Riided TESTIN JA ARVUSTAN

reisuke Ülemistesse

30. november 2014

Sõbranna jagas mulle infot, et Jyskis leidub soodsa hinnaga just neid kootud patju, mida ma soovinud olen. Siis meenus, et täna on seal viimane päev 25% allahindlust kõikidele toodetele ja müüdud ma olin. Lisaks tahtsin ma veel Tiger’ist midagi osta ja saigi sammud Ülemiste poole seatud.

pic1-7509988

Selgas siis ei miskit muud kui Sheinside’i mantlike ja seal all peidus kleit, mille ma ostsin eile Takko lasteosakonnast sandikopikate eest. Käes on mul uhiuus kotike FrontRow poest ja jalas maailma kõige mugavamad talvesaapad, mis siia ilma üldse kunagi loodud on. Kaelas on mul jälle Preili D-Disaininurga krae, seekord lasin Mari krae rotti ja kandsin ise!pic2-5425801Saabastega on lugu selline, et Crocs lasi mul mõned paarid siin talve tulekuks valida ja nõnda ma ka tegin. Kuna teistele rõõmu teha on ka tore, siis sai paarikese mu väikevend ja Mirjami pisitütar, kellel polnudki veel talvesaapaid, kuigi lumi maas ja ilmad külmad. Lisaks tahtsin paarikest ka ämmale kinkida, sest tal on väga raske käia ja Crocsid on ju nii kerged ja mõnusad, aga selgus see, et ma tellisin talle vale numbri ja nõnda sai need saapad endale hoopis mu ema.

Minu saapad on imelised, nagu ma juba mainisin. Alt on nad kummiosaga, seega ei saa nad iial vett läbi lasta, nad on kerged ja seest nii imeliselt pehmed. See sama karv, mis pildilt ka paistab on terve jalanõu sees, nii et võin käsi südamel öelda, et nii sooje jalatseid ei ole mul enne olnud. Genefic (vms) vist ka kirjutas, et ta võib-olla tahaks neid ja kõik, kes teda teavad, võivad talle edasi öelda, et on väärt kraam – tõesti väärt kraam.

Isegi libedad ei ole nad, kuigi ma seda alguses natukene pelgasin, sest tald on ju üsna kummine. Aga ei, astun läbi jäise ilma nagu jõuline Kihnu Virve ja jalad on soojas, nagu olema peavadki.

vend-2914779

Siinkohal on vist paslik lisada pilt väikevennast ja saabastest, mille tema endale sai. Sobilik on see vast seetõttu, et ka selle pildi tegemise ajal olime me perega Ülemistes ja väikevend pani uued käimad kohe jalga. “Need on NIII KERGED! Ma oleks nagu paljajalu,” kihistas ta mööda poodi ringi kalpsates. No on ikka hea teistele headmeelt teha.

Siinkohal suured tänud Crocsile nii minu kui vennakese poolt, meie oleme väga-väga rahul! Teised saavad nende kaubavalikut uudistada SIIT, alesid on omajagu!

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kk 30. november 2014 at 21:30

  mul ka samad soojad crocsi saapad, ylimalt rahul.

 • Avatar
  Vasta Kris 30. november 2014 at 19:36

  See krae on imeline! Aitäh sulle lingi eest – sain nüüd jõuluvanale kirjakese edastatud! 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 30. november 2014 at 19:54

   Ma ka armastan enda kraed 🙂

 • Avatar
  Vasta miiu 30. november 2014 at 19:09

  alatu laim – olid ikka olemas, lihtsalt oluliselt kergemini märguvad, kui need crocsid, mis, muuseas, on IMELISED ja ilusad ja mugavad ja aitäh sulle veelkord 🙂