Uncategorized

whats in my bag?

25. november 2014

kott2-1024x602-3210560Jälle kivi minu “MALLU SA OLED NII RÄPANE” kapsaaeda, aga mina ei suuda kotti rohkem korras hoida noh. Ikka on vaja kõiki neid asju kotis kaasas tassida. Pange tähele, rahakotti näiteks ei ole, aga on neli parfüümi. Ma vist ilmselgelt haisen.

 

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Gerda 26. november 2014 at 11:02

  Tead, Mallu, ära põe. Minul on ka kogu aeg kott igasugust pahna täis. Kõik imestavad, kuidas ma vajaliku asja nii kiiresti üles leian või kuidas ma füüsiliselt jõuan seda kotti kogu aeg endaga kaasas tassida. Olen ka üritanud, et teen koti korda, aga kui kõik välja võtan ja hakkan uuesti asju kotti panema, siis vaatan: hmh, seda läheb kindlasti vaja; seda võib vaja minna; seda ma kasutan vähe, aga kui ma seda kotti ei pane, siis mul läheb raudselt seda vaja.
  Aga olen mina ka vastanud naljaga, et kui keegi peaks kallale tulema, siis virutan kotiga, sest see piisavalt raske 🙂

 • Avatar
  Vasta Merje 25. november 2014 at 23:17

  Jeerum, kartulikotiga kannad seda träni kaasas v? 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. november 2014 at 23:25

   Mul jumala tavamõõtudes kott 😀

 • Avatar
  Vasta Eneli 25. november 2014 at 22:50

  Vaatasin just su õelate kommentaaride postitust ning tuli idee, võiksid teha ka midagi Jimmy Kimmel´i klipi sarnast. Paneks ehk inimesi mõtlema ja saaksid ehk ka naerda nende õelate inimeste üle ja ennast veidi välja elada. Panen ka lingi, neid on päris vahva vaadata 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=LABGimhsEys

 • Avatar
  Vasta kea 25. november 2014 at 22:27

  Uuu mu lemmik löhn, see moschino funny 😀 Maitse on sul ikka hea 😀

 • Avatar
  Vasta Reelika 25. november 2014 at 22:11

  Kohvriga käid ringi või? Kuidas Sul kotti nii palju staffi mahub? 🙂
  Noojaaa asjade järgi ei ütleks midagi, et Sa nii “räpane” oled. Pigem vastupidi…Sa viitsid juukselakki kaasas vedada. Super ju! (Y)
  Mul on healjuhul niiskedsalhvad ja paar mähet kaasas ning rahakott 🙂 salhvad ja mähkmed ikka tita jaoks 😉

 • Avatar
  Vasta meow 25. november 2014 at 21:19

  Miks sul kinnises pakis lõhnad kotis on? 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. november 2014 at 21:53

   need on kingilooside auhinnad, mis ma just sain postiga 😀

 • Avatar
  Vasta Merilyn 25. november 2014 at 20:53

  Vauuu, sul on isegi PASS kaasas! 😀 Miks nii? Õnneks on see hea, et kui peaksid kuskil ära eksima, siis elad nende asjadega vast öö üle küll.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. november 2014 at 20:54

   Sest ma kaotasin kuskile ID kaardi ära 😀