Uncategorized

mitme mehega sa maganud oled?

2. oktoober 2014

Murelik lugeja kirjutas mulle pettumusnoodiga kirja, et julgen üldse valge abielukleidi poole vaadatagi, ilma et kardaksin lahtise leegiga põlema minna. Valge olevat ju süütuse märk, ja üks teine märk, nimega Mari Johanna olevat ju elav tõestus sellest, et süütu on minu kohta sama absurdne, kui see, et sünnitusel delfiinidele mõelda viib valu ära. (Reaalselt oli sellel teemal kunagi Naistelehes artikkel. Naine muudkui mõtles delfiinidele ja põhimõtteliselt aevastas valutult lapse välja! Aga see selleks)

Tsitaat kirjast: “Ma saaksin veel aru, kui oleksid ainult Kardoga oma elus maganud, siis mängiks valge kleit veel kuidagi välja, aga nagu ma aru sain, oli sul ka enne aastate pikkune suhe ja arvan, et te kindlasti seksisite!”.

tumblr_mby6imhchg1rxd8rh-6461937

Ma ei hakanud küll sellele kirjale vastama, aga ma loodan, et kallis kirja autor nüüd südarit ei saa, aga ma olen isegi VEEL mõne mehega maganud, kes ei ole a) Kardo, b) mu eks. Huvitav, mis värvi kleidi ma siis selga peaks panema? Või olen ma juba nii hooraradadele uitama läinud, et minusugune peaks üldse püksid jalga panema? No, nii vahelduseks?

Hiljaaegu ütles üks naine mulle, et tema on seksinud ainult oma abikaasaga. Ei, see naine ei olnud 60 aastane 😀 Aga naljakas, et see mind nii üllatas. Vanem generatsioon elas ju alati niimoodi ja just vastupidine pani neid kulmi kergitama ja ristimärki ette lööma. Aga tänapäeval?

Kui palju on üldse neid, kes on seksinud ühe mehega? Või neid, kes ootavad seksiga abieluni? Kuidas nad julgevad? Selles suhtes, et on ju täiesti võimalik, et inimesega lihtsalt puudub seksuaalne klapp. Mul näiteks on nii olnud. Mees täiega meeldis mulle, mina talle ka, meil oli koos väga tore ja naljakas ja kõike, aga seks oli lihtsalt nii kohutav, et ma terve aja mõtlesin, et saaks see õudus juba ükskord läbi 😀

tumblr_m9231xljku1qap6cwo1_500-1255893

Kena on mõelda, et eneseväärikusega naine magab ainult meestega, kellega tal on suhe või sügav hingeline side. Aga kas see peegeldab päriselu? Kas tõesti ei ole selliseid naisi, kes tutvuvad peol niiiiii kuume mehega ja ei suudeta teineteisest käsi eemal hoida ja… Noh niimoodi?

Mul küll on nõndaviisi olnud. Minevikus, kauges minevikus, mitte eelmisel nädalal 😀 Ja ma küll ennast selle pärast oluliselt halvasti ei tundnud. Või kuidagi ennast vähem väärtustavana. Ma väärtustasin ennast lausa nii palju, et tegin täpselt seda, mida ise tahtsin.

Selline julge periood jäi mul muidugi enamasti Austraaliaaegadesse, aga nüüd on küll teinekord huvitav ja põnev meenutada, et mis seigad minevikus konutavad ja vaikselt teinekord ennast meelde tuletavad, et nad päris unustustehõlma ei vajuks.

Naljakas on ka naiste südamesoov teistele naistele halvasti öelda. On ainult ühega maganud? Vastik nunn! On kahekümnega maganud – HOOR! On 30ga maganud? Siis kukuvad naistel silmamunad peast välja ja ohkimisel pole otsa ega äärt. Ma ei hakka 40st rääkimagi 😀

Ühesõnaga, ma panen valge kleidi selga küll. Ja täitsa häbitundeta ütlen, et Kardo tõesti ei ole mu esimene…partner. A mis siis? Miks see üldse nii tabu teema on, et mitme inimesega keegi maganud on?

Kallid lugejad, mitme mehega teie maganud olete :D? Et te ei peaks siin enda privaatsust rikkuma, teen kerge polli ka. Aga kas teie kritiseerite neid, kes on vähestega või paljudega maganud? Kas tekivad mingid eelarvamused?

[polldaddy poll=8347008]

A worried reader wrote me a letter saying that I shouldn’t wear a white wedding dress, because OBVIOUSLY I’m not a virgin, and thats what a white dress means. No shit, Sherlock! 

Quote from the letter: “I would get the white dress thing if Kardo would have been your only sexpartner in life. But as I can understand, you had a long relationship before him, so I’m pretty sure you guys had sex as well!”. 

It’s weird, how some people consider sex to be super special, but others…just wanna have fun 😀 What about you?

Loe ka neid postitusi!

71 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Dinryan 9. oktoober 2014 at 19:59

    Ma kommenteerin seda kleidi värvi. Mina olin väga vastu valges kleidis abiellumisele. Meil on abikaasaga mõlemal rohelise kiiks ning pulma värv sai ka roheline. Käisin proovimas ka valgeid “vahukooretorte” aga no ma ei meeldinud endale absoluutselt nendes printsessi valgetes kuhilates ega üleüldse valges kleidis. Teate kui keeruline on saada rohelist pulmakleiti? Mina sain enda oma lõpuks Hollandist, sest Eestis tõesti polnud mitte kui midagi selga panna. Olen oma värvilise pulmaga äärmiselt rahul ja sellega ka, et meie koerad pulmas osalesid. Valge kleidiga oleks see ka nõme võinud olla, kui koer kleidi ääre peale kogemata astub. Minu imeline mereroheline kleit elas üle ka vihmasaju ja kõik toredad pulmamängud ning koerte osaluse samuti. Abikaasaga tegime “proovisõitu” ikka enne küll ja paar eelmist kogemust on ka meil mõlemal, kuid kleidi värvi valikul isegi millegi sellise peale ei mõelnud.

  • Avatar
    Vasta LG 5. oktoober 2014 at 12:49

    Ma ei saa aru mis kõigil selle valge kleidiga üleüldse on ;D
    Ise abiellusin punases kleidis ja arvan, et just see oli parim
    valik punane on lihtsalt mu lemmikvärv milles tunnen end
    ülihästi ja sellepärast tahtsin ka sellel päeval seda kanda.
    Kindlasti ei sobi valge nii hästi mulle kui punane.
    Mitte et oleks häbi olnud et ennem olen 8 mehega
    maganud, kellest absoluutselt kõigiga oli suhe,ja
    viiega olin eelnevalt kihlatud, pikim kihlus oli minu
    kahe lapse isaga, kellega eelnevalt kõige kauem
    sai koos oldud. Aga see lihtsalt ei viinud abieluni,
    kuna olime liiga erinevad inimesed, ja otsustasin
    selle kooselu lõpetada kuna nii oli ka lastele parem.
    Nüüd oma abikaasaga on mul ka väga armas
    laps kasvamas, pulmad toimusid kuu aega
    peale lapse sündi, ja panin S suurus kleidi selga.
    Ja oleme kõik väga õnnelikud. : )
    Kusjuures üheöösuhteid ka pole sellepärast
    olnud, et kõik on peale seksi tahtnud suhet.
    Isegi kui mina sellest ideest nii vaimustuses
    polnud… Ja oma abikaasaga magasime esimesel
    kohtumisel . : ) Ja kuu aega peale seda olime kihlatud.
    Kõik suhted ei vii lihtsalt abieluranda,
    ei pea kohe esimese ettejuhtuvaga end “luku
    taha panema” vaid mõtlema sellele, mis ikkagi
    enda jaoks on parim variant.
    See on vaid minu arvamus, aga usun et nii on
    lihtsalt kõigile parim . Nii ei lase ka inimesed
    end käest nii kergelt . Nagu paljud lasevad
    kui on enda meelest kindlas suhtes …
    Ka suhtes on alati võimalik, ja isegi kohustuslik
    koos areneda. Kui arengut ei toimu, saab ka
    suhe läbi .

  • Avatar
    Vasta B 3. oktoober 2014 at 18:21

    Minu arv on 5. Olin 16 kui süütuse kaotasin, sama mehega olin koos kuni sain 19. Meil oli imeline füüsiline klapp ja oleksin väga õnnelik olnud oma ühe partneriga elu lõpuni, aga kahjuks nii ei läinud, käisime hiljem kokku-lahku. Sellel vahepealsel ajal sebisin ühe väga toreda noormehega, kellega ka voodisse jõudsime (seks polnud kahjuks üldse hea, täitsa uskumatu, sest muidu klappisime väga hästi) ning oli ka üks juhtum sõbraga, mida võib vist üheöösuhteks nimetada. Mingi aja pärast läksin oma esimese armastusega uuesti kokku, aga sellest enam midagi välja ei tulnud. Olin 1,5 aastat vallaline, sellel ajal oli ainult 1 kutt, kellega tegusid tegin. 😀 Siis hakkasin aga oma praeguse kallimaga sebima ja tuligi kokku ümmargune 5. Olen praegu 25 ja minu arust täiesti okei number, midagi ei kahetse. 🙂

  • Avatar
    Vasta ethel 3. oktoober 2014 at 15:25

    Mul on ühe korra nii olnud, et tutvun klubis kuuma kutiga ja ei suuda käsi eemal hoida (pool süüd muidugi alkoholile) – muidu olen end ikka korralikuks “seksin ainult suhtes” inimeseks pidanud. Selle klubi üheöökaga läks ka metsa – nüüd oleme abielus ja ootame teist last 🙂 lol

  • Avatar
    Vasta K. 3. oktoober 2014 at 12:51

    Minu meelest võiks ikka see number suurem kui 1 olla. Miks? Sest ma olen kohanud naisi kellele ei meeldi seks ja nad arvavad et asi ongi neis ja midagi teha ei ole. Kunagi hiljem, kui nad kohtuvad mehega kellega aga füüsiline klapp on tõeliselt hea (lisaks ka vaimsetele atribuutidele muidugi) saavad nad aga aru kui jube oleks olnud terve elu leppida selle esimese situatsiooniga. Nii et natukene võiks ju katsetada, lihtsalt et teada mis üldse maailmas olemas on 😀 Muidugi on olemas naisi kes esimesena kohtuvadki mehega, kes voodis väga hea, aga sel juhul on see lihtsalt hea vedamine.

    Mina oskan kindlasti praegust ülihead seksi elukaaslasega seepärast palju rohkem hinnata, et mul on olnud minevikus paar mitte nii head voodikaaslast. Kahjuks on tõesti nii et isegi kui voodisse minnakse täiesti ausate kavatsustega (ehk siis mitte sooviga asjast üheöösuhet teha) siis täielik keemia puudumine ja mõte “ma ei taha enam et see minutit ka edasi kestaks” tõmbab üsna kiiresti vee peale mõttele suhtest selle inimesega, eriti kui näiteks eelmine suhe oli jällegi hea seksiga.

    • Avatar
      Vasta L. 3. oktoober 2014 at 14:25

      Aga mida see mulle annab, kui ma “proovin” rohkem mehi ja tean, et keegi võib olla voodis parem kui minu armastatud mees? Et siis kehva seksi pärast jätan muidu hea mehe ja otsin edasi?

      Hea seks on õpitav, muide. Meil ei olnud mehega tervel esimesel aastal klappi. Temal endal tekkis sooritushirm ja see tähendas seda, et ta lõpetas kas liiga ruttu või tal vajus ära. Lisaks sellele oli seks minu enda jaoks pikalt väga valulik. Minu isu see ei vähendanud, pigem vastupidi, tahtsin aina rohkem ja rohkem proovida, et asi toimima hakkaks. Mehel oli jälle vastupidi, tema sooritushirm pitsitas teda iga kord ja ta elas seda raskelt üle, kui tal taas ära vajus või liiga kiiresti tuli, seetõttu tema libiido langes kolinal. Ma olin igati mõistev ja toetav, elu sees ei oleks ma teda pikalt saatnud ja paremat sekspartnerist otsima läinud. Ma olin isegi meelitatud, sest sain väga hästi aru, et tema sooritushirm tuli sellest, et ta soovis mulle, armastatud naisele, end tõestada, aga sellega pani ennast nii surve alla, et asi läks hoopis vastupidi ja lõpuks oligi see lõputu ring. Mida rohkem ta oma ebaõnnestunud soorituste pärast põdes, seda rohkem neid juhtus. Oma roll oli kindlasti ka pikal tsölibaadil, sest ta ootas terve aasta mind. Ega tal enne seda ka väga palju kogemusi ei olnud, enne mind oli tal 4 üheöösuhet ja üks pikem suhe.

      Igatahes aega läks, aga asja sai. Seks on ajaga ainult paremaks läinud, oleme teineteist iga keharakuga tundma õppinud, mehe libiido on taas võrdne minu libiidoga ning vahekorrad kestavad nüüd lausa liiga kaua. Mitte, et see mulle ei meeldiks, aga mõnikord tahaks küll pigem paariminutilist kähkukat ühes poosis tunniajase kamasutra asemel. 😀

      Ma ei ole mitte millestki ilma jäänud. Minu jaoks on seks teisejärguline ja oleksin oma mehega koos ka siis, kui ta oleks mingi trauma tõttu suguvõimetu. Ma ei ole abielus tema peenisega. 🙂

      Inimesed on erinevad ja seksi tähtsus suhtes on erinev. Ei saa öelda, et ühel või teisel võiks olla vähem või rohkem partnereid. Mina olen oma ühe partneriga 100% rahul ja mind jätab külmaks teadmine, et kuskil võib olla keegi, kellega mul oleks seksuaalne klapp kohe algusest peale hea või isegi parem kui oma mehega praegu.

  • Avatar
    Vasta t 3. oktoober 2014 at 12:47

    Mina olen maganud vaid ühe mehega. Olen 25.
    Poleks arvanud, et nii läheb, aga näed – esimene mees kellega vahekorda astusin on nii tore, armastav ja hooliv, et siiani pole teineteisest lahti lasknud. Kooselu on nüüd juba 8 aastat.
    Kuna seks on hea, siis ei näe põhjust, miks peaksin ka mujalt otsima. Muidugi polnud see mu plaan, aga läks sedasi. Teistel on seda raske mõista.

  • Avatar
    Vasta Reena 3. oktoober 2014 at 09:55

    Olen 31.a, 2 lapse ema ja abielus 7.a, kooselus 10.a.
    Enne oma abikaasta oli sekspartnereid 14. Abiellusin ülbelt looriga ja valges printsessikleidis.
    Noorus oli kuum ja tormiline ja seks meeldib (ma olen enam kui kindel, et minu praeguse õnneliku abielu saladus ongi see, et suutsin nooruses ennast korralikult “välja elada”, et nüüd vanamutina rahus pereema olla 😛 ). Mitte midagi ei häbene!

  • Avatar
    Vasta oi jummel 3. oktoober 2014 at 09:36

    oh issand, ma ausalt ei mäletagi mitme mehega mina koos voodit olen jaganud, 30+ kindlasti.
    möni on ka üheöösuhe olnud, möni pikem suhe (üle aasta)
    hetkel vanust kohe 26, oma elu armastusega koos olnud üle 2a.
    koid nagu me oleme, kui peaksime kunagi abielluma, siis ilmselt linnavalitsuses anname paar allkirja ja lähme restorani sööma 😀

  • Avatar
    Vasta Neiu patune 3. oktoober 2014 at 07:58

    Täpsustan, et ise olin vanuses 15-20, mitte mehed :D. 20neselt kohtusin oma praeguse elukaaslasega.

  • Avatar
    Vasta Neiu patune 3. oktoober 2014 at 07:56

    Lööge mind nüüd virtuaalselt risti kui tahate, aga mul on olnud umbes 40 seksuaal partnerit vanuses 15-20. Praeguseks olen oma elukaaslasega koos olnud üle seitsme aasta ja kavatsen ka valge kleidi selga panna, ehk isegi loori :O. Mis vahet sel on mida ma 10 aastat tagasi tegin?! Hea, et sai nooruses sarved maha joostud, et hiljem pereelu elada ja teinekord sõbrannadega veini klaasi taga nooruse seiklusi meenutada.

    • Avatar
      Vasta lily 3. oktoober 2014 at 16:35

      Vau, see teeb 1 ja pool meest kuus… See on küll juba päris “aukartust äratav” tulemus 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 3. oktoober 2014 at 16:38

        1 mees kuus on lebo ju 😀

        • Avatar
          Vasta lily 4. oktoober 2014 at 16:28

          Aga POOL kaa veel ju! 😀

  • Avatar
    Vasta Maire 3. oktoober 2014 at 06:32

    kirja kirjutaja võiks jah, 21 sajandisse tulla.

    Ise aga olen olnud 5 mehega täpselt. Süütuse kaotasin kui olin 19. Esimese partneriga olin koos u 2 aastat. See süütuse kaotamine oli ka suht sunnitud, kui nii võib öelda. no, ma ise sundisin end…mõte ütles et peab, ma nii vana juba…19 pole tglt nüüd teab mis vana…ja tüüp ise mulle niiväga ei meeldinudki…aga olin tähelepanust lummatud, mulle meeldis kuidas mina talle meeldisin. Aga no…2 aastat hiljem jõudis kohale et kaua ma end sunnin? Siis paari kuu jooksul olin suht masenduses ja olin 2 kuu jooksul 3 korda üheöösuhtes. Ei teagi mida tõestada üritasin. Olin kunagi arvamusel, et printsi valgel hobusel ei ole olemas. Ema kinnitas seda pidevalt, et kõik mehed on joodikud, suitsetavad ja löövad…ja nii väiksest saati oligi see mõte, et muinasjutuprintsi pole…kuid siis…tuli mu prints musta volkswagen golfiga 🙂 ehk siis mu 5s partner…ja tõestas, et armastusromaanides olevad mehed on olemas. Ta tekitas iga puudutusega mõnusat liblikatunnet ja ootust, ja soovi uue puudutuse järele….ja nüüd siiamaani nii…me koos juba 7 aastat, abielus 5.5 aastat 🙂 ja enam paremaks minna ei saa. Ja päris ausalt, on mul häbi enda sundimise pärast nendesse üheöö suhetesse…aga mis tehtud see tehtud ja seda enam muuta ei saa kahjuks.

  • Avatar
    Vasta Riinuška 3. oktoober 2014 at 00:11

    Mina olen ka ainult ühe mehega maganud. Oleme koos olnud umbes 5 aastat ja abiellumise kuupäev on paigas.
    Süütuse kaotasin ka suhteliselt hilja – olin 21-aastane. Varem oli ka nii mõnigi noormees üritanud mind “voodisse vedada”, aga olen ise alati mõelnud, et küllap tunnen selle õige hetke ise ära. Nii vist läks ka, sest igatahes kahetsema polema oma valikut siiani pidanud 🙂 Ma väga loodan, et minu praegune elukaaslane jääb ka minu viimaseks…

  • Avatar
    Vasta K 2. oktoober 2014 at 23:09

    Mina kaotasin süütuse 22-aastaselt oma boyfriendile ja oleme tänaseni koos ning kihlatud. Meile meeldib üksteisega väga seksida, kuna katsetame igasugu erinevaid asju ja seda ilma valehäbita 🙂 PS. Kindla mehega magades saad olla kindel, et Sind ei oota ebameeldiv üllatus…ma arvan nii 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 2. oktoober 2014 at 23:03

    No see põhimõte, et ainult neitsid abielluvad valges on küll aastast mine m-i. 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 2. oktoober 2014 at 22:18

    Issand see tsikk kes kirja saatis (või jumal teab vb on ta mees) võiks omadega 21sse sajandisse kolida. Üldse see on hea point mis sa välja tõid et kui naine on maganud nt 1ga siis on nunn ja kui on maganud 10ga, siis on hoor. Pmst ühiskonnas on sellised standardid kehtestatud, et naised ei saagi võita ükskõik mida nad teevad. Miks meil minu arust ka feminismi vaja on, et selliseid totrad põhimõtted või standardid jääksid minevikku.
    Minul kama kaks kes kui paljudega maganud, nagu mul üks töökaaslane tabavalt ütles, et elu tuleb elada täisväärtuslikult. Kui see tähendab et keegi tahab magada 100 mehega, siis andku minna 😀
    Ja nt ma olen ka viimasel ajal aina rohkem mõelnud et kui ma olen 80 ja meenutan noorusaegu siis vaevalt et ma pihku nutan kuna mingil peol poolvõõra Mihkliga magasin, rohkem mõtlengi et rsk oleks võinud tookord selle Peetri ka vb veel ette võtta, oleks mida meenutada 😀

  • Avatar
    Vasta Maika 2. oktoober 2014 at 21:12

    Mina olen seksinud elus ainult ühe mehega. Ja põhjus on lihtsalt selles, et kui 18-aastaselt omale esimese peika sain, siis suhe sujus nii hästi, et mõned aastad hiljem kolisime kokku, saime lapsed, abiellusime. Nüüd oleme koos olnud juba 15 aastat.

  • Avatar
    Vasta Anne 2. oktoober 2014 at 20:30

    Ma ütleks selle teema lõpuks,et ma ei ole arvet pidanud,kui paljude meestega ma maganud olen,ma olen üle 20 aasta abielus olnud,lapsed suureks kasvatanud,nüüd aastajagu lahutatud ja kuna ei soovi praegu mingit suhet,siis on mul ka erinevaid sexpartnereid olnud,aga eks sildistada armastavad ikka need a la lits,kes on tegelt kadedad ja koledad,keda ükski mees ei taha.
    Ise olin ka abielludes viimase vindi peal rase,aga ikka valges ja looriga!

  • Avatar
    Vasta Tikker 2. oktoober 2014 at 19:46

    Kuule, ma pidin nüüd sinu pärast oma vana privaatse blogipostituse üles otsima ja seal mainitud numbrile mõned mehed otsa arvutama 😀 See on see värk, kui oled abielus ja ligi kümme aastat ühe mehega koos olnud… Kõik nooruspõlve statistika ununenud.

  • Avatar
    Vasta Kristin 2. oktoober 2014 at 19:41

    Olen 52 ja maganud umbes 20 mehega (kindlalt ei mäleta enam, võib-olla oli 1-2 üle ka). Suur enamik sealt ühe-kaheöösuhted. Oma abikaasa oli vist 12. või 13., aga naljakas asi – niipea kui ta ära suri (olin siis 33) – mitte ühtegi meest enam. Ise ka imestan, et miks nii.

    • Avatar
      Vasta Kristin 2. oktoober 2014 at 19:43

      Unustasin lisada, et minu meelest on seksipartnerite hulk tõesti igaühe oma asi . Kui meeldib, miks mitte.

  • Avatar
    Vasta Eveliis 2. oktoober 2014 at 19:37

    Et inimesed ikka viitsivad. Oma pead vaevata. Teiste elu elada. Muretseda.

  • Avatar
    Vasta Pirje 2. oktoober 2014 at 19:08

    Ainult oma abikaasaga:)

  • Avatar
    Vasta lily 2. oktoober 2014 at 18:55

    Juhin tähelepanu, et teemaalgataja Mallu ise ei vastanud oma esitatud küsimusele 🙂
    Mul on 13, vanust samad numbrid ümberpööratult. Kõik, välja arvatud viimane, olid siis, kui vallaline olin. Aastaid. Nr 13 on mu kallis elukaaslane. Absoluutselt ei arva, et ma seepärast mingi hoor oleks, ei ole nende hulgas isegi ühtegi nö “üheöösuhet” (okei, üks on tegelt, ja see oli ka kõige halvem seks üldse:)), et samal õhtul, kui tutvume, maandume voodis ja edasi enam ei suhtle. Kõik olid ikka kas juba pikemaajalise armumise objektid (mul on armumisega muide ikka jube hästi, alati on olnud keegi silmapiiril :D) või siis juba pikaaegsed (vallalised) meestuttavad, kellega pärast paljut koos läbielamist tekkis mingil hetkel külgetõmme ja oli kuidagi loomulik ka intiimseks minna. Muide, ükski neist (okei, jällegi peale ühe) ei olnud ka naisemees, vähemalt mulle teadaolevalt. Ei saa nüüd öelda, et poleks KUNAGI kahetsenud kellegagi voodisse minekut (no see üheöösuhe oli nt ikka küll üsna kohutav pluss paraku mõni veel :)), aga ENAMASTI küll mitte. Suhtlen siiamaani nii mõnegagi neist muide sõbralikult edasi, mingit valehäbi pole. Cheers!

  • Avatar
    Vasta A 2. oktoober 2014 at 18:54

    Kuulun vist sinna nunnade gruppi, olen seksinud ühe mehega, kellele kaotasin süütuse 20aastaselt ja nüüd oleme ka pikaajaliselt suhtes olnud ja võimalik, et jääbki ainukeseks meheks mul, sest näeme ennast ka tulevikuplaanides koos . Valge pulmakleidi paneksin selga ka siis, kui oleksin seksinud kahekümne või rohkema mehega, eriti ei lähe korda, mitme mehega keegi seksinud on, tänapäeval see küll enam häbiasi olla ei tohiks. Mõnes mõttes isegi kadestan neid, kellel rohkem kogemusi, on mida meenutada vähemalt, aga kuna enda seksuaaleluga olen väga rahul ja ülejäänud suhtega ka muidugi, siis on elu lihtsalt nii, et partnerite arv on 1. Teisi naisi hooradeks ei kutsuks ma kunagi, sest see on igaühe otsustada, kellega oma keha jagada ja pole teiste asi kobiseda. Inimesed võiks oma aegunud mõtlemisviisidest üle saada.

  • Avatar
    Vasta Cac Tus 2. oktoober 2014 at 18:44

    Mul meenus selle jutuga kunagine klassiõde, kes oli oma boifrendiga koos olnud 5 aastat (naw, tiinekate armastus) ja väitis, et nad enne abiellumist ei seksi (sel ajal olid täiesti 100% kindlad, et abielluvad, nüüdseks ammu lahus).

    Samas, see ei takistanud tal suhtesoleku ajal magamast teiste meestega 😀 Et tema puhul kehtis siis pigem vist see, et “enne abielu ma OMA boifrendiga ei seksi”.

    • Avatar
      Vasta lily 2. oktoober 2014 at 18:56

      OMG 😀

    • Avatar
      Vasta Katrin 3. oktoober 2014 at 12:14

      Väga hea 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Salajane kapihoor? 2. oktoober 2014 at 18:02

    Olen magatanud 17 meessoost isikut. Üldjuhul on need olnud varasemad tuttavad, kes kuidagi vaimselt erutavad ja ei ole vaid korra sel eesmärgil kohtund. Võõraga üheöösuhe oli vaid ühel korral. Kui ma ei oleks selline nagu olen, siis poleks ilmselt oma mehegagi tutvunud, vaid seina ääres müürililleke. Olen veendunud, et nüüdseks on sarved maha joostud ja mängin suurima heameelega viimased 3 aastat kodu.
    Sellise loogika järgi peaksin altari ette minema alasti ja vähikõnnis jalad harkis..
    Pigem oleks huvitav teada, kui paljud on seda teemat oma teise poolega arutanud 😛 ise olen puhas pliks, arutasime umbes pool tundi ja sinna see asi jäi. Nüüdseks unustatud teema

  • Avatar
    Vasta Mh. 2. oktoober 2014 at 18:00

    Terts : wow! nii äge ema sul! 🙂

    Aga teemasse..

    Ma arvan, et olen olnud..mm, võib-olla 6 mehega? Pluss veel mõned, kellega on küll jõutud suudlemisest kaugemale aga päris lõpuni mitte. Ei arva, et sellepärast oleksin sellest inimesest halvem, kes on alati olnud vaid ühele mehele truu ning abiellumiseni on süütu. Teistele ka ei vaata viltu, kes on maganud kümne, kahekümne mehega..muidugi kolmkümmend pluss on minu jaoks juba veidi veider, eriti kui selline arv on kogunenud aastaga aga samas igaüks elab nii nagu oskab ja tahab.

    Pulma panen ka valge kleidi. Või siis elevandiluukarva.

  • Avatar
    Vasta terts 2. oktoober 2014 at 17:44

    Partnereid on mul olnud kolm ja köigiga suhtes olnud ja oh pühamüristus kui mu praegune kaasa peaks mind naiseks paluma ei mötleks ka ja abielluks ka valges kleidis!:D ainuke inimene keda tean, kes ei abiellunud valges oli minu enda lihane ema:D nimelt oli tal teine abielu ja vanamoodsad nagu nad on t(äna siis viiekümbised mul:D:D) arvasid, et enam poleks sünnis valges abielluda. Samas oli ta üks ilusamaid pruute ja kaunemaid suvepulmasi kus käinud olen:) erkpunane pea, kus kaunistusteks valged lilled ja rohekas korsett+seelik. Ma sain ise krambid kui ta oma rohelise kleidi jutuga tuli aga vapustav mamps mul!:) kandis rohelise nii valgeks et hirmus:)

  • Avatar
    Vasta Kris 2. oktoober 2014 at 17:40

    Ma 25, kohe kohe 9 kuuse lapse ema , mehega enam vähem koos olnud 6 aastat, neist 2 koos elanud….ja …minevik, ma tõesti põlen põrgus ja …big time whore, sest 20 tuleb kindlasti ära. Minevik oli väga kirju….oh neid aegu.

  • Avatar
    Vasta K. 2. oktoober 2014 at 17:33

    Ma olen nelja mehega maganud ja kõigiga olen suhtes ka olnud. Kõige lühem suhe kestis poolteist aastat. Hoolimata sellest olen mõne arvates täielik üle küla madrats. 😀 Loodan, et lapse isa elab selle üle, et ma üks täitmatu loom olen ja saan ikka ühel ilusal päeval ka tanu alla. 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 2. oktoober 2014 at 17:23

    Oi. Milline hoor ma ikka olen 😀
    10. Minu meelest ilus sümboolne number. Olen mõelnud, et oleks võinud ka natuke rohkem olla.
    Mäletan väga hästi kui gümnaasiumis (ehk oli see psühholoogia tund vms) õpetaja raius, et me kindlasti enne abiellumist seksiksime – küllap pidas lp. õpetaja silma meie tulevasi abikaasasid siis. Jätkuks lisas, et kooselu ilus peab ka seks olema nauditav ja ilus. Mõelge kui kurb kui süütuna oma pulmaööl osutub seks tõeliseks katastroofiks ja seda ka edaspidises elus.
    Proovima peab… erinevate partneritega. Kust ma muidu tean mis on “õige” kui ma ei proovi.

    Samas võiks mainida siin ka natuke meeste nö loogikat. 😀 minu härra ütleb alati, et tema käib naistes (ehk siis baaris) selleks, et veenduda, et ma olen endiselt teistest naistest parem 😀 😀
    Loll, kes vabandust ei leia

  • Avatar
    Vasta Keiu 2. oktoober 2014 at 17:22

    Mina abiellusin valges. Unistuste pulmas oleks punane kleit olnud — see oleks valgete pärlitega nii ilus ju!
    Aga noh. Ilus oli ikkagi.

    Keegi, enam ei mäletagi kes, püüdis norida, et noh, oled süütu või, et valges. Keset pulma. Ma vaatasin silma ja ütlesin vastuvaidlemist mitte sallival kindlal toonil, ise oma neli-ja-pool-kuud-rasedale kõhule osutades: “Jah, olen küll, valge kleit ju ei valeta.” Pärast enam ei kobisetud.

    Pulma ajal mul oli lihtsalt nii hea tuju, et miski ei lugenud 🙂 Tagantjärele mõeldes oli ikka paar külalist, kelle oleks võinud nende sapiste ja tigedate kommentaaride tõttu kutsumata jätma. Kes läheb pulma pruuti mõnitama? Sugulane või asi.

  • Avatar
    Vasta Printsess 2. oktoober 2014 at 17:15

    Samuti olen ma arvamusel, et kaua ma ikka käest kinni hoian ja liblikaid vahin. Mida varem tuleb välja, et voodis ikka näiteks klapp üldse puudub, seda parem. Ise ei kujutaks ette, et vahiks aasta otsa taevas tähti ning suudleks, aga ei kritiseeri neid inimesi, kes seda teevad. Igaüks valib ise, kuidas oma elu elab.

  • Avatar
    Vasta L 2. oktoober 2014 at 17:14

    Kaotasin süütuse 15 aastaselt. Sünnitasin 16 aastaselt. Hetkel 22 ning partnereid on olnud 6 .. viimasega olnud pea 2 aastat koos.
    Muideks jõudsin ka abielluda kui sain 18. Kuid noh valget keiti ei kandud, sest olgem ausad see abielu oli täielik aprilli nali nagunii ! 😀 Koos olime vaid mõned kuud. haha väga piinlik .. huvitav kui ma nüüd kunagi veel abiellun siis mis värvi kleiti mina võin kanda 😀

    Ja üheöö suhteid pole olnud.

  • Avatar
    Vasta Printsess 2. oktoober 2014 at 17:10

    Mina vist põlen juba ammu põrgus 😀 Kui ma blogi alustasin kolm aastat tagasi, siis olin maganud seitsme mehega… Nüüd kolm aastat hiljem… nojah, päris 20 veel ei ole, aga palju puudu ei jää 😀 2007 kaotasin süütuse, seega aastas teeb see 2, 7 meest 😀 (kui seitsme aasta peale ära jagada :D). Kui ma vanasti veel mõtlesin, et appi, ei peaks vist nii aus meestega olema, aga kui nüüd küsitakse, siis ütlengi – kui ei meeldi, siis pole minu probleem 😀

  • Avatar
    Vasta K. 2. oktoober 2014 at 17:10

    Mina kaotasin syytuse 17 a ja seda oma praegusele abikaasale. Koos oleme olnud nyydseks 6 aastat. ( 5a abielu)
    Aga mul tuli selle teemaga yks jutuajamine emaga meelde, kus ta ikka tungivalt rääkis, et ma seksiks oma mehega vaid lapsetegemise eesmärgil. 😀 oeh sel hetkel pidin ma kyll naerukrambid saama.

  • Avatar
    Vasta Kerli 2. oktoober 2014 at 17:08

    Jommaijoo… ma ei tahaks küll uskuda, et kõik maailma inimesed, kes on valges abiellunud nüüd süütud on olnud. Ma isiklikult ei tunne küll ühtkit sellist 😀 Endal on olnud kuus partnerit ja kavatsen ma abielluda kindlasti valges ja absoluutselt ilma mingisuguse häbitundeta!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. oktoober 2014 at 17:09

      Äkki peaksid ikka laskma kleidile tikkida, et oled kuue mehega maganud :D?

      • Avatar
        Vasta konkreete 2. oktoober 2014 at 22:02

        see peaks juba pulmakutsetel kirjas olema!

      • Avatar
        Vasta Jaana 3. oktoober 2014 at 07:48

        😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 2. oktoober 2014 at 17:07

    Hahahaa, polli tulemusi vaadates Sulle kirjutanust saab veel suurem maailma vihakaja 😀

  • Avatar
    Vasta meg 2. oktoober 2014 at 17:06

    eee..ma olen siis see kes põleb põrgus(aga noh, seal pidi parim seltskond olema) aga arvan, et mul on olnud neid mingi 30+…uups…libu, mis libu 😀 irw…:D aga enne oma meest ei teadnud ka, mis tähendab armastada kedagi 😉 ahjaa,-ise 30a ja mehega nüüd koos 5 aastat..:)

  • Avatar
    Vasta Liis 2. oktoober 2014 at 17:01

    Kuidas saakski abielluda ilma eelnevalt seksimata…. ma olen tugevalt seda meelt, et autot ju ka ei ostaks ilma proovisõiduta!

    • Avatar
      Vasta Liisa 2. oktoober 2014 at 19:59

      Kuidas sa saad nii mõtlematut kommentaari kirjutada?!?! Ma olen täiesti nõus, et see on väga tähtis ja mina ei ootaks kunagi, ja ei oodanud ka, abiellumiseni. Aga vihjata nagu seksiga abieluni ootamine oleks midagi ebanormaalset on ka täiesti jube! Seks on midagi väga isiklikku ja see kui palju seda tehakse ja kellega, mitmega või millal on erinevate inimeste jaoks varieeruv ja täpselt ÕIGE nii nagu nad seda teevad. Selline asi – tõesti päris tõeliselt seksuaalse klapi puudumine – on pea täiesti võimatu, kui tõesti inimesed ausalt ja puhtalt armastavad üksteist ja on otsustanud kõigest koos läbi saada. Ja tõesti, see ei tule ehk alati loomulikult, KUID selleks on seksuaalterapeudid, perenõustajad jne. on vaid vaja tõelist tahtmist selle inimesega oma elu jagada. Samas, kui palju üldse inimesed teavad või tahavad sellise asjaga tegelda. Alati on ju lihtsam käega lüüa. Pluss see, et enamikel inimestel on suur probleem oma seksuaalsusega ja sellest rääkimise ja arutamisega oma partneriga. Ja seda on ka väga palju inimestel, kellel on suur number partnereid, mitte ainult nö siis kogenematute probleem. See, et keegi meeldis mulle ja ma talle, aga seks ei olnud üldse hea.. jah, juhtub. Kuid meeldimine pole ju ainus asi, mis tõelise abielu alustala on. Seega, kui inimesed tahavad proovida “klappi” enne, palun väga, super. Aga kui keegi ei taha seda siis misiganes põhjustel, ei ole midagi ebanormaalset. Ja isegi kui sinu jaoks on see jabur, siis selle teise inimese jaoks ehk ei ole see jabur, seega milleks tema valikut maha teha, nagu see oleks lollus ja mingi ületamatu mõtlematus, mis kindlasti talle kätte maksab.. sest “ei teagi ju, äkki klapp puudub”.
      Sorri, ma tõesti tunnen, et sellistes asjades on vaja rohkem taktitunnet ja arusaamist, et kõik me oleme erinevad. Ükskõik, mis otsuse me teeme, et see oleks õige meie arvates, mitte teiste, mitte mõjutatud kellegi poolt. Sest, et on ju täielikult nõme ja vale öelda, et suure partneritearvuga inimene on valesti elanud ja sama nõme on öelda, et abielluda ei saakski enne kui seks on proovitud.

      • Avatar
        Vasta Madiken 2. oktoober 2014 at 23:23

        Väga-väga õige kommentaar. Tõesti nii on, et “meie inimestel” enamasti on seksuaalsusega suuremaid või väiksemaid probleeme ja tegelikult ootamine selleni kellega suhe on muus mõttes sada prossa vaba aitab neist probleemidest vabanemise osas väga kaasa. Ja seks ikkagi ei ole nagu autoost, sest kui muu amelemise käigus on juba selgunud, et kirg on olemas, keemia õige, siis suguühte nautimine sinna juurde on tõesti puhtalt õpitav. Lihtsalt kes julgeb end vabaks lasta ja teisega vabalt rääkida ja öelda teeme nii ja kui vaja, teraapias käia jne, ja need asjad tulevad ju kergemalt ikka õige inimesega mitte autot proovides.

        That being said, ise olen hoorakategoorias. Olen proovinud kõike ja paljudega. Eks seksimine algas enne, kui need ülalmainitud teadmised tulid 😀 Kui saaks uuesti teha, teeksin teisiti, aga tagantjärele ei kahetse küll midagi ja kui naiseks võetaks, siis ikka valges.

  • Avatar
    Vasta K. 2. oktoober 2014 at 16:52

    Aa oih, üks üheöösuhe oli veel 😀

  • Avatar
    Vasta K. 2. oktoober 2014 at 16:52

    Kaotasin süütuse 18-aastaselt, üheöösuhtes. Peale seda oli veel üks üheöösuhe. Ja siis oma partner. Olen 20.

  • Avatar
    Vasta L. 2. oktoober 2014 at 16:49

    Olen maganud ainult oma abikaasaga ja loodan, et nii jääbki. Armastan oma meest, mulle meeldib meie suhe ja ideaalis jääme koos vanaks. 🙂

    Sõbrannade kogemusi kuulan huviga, hukka ei mõista. Pigem kadestan, kui vabalt suudetakse asja võtta. Mina pean olema “valmis” isegi suudluseks. Seksist rääkimata. . Minu puhul on üheöösuhted välistatud. Võin tunda füüsilist tõmmet, aga tegudeni minna ei suuda, sein tuleb ette. Üks minu kolmest “suudluspartnerist” oli nii kuuma kehaga, et sulasin tema käte vahel, aga kui see käsi mulle püksi hakkas liikuma, siis erutus kadus ja asendus valehäbiga. Oma mehega võttis voodisse jõudmine aega ligi aasta. Magasime juba ammu öösiti teineteise juures, käisime koos saunas, tegime kuiva trenni, aga mina ikka blokkisin. Mees oli õnneks väga mõistev ega surunud end peale. Kui lõpuks esimest korda seksisime, siis ta pärast ütles, et ta ei uskunud, et ta minuga nii kaugele võiks jõuda. 😀

    • Avatar
      Vasta L. 2. oktoober 2014 at 16:59

      Ahjaa, ta jõudis minuga nii kaugele juba 10 aastat tagasi. Abiellusime 3 aastat hiljem. Ma ei oodanud pea aasta selle suure asjaga, et jõuaks enne pulmad ära teha. 😀 Ma ei olnud lihtsalt vaimselt varem valmis.

  • Avatar
    Vasta hoorapurikas 2. oktoober 2014 at 16:47

    kaotasin süütuse olles 13, praegu on partnereid olnud 3. Absull ei koti, kellele keegi jalgu hargitab, vbla ongi suts imelik, kui inimesel on ainult 1 partner.

    • Avatar
      Vasta hoorapurikas 2. oktoober 2014 at 16:47

      või noh, mitte praegu. sobivam sõna on nüüdseks.

  • Avatar
    Vasta mannu 2. oktoober 2014 at 16:20

    Issand jumal.. tõesti palju on neid inimesi, kes reaalselt ongi süütud või maganud vaid siis oma tulevase abigaasaga ja kannavad siis uhkelt valget kleiti. Minuarust on just see imelik, kui sa nüüd teist värvi kannaks.. või siis need kes abielluvad no 2 või 3 korda ja siis on vaja kohe panna kas helesinine või üldsegi punane kleit selga.. jah valge sümboliseerib puhtust ja süütust ja kõige muud ilusat aga nüüd kui sa abielludki võibolla ütleme 2 korda siis sa ju ka alustad otsast peale ja puhtalt valgelt lehelt. Teist värvi kleidiga nagu tembeldaksid iseennast mustaks.. et ei väärgi valget kanda. Mina kohe kindalsti abiellun ka valges kleidis, missiis et mul paar tõsisemat suhet on olnud ja pole ka ainult ühe inimesega maganud.

  • Avatar
    Vasta carla 2. oktoober 2014 at 16:16

    Inimesed tulevad ja lähevad- siiani ei ole üheöösuhteid olnud, aga mehi 5. Oi ma olen palju suhtes olnud, kui niipidi vaadata 😀

  • Avatar
    Vasta Preili S 2. oktoober 2014 at 16:14

    Sain oma mehega kokku,kui olin 13-aastane,tema minust 10a. vanem.Nüüd olen 18 ning ühe lapse ema:) Maganud olen ainult ühe mehega ja ei ütleks,et olen millestki ilma jäänud,ta suudab mind peale viit aastat veel üllatada 😀 Aga see,kui paljudega mõni naine magab,on küll ainult tema enda asi:) ja sa Mallu julged veel kleidist unistada,pane ikka viigipüksid jalga ja pintsak peale 😀

    • Avatar
      Vasta A 2. oktoober 2014 at 19:07

      Ausalt öeldes on minu jaoks ülimalt creepy, et 23aastane 13aastase LAPSEGA seksida tahab. Minu jaoks on see pedofiilia. Ei tee sind kuidagi maha, vaid seda meest, sest 13aastaseid on väga lihtne ära kasutada. On põhjus, miks seadused piiravad sellist käitumist. Loodan südamest, et teil on praegu normaalne suhe (nüüd, kus sa oled täiskasvanud inimene), aga ma ei suuda tõesti ette kujutada, mida ühist saaks olla 23aastasel ja 13aastasel. Ise sain just 24 ja ei kujuta ette, et läheksin kuhugi 13-14aastaseid poisse nillima, võeh.

      • Avatar
        Vasta Preili S 2. oktoober 2014 at 19:28

        Ma pidasin ennast kah algul arulagedaks ja teda veel rohkem. 😀 Aga jah,meil on normaalne suhe 🙂

      • Avatar
        Vasta lily 2. oktoober 2014 at 20:26

        Mõtlesin ju umbes sama, kui seda kommentaari lugesin, aga samas otsustasin, et seda kritiseerida on ka päris tobe. Minu meelest on probleem siis, kui tegu on tõesti vanamehe ja alaealisega, antud juhul ju päris nii ikka pole küll. Ja see, et armastus vanust ei küsi, on ju ammu teada. Aga tore, et Prl S ise seda vastust humoorikalt ja elutervelt oskab võtta 🙂

    • Avatar
      Vasta Getlin 2. oktoober 2014 at 21:36

      Mina sain tutvusin oma mehega kui ma ise olin veel viimaseid kuid 17 ning tema jaoks oli see jube tähtis ära oodata kuni ma saan 18 😀 Ma ise ei näinud sel tähtsust näiteks ning ka veensin teda selles midagi nägema. Aga ennem oli mul laps varasemast suhtest. Nüüd oleme peaaegu, et aasta koos olnud ning mitte mingeid probleeme pole. Minu mees on siis 13 aastat vanem kui mina :). Kusjuures sama moodi oleme pulmadest rääkinud ning tema ütles, et ta ei kujuta mind ette ilma valge pulmakleidita.

    • Avatar
      Vasta Merr 3. oktoober 2014 at 11:42

      No 13 ja 23 on ikka tugevalt pedofiilne suhe. Äärmiselt häiriv ja põhjusega ebaseaduslik.

  • Avatar
    Vasta Pisi 2. oktoober 2014 at 16:12

    Tegelikult lisaks valgele kleidile on loor neitsidele 🙂 Tänapäeval aga valge loor on aksessuaar. Mul tuttav abiellus. Ise nii rase, et on rase, valge kleit ja valge loor 🙂
    Mina ise abiellusin valges kleidis aga loori ei pannud. Las see loor jäägu siis neitsidele aga mu kleidiga ei sobinud loor ja ega ei tahtnud ka loori.
    Aga maganud olen ainult oma abikaasaga. Üle 10a on esimene armastus kestnud ja kindlasti kestab veel kaua 🙂

  • Avatar
    Vasta triin 2. oktoober 2014 at 16:10

    7ga, neist 3ga vaid 1x. Üheöösuhteid pole olnud.

  • Avatar
    Vasta somethingsomething 2. oktoober 2014 at 16:06

    kaotasin süütuse 17-aastaselt ja alates 19. eluaastast olen püsisuhtes olnud ja seksinud ainult 1 mehega. nende kahe ja poole aasta jooksul jõudsin seksida 11 mehega #whorealert (PS! mitte ühegagi nendest meestest ei olnud suhtes)

  • Avatar
    Vasta Krissu 2. oktoober 2014 at 16:02

    Oih, värviline* siiski..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. oktoober 2014 at 16:03

      Ma isegi ei näinud su kirjaviga. Pidin kolm korda üle lugema 😀

  • Avatar
    Vasta Krissu 2. oktoober 2014 at 16:01

    Pane vikerkaarevärvline. 😀