Ilukraam

tulin laitma, aga hoopis kiidan

28. oktoober 2014

Eile tassisin lõpuks oma Lushist ostetud koti vannituppa ja otsustasin teha glamuurse vanniõhtu. Noh, nii “eelspa” oma ihukesele, enne kui täna ennast Eveliisiga Hedonisse veame. Viskasin ühe vannipommi vette, lugesin “Meie aasta siberis”, kõrvale rüüpasin Dlighty ja nautisin õhtut.

Ühel hetkel mõtlesin, et prooviks siis selle tahke shampooni ja palsami ka ära. Shampoon oli nagu nad ikka on – töötas täitsa kenasti. Palsam oli aga üli imelik – nagu oleks kiviga enda juuksed hõõruda üritanud ja üldse nagu pehmemaks ka ei läinud miski.

Kuidagi siis plätserdasin selle pähe ja lugesin veel 10 minutit oma raamatukest. Lõpuks loputasin pea ja juuksed olid lausa kohutavalt takkus ja rõvedad. Needsin ennast, et olin sellele sitale 8 euri kulutanud ja tulin kurvalt üles oma juukseõli otsima.

Üleval selgus, et Marike tahab magada ja juukseõli on all, seega tegin suvalise punupatsi, panin Mari magama aga jäin selle käigus ka ise õndsasse unne. Täna ärgates ja patsi lahti harutades oli paras üllatus – juuksed on siledad nagu vana mehe habe!

Okei, ma ei tea, kas vana mehe habe on sile ja pehme (see, mida ma ette kujutan, see on), aga minu juuksed on igatahes mõnusad! Krt, tahtsin sõimelda, aga ei saagi!

pilt_1007_big-6754153

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mannu 28. oktoober 2014 at 14:36

    Kõik LUSHi asjad on vist maailmaparimad.
    Mulle meeldib hullult tsitruse-massaažikas. Vahel kui kedagi ei õnnestu end masseerima kaubelda, kreemitan sellega niisama oma keha. PARIM lõhn ja elamus!
    Link: http://lush.ee/?op=body&id=31&cid=202&cgid=

    Tahked šampoonid meeldivad mulle ka, head väikesed ja kerged, näiteks trenni või reisile on neid super kaasa võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. oktoober 2014 at 12:26

    Eks Lushi e-poe kodukal on ka nende palsamite kohta kirjas, et sa ei tunne nende mõju enne kui juuksed täiesti kuivad on 😀

  • Avatar
    Vasta K2ty 28. oktoober 2014 at 11:55

    LUSH tooted head, ise mõnulesin just LUSHi marjalõhnalises vannis. No oli ikka mõnus selles roosas vannivahus olla 😉