0
Ilukraam

uued lemmikud

4. november 2014

Aeg ajalt saan uut kraami – nagu ikka on nii, et mõned asjad meeldivad ja teised asjad ei meeldi. Aus olles, need asjad, mis ei meeldi, ei olegi niivõrd halvad, vaid pigem ei torka lihtsalt enam nende väga heade asjade seas silma. Seega ma nendest viimastest ei räägi, vaid ainult nendest, mis on ikka väga hästi meeldinud!

juuksed-4655214

Redkeni juukseõli meeldis isegi Eveliisile, kes seda Pärnus käes proovida sai. Meil polnud Hedonis nimelt juuksepalsamit toas, aga üllataval kombel aitas ka õli väga hästi. Muuseas, trennis pesus käies ei viitsi ma ka palsamit kaasa tassida, seega on alati õli kotis. Teeb juuksed kenasti pehmeks.

Nende kahe juuksemaski vahel läks mu vannitoariiulil parajaks võitluseks. Kasutan mõlemat hea meelega ja neil on mõlemil mingid väga head küljed. Näiteks Redkeni juuksemask lõhnab nagu mingi mõnus klassikaline ja naiselik parfüüm ja erinevalt osadest juuksehooldustoodetest, püsib see lõhn ka hiljem kenasti peal.

Oriflame’i asju ei olnud ma enne kunagi proovinud, aga see mask – ta on mõnus, kreemjas, imelise lõhnaga ja teeb juuksed nii imepehmeks ja muuseas mulle tundub, et isegi sirgendab neid, sest pärast pesu ei teinud ma juustega mitte midagi ja juuksed ei kuivanudki minule omaselt imelikult lokki.

Just sayn’ et need kolm asja on küll ikka kohe hirmus head! 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar