LOOMAD Milvi

oo kallis Milvike

9. september 2014

milvar-1544716Meie peres kasvavad kõige kiiremini just Milvi ja Mari. Okei, Milvi kogub vist kehamassi kiiremini kui Marike. Kõht on igatahes juba üsna uhke ja väga paljud on mult küsinud, et kas Milvi on tiine. Samas küsitakse seda ka minu kohta viimasel ajal üllatavalt palju…aga noh, see selleks.

Tihti küsitakse mult, et miks ma üldse Milvist ei kirjuta, nüüd ma siis kirjutan ja vastan kõikidele teie küsimustele Milvarikese kohta. Halleluuja, praise the lord!

  • Mida Milvi sööb? Milvi sööb põhimõtteliselt kõike, mida talle anda, või mida ta ise kätte saab. Naljakas on see, et ma olen näinud teda söömas kalajäänuseid, pürgi, hallitanud asju, plastikut, paberit, pappi, puitu, aga näed porgand meie preilile ei meki. Samas olen ma näinud ka, kuidas Milvi sööb ära pool kilo suhkrut, mis kogemata liiga madalale riiulile jäetud oli ja teine kord pistis ta nahka kilo leivajahu…Kõige suurem lemmik on Milvil aga kohupiim. Igatahes tema söök koosneb tavaliselt eilse päeva jäänustest, piimast, koerakrõbinatest, õuntest, saiast-leivast, keedukartulitest ja põhimõtteliselt kõigest, mis ööseks kogemata külmikust välja unustatud või Maril toidukordadest alles jäänud on. Mõni ime, et ta kõht nii usinalt kasvab.
  • Kui suureks Milvi kasvab? Seda ma tõesti ei tea. Öeldi, et võib kasvada isegi 50-60 kiloseks, aga praegu on ta juba viiekuune ja on tõesti ikka omajagu kasvanud. Mina teda näiteks enam sülle võtta ei jaksa. Kardo veel jõuab.
  • Kuhu Milvi häda teeb? Õue, õunapuu alla. Tuppa pole eriti õnnetusi juhtunud.
  • Kus Milvi magab? Hetkel meie väikses esikus, sest kuidagi imelik oleks teda ööseks aedikusse jätta. Kuigi tal on seal kuut ja madrats ja isegi tekk olemas 😀 Kui remont valmis saab, siis magab Milvi kusiganes ta maja peal magada soovib. Praegu on see lihtsalt raskem, sest terve maja on täis ehitusmaterjale, kilesid, kotte, tolmu, mustust ja Milvile meeldib kõike ümber ajada, sisse astuda ja tükkideks närida.
  • Kui palju siga maksab? Milvi maksis sott.
    3-2-2620255
  • Kuidas Mari ja Milvi läbi saavad? Mis neil ikka läbi saada, Mari kilkab õnnelikult kui Milvit näeb ja Milvi laseb tal rahumeeli enda seljas turnida, kui Marikene seda tahab.
    kollas-1975843Nüüd palve kõikidele lugejatele: kust saaksin ma Milvile põhku? Ma tunnetan, et ta armastaks põhku pugemist!

 

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Deisi 16. september 2014 at 13:43

    Mul oli ka notsu, kelle nimi oligi Notsu- andekas, mis?:D
    Igaljuhul, söögiga peaks siiski piiri pidama, kindlad kogused ja kindlad kellaajad. Ma ÜHE korra alistusin ta vingumisele ja andsin hommikul süüa, ta hakkas IGA PÄEV see sama kellaaeg süüa tahtma (pool tundi enne äratuskella-.-) kaalu peab tugevalt jälgima ning kindlasti ei tohi anda midagi soolast, sool on sigade vaenlane!
    Minul magas nots voodis, teki all:D

  • Avatar
    Vasta Eneli 10. september 2014 at 11:56

    Milvi on ikka nii vahva! Muideks Kuusemäe talus, Raplamaal sündisid nädalavahetusel 12 minisiga! Sa vist said ka enda Milvikese sealt? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2014 at 12:09

      Sain 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 9. september 2014 at 23:29

    Kas ühe pildi peal on “pärlid sigade ees”? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2014 at 06:32

      Jah, kuigi Mari omad 😀

  • Avatar
    Vasta semma 9. september 2014 at 18:56

    minu käest saab põhku!

  • Avatar
    Vasta Siku 9. september 2014 at 17:02

    No täiesti teemast välja, aga ma praegu alles avastasin ( tegelikult ma ei olekski seda väga palju varem saanud avastada, sest varem ma ei lugenud su blogi üldse, kõik muudkui sheerisid seda küll, aga mind ei huvitanud üldse ja …) igatahes, tagasi asja juurde. Ma just avastasin et su mees on seesama Kardo, keda ma hea mitu aastat tagasi ühe väikelinna bussijaamas kohtasin. No ta päris seesama ei ole, sest tal ei ole enam oma kohevat soengut, aga ikkagi seesama. 😀 Noh, kus on alles avastus, eks. 😀 Nüüd on mul ainult kahju, et me tookord vaid paar lauset vahetasime ja rohkem suhtlema ei hakanud, sest praegu oleks küll kuradi hea mõelda, et mu sõbra naine on MALLUKAS! 😀 Ajaks kohe nina püsti 😀 Tegelt, mul muud targemat ei olnudki öelda. Head õhtut! 🙂

  • Avatar
    Vasta merje 9. september 2014 at 13:55

    Ägedad olete!
    Ma tahtsin ka kunagi endale siga, aga trepist ta vist pole võimeline käima? Kas ta annab ise märku kui hädale tahab?
    Mari pilte vaadates meenus, kuidas ma oma 11kuuse tirtsuga poejärjekorras olin. Üks tädike ütles, et oi kui armas laps. Plika siis naeratas laialt oma hambutut naeratust. Tädi ütles: “Issand! Hambaid polegi suus!” ja tegi vehkat 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. september 2014 at 14:00

      Nad vist tegelikult on võimelised küll, aga siis sa pead neid ikka kohe harjutama hakkama. Milvi näiteks pelgab ja ei tule.

  • Avatar
    Vasta Kati 9. september 2014 at 13:46

    Ma mõtlen kas tal kindlat söögikogust ei ole päevas ettenähtud? Ülesöömine võib liigestele, seljale, jalgadele üks päev ära teha, ja see remont ja looma piin on see mida keegi ei sooviks ma usun.
    Aga päris suureke tuleb tast siis ikka, ei ole midagi nii mini 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 9. september 2014 at 13:43

    Lahe lugemine. Kõik olete ülinunnud koos. 😉

  • Avatar
    Vasta merka 9. september 2014 at 13:27

    www. lilliagro.ee müüb põhku