Ilukraam

Sleek iluõhtu osalejad

6. november 2014

Mul on hea meel nüüd tutvustada, et kes meie toredal iluõhtul kaasa löövad:

Kätu, Laura, Mari-Leen ja Printsess tulevad blogijatena. Kümme välja loositud külalist on järgmised:

Sannu Sannu

Nr. 1 Mallu nii tahaks sinuga tuttavaks saada, oled nii lahe ja humoorikas naine. Olen su fänn;)

Nr. 2 mul ka probleemid meikimisega, ei õnnestu väga hästi. Suitsusilm kukub välja nagu sinikas:D see veel hästi öeldud. Olen tihti mõelnud, et profesionaal võiks nõu anda.
Nr. 3 kuna olen lapsega kodune, siis lahe seltskond ja klaasike veini oleks tore vaheldus.
Eleri Kästik 

Vein, toredad naised ja suitsusilm lihtsalt kõlab nii ahvatlevalt! 🙂
Marilyn Uleksin 

Suvel sain peatrauma ja seetõttu ilutseb minu otsaees 5 õmbluse pikkune arm, mida ma püüan erinevate taktitatega peita. Olen uurinud, igasugu pigmentide asju ja ostsin tuttava käest isegi mingi Joe Blasco asja aga siis jääb totakas hele plärakas lihtsalt. Olen vist igavesti uurinud korraliku meigipõhja tegemist ja modelleerimist, kuidas highlightida neid õigeid kohti ja, et meigipõhi jääks ilus ja korralik, mitte suvalise plägaga kaetud näolapp. Rääkimata korralikust silmameigist…lainer lihtsalt nutab mu meigikotis ja jääb vanaks, erinevad lauvärvid hääbuvad ja minu silmakese pilguvad ikka ja ainult koos ripsmetuššiga. Jumalukene Mallukas, pliis kutsu mind sinna iluõhtule 🙂
Leevi Narusberg 

Oleks väga minu teema, kuna kogu sissejuhatus oli niiii mina. Olen enda meikimisest juba lihtsalt loobunud. No mida ma mökerdan kui pärast nagunii jälle ebaõnnestunud tulemuse tõttu kõik jälle maha pean pesema. Youtube’i videotes tundub kõik alati niii lihtne.
Krista
Kõigepealt oleks tore kohtuda sinuga ja teiste blogijatega :). Teiseks põhjuseks – olen proovinud ka suitsumeiki teha (ei ole pärast küll välja näinud nagu prügikasti taga nutnud joodik icon_biggrin-8964927 ), aga see tuli ikkagi niiii tagasihoidlik ja hele. Õudsalt tahaks näha, kuidas professionaal seda õpetab ja kas saaksin sellega ise ka hakkama. Oleks huvitav teada saada, millis meiki asjatundja üleüldse soovitaks.

janet
Issand! Ma oleks nõus sõitma ~200 KM, et sellisel üritusel osaleda!! Siiani olen püüdnud t u l u t u l t teha lainerijoont, kui ka suitsusilmi, vahest LIHTSALT tahaks ka inimesemoodi välja näha, kuigi seda juhtub minupuhul harva – hahah ja suur + see oleks põhjus metsast väljasaamiseks icon_biggrin-8964927

La
Mina osaleksin ka hea meelega.
Esiteks sellepärast, et minu suitsusilma tulemus on ka alati selline “mitte-väljaminemise-kõlblik” , mis siis, et ma neid youtube’i videosid umbes miljon korda vaadanud olen. Teiseks on mul novembri lõpus sünnipäev ja oleks ju eriti vahva oma sünnipäeval särada ilusa meigiga, mille ma täitsa ISE teinud olen. Kolmandaks kuluks selline mõnus naistekas tihedasse kooligraafikusse ideaalselt. Ma võiks ilmselt veel palju palju põhjuseid lugeda. icon_biggrin-8964927 Noh, et tahaks sind ka päriselt näha jne jne. icon_biggrin-8964927
Pliis,pliis, kutsu mind kaasa! icon_biggrin-8964927

Riin
Oo kui tore mõte! Mul isegi ei ole selliseid meigiasju, millega suitsusilma teha, sest ma ei oska seda teha ja pole neid niisama seisma ja halvaks minema raatsinud osta. Kunagi ikka üritasin miskit silmadele teha, aga no mida vanemaks saad, seda vähem tahad koledate silmadega välja minna icon_smile-6503624 Noorele on see kuidagi kergemini andestatav. Seega olen jäänud lollikindlate asjade nagu ripsmetušš, põsepuna ja huulepulk juurde.
Vahel ikka vaatan teiste inimeste ilusaid meike ja mõtlen küll, et õpiks ka ära… aga seni pole suutnud ennast nii palju kokku võtta, et tööpäeva õhtul enne magamaminekut end ära meikida ja siis see kohe maha võtta icon_smile-6503624

Seega sinu üritus on mulle kui rusikas silmaauku, sest ma tahaks ka end teinekord õhtul välja minnes ilusamaks ja uhkemaks teha kui tavalisel tööpäeval.

Merili
Hea meelega osaleks sellisel üritusel. Vahva oleks teiste nn mitte ilu blogijatega juttu teha ja palju kiidetud Sleek´i tooteid tahaks ka näppida icon_smile-6503624
Ja tarkused ei jookse ju kellelgi mööda külge maha!

Manjana
Jessas, ma ka tahaks. Kas tsut keskealisemad inimesed ka saavad? Palun-palun-palun! Ma juba ripsmeid oskan värvida ja suud ka. Ma tahaks kõiki noid 9 käpardit näha, kes ütlevad, et miskit ei oska. Teeks pilti ja itsitaks viisakalt.

 

Kui keegi võitjatest ei saa esmaspäeval kohale tulla, siis palun andke meile teada, sest siis saab keegi teine tulla! Aga teisi näeme esmaspäeval Diipis!

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta Malluka suitsusilmaõhtu Diipis ja palju klatši | Anonüümsed jutud 10. november 2014 at 21:19

    […] teistest soovijatest, õnnestus mul, täiesti ausal teel, ehk tänu tavaliselt kommentaarile Malluka blogis saada täna õhtul koos veel mõnede väljavalitutega Kalamajas asuvasse Diip restorani suitsusilma […]

  • Avatar
    Vasta Marilyn 7. november 2014 at 20:40

    Mul on firefox ja kuskil ei karga midagi ette ja leht laeb alati normaalselt ja kiirelt.

    • Avatar
      Vasta Zt 8. november 2014 at 14:16

      Aga kas blogrolli viimaste postituste kuvamine töötab? Mul näitab seal päris vanu postitusi vaid, mingist ajast enam ei uuenda.

  • Avatar
    Vasta Pia 7. november 2014 at 12:26

    Teksti peale ei tule jah, aga su lehekülg laeb tõesti igaviku viimasel ajal, kuigi ainult 2 postitust esileheküljel. See tähendab, et vanemaid postitusi lugedes tuleb jälle igaviku oodata.
    Sõltuvalt arvutist viskab mul tavaliselt veel Chrome’i popupi ette, et lk ei reageeri, kas oodata?
    Millegipärast ei toimi ka Chromes ka alati see, et näitaks automaatselt kõige uuemaid postitusi. Tuleb valida arhiivist kuu, alles siis näitab.
    Lühidalt: minul viimasel ajal kannatus katkeb enne, kui jõuan su lehekülje laadimise ära oodata. Ei ole mugav lugeda, vaatamata sellele, et kasutan AdBlocki.

  • Avatar
    Vasta Laura 7. november 2014 at 11:52

    mallukas, su blogi reklaam läheb aina agressiivsemaks, isegi adblock ei aita enam! selle pärast laeb su leht alati sada aastat (7 reklaami adblockiga? wtf, how did you even do it?). ma saan aru, et need reklaamid tähendavad sulle viite sotti kuusissetulekut, kuid siiski – äkki oleks kuidagi v6imalik adblock-i kasutajatel puhast lehte näha? mis vahendeid teised lugejad kasutavad, et mitte olla sunnitud cherry “seksikaid” pitsbody-sid ja elegantseid pluuse imetlema?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. november 2014 at 11:55

      Need ei tule ju sulle teksti peale?

    • Avatar
      Vasta T. 7. november 2014 at 21:19

      Tõepoolest – leht laeb ülikaua!! Midagi on seal valesti. Ise mõtlesin, et äkki need lisatud gifid on nii suuremahulised, et laeb kaua, aga jah.. väga häiriv kahjuks.

  • Avatar
    Vasta T. 7. november 2014 at 09:52

    Teemaväline, aga kas blogrolli uuendamine ei saagi korda?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. november 2014 at 11:25

      No minul see töötab ja näitab uusimat

      • Avatar
        Vasta Sannu 7. november 2014 at 16:54

        Jah, selle blogrolli võiks korda teha. Väga aegunud info on seal.

        • Avatar
          Vasta T. 7. november 2014 at 21:23

          Nagu ükskord ütlesin, siis Chromega ja moblas (mingi Opera) töötab hästi, Firefoxiga kahjuks mitte. Paljud siiski kasutavad Firefoxi. Vahepeal jääb ka pidama, et tuleb ainult blogide nimekiri, aga viimaseid postitusi mitte – lasin praegu teisel inimesel kontrollida, kas tema Firefoxis näeb, tuli ka see postitusteta blogide nimekiri lihtsalt.

  • Avatar
    Vasta Krista 6. november 2014 at 21:11

    Mina saan loomulikult osaleda :)!