Uncategorized

Marikese sünnipäev

14. oktoober 2014

Mari sünnipäevaga seoses oli mul kohamure lahendatud. Juba ammu tegime selgeks, et peame selle just Bibi Mängumaal, mis on vaieldamatult kõige ilusam koht, kus ma iial käinud olen. Kõik asjad on valged ja pitsilised ja heledad ja… No eks te piltidelt näete ise.

Veel oli mul lahendatud mure, et mida mina Marile kingin. Võtsin vastu otsuse, et kuna igasugu mänguasju ja jumal teab mida, ostan ma talle nagunii, saab ta esimeseks sünnipäevaks hoopiski ühe raamatu. Nimelt selle raamatu, kuhu sisse on pandud kõik minu kirjad talle tema “minusünnipäevadel”.

Kirjad olid mul küll olemas, aga paraku ei ole minus grammigi oskust midagi kujundada või töödelda. Siinkohal tõttaski mulle appi Vestmint, kes tegelebki igasuguste kujundustööde tegemisega. Muuseas, Vestmint kujundab kunagi omal ajal ka meie pulmakutsed, nii et ei oleks asja, millega need tublid inimesed seal hakkama ei saaks. Mina jäin tulemusega igatahes 100% rahule.

1965483_347799948728645_8431322421061976831_o-3633036

Rahule jäi ka Mari, kes oli nii armsast kingitusest lausa pisarateni liigutatud ja ei suutnud enda emotsioone tagasi hoida 😀

Mari sünnipäev 60Peopäeval ärkasin ma küll kuke ja koiduga, aga näete, paraku oli ka see liiga hilja. Bibisse jõudsin ma 5 min peale peo algust, endal polnud lastki veel kaasas. Toite ma valmis teha ei jõudnud, seega haarasin lisaks veel pitsat, et noh MIDAGIGI oleks ja sõitsin tagasi koju lapse järgi. Jumal tänatud, et Kätu, Tambet ja Jasper juba seal olid ja meie tagasinaasemiseks külalised vastu võtnud olid ja laua katsid. Te olete ikka võrratud!

Mari sünnipäev 1

Mari sünnipäev 103
Mari sünnipäev 111

Tegelikult oli mul peale pitsade ka lastele mõeldud ja nendes imeilusates topsikutes olid mul köögiviljad ja juurviljad ja beebiküpsided ja beebimahlasid Beebiasi.eepoolt. Ma tellisin need juba jupp aega tagasi, seega oli Maril võimalus ka enne beebiküpsiseid nosida ja ta kiitis need heaks. Beebimahlasid Mari ei joo, aga suuremad lapsed kaanisid täiega.

Aa muuseas. Kuigi ma ei jõudnud väga asjadega tegeleda, siis pidu sai ikkagi imeliseks dekoreeritud. Tellisin endale Fiestapoest igasugust peokraami ja mõned asjad on sellised, et saan nüüd nendega kodu edasi kujundada. Näiteks pildiraam ja telefonihoidja ja krooni kujulised küünlatopsid.

Mari sünnipäev 59

Üldse tundus mulle, et lastel oli hirmus tore ja mõnus. Mari käis vahepeal poisse kabistamas ja…

Mari sünnipäev 55 Mari sünnipäev 56

Mari sünnipäev 35 Mari sünnipäev 62

Kindlasti lisan veel pilte, sest tubli fotograaf Kristhel Vaht tegi neid niiiiii palju. Aga ma pean just koristama minema. Kes sünnipäevalistest link tahab, kust pilte tõmmata, siis kirjutage!

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin 16. oktoober 2014 at 14:16

    Sul on niiiiiiiiiiiiii ilus kleit !!!

  • Avatar
    Vasta B 15. oktoober 2014 at 07:38

    Minu lapse sünnipäev tuleb ka Bibi mängumaal, olen seda juba kuid teadnud. See on niiiiii ilus lihtsalt! Mees küll üritas ajada midagi sellest, et laps ei saa arugi, et tal sünnipäev ja küll ta tulevikus hakkab ise selliseid sünnasid nõudma, et oh-oh-oo ja meil pole sellises vanuses lastega sõprugi, keda kutsuda, aga mida tema ka teab!
    (Olgu, natuke tunnistan, et ma tahan sinna mängumaale enda pärast vähemalt sama palju kui lapse pärast, aga mis siis! Nii ilus koht!)

  • Avatar
    Vasta kaseke 14. oktoober 2014 at 22:46

    Hehe@ Mari oli oma synnipaevakingist pisarateni liigutatud 😀

  • Avatar
    Vasta huuhuuu 14. oktoober 2014 at 21:12

    Mul avavad ära pildid ja mingit probleemi pole. Halva netiga inimesed olete lihtsalt. Mulle meeldib kui palju pilte on, sul alati nad nii ilusad ka!

    AGA, kust on kleit pärit sul? See on nii kaunis!

    ja appi kui ilus laps see Mari ikka on, palju õnne!

  • Avatar
    Vasta M 14. oktoober 2014 at 19:38

    Mul ei lae ka pildid välja. 🙁

  • Avatar
    Vasta joosep 14. oktoober 2014 at 17:02

    Avaneb väga aeglaselt piltide tõttu ja võtab kogu vaatamise mõnu ära. Muuseas, pilte peaks ju saama ka vähendatuna panna – kui inimene siis suuremalt vaadata tahab, klikib peale ja vaatab. Aga oleks paremini.

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. oktoober 2014 at 13:56

    Palju õnne ja kõike muud oled Sa nagunii miljon korda öelnud, ma ütlen hoopis seda, et teinekord püüa natuke vähem kui miljon pilti ühte postitusse panna, ma jamasin netiga ikka tükk aega, enne kui kõik pildid lahti jooksid. Miljon katkestamist ja uuestialustamist jne. 😀

    • Avatar
      Vasta Kiku 14. oktoober 2014 at 14:57

      Sama siin 🙁

    • Avatar
      Vasta Sandra 14. oktoober 2014 at 16:02

      Hmm, ma ikka mõtlesin seda, et palju õnne oled Sa miljon korda kuulnud. 😀 😀