LASTEASJAD

käisin shoppamas

30. november 2014

Avastasin täna superlaheda poe – Tiger! Ma tahaks selle tühjaks osta. Peaaegu seda ma tegingi :D Lisaks hüppasin Jyskist läbi, sest mul oli VAJA kootud patju. Muuseas, kas keegi teab Tigeri eesti kodukat? On see olemas? Poes nagu olid igal pool aadressid, aga no ei leia mina…

lusikad marileSiinkohal teile siis ehe näide sellest, et osta sa lapsele neid mänguasju palju sa tahad, kauss, mille sees on kaks kommi, on ikka palju huvitavam ajaviide. Lauamängu mängisin sõbrannaga hoopis ise.milvipurkEi tasu vist mainidagi, et see kassa on tühi, sest Milvil ei ole sentigi raha :( Aga see kassa oli nii must Milvi, et ma lausa pidin selle ostma ja no, see on tahvel!

stuff
Mul endiselt ei ole märkmikku, seega ostsin endale hoopis sellise toreda vanamehega kaustiku. Lisaks veel igasugu meisterdamisasju! Klaasivärvid ja küünlavärvid ja akrüülid. Nüüd oleks veel fimo ja nipet näpet veel vaja.
purgikehindMilvi tegi mu eelmise ilusa kommipurgi katki, nii et mul ei jäänud muud üle, kui endale uus kommipurk soetada. Kus mujal siis komme hoida?!
padjadKuna ma patjade järgi läksin, siis astusin Jyski ka ja sain sealt lausa teise asja veel, mida ma ihaldanud olin – tahvli!
tahvelMari on ikka naljakas – kõik tuleb korraga suhu toppida, sest see on üks lahe tegevus! Muuseas, seal taustal on roheline tupsukorjamismasin, mille ma ka Tigerist ostsin. Kuigi ma teiste asjadega jäin väga rahule, siis seda küll ei soovita osta. Maksab küll ainult 2 euri, aga ei korja üldse tupse. Eelmine Selverist oli parem, mida Triinu laenas ja iial tagasi ei andnud :D Triinu, kui sa seda loed, siis anna mu tupsumasin heaga tagasi!

itfits

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

14 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Häly 1. detsember 2014 at 13:50

  Eesti kodukat veel ei ole jah. Ma pole ise ka siiani aru saanud miks meil aadress igal pool kirjas, kuigi seda pole :) Hetkel on vaid Facebooki leht https://www.facebook.com/TigerEesti?fref=ts

 • Reply Kriss 1. detsember 2014 at 10:03

  Kust need punase-valge kirjud konksukommid ostetud on ja palju masid? :)

  • Reply Mallukas 1. detsember 2014 at 13:13

   Ka Tigerist – 2 euri!

 • Reply Kristiina 1. detsember 2014 at 09:56

  Need Jyski padjad on küll super nunnud :)

 • Reply K 1. detsember 2014 at 09:24

  Ma olen isegi tsipa pettunud, et see pood nüüd Eestis on.. See nagu H&M – oli maailma kõige ägedam pood, kui seal ainult üle lahe käia sai :D Pole nagu enam nii vaimustuses.. Võib-olla on asi ka selles, et ma ei käi enam Soomes tööl ja olen vaene rott ja ei saa seda pooltühjaks osta :D

  • Reply Mallukas 1. detsember 2014 at 09:41

   Ma polnud enne kuulnudki sellest :D

 • Reply H. 1. detsember 2014 at 09:03

  Oh, ma olen pikalt, sellist normaalses suuruses tahvlit otsinud. Sean ka vist sammud sinna poole. Aitäh. :D

  • Reply Mallukas 1. detsember 2014 at 09:07

   Nüüd on see ale läbi, aga alla 10 euri maksis ikka. Kriidid on ainult sitad :D

 • Reply tõru 1. detsember 2014 at 00:16

  http://www.tigershop.lv/

 • Reply Lihtsalt Melon 30. november 2014 at 23:29

  Kus see maagiline pood asub?

  • Reply Mallukas 1. detsember 2014 at 06:51

   Ülemistel käisin mina, aga Solarises olevat ka

 • Reply Heilika 30. november 2014 at 22:49

  Mul oma 1a6k tütrega täpselt selline päevakava nagu seal tahvlil :D

 • Reply Kk 30. november 2014 at 21:36

  Vaatasin tahvlilt Mari ajakava. Ma soovitan kohe peale ärkamist lapse potile panna (mitte alles 15 minti hiljem). Teen seda oma 14-kuusele ja ta alati kohe pissib ja kakab potti. Tasub proovida.

  Lahedad asjad. Mul ka terve kodu mänguasju täis, aga laps eelistab ikka minu asju.

  • Reply Mallukas 1. detsember 2014 at 06:51

   Jah, ta lähebki kohe potile, aga ma panin selle ajaplaanil natsa edasi, et mitte üheksat ära koormata :D