Uncategorized

ma olen armunud

12. september 2014

Jah, ma olen tõesti armunud. Õnneks ei pea ma kotte kokku pakkima hakkama, sest uut meest ma leidnud pole. Ma leidsin hoopis uue koha, kuhu meie pere rahanatukese viia. Nimelt külastasin ma eile Lushi kauplust, kus mind viidi kurssi siis Lushi firmaga ja näidati erinevaid lahendaid tooteid.

Nagu toidupoodideski – julgustatakse ostjaid valima kosmeetikat lähtuvalt oma isikupärast – šampoonikerade ning -tükkide hulgast, vannivahtude mägedest ja ka värskete näomaskide hulgast. “Meie eesmärk on teha kosmeetikat, mis oleks nii naturaalne kui võimalik ja vältida sünteetiliste säilitusainete kasutamist” ütleb Constantine. Seetõttu on igas Lushi tootes parima kvaliteediga ja võimalusel ka mahedalt kasvatatud koostisained: ürdid, viljad ja eeterlikud õlid.
Lushile on ka oluline ökoloogiline sõnum: enamus toodete juures kasutatakse vähe või üldse mitte pakendust, kusjuures meie arendustiim tegeleb pidevalt selliste toodete väljatöötamisega, mis ei vajaks pudelitesse panemist. Ühtki toodet ei testita loomade peal.

Kuna neid loomade peal ei testita, olen ma nüüd täiesti valmis selleks, et kandideerida selleks inimeseks, kelle peal neid testitakse, sest noh…APPI. Kõik asjad on nii hea lõhnaga. Kui ma mingi hetk tagasi ostsin endale Victoria’s Secreti kreemi ja mõtlesin, et küll on hea lõhnaga, siis trumpas suht kohe selle üle Babe kehapiim, sest lõhn on samuti imeline JA ei ole keemiat täis. Nüüd ma ei teagi, millel täpselt see kõige parem lõhn on.

lush-8654422

Testeritest sain Formulae Known As kehakreemi, mida ma siis eile kasutasin. Lõhn on JUBE. Ma isegi ei ütleks lõhn, vaid mingi imelik apteegihais. Aga kreemi tööd tegi küll. Sama arvamus oli mul näokreemist, mille testrit ma enam leida ei suuda, aga vahet pole, sest KÕIK ülejäänud asjad olid nii võrratud, et ma ei teagi kohe mida kosta.

Ma tahtsin kindlasti proovida tahket palsamit ja šhampooni. Siis pidin ma ostma Sultana seebi ja Kardole musta söeseebi. Veel läks mu ostukorvi mustsõstra lõhnaline vannivaht, mida saab neljaks lõigata ja neli korda kasutada. Kardole ostsin proovimiseks ka valgendavad hambapesutabletid. Endale bubble gum huulekoorija, mis lõhnab nii hästi, et Kardo oli ise valmis seda ära sööma. Värskelt niidetud muru lõhnaline duššigeel on ka Kardole  – aednik nagu ta on.

Aga minu lemmikud on need pildil kollases ja roosas pakendis “vanniplastiliinid”. Ma eile võtsin roosa kasutusele (kollane on Ellile) ja no Mari pole mitte kunagi nii hästi lõhnanud! Võtsin väikse tüki, see oli nagu näts. Hoidsin jooksva vee all ja see ajas vee vahule. Ülejäänud tükiga hõõrusin Mari ja sain tema ka üleni puhtaks. Suuremad lapsed tahavad sellega kindlasti mängida ka, aga ma ei raatsiks anda, pean ma ausalt ütlema 😀

Ahjaa, kollases pakis on kingitus, kus sees on seep, kaks vannipalli, massaažiseep ja duššigeel. Mari tahtis ka kaeda, nagu näha.

unnamed-1-5444661

Okei, aga mul on nüüd 22 lehekülge turvatoolist tõlkida, enne kui ma saan minna Kurepesasse turvatooli järgi, siis Renaut’i meie nädalavahetuse prooviauto järgi ja siis Mari-Leenule ja Meelisele külla krevetipastat sööma.

Ps! Kõik Lushi asjad vedelevad praegu toas ja siin lõhnab niii-niii-nii hästi!

 

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Laux 16. september 2014 at 16:03

    Nõus! Paljude toodete lõhn muutub pikema aja jooksul väljakannatamatuks – eriti vannitoas, kus üldiselt on soojem ja niiskem. Toodetest endast ka täpselt nii palju muljetada, et alguses mõjuvad hästi ja kõik jutud. Aga natukese aja pärast nahk harjub ja kogu efekt kaob. Miinustest tooks välja veel selle, et tõesti, need pole päris loodusliku kosmeetika nime väärilised tooted. Nende looduslikkust tõestab muidugi suurepärane võime minna hallitama, mida minul juhtus maskidega tavaliselt poole purgi pealt ja suurem osa toodetest läks alati raisku ükskõik kui palju ma ei plötserdanud. Kokkuvõttes tuli Lushi kasutamine kallis.
    Aga teisest küljest on nende vannipommid küll üli mõnusad ja head. Ja kellel vähegi näonahamured, siis Cosmetic Warrior oma rõveda küüslaugulõhnaga on tõesti väärt abimees ja see minu arust säilis ka kauem kui teised.
    Veel meeldisid mulle need massaažiõlid tahkel kujul, sest olid niisutavad ja lõhnasid hästi, aga kokkuvõttes jäi mind häirima selline hügieeniküsimus, et kes või mis seal peal kõik elasid kui seda massaažikat sai oma käppade vahel näperdatud ja siis jälle kuhugi hoiule pandud.

  • Avatar
    Vasta Laura 16. september 2014 at 11:26

    Mina samas neid tooteid, suures osas, kasutada ei saa, sest see kunstlik hais, mis neil küljes on, ajab öökima.

  • Avatar
    Vasta P 13. september 2014 at 11:17

    Holy mother of Jesus. Ma jumaldan neid massaažikaid (endal on sama, mis sul seal karbis). See pruun osa jätab veits jutte, mille ära hõõrumine võtab aega (alguses tekivad rullid, mis justkui ei tahaks üldse ära minna, aga lähevad), aga tänu sellele saan ma oma armsalt kaasalt normaalset, arvestatavat massaaži. mõnus

  • Avatar
    Vasta Maria 12. september 2014 at 23:12

    Ära siis hea lõhna pärast õigekirja kohe ära unusta 😀

    Šampoon – mitte “shampoon” või veel hullem, nende kahe kombinatsioon 🙂
    Tester – testrid. Käändub nagu “number”.

    Vabandust, et selline tähenärija olen, lihtsalt häirib natukene, kui blogijad ei vaevu õigesti kirjutama 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2014 at 07:41

      Minu meelest on see just tore, kui sa vaevud hoopis mind aitama. “Vaevu õigesti kirjutama” on naljakas väide. Nagu ma teaksin, kuidas on õige, aga meelega, teie kiuste ei kirjuta. Kui ma teen vea, siis kohe päris ausalt selle pärast, et ma olen loll ja hea meelega võtan teie parandused vastu, et edaspidi mitte neid vigu teha.

      • Avatar
        Vasta ginger 13. september 2014 at 10:27

        Dušš käändub ka jätkuvalt dušš: duši: dušši. Nii et dušigeel on ikka 1 š-ga 😀

      • Avatar
        Vasta Maria 13. september 2014 at 15:43

        Hea teada! 🙂
        Selle “ei vaevu” all pidasin seda silmas, et ma ise kasutan iga väiksema kahtluse korral alati ÕS-i (http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q) ja kontrollin, kas sai ikka õigesti. Minu jaoks on see lihtsalt üks-kaks klikki, mida kõik võiksid teha, kui midagi kirjalikku netti üles riputavad 🙂 Samas mõistan, et kui seda kahtlust ei teki (noh, harjumus on sees ja ei tule selle pealegi, et võiks midagi teisiti kirjutada), siis ei teki ka seda tunnet, et peaks kontrollima.

        Seega võib siis vajaduse korral ka edaspidi pisut tähti närida? Mõned lähevad hullult närvi, kui neid parandatakse 😀

  • Avatar
    Vasta ivsh 12. september 2014 at 17:14

    Renaut’i? Tõsiselt? 🙂
    Renault’sse äkki?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. september 2014 at 17:19

      mida iganes 😀 sinna kuhugi jah 😀

  • Avatar
    Vasta L. 12. september 2014 at 17:08

    Ma olin ka alguses suuuuur Lush’i fänn. Aga nende toodetega on mul selline jama, et alguses tooted mõjuvad ja teevad kõik heaks ja suurepäraseks, aga mingil hetkel toimub vastupidine efekt. Olen sealt mitut shampooni ja palsamit proovinud ja kui alul tundub, et probleemid kaovad, siis pikema kasutuse tagajärjena hoopis probleemid löövad võimsamalt esile. 🙁

  • Avatar
    Vasta Anete 12. september 2014 at 14:43

    Mina olen ka suur Lushi armastaja! Olin võlutud esimesest Sultana seebist, mis mulle aastaid tagasi Inglismaalt kingiks toodi. Soovitan veel nende tegemistesse-põhimõtetesse süveneda, need ei ole sellised ühekülgsed ega pealiskaudsed. Nad on terve süsteemi läbi mõelnud. Minu hingele teevad nad pai, ja seetõttu pole mul vahet, kas seal siis on veidi keemiat või mitte.
    Grass dušigeel on mul praegugi ja iga kord pesemas käies on tunne, et olen spas. Uus kraam on mul juba välja valitud. Lisaks võtan järgmine kord 5 vana potsikut kaasa ja saan tasuta näomaski. =D Jess!!

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. september 2014 at 13:14

    Lushi tooteid ostaks küll kotiga kokku, sest kõik seesugune nooo niiii meeldib. Paraku ma ei kannatanud seal poes eriti olla. Seal on natuke liiga palju head lõhna koos.

  • Avatar
    Vasta Tikker 12. september 2014 at 13:04

    Lõhnavad tõesti hästi ja need, mis ma kunagi kingiks sain, ka toimisid hästi. Aga käisin just spetsiaalselt nende kodulehel uurimas selle tahke šampooni koostist, mida kunagi kasutatasin ja indeed – esimesel kohal on endiselt SLS. Mis oli ka põhjus, miks ma nende tooteid juurde ei ostnud. Keemiavaba on väga suhteline mõiste…

    Huvitav, kas nende kohalik koduleht on tehtud 10a tagasi, et selline välja näeb…

    • Avatar
      Vasta Nam 14. september 2014 at 04:25

      Jah,hiljuti sattusin isegi uurima neid koostisained ning üllatus oli suur,peale seda pole lushi tooteid enam kasutanud ning ei kavatse ka. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 12. september 2014 at 12:28

    Lushi tooted on tõesti head. Eriti meeldivad mulle tahked shampoonid. Mõndadel toodetel on lõhnad päris ebameeldivad, aga no head on nad sellegipoolest 🙂 Aga kui aus olla, siis ma avastasin hiljuti ühe Eesti päris oma looduskosmeetika firma, mis teeb samuti tahkeid shampoone, vannitooteid jms. Lõhnad neil küll suurepärased, tooted loomulikult ka 🙂 Koduleht on neil praegu uuendamiselt, aga facebookist täitsa leitav. Tegu on siis “Maikelluke” firmaga.

    • Avatar
      Vasta ginger 13. september 2014 at 10:24

      Nurme seebil ka tahked šampoonid. Kasutan juba pea aasta kanepiõliga varianti ja olen vaimustuses. Kui šampooniga pestes pidi ikka hiljemalt üle 2 päeva pesema, siis juukseseebiga läheb mõnikord kuni nädal, enne kui tekib tunne, et võiks nagu pesta ka. Ja muidugi imeliselt lõhnavad kehaseebid: eukalüptiga saunaseep, teepuuseep ja patšuli-apelsiniseep on suured lemmikud!

  • Avatar
    Vasta Carolin 12. september 2014 at 12:27

    Appiappi, ma ei suutnud suurest elevusest seda postitust lõpunigi lugeda.
    Ma ametlikult ARMASTAN Lush Cosmetics poodi!! Arrrrmastan arrrrmastan arrrrrrmastan. Isegi veel Eestis elades ja mitte nii varakas olles seadsin ma ikka igal palgapäeval oma sammud sinna. Lõpuks müüjad juba teadsid mind ja sokutasid ka testreid ja sätendavaid kingitusi mulle kotti xD Ilmselt said aru milline harakas ma olen. Proovi kindlasti (ahh, Hispaania ja Eesti toodetel erinevad nimed..) igatahes, seda südamekujulist tahket sädelevat kehakreemi!! A D O R A B L E. Ja kindlasti näomakse (Eesti poes oli kolmapäeviti kaubapäev ja sai värsket kraami) ja American Dream shampooni!!! Ja neid tahkeid shampoone! Ja neid seeeepe… Üldse – kõikeeeee. Kui keegi võtaks, siis ma läheks sinna poodi tööle ja sillerdaks seal printsessi kleitides ringi ja hõõruks inimesi selle sädeleva kehakreemiga. Ja elu oleks lill!!

  • Avatar
    Vasta Maarja 12. september 2014 at 11:41

    Milline hinnaklass neil on? Seda palsamit ja shampooni tahaks küll proovida, vanni küll kahjuks kodus pole 🙁 Kas neid poode Pärnus ei asu? Ise Tallinna eriti ei satu kahjuks…

    • Avatar
      Vasta Maarja 12. september 2014 at 11:42

      Alles nüüd märkasin, et neil on e-pood, vabandust 😀