0
PULMAD

kleidijutte Anna-Bellast

25. november 2014

Käisin eile Anna-Bella pruudisalongis kleite proovimas. Miks ei ole aktsepteeritav iga jumala päev oma elust pulmakleiti kanda, kui inimesed nendes nii ilusad välja näevad!?img_6852-1024x644-7867593kleiduke-1024x702-3787686

mõnna

merineitsikas-1024x771-6050753 10815139_10204589370629930_1778788974_o-1024x487-2026495

Kleite proovida on ikka tõesti vahva ja see kord oli ka salongis toredam töötaja, kui mu viimasel külastusel Pärlisse. Seal ei julgenud kleidis hingatagi ja kleidiga tohtis astuda heal juhul ühe sammu. Anna-Bellas oldi sõbralikud, toredad, soovitati ja abistati kõigega. Tundsin ennast väga heas atmosfääris ja tore oli kleite proovida. Kuigi kleidid olid ka Pärlis ilusad, kibelesin ma sealt küll pigem minema.

Kui ma küsisin Kardolt, et mis lõikega kleit talle kõige rohkem meeldiks, tuli sealt vastuseks: “Selline, kus on ikka tissi näha ja jalgu näha ja…”. Kardo vist ajab segamini strippari ja pruudi, sest kohe kindlasti ei saa tema arvamusega arvestatud minu pulmakleidi soetamisel 😀 Sorri!

Aga kas keegi on veel külastanud Anna-Bella salongi? Millised kleidid teile meeldisid? Milline pildil olevatest meeldib kõige rohkem? Kõik arvamused ja soovitused on oodatud!

Loe ka neid postitusi!

36 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Vasta eilne päev | Mallukas 5. veebruar 2015 at 12:57

  […] seadsime me sammud Anna Bella salongi kleite proovima. Ühe korra olen seda juba ennegi teinud (LINK), aga kleite on palju ja valik suur, seega tuli uuesti minna. Üks kord lähen veel veebruari […]

 • Vasta Kleidile “jah”! | A ja K 14. jaanuar 2015 at 12:26

  […] tuleb lihtsalt ära teha. Kusjuures, kui nüüd mõtlen, siis samast konsultandist hõiskas ka Mallu oma blogis, niiet kiidusõnad on igati õigel kohal! Heleri, kui sa seda lugema satud, siis tea, et sinu […]

 • Vasta Yes to the dress? | POKUNAUTIKA 12. jaanuar 2015 at 23:21

  […] tuleb lihtsalt ära teha. Kusjuures, kui nüüd mõtlen, siis samast konsultandist hõiskas ka Mallu oma blogis, niiet kiidusõnad on igati õigel kohal! Heleri, kui sa seda lugema satud, siis tea, et sinu […]

 • Avatar
  Vasta Sandra 25. november 2014 at 23:31

  Mind paneb hoopis imestama, et mis kaalulangetuse juttu Mallukas räägib. Ta näeb ju nii hea välja. Õigel naisel peab ikka natuke liha ka kontidel olema.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 26. november 2014 at 09:11

   Muidugi peab! Aga ma tunnen, et ma olen võdisev ja mu riided ei lähe mulle enam selga 😀

 • Avatar
  Vasta Gätlin 25. november 2014 at 22:06

  Ma olen aus. Esimeste kleitide puhul, pigem oleks kleit sind kandnud. Ja viimane minu arvates ei sobi sulle. Muidu kleidid ilusad ja ega sul endal ju ka midagi häda ei ole 🙂 Ja kui sulle mõni neist kleitidest meeldib, pole midagi halba kurta.

 • Avatar
  Vasta kaisa 25. november 2014 at 21:52

  a sa paned endale pulmadeks uued tissid v mis tisse su härra näha tahab?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. november 2014 at 21:53

   eks elu näitab

 • Avatar
  Vasta BWNF 25. november 2014 at 17:15

  Kindlasti viimane kleit 🙂 Toob kõik Sinu kumerused imeilusasti välja ning on äärmiselt naiselik ja kaunis!

 • Avatar
  Vasta Evelin Merisalu 25. november 2014 at 15:41

  Teine on lihtsalt super !!! 🙂 Sobib nagu valatult sullle 🙂

 • Avatar
  Vasta Anu 25. november 2014 at 15:41

  Merineitsi on sinu keha puhul vist kõige atraktiivsem, loob kurve juurde.

 • Avatar
  Vasta Elise 25. november 2014 at 15:05

  Esimene on imeilus, teeb sinust justkui muinasjutuprintsessi! 🙂

 • Avatar
  Vasta Kati 25. november 2014 at 14:53

  See viimane kleit sobib väga hästi, merineitsi lõige vist?

 • Avatar
  Vasta SV 25. november 2014 at 14:35

  Ma ei tea, kas sul on kindel soov, et kleit oleks võimalikult palju sitsi, satsi ja “vahtu” täis, sel juhul sulle kindlasti ei meeldi alloleval lingil kleidid, aga mu meelest on need väga armsad (eks saab ju nipet-näpet ikka muuta endale sobivamaks) ja sobiksid just aiapulma stiiliga paremini kui kogu see sitsi-satsi meri 🙂
  Less is more 😉
  http://www.linasedriided.ee/?id=44

 • Avatar
  Vasta Meeri 25. november 2014 at 14:03

  Mulle isiklikult meeldivad vähem puhvis kleidid ja merineitsi lõige. Nendest kleitidest meeldib mulle enim viimane kleit, sest see rõhutab su figuuri. Ma usun et taolises kleidis näeks sa super välja

 • Avatar
  Vasta meow 25. november 2014 at 13:50

  Kenad kleidid, aga aiapulma jaoks on kõik liiga ülepakutud – eriti esimene.

 • Avatar
  Vasta ivi 25. november 2014 at 13:37

  Minu pulmakleit on ka sealt pärit, aga minu jaoks tekkis wau effekt kui leidsin õige kleidi, teised ei olnud need.

 • Avatar
  Vasta Mariliis 25. november 2014 at 13:31

  Mulle meeldib teine kleit sest see sobiks suurepäraselt pulmapaigaks valitud koduaiaga 🙂

 • Avatar
  Vasta Marleen 25. november 2014 at 13:25

  Ostsin samuti oma kleidi sealt ja polnudki tahtmist kuhugi mujale vaatama minna, sest teendindus oli lihtsalt supper ja sobiva kleidi leidsime juba teisel proovimisel. Teine kleit sobib väga hästi, arvestades seda, et soovid lihtsamat pulma, esimene on väga-väga pidulik 🙂

 • Avatar
  Vasta jaanika 25. november 2014 at 13:25

  Anna-Bellast ostsin minagi oma pulmakleidi ja seal on tõesti väga heal tasemel teenindus. Käisin kleiti proovimas ka salongis, kus ma kleidiga isegi mitte proovikabiini ei mahtunud 😀 Nii et Anna-Bella on parim! Viimast kleiti olen minagi selga proovinud ja tegelikult on väga ilus kleit. Esimene on liiga puhvis ja printsessilik minu arust. Ja teine kleit on vb hoopiski liiga tavaline 😛 Ma sinu asemel prooviks veel erinevaid kleite 😉

 • Avatar
  Vasta Reet 25. november 2014 at 13:18

  Minu arust sobib sulle kõige rohkem korseti ülaosaga ja alumine ots ikkagi merineitsi stiilis. Siinsetest kleitidest ei meeldi mulle isiklikult mitte ükski. Ainult viimase kleidi korsetiosa on ilus.
  Mingis eelmises postituses oli küll sul väga väga ilus merineitsi stiilis kleit. Ei mäleta mis poes sa seda proovisid.

 • Avatar
  Vasta Veronika 25. november 2014 at 13:16

  Kõik on ilusad, aga nähtutest enim meeldib viimane, väga hästi sobib 😉

 • Avatar
  Vasta elex86 25. november 2014 at 13:15

  Mulle meeldib kolmandal pildil olev kleit aga viimasel pildil olev dekoltee osa. 🙂

 • Avatar
  Vasta K 25. november 2014 at 13:14

  Sulle väga sobib kui on juuksed hobusesabas 🙂

 • Avatar
  Vasta Sandra 25. november 2014 at 13:14

  Ma ise käisin ka Anna-Bellas, sela jah super võrreldes Pärliga, sain tunda end nagu printsess. Aidati selga ja see poodium, kus saab ennast imetleda ja kõik. Pärlis ei tohtinud hingata ega astuda. 😀 Esimene ja teine meeldivad. Esimesel on ilus väike saba; ma ise küll puhtpraktilistel põhjustel saba ie taha, aga see väike on väga ilus. Muidu ka ilus. teisel on seelikuosa väga ilus, aga ma ise tahan lahtisema dekolteega, sest kaelaehe on olemas ja see nõuab avaramat dekolteed. Mitte just nii, et tissi paistab. 😀 Kolmandal on nii imelik, et seelik alt hakkab, venitab kuidagi kleidi välja ja ei istu hästi. Mulle ei meeldi.
  Aga pruutkleidis näeb vist jah iga naine rabavalt kaunis välja, mul omal oli ka see efekt, kui ennast kleidis nägin, et kuidas ma nii ilus saan olla. 😀 Mõtlesin, et kui on soeng ja meik ja kõik muu ka veel, siis ma olen lausa imeline. 😀

  • Avatar
   Vasta Sandra 25. november 2014 at 13:16

   Ee, mida iganes. 😀 Mul viskas ette, et kommentaari ei saa postitada vms, siis kirjutasin uue, aga nüüd avastasin, et ikka on esimene ka alles. Ühesõnaga on sama juttu sisuliselt kaks korda. 😀 Ärge pahandage. 😀

 • Avatar
  Vasta Lihtsalt 25. november 2014 at 13:09

  ESIMENE! Ma armusin praegu… See sobib sulle kõige paremini, täielik printsess! Teine tundub kuidagi… ma ei tea, nii tavalise lõikega, viimane ei meeldi üldse. Aga esimene… ohhhh kui ilus sa selles välja näed.

 • Avatar
  Vasta Sandra 25. november 2014 at 13:09

  Jaa, Anna-Bellas oli super! Tundsin ennast nagu printsess, aidati selga ja poodiumil sain ennast imetleda ja ei mingit juttu, et kingad ära ja liikuda ei tohi ja… Pärlis oli teendus ikka väga jube selle kõrval. 😀 Mulle meelib esimene ja teine kõige rohkem. Teisel on ilus väike slepp, ma ise küll speliga ei taha puht praktilistel põhjstel, aga sellist väikest ehk kannaks isegi ja see on väga ilus. Teisel on seelikuosa väga ilus, ainult dekoltee mulle ei meeldi, ma ise tahan avarama dekolteega, sest kaelaehe on olemas ja see nõuab suuremat dekolteed. No mitte just nii, et tiss näha on. 😀 😀 Viimasel mulle ei meeldi, et seelikosa nii alt hakkab, see kuidagi venitab kleidi välja ja selline imelik on. Aga jah, pruutkleidis näeb iga naine vist rabalt ilus välja. 😀 Mul endal olid ka emotsioonid täiega laes ja mõtlesin, et kui veel soeng ja meik ja muu juurde panna, siis ma olen ikka väga ilus. 😀 Täielik enesehinnangu laks, millega mul muidu probleeme on. 😀

  • Avatar
   Vasta Sandra 25. november 2014 at 13:14

   slepiga* sorry. 😀

 • Avatar
  Vasta Britt 25. november 2014 at 13:08

  Vaatasin alguses, et teine kleit on minu kleit, aga mul tuli selja tagant veel miski lipsuke ka vist ( kui kena, et ma isegi täpselt ei tea :D)

  • Avatar
   Vasta J. 25. november 2014 at 16:27

   Ma just tahtsin kirjutada, et üks nendest on niiii “brittilik” kleit 🙂
   Aga pean kahjuks nõustuma ka all pool olema kommentaariga, kus kirjas, et aiapulma jaoks on kõik veidi ülepakutud ja ei ole just kui “sinulikud”…vähemalt minu silmade läbi. Eelmised valikud olid just kui paremad 🙂 aga eks sa ise pead “seda õiget” ära tundma! 🙂

 • Avatar
  Vasta Glacier 25. november 2014 at 13:07

  Minu kleit oli sealt pärit – teenindus oli super hea, ruumi oli palju (erinevalt Pärlist ja teistest kohtadest), ja kleit oli ilus. Mul oli ka see mure veel, et ma ei tahtnud kindlasti ilma õlapaelteta (no büst ei luba lihtsalt, kole oleks välja näinud) – ja AnnaBella oli suht ainus koht, kus oli valida selliste mudelite vahel. Tasuta tehti kenasti lühemaks ja üldse.. Et kui kunagi peaks veel vaja olema kleiti, siis esimesed sammud oleks sinna – aga hetkel plaanin jaanuaris 5ndat pulma-aastapäeva tähistada hoopis:)

  • Avatar
   Vasta Eveliis 25. november 2014 at 13:28

   Glacier, täpselt minu sõnad. Välja arvatud büstimure;) ja et kaheksas pulma-aastapäev ees ootamas.

 • Avatar
  Vasta Totu 25. november 2014 at 13:06

  See viimane on kena ja see mis seal osadel piltidel peegli kõrval on (v ees kuidas võtta) 😀

 • Avatar
  Vasta Kanni 25. november 2014 at 13:06

  Teine tundub kõige armsam 🙂 Viimasel tundub see üleminek tüllile kuidagi liiga järsk.