Ilukraam

ilukraami veel

5. november 2014

Kuna mul oli tarvidus vahepeal inimese moodi välja näha, siis tegin ma oma esimese tellimuse Mylook.ee‘st. Sinna sattusin ma seetõttu, et mulle jäi silma looduslik juuksevärvnms_0180-576x1024-7035903

nms_0181-4249142

Ma polnud kunagi enne looduslikust juuksevärvist kuulnudki, aga näedsa, olemas ta ometi on: ammoniaagi-, parabeeni-, peroksüüdidevaba kraam! Ma loodan lähiajal oma laigulised juuksed ära värvida, siis saan öelda, et kuidas oli.

Kuna ma juba tellimust tegin, siis tundus tobe ainult üks asi tellida. Seega tegin ma kõige arukama otsuse ja tellisin endale lisameigiasju. See tähendab seda, et kuna ma enamasti meigin ülakorrusel, aga nüüd on alt vannituba ka pmst valmis, siis ongi nii, et mul on vaja kahte komplekti meiki, et ma saaks ennast nii üleval kui all meikida 😀 Muidugi ma võiks ju kõiki asju üles ja alla tassida, aga siis ma raudselt unustaksin ja peaksin kogu aeg edasi-tagasi jooksma. Aga ega ma miskit kallist tellinud.

maybelline_blushstudio_jelly_glow_4g_01_pop_pink-1447846

Alla kolmeeurise põsepuna, sest kuigi mul paljusid asju on kaks, siis seda on mul…Kui nüüd järele mõtlen siis ka kaks, aga kuna teised on kadunud, on aeg uue järele. Ma nimest eeldasin kuidagi, et ta on selline…tarretisene, aga tegelikult tundus täitsa tavaline erkroosa põsepuna. Üritasin seda siis pintsliga peale panna ja mitte midagi polnud näha. Hõõrusin ja hõõrusin, siis vaatasin, et pintslikarv jäi põsepunasse kinni. Hakkasin seda välja nokkima ja alles siis sain aru, et tegu on siiski sellise pehme jellyga, mida on nii mõnus näppudega peale määrida.

nms_0185-2495438

Need kaks asja on ikka selle jaoks, et varjata oma kottis silmaaluseid ja peita punne. Lumene valguspeegeldavast peitepliiatsist ma olin ennegi kuulnud ja ausalt selle pärast tellisingi. Tahtsin ka lahe olla. Mina hõõrun seda lihtsalt silmade alla ja olen eluga rahul.

Teine pakend on iluvigade peitmiseks loodud komplekt. Kuna mul iluvigu on jalaga segada, siis kulub marjaks ära küll. Punastele täppidele hõõrun rohelist peale ja ülejäänuga üritan ülejäänud nägu varjata. Ainult, et ma ei tea mille jaoks see alumine valge seal on. Kulmude alla ehk?

Lõpetuseks tellisin ma ühe huulepulga ka, sest huulepulgad on mu lemmikud. Paraku suutis Mari selle kohe enda kätte saada ja ära lõhkuda (mööda voodit laiali hõõruda) seega ei saa ma iial teada, kas see oli ka hea kraam või mitte. Longlasting oli ta kindlasti. Mu linadel…

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari 5. november 2014 at 21:44

    See viimane valge värv on highlighter. Seda kasutatakse tõesti kulmukaare all, aga ka põsesarnade kohal, huule kohal ja ninaseljal 🙂

  • Avatar
    Vasta Ethel 5. november 2014 at 19:53

    Oh see looduslik juuksevärv väärib küll proovimist, väga ea näha, et neil valikus ka heledaid toone oli!

  • Avatar
    Vasta Kail 5. november 2014 at 19:41

    Tahtsin ka just hakata maailma vanimat looduslikku juuksevärvi hennat kiitma hakata. Ise olen juba üle 2 aasta vaid seda kasutanud, vaskse värvi saavutamiseks, ja juuksed pole kohevamad, tervemad ja üldse ilusamad kunagi elus polnudki. Varem värvisin pea 10 aastat suvaliste poevärvidega, lõpuks hakkas juustest räigelt kahju.
    Aga see ülal lingitud herbatint küll mingi looduslik pole, ikka 100% naturaalne body art quality henna on parim. Natuke mässamist on, aga ingliskeelne google on õpetusi täis.
    Kui pruuni tahad, siis saab henna indigoga segada ja ongi! Pluss saad hullult katsetada kogu aeg, ma nt katsetan henna ja senna seguga, viimane annab veel kuldse läike, mõnus!
    OK, kõlan nagu müügiagent, aga ma pole seda üldse, lihtsalt vaimustunud 🙂

  • Avatar
    Vasta K 5. november 2014 at 19:38

    Värvisin ka umbes aasta tagasi selle sarja värviga oma juukseid, kuid pisut heledama tooniga sinu valitud värvist. Alguses oli ilus, pärast kulus rohekaks ja siis otsustasin taas, et juuksurid teevad ikka paremat tööd. Ostetud oli see kuskilt kaubamajast ja isegi oli vist üks euro odavam kui mylook.ee’s, aga ega sellel ühel eurol tänapäeval enam vahet pole. 😀 Loodan, et sinu kogemused on paremad selle värviga!

  • Avatar
    Vasta Emilia 5. november 2014 at 18:43

    Kui looduslikult juukseid värvida soovid (pruuniks just) siis on henna hästi hea asi. Isa toob meile veel paar korda aastas välismaalt sellist asja, mis peaks ka hästi hea olema:

    http://www.herbatintusa.com/