Uncategorized

ILIL photography challenge

6. oktoober 2014

Sorri, viis päeva pole ma teps mitte jõudnud oma pilte lisada ja pean uuesti nentima, et kuna ma mingi fotohuviline ei ole, siis ma mitte kui kuidagi nende piltidega kuskile ei arenenud ega arene ka. Aga kurat, ma tahan ka osa võtta ja las ma siis omaette näitan teile pilte, mis on mul siin mingil ajal tehtud. Mul on algatajas käpp sees (pun intended) seega ma loodan, et ta hüsteeriasse ei lähe, kui ma polegi läbimõeldud profifotograaf 😀

Esimese päeva pilt on mul näidatud, nüüd ülejäänud:

Day 2 – candlelight – ma tegin mingi lame ass küünlapildi aga ma vihkasin seda. Päris ausalt vihkasin. Seega näitan ma teile oma jaanipäeva “küünlaleegikest”. Selline sohitegija olengi 🙁

day2Day 3 – close up – avastasin sellise pildi, mis on muuseas juhuslikult tehtud, sest Milvi lähenes kaamerale ootamatult kiiresti ja üritas seejärel mu telefoni nahka pista.

day3

Day 4 – clouds – Siinkohal kasutasin pilti, mille tegin ma Kardokese esimesel lennureisil Amsterdami 🙂

DAY 4

Day 5 – your favourite colour  – Mulle meeldivad kollased ja lillad värvid jeje! Ja porgandid meeldivad ka.
day5Day 6 – from distance – Arvake, mis on pildil…

day 6

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Inimene 6. oktoober 2014 at 21:11

    Mallukas! Sinu blogis käib alati palju inimesi ja sellel on mõju – palun postita siia üleskutse, et veel võimalikult paljud hääletaksid selle petitsiooni poolt ja töövõimereformi vastu:
    http://petitsioon.ee/http-elil-ee
    See on ebainimlik reform, millega tahetakse lihtsalt invaliidid “riigi kaelast” ära saada ja teha nägu, nagu oleksid nad oma elu eest samal määral ise vastutavad, nagu… noh, põmst on, aga kui see isevastutus tähendab rikaste vanemate puudumisel seda, et reaalselt peavad päris invaliidid tänavanurgale kerjama minema, siis see ei ole normaalne riik!
    Riik peseb lihtsalt oma käed puhtaks ja ütleb: sorry, pole minu asi. Sa ei otsi tööd? (nt pimedale, kellel pole ka raha olnud endale arvuti ja abivahendite ostmiseks või liikumispuudega inimesele, kellel pole võimalik kodus internetti maksta, vms) Kui sa ei otsi, siis sa toetust ei vaja ka. Sul niigi hea elu ja üldse kasvavad sulle kohe jalad uuesti alla ja sa saad nägijaks, halleluuja, aamen.
    Selle petitsiooni miinimumhääled on küll koos, aga oleks kena, kui neid oleks rohkem. On veel mõned päevad aega hääletada ja see ei maksa mitte kellelegi mitte midagi, igaüks saab aidata! Palun tee kisa! Sa ei taha ju, et ühel hetkel oleksid päris invaliidid tänavanurkadel kerjamas?

  • Avatar
    Vasta Merje 6. oktoober 2014 at 19:10

    Porgandipilt on kõige parem!