SPORDIJUTUD

rühmatrenn: PumpFX

27. oktoober 2014

Eile oli siis see kaunis päev, kus ka kallis Kardoke pühkis Arctiku tolmu trennitossudelt ja tuli minuga Spartasse. Halleluuja!

Esiteks tegi Janika tallegi kõik samad testid, mis mullegi alguses ja kae nalja – kui minu test ütles, et ma pean u 5kg juurde võtma (lihasmassi) ja tavaliselt käsib see inimestel hoopis alla võtta, siis Kardo test oli nn nullis ja käskis tal samas vaimus edasi jätkata. Seega on Kardo siiani trennis tubli tööd teinud.

Teiseks läksime me Kardoga omast arust Body Pump’i, aga tegelikult kavast järgi vaadates oli see hoopis PumpFX. Mul on selle kohta öelda kaks sõna – PÜHA JEESUS!

im-going-to-die-9773270

Me olime Kardoga ikka mõlemad nii läbi, et karju appi. Kardo jaoks oli positiivseks küljeks see, et ma trennipükstega tema ees muudkui kükke tegin, muidu me vaikselt kahekesti surime seal. Naljakas oli see, et minul on käed täna VÄGA läbi, Kardol aga jalad. Janika ütles ka, et naistel olevat jalad eos tugevamad kui meestel. Muidugi see ka, et Kardo on pool aastat jõusaalis miskipärast ainult oma ülakeha treeninud, aga 0% jalgu 😀

Samas ma olen vist viimane inimene, kes võiks teiste üle nalja teha, sest trennieelseks snäkiks olid mul kummikommid ja kohe trennist väljudes hakkasin ma vaikselt kotist saia ja kummikomme sööma. SAIA JA KUMMIKOMME!

family-guy-cookie-dough-4896048

Täna hommikul ärgates olime me mõlemad muidugi veel rohkem surnud – Kardo selle pärast, et ta pole enne nii intensiivset trenni teinudki ja mina seetõttu, et noh, ma olen üks armetu treenimata inimloom, kes kunagi enne kangiga trenni teinud ei ole.

Mu käed valutavad, mu selg valutab, mu kann valutab, mu rinnalihased valutavad, mu jalad valutavad, mu õlad valutavad, mu kintsud valutavad ja mu VEENID valutavad. Nii et pole vist imestada, et kuigi homme lähme me Eveliisiga spasse ja ma oleks idee poolest pidanud täna trenni minema, ei saanud ükski vägi mind sinna lohistada.

lazy-girl-gif-2036972

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Piia 28. oktoober 2014 at 18:06

    Mul oli pärast esimest korda BodyPumpis käimist NÄDAL aega selline tunne nagu oleks see hiiglaslik süstal (millega nad doonoritelt verd võtavad) mulle veeni torgatud. Rääkimata siis ülejäänud kehast 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 28. oktoober 2014 at 13:57

    Ma olin pühapäeval juhtumisi sinuga samas trennis ja kui ma oma higist nirisevate juuste vahelt õigesti nägin, siis olid sa täitsa tubli. Ausalt! See on alguses nii intensiivne trenn, et ega väga muud ei jaksagi teha, kui enda tegevusele keskenduda ja teise silmaga treeneril silma peal hoida. Läheb lihtsamaks, sest järgmisel korral juba tead, mida oodata ega pea enam nii palju mõtlema.

  • Avatar
    Vasta Mannu 28. oktoober 2014 at 09:06

    Been there, done that!
    Peale tuleb teha jah, muidu on ülejärgmisel päeval pärast trenni kanderaami vaja 😀

  • Avatar
    Vasta annika 28. oktoober 2014 at 08:35

    Lihasvalu aitab väga hästi leevendada spas mullivannis vedelememine, kerge ujumine ja venitamine. Lihased soojaks ja venitama, see on kõige tõhusam taastumine.
    Aga mõõdukas lihasvalu, niimoodi, et annab kergelt tunda on väga mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta tetter 27. oktoober 2014 at 20:59

    Ma ei tea, kas see oled sina vöi sügis vöi sain ma peapõrutuse aga tegin minagi ühe spordiklubiga liitumise ja hakkasin trennis käima. Siin juures tasuks vist mainida et ma pole MITTE KUNAGI trennis käind:D peale esimest rühmatrenni arvasin et ma ei saa enam mitte kunagi enam ringi jalutada sest mulle tegid haiget lihased mille olemasolust mul aimugi pold:D mis seal ikka järgmisel hommikuk läksingi kohe venitusrühmatreeningusse ja olgu jumal mulle armuline- MA SAIN KÄIA! treppe küll pisut vältisin aga noh:D nüüd peale 2nädalat intensiivset jöusaali trenni ja rühmatreeninguid olen üllatunud siis kui möni lihas haiget teeb!:D nii et kiip up ja suveks vormi 2015!!!:)

    • Avatar
      Vasta tetter 27. oktoober 2014 at 21:00

      Mis siis et ma tahtsin kirjutada keep aga noh kiip on peaaegu samahea:’D

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 27. oktoober 2014 at 20:26

    Kui sul lihased valusad on, siis sa pead tegema jälle trenni. Või vähemalt venitama. Ma tean omast käest, et see aitab. Näiteks oli mul ka kann trennist jumala valus. No kohe üldse käia ega istuda ei saanud, aga olude sunnil pidin rattaga sõitma (sest jalgsi ma nii pikka maad käia ei viitsinud) ja kuigi see oli alguses valus, oli pärast suurepärane olla! 🙂

  • Avatar
    Vasta musticas 27. oktoober 2014 at 20:11

    Appi see jutt läheb nii kokku sellega mida ma tunnen praegu:D Ma hakkasin söbrannaga käima ka trennides ja mu reie siselihased on räme valusad. Muidugi peale spinningut ma oma kanni konditsioonist ei räägi, since mul on hiiglaslik ahter ja need istmed on jube väiksed:D