0
Uncategorized

tervitused Järvamaale

18. oktoober 2014

Käisin eile väljas. Oli juba ammu sõbrannaga kokku lepitud ja nii see eluke ka läks. Enne Musta Puudlisse suundumist käisime ka Meelise ja Marileenu juures hautatud jänest söömas, mis oli i-me-li-ne! Kahjuks ei suuda me seal pms kunagi toidust pilti teha ja seega peate lihtsalt endale seda jänkupoissi ette kujutama.

Igatahes, sõin kõhu täis ja nagu viimane mats jätsin võõrustajatele oma mehe ja läksin linna.

Ja te ei kujuta ette, mis juhtus!!! INIMESED TUNDSID MIND ÄRA, TULID JUTTU PUHUMA ja mis kõige olulisem – mitte keegi neist inimestest ei…

a) …toppinud mulle mu raamatut lehthaaval kurku

b) …löönud mind kõhtu

c) …teinud pudelist roosi ega pussitanud mind sellega

d) …sülitanud mulle näkku

Küll aga tegid kõik juttu puhuma tulnud inimesed vihjeid minu karvasele alakehale, aga ma andestan selle, sest see oli ikkagi AWESOME! Üks neiu varitses mind Shootersi (jah, ma käisin SHOOTERSIS ka) WC ees, kallistas mind, tegi mulle põsele musi ja ütles, et Järvamaal pidid nii paljud mu blogi lugema. Ei no johhaidii, tervitused Järvamaale!

Igatahes, nagu te võite näha mu hüsteerilisest capsi kasutamisest – eile oli imetore ja ma olen niiiii õnnelik ja üllatunud ja kõike veel, et vähemalt kümme inimest leidsid aega minuga paar sõnakest vahetada ja mulle ilusaid asju öelda. Aitäh-aitäh-aitäh! Mu lugejad eksisteerivad pärismaailmas! Ja duširuumidest väljaspool!

Hihi, ma tundsin ennast nagu mõni suur kuulsus! Eda-Inesed ja muud sellised kuulsused, palun tehke mulle punasel vaibal ruumi, sest KÜMME INIMEST tundsid mind ära!!!

giphy-7964221

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Simone 18. oktoober 2014 at 16:50

  Põhimõtteliselt mõtlesin täna sellise asja välja, et see, mida sa kutsusid ühe trennipildi peal vagina fat-iks on kõigest su huge bush. Veider? Jah.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. oktoober 2014 at 16:56

   Haha, muuseas, sa ei olnud esimene, kes seda mõtles :D:D

 • Avatar
  Vasta krtn 18. oktoober 2014 at 14:08

  Ainult mul on su jälgitavate blogide riba katki vä? Viimati 2 päeva tagasi “uueneneud”:(

 • Avatar
  Vasta Merlyn 18. oktoober 2014 at 14:05

  Me nägime ka sind musta puudli ees sõbrannadega. Mina olin hüsteeriliselt vaimustuses ja tahtsin tulla kohe tere ütlema aga teised arvasid et see oleks ilgelt nõme. Nüüd seda postitust lugedes olen ma krt nii solvunud enda ja oma sõbrannade peale! 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. oktoober 2014 at 14:57

   Jah, on alles sõbrannad sul! Krt, oleksid pidanud salaja ikka tulema, siis ma oleks saand kirjutada, et 11 inimest tuli rääkima! 😀

 • Avatar
  Vasta mariiliiis 18. oktoober 2014 at 13:33

  Üliarmas postitus aga…
  “…teginud roosi ega pussitanud mind sellega” 😀