0
Uncategorized

mõistus pole oma teha

23. oktoober 2014

Käisin mina ükskord trennis. Kui aus olla, siis see oli täitsa esimene trenn, kus ma käisin. Panin mina siis oma asjad kappi, keerasin kapiukse lukku, panin tabaluku ette ja läksin trenni.

Mõne aja pärast tulin mina trennist tagasi, keeran kapiukse lahti ja see on TÜHI!

Esimese asjana mõtlesin ma kohe, et mind on päise päeva ajal röövitud. Seisin seal jupp aega nõutult ja vahtisin tühja kappi.

Natukese aja pärast sain aru, et olin oma riided ja asjad kõrvalkappi pannud, selle lihtsalt lukustamata jätnud ja miskipärast tühja kapi lukku keeranud.

                                                                    ***

Kord Austraalias, umbes teisel päeval Sydneys, otsustasin ma enda pesu pesta. Olgu öeldud, et ma polnud mitte kunagi enne pesu pesnud 19-aasta vanuselt, aga noh, selline on elu.

Seal pesuruumis olid pesumasinad ühes virnas ja kuivatid teises. Selge. Panin riided kuivatisse, raha pesumasinasse, pulbri kuivatisse ja lahkusin. Tunni pärast olin üllatunud, et miks mu riided pesumasinas kuivad ja mustad on…

                                                                    ****

Pidin sõbra juurde minema. Kuna mul kotti ei olnud ja jopel suured taskud, panin ma mõlemasse taskusse kaks väikest pudelit siidrit. Noh, talle kaks ja mulle kaks. Seisin siis õue maja ette nagu uhke männiku joodik ja ootasin sõpra, kes pidi mulle autoga järele tulema.

Ühel hetkel sõitiski ette auto, pööras ringi ja sõitis meie majast natuke edasi. Mõtlesin, et noh, ta ei tahtnud keset teed seisma jääda ja hakkasin auto poole kõndima. Kui juht autost välja tuli, hüüdsin ma kaugelt: “Viis juuro, või kjui pjalju pjakute?!”.

Ei tasu vist mainimist, et see EI olnud mu sõber.

tumblr_inline_ndqzitkcsq1rz1wst-1066272

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta meow 26. oktoober 2014 at 15:31

  Hmm, miks su uued postitused pole näha, kui sisestada http://www.mallukas.com? FB-s näen, et postitad uue jutu, saab lugeda ja värki, aga siia nagu ei teki..?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 26. oktoober 2014 at 15:34

   Hmm. kas sa saaks screenshoti teha?

   • Avatar
    Vasta meow 26. oktoober 2014 at 19:32

    Saatsin sulle meili peale!

 • Avatar
  Vasta KadiK 24. oktoober 2014 at 18:57

  Vennanaisel on pedaaliga õmblusmasin.Elektriline.Pedaaliga.Ükskord lobiseme köögis,tema samal ajal sätib laua taga õmblema.Tallab ja tallab pedaali,aga masin ei käivitu.Laua all oli prügikast.Pedaaliga.Seda siis talluski.Järjekindlalt ja ikka hea jupike aega.

  • Avatar
   Vasta KadiK 24. oktoober 2014 at 19:02

   ….ja pole ma kokku hoidnud sõnaga “pedaal“ :D!

   • Avatar
    Vasta kosmosekass 26. oktoober 2014 at 01:44

    hahahhahaha appi

 • Avatar
  Vasta www.minajamuud.blogspot.fi 24. oktoober 2014 at 10:33

  Pesu pesemisega on kindlasti igal ühel midagi kaasa rääkida 😀 näiteks üleeile olin ma millegipärast hambaniidirulli koos riietega masinasse pannud. Seda märkasin ma muidugi alles siis kui pesu oli pestud. Oli alles tegemist ja niidi lahti lõikamist. Kõik riided olid niidiga kinni seotud.

 • Avatar
  Vasta Liisu 23. oktoober 2014 at 21:37

  Tere!
  Kirjuta mõni postitus Mari Johannast ja tema arengust ka. Natuke beebiblogist on kaugeks jäänud asi ja tahaks näha kuidas pisikiesel läheb. Mõnda videot oleks ka tore vaadata. Endal 9 kuu ja varsti käes ::)

  Ette tänades
  L-M

 • Avatar
  Vasta Kiku 23. oktoober 2014 at 16:48

  Mul oli ka just jõusaalis kappidega sarnane moment. Panin asjad kappi, uks kinni, kood peale- ise samal ajal vaatasin ühe teeneri poole ja lobisesin temaga. Kui riieteruumi tagasi läksin ja kappide ette seisin, siis oleks tahtnud endale vastu vahtimist virutada 😀 Ma ei vaatanud kapi numbrit ja nüüd ma ei teadnud kus kapis mu asjad olid. Teadsin ainult, et need olid tooliga kuskilt otsast kohakuti. Aga neid kappe ei olnud seal just vähe 😀 Nii kui keegi ruumist lahkus, siis hakkasin kähku koode proovima kõikidele kappidele. Selline murdvarga tunne oli 😀

 • Avatar
  Vasta Reet 23. oktoober 2014 at 12:39

  Tegijatel juhtubki 😀

 • Avatar
  Vasta maia 23. oktoober 2014 at 12:03

  Minu meelest kõik väga naljakad.
  Mina olen lausa istunud valesse autosse. Rooli taga olev mees oli väga rõõmsa näoga, aga siiski läksin vabandades ruttu välja. Oma mehe auto oli sama värvi, mis siis, et hoopis teist marki, neid ma niikuinii ei tunne.

 • Avatar
  Vasta Sandra 23. oktoober 2014 at 11:50

  No see esimene nali on küll sajandi huumor! 😀 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Mari-Liis 23. oktoober 2014 at 11:33

  Ebaviisakas küll, aga nii naljakas naerda hetkel tööl! 😀