäänud, et oled ise väga tore inimene, aga halb inimestetundja. Et nagu ei saa pikka aega aru, kellega on tegemist ja siis tuleb see kõik suure pauguga välja, et tegelikult ju peaksid ohumärgid varem näitama, keda saab usaldada ja keda mitte.
    Seepärast ei oska ka omalt poolt mingit nõu anda parooliandmise asjus. Ma ise lihtsalt ei kirjutaks asjadest, mille ilmsiks tulemisel rohkem jama oleks, kui see mulle meeldiks. Ja ülejäänud asjade eest jah, võta äkki raha kui annavad. Töö eest võib tasu saada. Ei pea ju ütlema, milleks sa seda raha kasutad.

  • Avatar
    Vasta k2rdu 31. august 2014 at 11:42

    Kysimus. Milleks omada avalikku blogi, kui m6ned asjad parooli alla l2hevad? Kas nende salajasemate asjade kirjutamiseks ei v6iks olla m6ni muu moodus?

  • Avatar
    Vasta hmm 31. august 2014 at 10:02

    Mina ei ole ka parooli küsinud. Olen mõelnud sellele korduvalt, kuid oled ise ka maininud, et sul pole aega meile läbi lapata ja kõigile vastata. Mingeid hulle saladusi mul ei ole. Või noh on aga neid teab mu mees kõiki, sest olen temaga üdini aus ja kellegi teise reaktsioon asjade välja tulemisel ei huvita. Lisaks ei oskaks ma neid kirjutada, ilmselt nii hästi, et need ükdse huvi tekitaks. Malluga minuteada ühiseid tuttavaid ei ole. Blogi olen lugenud nii selle siin kui ka eelmise algusest lõpuni läbi. Va siis kaitstud postitused. Kellegagi arutama pole neid küll hakanud, mees küsib ikka aegajalt, kui jälle loen, et kas loed jälle seksiblogi (tervitused Printsessile, sest ka tema blogi algusest lõpuni läbi loetud). Mallukas kirjutab huvitavalt, ta reagseri asjadele sarnaselt nagu mina (väike äratundmis rõõm, kui ikka keegi mu perele midagi teeb, või ütleb siis on saiko lõvi möirgamas), vahe on selles, et tema blogib neist asjadest aga mina mitte. Tihtipeale ei komenteeri midagi postituste alla (viimasel ajal olen seda teinud), on olukordi kus ei ole 100% Malluga nõus, kuid olemata ise tema asemel ei saa öelda kunagi, et ise sama ei teeks. Teoorias ma teeks seda ja seda on teooria. Reaalselt ei tea meist keegi kuidas me mingis olukorras reageeriks.

  • Avatar
    Vasta Pia 30. august 2014 at 22:23

    Absoluutselt nõus andrea kommentaariga!!

  • Avatar
    Vasta andrea 30. august 2014 at 21:53

    Kogu see parooli teema on natuke nagu libateema mu meelest. Ühtepidi Sa soovid võõrastega jagada oma saladusi, aga tahaksid seda teha nii, et võõraste ja võõraste vahel oleks vahe. Osadel võõrastel on paroolid ja osadel mitte.

    Minu meelest on asi pigem selles, et kas Sinu usaldusväärsetest sõpradest- sõbrannadest siis Sulle ei piisa, et Sul on vaja veel mingitele nö “ankeedi” täitnud inimestele oma saladusi usaldada?

    Mulle tundub see parooli teema veidi plikalik – olen nii huvitav ja mu elu on nii põnev – kangesti tahaks, et sellest teaksid hästi paljud inimesed. Aga samas tahaks kogu seda mängu ja info liikumist ikka kuidagi kontrollida ka.

    Eriti kummastav on idee oma saladusi võõrastele müüa – makse raha ja siis ma räägin teile, mis minuga tegelikult veel juhtus ja mida ma tegelikult veel mõtlen.

    Mina ei ole kunagi paroole küsinud ega kavatse seda ka teha, sest nii palju see kõik mind ka ei huvita.

    • Avatar
      Vasta G 30. august 2014 at 22:23

      Ei saa kohe mitte mainimata jätta, et andrea kommentaar üks arukamaid siin teiste hulgas.

  • Avatar
    Vasta k 30. august 2014 at 20:41

    parool tasuliseks, mis seal ikka. 😀

  • Avatar
    Vasta konkreete 30. august 2014 at 14:21

    kas loogiline pole üldse see, et kui sinu tuttavateni on jõudnud see, mida sa nende eest varjata tahad… kas sa ei peaks siis hoopis nendega ühiseid tuttavaid kahtlustama? selles suhtes et mulle tundub, et täitsa võõrad on antud hetkel turvalisemad kui “oma sõbrad”

  • Avatar
    Vasta Karin 30. august 2014 at 10:12

    Ma ei ole kindel, kas keegi pole juba sellist varianti pakkunud, et need, kes soovivad parooli, teevad heategevusliku ülekande Sinu määratud seltsile, MTÜ-le vms, saadavad Sulle maksekorralduse koopia ja saavad vastutasuks parooli. Nii Sa ei “kerja” raha endale ning teoorias peaksid kõik rahul olema.

  • Avatar
    Vasta Pia 30. august 2014 at 09:15

    Ma arvan ka, et kõige mõistlikum oleks lihtsalt siia blogisse ainult ilma parooliota blogida ja salajased postitused teed eraldi blogisse, kuhu siis oma kümnele isiklikule tuttavale saadad kutse.

  • Avatar
    Vasta Daisy 30. august 2014 at 09:04

    Mina olen kogenud, et isegi kõige lähedasem ja sõbranna, keda pidasid enda teiseks minaks, võib sulle noa selga lüüa ja pahatahtlikult jama su kohta ajada, sellepärast pole ma kunagi teistelt asju välja pinninud, kui asi on ülisalajane. Ja ei usalda enam inimesi kinnisilmi.
    Aga mulle võid ikka parooli anda, ma ei tea ühtegi su sõbtannat ega pereliiget, kellega sinu asju arutada. 😛 OKOK, tegin nalja. Ma austan teiste privaatsust endiselt. 🙂

  • Avatar
    Vasta semma 29. august 2014 at 22:40

    ära pane midagi parooli alla… sest kõik siiski ju tahavad su secret parooli ja surevad selle eest. god, dont! ja sul on nii hea storyd parooli all 🙁

  • Avatar
    Vasta silvia 29. august 2014 at 21:59

    Saladus on täpselt niikaua saladus kui seda kellelegi ei räägi. Lihtsam on siis avaldamata jätta need salastatud postitused, kuigi, eks huvitav oli lugeda. kui parooli ei tea siis see on samahea kui mõnel heal raamatul oleks mõni leht välja tõmmatud- ei saa täit ülevaadet. Tore oleks teada ikka parooli.

  • Avatar
    Vasta Merilin A 29. august 2014 at 21:59

    No kurat, pidanuks Lottemaal Su käest ise parooli küsima. 😀 See oleks päris kohatu olnud…

  • Avatar
    Vasta s2mmi 29. august 2014 at 21:48

    Jubehea on nendel kirjutada, et “Ära anna siis rohkem kellelegi”, kes juba teavad su parooli . Nemad ju saavad neid jutte lugeda. Olen ise kaa mitu-mitu korda mõtelnud küsida. Aga tavaline küsimine on kuidagi nõme, et “tahaks nii väga, palun anna”. Samas ei oska ka põhjuseid välja pakkuda tõesti, MIKS peaks seda parooli ” mingile suvalisele” lugejale andma. Kuna olen Su blogi suht igapäevane lugeja, siis oleks muidugi põnev ka parooliga asju lugeda, kuid ei näe erilist põhjust seda levitama hakata !

  • Avatar
    Vasta Cc. 29. august 2014 at 21:20

    Olen pikalt su blogi lugenud ja vahel harva ka kommenteerinud, sa lihtsalt oskad kohe asju huvitavalt edastada ning mind täiega tõmbab su blogi lugema. Sa oled üks ülivinge preilna! 🙂 Aga parooli jagamisest ei oska midagi õelda, eks see ole õige, et kui tahad et jutt edasi ei liiguks siis ei tohiks ka kellegile parooli anda.
    Kuigi ka ise tahaks väga su parooli 🙂
    Äkki peaksidki küsima telefoninumbri, aadressi , isikukoodi või pildi vms 😀 teaksid kellega tegu, kui parooli jagad 😀

  • Avatar
    Vasta Kaili 29. august 2014 at 19:52

    Ainus viis, kuidas sinu isiklikud mõtted jäävad sinu teada, on see, et need jäävad sinu pähe.
    Nii kui need mõtted on välja öeldud, kas sõnaliselt või kirjalikult, siis need levivad. On siis need head sõbrannad ja tuttavad kellele sai räägitud või mitte aga edasi see info liigub. See on kindel. Seega see paroolindus 100 % ei toimi. No minusugustele inimestele toimib, aga eks leidub ka neid, kellele on sinu isiklikud asjad tähtsamad kui enda omad. Aga edu lahenduse leidmisel!

  • Avatar
    Vasta www.minajamuud.blogspot.fi 29. august 2014 at 19:34

    Minule andsid hiljuti parooli, aga siis sama kiirelt vist vahetasid seda? Igatahes uut parooli ma ei tea, aga arvan, ise tead, kellele parooli annad. Mina näiteks anonüümsetele lugejatele ise ei annaks paroolipostitusi lugeda. Pigem nagu näeksid kas või pilti teisest inimesest vms.
    Kuna ma ka pean avalikult blogi, siis pmst näed, kes selle kommentaari taga on. Eks otsusta ise kas soovid minuga uuesti oma parooli jagada või mitte, aga oleks tore lugeda ikkagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Berit B. 29. august 2014 at 19:04

    Arvan, et võiksid parooliga postitustest loobuda. Kui tahad asja endast välja kirjutada, siis kirjuta oma arvutisse ja ära seda avalda.

    Kui midagi avaldad, siis peab alati arvestama sellega, et keegi suvaline täiesti võõras inimene võib su jutust hoopis teistmoodi aru saada. Ja midagi nõmedat korda saata. Sellega peab lihtsalt leppima ja paksu naha selga kasvatama. Muidugi on nõme kui see tuju halvaks teeb. Aga avaliku blogimise juures on oma head ja vead.

    Mina loen su blogi sellepärast, et see on huvitav. Selliseid lugejaid on kindlasti palju rohkem kui nõmedikke, kes tahavad ainult mingit jama kokku keerata. Parool neid viimaseid kahjuks ei peata.

  • Avatar
    Vasta Ann 29. august 2014 at 18:01

    Mulle ka meeldib lugeda su postitusi, olen täitnud parooli saamiseks ankeedi ja puha., siis see vahetus….jaganud seda pole. No ja sinu blogi on tõesti ainuke, mida lugeda viitsin. Ma üldiselt ei aruta loetut kellegagi isegi:-D kommentaarides ainult teinekord saan ise emosiooni ja värki ei näe põhjust ka parooli edasi jagada..ausalt noh, huvitav on . sa kirjutad küll vahel HARVA asju, millega minu arvamus ei pruugi juhtida, aga seda siis see on ju puhtalt minu viga, eksju?

    Vabandan kirjavigade pärast ka, tahvlis käituvad kommentaari tähed imelikult:-D

  • Avatar
    Vasta Mannu 29. august 2014 at 17:46

    Mine pekki, Sa oled nii lahe! (leidsin oma postkastist kirja ja olen küll megahäpikas, aitähaitäh :))

  • Avatar
    Vasta k 29. august 2014 at 17:45

    100€, id kaardi koopia ja alasti pilt 😀 võid kindel olla, et vähesed su parooli teavad/lekitavad siis 😀

  • Avatar
    Vasta haldjapiiga 29. august 2014 at 17:23

    Mulle võib anda.
    Ma elan maal.
    Ma ei leki (lähim naabrimutt on küll 200m kaugusel, aga tema on nii vana, et ei tea arvutitest mitte midagi ja ma igaksjuhuks ei räägi, külaelu kas tead, saab pärast veel valesti aru!)

    • Avatar
      Vasta Anni 29. august 2014 at 17:29

      Mulle võib ka anda, mul pole sõpru 🙁

    • Avatar
      Vasta Georg 30. august 2014 at 16:00

      🙂

  • Avatar
    Vasta Kata 29. august 2014 at 17:15

    Mina arvan, et ära kirjutagi siia mingeid kompromiteerivaid paroolipostitusi, siis pole kellelgi vajagi parooli. Saan aru, et tahad mõnda asja jagada lähemate sõpradega, aga kas selleks poleks targem teha eraldiseisev blogi ainult selleks ja selle lugemine olekski aind parooliga. Ülejäänud rahvas loeb siin rõõmuga tavalisi postitusi ja asi ants 🙂

  • Avatar
    Vasta A 29. august 2014 at 17:05

    Kas sa näed neid meile, mida siin kommenteerides esitama peab? See võtab küll aega, aga üks võimalustest oleks see kui sa sõeluksid läbi kommentaarid ja saadaksid ise parooli nendele meilidele, kust on normaalne tekst. See on ehk midagi mida inimesed taganjärgi muuta ei saa. Kui nad kirjutavad eesmärgiga parooli saada, siis võivad igasugu iba kokku ajada ju..

  • Avatar
    Vasta Tiia 29. august 2014 at 16:55

    Kõigepealt kirjutad mitu erinevat saladust ja paned erinevate paroolide alla. Siis jagad need oma lähedastele.. ja siis olenevalt, milline saladus välja tuleb.. saadki teada kes see äraandja on.
    Nutti sul on. Mõtle mingid intriigid välja saladuste näol.

  • Avatar
    Vasta Mari 29. august 2014 at 16:46

    Ma tahaks lihtsalt isiklikult näha neid inimesi, kes olid nõus seda raha maksma 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. august 2014 at 16:48

      sa räägid, nagu siin oleks juttu seitsmest sotist 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 29. august 2014 at 16:43

    Kui su firma ei ole käibemaksukohuslane, siis ei pea esialgu mingeid makse maksma. Maksad siis kui tahad teha väljamakse endale töötasuna või dividendidena või tasud sellest rahast firmaga seotud kulusid ja ei pea midagi maksma.
    Kui lühikese ajaga laekus 23 inimese raha?

  • Avatar
    Vasta anni 29. august 2014 at 16:33

    japp mul esimesena tuli ka pähe et küsi kurat pappi selle parooli eest. Las siis sõimlevad enda silmad pealuu seest välja…aga raha eest muidugi… nagunii leitakse viis kuidas soppa pritsida… nagunii saab keegi vale inimene jälle parooli teada… las köhivad pappi ja niiviisi saad sinagi midagi…peale sõimu ( mida nagunii igaltpoolt tuleb)…
    Päikest sulle

  • Avatar
    Vasta K 29. august 2014 at 16:30

    haha, just kerjasid siin parooli eest 7 euri, ehmusid kommentaaridest ära, et selle teema maha võtsid? 😀 Aga jh 7 on tõesti väga palju, 2-3 oleks inimesed veel nõus iga kuu maksma. aga 7!!!! Hallooo, äkki ikka korjaks ise oma pulmaraha kokku või kuidas.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. august 2014 at 16:43

      Selgus, et jah, ma ei tohi oma kontole blogi eest raha küsida (ok võin, aga läbi firma seda ajada on ikka paras nuss, sest 7 euri pealt mingeid makse maksta on naeruväärne) 23 kiiremat sõbrakest saavad nüüd oma raha tagasi ja…ee… vot ei annagi kellelegi parooli

      • Avatar
        Vasta ethel 29. august 2014 at 16:52

        Kui sa suudad sama raha eest kulusid näidata firmale siis ei pea sa tulu pealt makse maksma. Lihtsalt näitadki aruannetes et tulu=kulu ja kasum 0. Samas kui juba seda sissetulekuna suuremas pildis – sa maksad ju ainult kasumi pealt. Kas sa tõepoolest loobuksid pigem kasumist, et mitte makse maksta?
        FIEd kes töötavad kodukontoris saavad kusjuures näidata teatud % eluasemekulust ärikuluna. Ses mõttes, et variante sahkerdamiseks on…

  • Avatar
    Vasta Maret 29. august 2014 at 16:28

    Teed anonüümse blogi x teemade jaoks ja püüad kirjutada nii, et poleks sind ära tunda.

  • Avatar
    Vasta :) 29. august 2014 at 15:27

    Ma küll saatsin saladuse, aga parooli ei saanud. Ei hakanud üle ka küsima, sest ei taha saiko muljet jätta 😀 Samas oleksin ka nõus maksma või endast pildi ja lühikirjelduse saatma 🙂

    • Avatar
      Vasta pille 29. august 2014 at 17:41

      Mina olin küll saiko ja küsisin mitu korda 😀 Aga ikka ei saanud. Aga see selleks. Kellegi mõte siin oli hea, et kas äkki saaks nii teha, et kel parooli pole, need ei näegi üldse, et mingi kaitstud postitus on?

    • Avatar
      Vasta Ade 1. september 2014 at 18:51

      Ma saatsin ka, rohkem ei julgenud saata (ei tahtnud ka saiko muljet jätta :P), võib-olla oli üks nendest saladustest, mis võis tunduda nagu oleks 5nda klassi lapse välja mõeldud, mine tea 🙂

  • Avatar
    Vasta Ade 29. august 2014 at 15:16

    Mina ka enam ei ole küsinud, sest korra küsisin ja ei saanud 🙁 No pole hullu, elan kaasa neile asjadele, mida saan lugeda ja ei virise 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 29. august 2014 at 15:13

    Oma blogi all näed Sa ju emaile, kes kommenteerivad. Kindlasti on e- maile mis on juba tuttavad, kindlasti on e- maile meeles kes pidevalt siin sõimavad ja halvustavad. Saad ju ise valiku teha ja valitutele parooli saata emailile.
    Eriti kui ütled, et sooviks ikka privaatsematest asjadest ka arutlusi, nõu ja jõu, siis pigem ongi ju parooli väärt need kes siin ka tõesti loevad ja sõna võtavad?
    Üks lahendus.

  • Avatar
    Vasta Merje 29. august 2014 at 15:11

    Mul on nii kahju, et sul postitused hakkavad parooli all olema, nii tahaks ju lugeda 🙁 Mis sest et ma mitmest asjast olen teisiti arvanud kui Sina, ikka meeldib lugeda. Mulle meeldib isegi Su siga Milvi!
    Muidugi ma saan sust aru, sulle pritsitakse siin ikka igast jälkust näkku.
    Mõned on ikka imelikud, endale ei meeldi, aga ikka käivad lugemas, et siis midagi halvasti õelda kuskil avalikult. Kasvõi Perekooli foorum, kõige huvitavamad on need inimesed, kes ütlevad: ” issand, Mallukas on siuke ja säuke, näed eile tegi seda ja kirjutas toda, mina teda küll ei loe!” – no muidugi ei loe eksole 😀
    Kui tahad kirjutusi parooli alla panna, siis ilmselt oleks mõistlik ainult neile anda, keda 100% usaldad, siis ehk ei leki midagi. Kuigi inimene saab tänapäeval 100% ainult iseennast usaldada, kui sedagi…
    Aga nohh kui mulle tahaksid anda, siis oleks mul küll rõõmus meel 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Ly 29. august 2014 at 15:04

    Ega siin tõesti ühest soovitust olla saagi, et kellele anda ja kellele mitte. Tunnistan, et sinu blogi on üldse esimene ja üks väga vähestest, mida ma loen 🙂 kommenteerin, kui midagi öelda on, sest juhindun põhimõttest, et kui midagi head või asjalikku öelda pole, siis ära parem üldse ütle!
    Nõu sulle anda ei oska, sest tean, et esmamulje võib ikka väga petlik olla, eriti veel, kui inimest ise reaalis näinud pole. Isiklikest asjadest üldse raske ju rääkida, ka tuttavatega, mõnikord võõrastega isegi kergem, aga vaid juhul, kui jutt levima ei hakka. Edu sulle valikute tegemisel!

  • Avatar
    Vasta meow 29. august 2014 at 14:57

    Tee tasuliseks 😉 5 eurot ja asi tahe. Mina maksaks!

  • Avatar
    Vasta Eveliis 29. august 2014 at 14:55

    Kas sa vahetasid parooli?

  • Avatar
    Vasta G 29. august 2014 at 14:55

    Ma olen ka paaril korral mõelnud, et kas küsida või mitte. Ühelgi korral ei ole siiski reaalse küsimiseni jõudnud, sest mõtlen, et võõras inimene ja ehk ei taha anda. Aga jah, võid Facebookis väikese taustauuringu teha, muidugi võtaks see päris palju aega, sest ma usun, et neid parooliküsijaid oleks palju. Ja ka pärast taustauuringut võib ikka mõni hakata mõttetut “heiti” loopima, aga eestlase lemmiktoiduks on paratamatult teine eestlane.

  • Avatar
    Vasta Marleen 29. august 2014 at 14:54

    Aga miks mitte parool = ..€? 😉 Kuigi jah, siis tekib kindlasti jälle kisa-kära, et kerjad vms. Edu ettevõtmises ja kirjutamises!

  • Avatar
    Vasta anna 29. august 2014 at 14:52

    pakun, et kõige lihtsam-loogilisem lahendus on hoida need 2 stiili täiesti eraldi. täiesti eraldi blogides.
    inimesed tulevad su blogi lugema ja näevad: protected – sisesta password.
    passwordi aga pole. küsitakse, aga vastuseid ei tule.
    paar päeva hiljem tuled uuesti blogisse, jälle protected blogi, passwordi endiselt pole.

    ehk siis:
    1. tee eraldi täiesti kinnine blogi, kuhu lasedki ainult XXX inimesed ligi. saadad neile kutsed laiali ning annad teada, et edaspidi kirjutad teatud teemadel sinna blogisse. inimesed saavad teha subscribe ning igakord kui oled kirjutanud, saavad nad teavitava e-maili.
    2. peida oma avalikult blogist ära PROTECTED sissekanded. nagu sa näed, inimesed küsivad koguaeg passwordi ja ilmselt jäävadki seda tegema. KUI ma ei tea, et sul on seal kinnine protected blogi sissekanne, siis ei tekitaks see minus ilmselt huvi ka.

    • Avatar
      Vasta Mari Liis 29. august 2014 at 16:53

      See salasõnaga postitused eraldi blogisse tundub mulle ka hea mõttena. WordPress laseb blogi kinniseks ka teha, nii et pääsevadki ligi ainult need kasutajad, kellele sa ise kutse saatnud oled. Siis ei saa edasi jagada, kui just enda kasutaja salasõna ei jaga.

  • Avatar
    Vasta ethel 29. august 2014 at 14:51

    Sul endal käis paar postitust tagasi läbi idee, et parooli võiks raha eest müüa. A miks mitte? Kui kellegil on ikka väga suur tahtmine sinu sala-postitustest osa saada – ostku endale see õigus. Perele ja muidu headele sõpradele ei pea ju tasu kehtestama – noh neile, kelle kohta sa ise tahaksid, et nad saaksid kõikidest postitustest osa ja üheskoos arutleda.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 29. august 2014 at 14:48

    Kindlasti on raske välja sõeluda inimesi, kellele parool anda ja kellele mitte. Olen päris kindel, et leidub hunnik heitereid, kes lihtsalt loevad su blogi selleks, et pärast kusagil kaagutada, et wtf inimene see Mallukas ikka on.
    Kuid veel rohkem on kindlasti inimesi, kes lihtsalt on sattunud juhuslikult üht su postitust lugema ja enam ei suuda ühtegi lugemata jätta. Sa lihtsalt kirjutad nii kaasahaaravalt ja oled nii ehe, ei ilusta oma elu, nagu paljudel kombeks on.
    Ka mina võtsin pikalt hoogu, enne kui ühel hilisõhtul endast kirjutasin ja paroolisoovi edastasin.
    See on puhtalt sinu enda sisetunne, mille järgi otsustada.

  • Avatar
    Vasta Karina Nurmesalu 29. august 2014 at 14:48

    No ma olen küsinud ennem ka..ja ku imärkan mingit ägedat teemat ja avan selle ja seal on et ainult parooliga siis on mul tunne et mu süda puruneb 1001 killuks 😀 ei tglt mulle hullult meeldib su arvamus asjadest ja ma täie huviga loen su asju ..palun , palun, palju, palju anna mulle parool..ma lihtsalt VAJAN SEDA MALLUKAS TOHUTULT 😀 ja kuhu sa selle mulle kirjutad ? 😛 hot-i v ?? 😀 veelkord pliiis 😛

  • Avatar
    Vasta Piia 29. august 2014 at 14:47

    Ei tea, kas läks segaseks, ma ärkasin just 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 29. august 2014 at 14:46

    Mallu, see parooli-teema on sul nii mõttetu, ausalt 🙂 Ma täitsin kunagi selle ankeedi ja sain parooli. Ankeedi, muideks, täitsin 100% ausalt ning seda parooli ei ole ma mitte kellegagi jaganud. Kui aga muutused tulid ja uued süsteemid parooli saamiseks, siis ma enam ei viitsinud vaeva näha. Sina aga kirjutasid isiklikke asju parooli alla, mida paljud kuritarvitasid ja teevad seda siiani.

    Sa teed selle kogu jamamisega kahju eelkõige endale, sa teed end haavatavaks. Sa lood võimaluse heiteritel saada ligi sinu salajuttudele et siis õigel ajal sindsulle ootamatult p***ga üle valada. Milleks?!? Võta see võimalus neilt ära.

    Mina sinu asemel 1) Kas laotaks kõik, mis pähe tuleb, siia samasse kõigile laiali ja kaotaks igasuguse parooli-süsteemi üleüldse ära (ja who cares, mida heiterid mögisevad) või 2) ei kirjutaks saladusi enam üldse blogisse – ei parooli alla ega peale.

    Oled ju julge tüdruk, eks. Peaksid harjunud kõigega olema ning südamesse võtad sellist kräppi vaid ühel juhul kümnest. Või nii vähemalt tundub. Ja see ongi põhjus, miks su blogi loetakse ning sind armastatakse/vihatakse. Olgem ausad – Eesti on nii väike ja kes tõesti tahab teada saada, mida sa parooli all kirjutab, saab ka selle teada. Varem või hiljem. Mis muudabki selle parooli-värgi täiesti mõttetuks ja sind omakorda haavatavaks.

    Aga muidu – ole tubli ja tervitused pesakonnale!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. august 2014 at 14:51

      Tead, rohkem kui “pasarahe” kardan ma seda, et on mulle väga lähedal seisvaid isikuid, kes võivad mai tea mida mulle reaalselt kokku keerata, kui näevad, et ma millestki “neile mitte sobivast” räägin.

      • Avatar
        Vasta Liis 29. august 2014 at 14:54

        Aga ära karda 🙂 Tead ju küll, et inimesed tõmbavad ligi just neid asju, mida nad kõige enam kardavad. Äkki parooli kadumine paneb sind veidi rohkem mõtlema ka selle üle, et MIDA kirjutada üleüldse ning ehk jääb mingi postitus kirjutamata, mida hiljem muidu kahetseksid?! WIN-WIN ju! Oled nüüd ju peaaegu avaliku elu tegelane 😀

  • Avatar
    Vasta Piia 29. august 2014 at 14:46

    Miks ei austa inimesed seda, et parool on ainult neile endile :s .
    Tahavad ju lugeda, siis austagu.

  • Avatar
    Vasta alvi 29. august 2014 at 14:44

    Varjant seegi, et kirjutad mingi olukorra ( nagu sul oli selle toreda onkeliga, kes betoonkingi pakkus) ja siis uurid kuidas keegi sellele reageeriks ja kuidas käituks 🙂 et mingi stressiolukord või nii 🙂

  • Avatar
    Vasta Jessika 29. august 2014 at 14:40

    Ma su viimast parooli ei tea, millest on mul ülikahju, aga pole siiani söendanud nuruma ka tulla.
    Siin kommentaarides oli paar head mõtet küll, loodan, et saad abi ja annad juba varsti teada, mis sa sellega siis peale hakkad, sest mina tahaksin väga su parooli, imelik öelda aga olen justkui fänn 🙂 meeldib su tegemistel silma peal hoida, sest sa tundud nii lahe inimene 😉

  • Avatar
    Vasta Aire 29. august 2014 at 14:38

    Ma ei tea kas sul on siin meelde jäänud need, kelle jaoks sa oled koguaeg tubli ja kes mõistavad miks sa seda kõike postitad ja elavad su blogile positiivselt kaasa, kuid sa võiksid alustada parooli jagamist vähestele ja kui sealt lekib ka parool, siis on küll nihu, sest siis need usaldusisikud pole midagi nii suured usaldusisikud.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. august 2014 at 14:36

    Eks ta raske ole jah, sest ükskõik mis süsteemi Sa välja mõtled, siis kunagi ju ei tea, millise naeratuse taga peitub hoopis keegi muu. Ainuke variant ongi ilmselt see, et annad parooli vaid neile, keda sa reaalselt tead ja kelle mõistuse kodus olekus kindel oled.
    Näed .. oleks isegi Su blogi parooli küsinud, aga mul ei olnud Sulle ühtegi mahlakat juttu selle juurde oma elust pajatada. Nii ma siis leppisin kurva tõsiasjaga, et ma ei pea iga killukest Su elust teadma. Küll lepivad teisedki. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marii 29. august 2014 at 14:29

    Lase südamel otsustada! 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 29. august 2014 at 14:27

    Ausalt öeldes ei tunne sa ju neid inimesi kes su blogi loevad. Sa ei tea kas räägitud saladused on reaalsed. Seda paroolijagamise asja pead oma sisetunde järgi tegema. Alati on neid kes nagunii seda edasi jagavad ja reaalset kontrolli sul selle üle nagunii ei ole. Kui jagad vaid tuttavatele ehk ei saa piisavalt arvamusi ja arutelut. Kahjuks jah ei tule ühtegi head ideed kuidas inimesi selekteerida.

  • Avatar
    Vasta Katu 29. august 2014 at 14:26

    See oleneb paljustki sellest, kui suurele seltskonnale sa oma salajasi postitusi näidata tahad. Kui tahad, et see ring oleks väike, koosnesks tuttavatest siis tulebki usaldada vaid neile. Kui aga sulle pole oluline lugejaskonna suurus vaid pigem, et mingeid psühhe sinna ei satuks siis ehk piisaks ka vaid sellest, kui nad küsiksid oma õige nimega näiteks facebookis? Mitte et keegi sexyplixx123 saadab sulle meili, et “Klä anna parooli”, vaid noh näed reaalselt mis inimesega tegu on. Facebooki konto järgi saab päris palju öelda inmese kohta. Ja teiseks saad ju googeldada. Näiteks see Kätlin vms, kes siin terroriseeris… jne. Tingimuseks võiksid panna ka selle, et postituste all kommenteerimine oleks oma õige nimega. Sel juhul inimesed enne mõtlevad ehk kui ütlevad.
    Muidugi hakkab üks hetk see parool levima jälle aga see on paratamatus. Mina isegi kunagi küsisin sinult parooli, aga jäin vastuseta, ega mu maailm ei varisenud kokku aga noh mis seal siis ikka.

  • Avatar
    Vasta A. 29. august 2014 at 14:26

    Mainisid vahepeal, et küsiksid ehk parooli eest raha – olenevalt summast oleksin mina küll näiteks nõus 😛 Samas kes ikka sitta keerata tahab, eks see leiab ka need mõned eurikud v.a. too ”neiu” kes kõike tasuta soovis 😀

  • Avatar
    Vasta preili R 29. august 2014 at 14:25

    Ma ei olegi siiani aru saanud ,mille alusel neid paroole jagati!olen siiani su kõik lood läbi lugenud,kuid mitte alati kommenteerinud,kuna pole olnud põhjust.. lihtsalt vaikselt läbi lugenud ja vsoo.. niiet selle järgi kes kommib koguaeg,ei saa kll neid jagama hakata,see oleks ülekohus 🙁 kuid noh kui ei saa,pole hullu,loen sis neid mida lugedasaan…

  • Avatar
    Vasta vvv 29. august 2014 at 14:24

    Küsi 5 küsimust, pohlad mis küsimused. VB midagi psühholoogilist ja vaata vastuste järgi 😀
    See küll vast liiga keeruliseks ei läheks copypaste ja asi ants.
    Aga mina tahaks parooli ilma selletagi 😀

  • Avatar
    Vasta Merit 29. august 2014 at 14:23

    Suurem osa parooli küsijatest on vist fb kaudu? Kunagi kui ma veel ühes müügigrupis modena olin, siis ma ntx tegin inimestele, kes gruppi soovisid, väikest tausta uuringut tema fb konto põhjal. Igasuguste kahtlaste nimedega inimesed jäid kohe välja. Sõprade arvu vaatasin ja neid nimesi seal, ühiste sõprade olemasolu. Sellega üritasin selgeks teha, kas on mingi fake konto või ei. Kui inimese konto on totaalselt kinnine, siis sellisele ma parooli kindlasti ei annaks.

    • Avatar
      Vasta A. 29. august 2014 at 14:30

      Näiteks minu FB konto on täiesti kinnine võõrastele inimestele. Miks ma nüüd seetõttu ”halvem” teistest olen ? Lihtsalt ma ei soovi, et iga suvaline minu pilte ja andmeid uuriks. Samas poleks mul midagi selle vastu, kui Mariann mind sõbralisti lisaks ja seeläbi kõike mu kontol näha saaks – paraku arvan, et kui ta teisigi nii lisama peaks, suureneks ta sõbralist tunduvalt.

      • Avatar
        Vasta Maire 29. august 2014 at 14:36

        täpselt. üdini kinnine FB ei tähenda veel kahtlast inimest. mulle ka ei meeldi kui keegi suvaline mu FB kontol kolab…sõbralistis on ka ainult inimesed kellega soovin kontakti hoida.

      • Avatar
        Vasta Merit 29. august 2014 at 14:56

        Minu mõte, kinnist kontot omava inimese eiramine oli see, et inimene, kes ei taha enda tegemisest teistele teada anda, mis hea pärast peaks ta saama parooli, et lugeda võõra inimese mõtetest ja tegemistest? Mind ennast üldse ei rahuldaks vastus a´la “su postitused on nii ägedad”. Käsi peseb kätt ;D .
        See üksteise sõbraks võtmine oleks hoopis teine teema. Ma isiklikult ei võta võõraste sõbrakutseid ka vastu 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. august 2014 at 14:39

      Arvestades, kui paljud seda parooli küsivad/küsiksid (ütleme nii, et praegu keskmiselt 25 000 klikki päevas, jumal teab, palju INIMESI), siis ma jääkski spiooni mängima 😀

    • Avatar
      Vasta kesse? 29. august 2014 at 20:43

      Mul on ka kinnine konto ja seda sellepärast, et mu enda privaatsus on mulle tähtis ja ma ei taha, et mingid võõrad jälgiks mu isiklike andmeid, lapse pilte. Ei stalkiks mind ja mu sõpru ja ei kaetaks mind ( väike ebausk) jpt.

  • Avatar
    Vasta L. 29. august 2014 at 14:21

    Aga kas muidu sellist võimalust pole, et mitme parooliga kirjutad? Näiteks kui on selline ülimegasalajane teema, siis selle parooli annadki ainult lähedastele. Vana parooliga kirjutad aga lihtsalt selliseid postitusi, mis avalikkuse ees päris niisama ei peaks olema?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. august 2014 at 14:40

      Selles on asi, et see vana parool on ka lekkinud nendele inimestele, kelle pärast üldse see parool siin on…

      • Avatar
        Vasta Sandra 29. august 2014 at 14:42

        Ma ausalt ei saa aru, kuidas parool lekkida saab? Kui mina saan parooli, siis on nagu loogiline, et ma seda edasi ei jaga ju. See koht on minu jaoks jumala arusaamatu.

      • Avatar
        Vasta L. 29. august 2014 at 15:41

        No aga kes tahavad, saavad parooli niikuinii tuttavatelt kätte. Selles pole ju üldse mingi probleem, isegi kui nüüd tasuliseks tegid.

  • Avatar
    Vasta marika 29. august 2014 at 14:21

    Mul oleks küll kahju, kui sa parooli ära muudad ja enam seda ei jaga. Elan sulle igas tegemises kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 29. august 2014 at 14:20

    Mina ka näiteks ei tea sind isiklikult. Lihtsalt mingi aeg sattusin lugema ja nüüd olen k6ik postitused läbi lugenud. Ja ainult oma mehega m6nd asja arutanud. Mulle meeldib VÄGA lugeda su blogi. Aga kui sa paned k6ik parooli alla, siis mul pole sinuga ühtegi seost et saada neid lugeda. Niii kahju 🙁

    • Avatar
      Vasta Regina 29. august 2014 at 18:49

      Olen täpselt sama meelt sinuga Kerttu. TÄPSELTTT!!!!!;) sama kommentaari tahtsin kirjutada 😀

  • Avatar
    Vasta Inimene 29. august 2014 at 14:19

    Väga lihtne.
    Anna parool ainult nendele, kellele sa annaksid selle ilma küsimata. Nendele kes küsivad ja keda sa muidu ei tunne, ära anna.

  • Avatar
    Vasta Alice 29. august 2014 at 14:19

    Ma olen mitu korda mõelnud ,et küsin parooli ,aga siis olen mõeld et ah mis ikka küsin nagu nii on võõras inimene 🙂 samas kui on põnevat juttu,siis miks mitte?! Jah raske on jah eristada ,kes halb või mitte. Ma pidasin ka blogi mingiaeg,alguses oli põnev et oh nii paljud tunnevad huvi mu elu vastu. Siis kui kuulsin esimesi kõlakaid (halvustavaid) siis panin parooli alla, siis aga osad “keda ma enam ei usaldanud” küsisid parooli ja kui ma nendele ei andnud,siis tegid nad suure poleemika ja lõpude lõpuks läksin päris paljude tuttavatega riidu 😀 Ja siis lõpetasin üldse blogimise ära.
    Ma arvan,et selline asi lihtsalt käib kaasas midagi pole teha,peab ära kannatama. Raske on eristada halba heast 😀 mina näiteks olen lihtsalt noor tudeng ,kellel pole lapsi veel aga tahaks lugeda ja kogeda näiteks sinu tegemisi jne aga sul on raske seal teisepool mõista kas ta tahab halba või mitte 😀

  • Avatar
    Vasta Eveliis 29. august 2014 at 14:19

    Kuidas sa julged öelda, et sa jälestad seda veeämbri asja? Kui mina, tilluke mõttetu inimene, julgesin öelda, et mul on kopp ees (mis on miljon korda leebem varaint jälestamisest) sain ma teada et ma olen egoistlik ja empaatiavõimetu inimene, kes ilmselt siin maailmas elamistki ei vääri:D

    • Avatar
      Vasta Maire 29. august 2014 at 14:33

      oled selle pärast egoistlik ja empaatiavõimetu et sulle veeämbri jama ei meeldi??

      kui aus olla, siis mulle ka ei meeldi. inimesed teevad ikka igast hullusi…

      • Avatar
        Vasta Eveliis 29. august 2014 at 14:54

        Jah, läks vägagi korralikuks vaidluseks, sest mina leidsin, et ma võin annetada ja toetada siis kui tahan ja keda tahan, ilma veeämbrita. Lõpuks sain teada, et OMA blogis ei tohiks OMA arvamust kirjutada. The usual:)
        Aga parooli teemast läks nüüd küll välja:D Sry!

    • Avatar
      Vasta Kissu 29. august 2014 at 22:50

      Teate, algselt oli kogu selle mõte see, et külm vesi halvab korra kogu keha ja inimene saab tunda, mida halvatu tunneb – ta ei saa end liigutada. Aga kui nüüd vaadata seda katset, kuidas inimesed kiljuvad ja hüplevad siis see on kõigest väga-väga kaugel!

  • Avatar
    Vasta Marilyn 29. august 2014 at 14:17

    Küsimus, mis eristab tšillid inimesed imelikest: “Teatavasti kukub võileib maha alati või pool vasta maad. Teatavasti maandub kass alati käppadele. Aga kui panna kassi seljale võileib, mis pidi see komplekt siis maandub?” Inimesed, kes kehitavad õlgu, ütlevad, et ükski inimene ei pane võileiba kassi selga või arvavad, et see on liiga debiilne küsimus, on ise debiilsed. Inimesed, kes viitsivad leiutada ükskõik, mis lahendi, on normaalsed. Ja nendele võid parooli anda.

    • Avatar
      Vasta A. 29. august 2014 at 14:37

      Sa mõtled nüüd, et õige vastus on : jääb õhus keerlema, nagu juba aastaid mööda netti ringlevas videos ?

    • Avatar
      Vasta Liisu 29. august 2014 at 14:42

      Hahahaaaa…see on üks parimaid küsimusi, mida olen kuulnud üle pikka aja.:D Aga kas sa tead, mis küsimusega saab psühhopaate tuvastada?:)

      • Avatar
        Vasta Marilyn 29. august 2014 at 15:47

        Naise ema suri ära. Kui naine oli ema matusel nägi ta seal kena ja huvitavat meest, keda ta enne polnud näinud. Ta arvas, et mees on imeline ning armus temasse kohapeal. Kuid ta ei küsinud mehelt numbrit ning ei leidnud kuskilt tema kontaktandmeid. Natuke aega hiljem tappis naine oma õe ära. Miks?

        • Avatar
          Vasta Printsess 29. august 2014 at 16:30

          Sest lootis seda meest uuesti matustel kohata? 😀

        • Avatar
          Vasta Evelin 29. august 2014 at 19:19

          Sest õde sai kuskilt mehe kontaktid? st. armukadedus? või siis jah, et lootis uuesti kohata

        • Avatar
          Vasta kesse? 29. august 2014 at 20:34

          Õe mees oli.

  • Avatar
    Vasta Nella 29. august 2014 at 14:14

    Pead näost näkku hakkama inimestega kokku saama. Mis on minu jaoks vähe jama… Ma ei paikne kodumaal. Rsk 😀

    • Avatar
      Vasta Agnes 29. august 2014 at 15:17

      No sama siin ! 🙂

      Olen ka mõelnud parooli küsida, sest Mallukas oma lugudega on SUUREPÄRANE, aga sedasi “nuruda” ei meeldi- pigem saaks kokku, aga vot- ei ela Eestis enam…

  • Avatar
    Vasta Heleri 29. august 2014 at 14:13

    Ma olen ka mõelnud mitu korda sinult parooli küsida,aga see on ainult mõtteks jäänudki.Kuidagi loll tunne oleks seda nuruda:D Vot ei oskagi sulle nõu anda mille põhjal seda teha,sest ega läbi arvuti ekraani inimest ei näe ja küsimuste põhjal võib ta ka “normaalne” esialgu tunduda.

  • Avatar
    Vasta A 29. august 2014 at 14:12

    Kui ma tahaks ka võõrastele parooli anda, siis küsiks fotot, täisnime ja nt telefoni nr. Aga ma arvan et sul on õigus ka privaatsusele ja parool peaks olema ainult inimeste, kes sind tõesti teavad. Kui sa millegi kohta nõu tahad, siis kirjuta “lugeja kiri” 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. august 2014 at 14:42

      aga kui see “lugeja kiri” oleks minu elust, siis saaks see inimene ikka aru, kes ma ei taha, et teaks 😀

  • Avatar
    Vasta Anni 29. august 2014 at 14:11

    Mina tahaks kindlasti parooli! Selle nimel võin lausa anda enda blogi parooli, mida teavad vaid 5 inimest! Ja kus on ikka väga salajast juttu 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 29. august 2014 at 14:10

    Aga iiial ei tea ju, kes see pagan oli, kes parooli kuritarvitas. 😀 ja saladusi saab välja mõelda ka..

  • Avatar
    Vasta Maire 29. august 2014 at 14:09

    ehh…ja ma just olen meeles mõlgutanud, et küsiks ka.

    Kuid kusjuures, eks see sõelumine olegi selline keeruline. Kunagi ei tea ju kes sinna satub.

    Võibolla oleks mõtekas teha kuidagi sellistele pühilugejatele? näed ehk e-maili aadresse neil kes pidevalt kommivad? … eks kommentaaride järgi ole ka ju näha mis sorti inimesega tegu. vist…
    see muidugist nõuab suuremat sorti eeltööd.

    Aga kuidas sul siiani nende parooliteadjatega on olnud? oled kahetsenud ka kellegi puhul, kellele oled eelnevalt parooli andnud?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. august 2014 at 14:43

      Konkreetselt nimeliselt ei ole kahetsenud, aga olen kahetsenud, et NII paljud teavad, sest paljud mu eraelu asjad on välja tulnud inimestele, kellele ma ei tahaks oma elust midgai rääkida.

  • Avatar
    Vasta Helena 29. august 2014 at 14:09

    Aga alati ei peagi ju seda infot kuskil otstarbekalt kasutama? Mina küll ei kasuta… lihtsalt loen ja olen õnnelik edasi 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 29. august 2014 at 14:09

    Ma arvan, et see saladuse saatmine parooli vastu oli väga hea, sest kes iganes seda parooli kuritarvitab, selle saladuse võid sa avalikult üles riputada koos nimega. 🙂

    • Avatar
      Vasta Anni 29. august 2014 at 14:13

      Aga kust tead, kes parooli edasi andis?

      • Avatar
        Vasta Liina 29. august 2014 at 19:42

        Usu mind, sellised asjad tulevad varem või hiljem välja. 😉

        • Avatar
          Vasta Cac Tus 30. august 2014 at 10:45

          Perekoolis lausa keegi uhkustas, et mõtles ise mingi saladuse välja ja sai parooli. Ja jagas seda muidugi “viisakalt” ka teiste soovijatega.

          Nii et ilmselgelt Malluka ees tehakse hea nägu pähe, et see parool kätte nuruda, selja taga on hoopis teised lood.

  • Avatar
    Vasta Preili Perks 29. august 2014 at 14:08

    Kuna ma täpselt ei tea, kuis see paroolide süsteem töötab, aga igaksjuhuks küsin, et kas kuidagi nii ei ole võimalik teha, et absoluutselt igalühel on erinev parool, millega ta lugema pääseb. Siis jääks see parooliedasiandmine ka ära. Aga selline süsteem on vist lihtsalt hea unistus, jah?

    • Avatar
      Vasta Maire 29. august 2014 at 14:14

      ehk oleks meiliaadressiga selline asi võimalik? nagu on igasugustel kodulehtedel, kuhu logid oma e-maili ja parooliga sisse, ja näed ainult ise. edasiandmisest pole kau. ja nii oleks ka lihtsam ebameeldivat inimest eemal hoida?

  • Avatar
    Vasta Helena 29. august 2014 at 14:08

    Las need teavad, kes siiani teavad. 😀

  • Avatar
    Vasta Heleriin 29. august 2014 at 14:07

    Jätkuks eelmise kommentaari esimesele poolele tekkis mul mõte, et miks mitte küsida ehk paroolisoovija käest, milliseks otstarbeks ta postituses sisalduvat infot kasutab 🙂

    • Avatar
      Vasta L. 29. august 2014 at 14:18

      Ilmselgelt enamik kirjutavad lihtsalt, et loevad läbi. Mina näiteks ei kommenteeri isegi paroolipostituste all enamasti, loen läbi ja kõik. Nagu suurema osa blogidega. Vaevalt, et keegi nüüd tuleb ja ütleb, et prindib postituse välja, joonib vasturääkivused välja ja tulevikus hõõrub Mallukale nina alla. Või hakkab neid müüma 2€/leht 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 29. august 2014 at 14:06

    Ära lihtsalt enam parooli jaga 🙂

    Eelnevale, mis tänu challenge tegemisele saab siis teada kas inimene kasutab parooli halvasti või mitte? 😀 Ei saa ju, seega see küll arulage plaan:D

  • Avatar
    Vasta Päti 29. august 2014 at 14:06

    Jaga ainult headele ja väga lähedastele sõbrannadele… Võõra puhul kunagi ei tea kelle lehma lellepoeg ta olla võiks ja edasi pläkutab 😉

  • Avatar
    Vasta Mirjam 29. august 2014 at 14:05

    Ma arvan, et Sinu sisetunne ehk teab, kes on õige inimene ja kes mitte. Ise isiklikult ei tule kinasti Sinu parooli küsima, kuna kui lugu on ai ult teatud inimestele, siis seda peab austama. 🙂 Loodan, et suursin natukene aidata! 🙂 Päikest!

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. august 2014 at 14:04

    Mulle tuleb anda :)))

  • Avatar
    Vasta karyna 29. august 2014 at 14:03

    Kui aega oleks siis ehk suhelda inimesega? Aga no eks tegelt kõik suudavad paarile küsimusele normaalselt vastata ja tegelikult ikka parajad idioodid olla . Aga tee mingi challenge äkki , nagu see veeämber vms ? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. august 2014 at 14:06

      Mul ausalt ei oleks elu sees aega niimoodi kõigiga suhtlema hakata 🙁 Jah, nagu see ankeedi värk näitas, et normaalselt suudavad vastata inimesed küll ja siis mind täie pasaga edasi heitida 😀

      Ma JÄLESTAN seda veeämbri asja ja ma ei teeks seda iial oma headele lugejatele 😀

      • Avatar
        Vasta karyna 29. august 2014 at 14:11

        See oli lihtsalt näide, mõtle ise midagi ägedamat välja 🙂

      • Avatar
        Vasta Agnes 29. august 2014 at 20:39

        Veeämbri asja idee on hea, sest haigus, mille vastu võitlemiseks see heategevus algatati on koledamast koledam. Aga et iga suvaline mats, kes tegelikult ei teagi, mis on ALS seda nüüd juba teeb. Mul sai ka juba mõnda aega tagasi kõrini.

        • Avatar
          Vasta ko 31. august 2014 at 11:41

          Ei ole hea idee, paljud lollid nimelt ei tea, et nad annetavad selle jaoks, et loomadel katsetatakse asju ( kuigi loomdel katsetamine pole isegi efektiivne )…… eeh, loodan et point arusaadav, see veeämber mõttetu

          • Avatar
            ko 31. august 2014 at 11:44

            ajaa, see ka et see raha ei jõua üldse abivajajateni vaid, juhtkonna palkadele
            läheb 4 milj vmsuurem osa annetustrst. Idikad annetavad rikastele pappi
            ……. et lollid, kes sellest als värgist midagi ei tea siis ärge võtke sõna!!!! 🙂