SÖÖK

lugu sellest, kuidas Saagim sünnitust vastu võttis

1. detsember 2014

Eelmisel nädalal käisime me väikse seltskonnaga Kingitus.ee korraldatud üritusel, milleks oli Neitsitornis keskaegne mõrvamüsteerium.

Pean tunnistama, et ma ei ole kunagi enne Neitsitornis käinud ja minu õnneks toimus seal enne üritust ka väikene ringkäik. Seal on imeilus kohvik, kuhu soovitan kindlasti pakasega kakaod ja vaadet nautima minna.

Ühesõnaga – saime kõik keskaegsed rüüd selga ja rollid välja loositud  – üritus võis alata. Mina olin vaga neiuke nimega Katharina, kellel oli kindel plaan paari kuu möödudes kloostrisse elama minna, et ikka veel vagamaks saada. Ühesõnaga – toimusid intriigid, sõnelused ja lõpuks ka MÕRV. Suri äsja isaks saanud härra Fokin, keda jäi taga nutma Kristel koos äsjasündinud lapsega, kelle aitas ilmale Anu Saagim isiklikult.

je-5163828 morvakas-6802366Sõime keskaegset toitu, jõime vürtsiveini ja juttu jätkus kauemaks! Igatahes oli mul väga lõbus ja ma julgen eeldada, et ka teised jäid selle mõrvamüsteeriumiga sama rahule kui mina.

See üritus oli lihtsalt nii lahe ja omapärane, et inspireeris mind ka siis, kui Eveliis juurdles, et mis üritust vanaaasta õhtul korraldada, pakkusin ma kohe välja, et tehku ka mõrvamüsteerium. Lõpuks jäi asi nii, et selle mõrvamüsteeriumi korraldan sootuks mina! Ma nüüd pead anda ei oska, et kas sinna veel üldse kohti on, aga huvilised võivad uurida. Mina ja mu sõbrad oleme igatahes kohal!

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Johanna-Silvia 1. detsember 2014 at 16:48

  Rumal küsimus, aga kas sellest tuleb mingi saade või segite seda niisama oma lõbuks? Lahe tundub see igastahes küll olevat.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. detsember 2014 at 16:50

   See oli täitsa niisama 🙂

 • Avatar
  Vasta Katre 1. detsember 2014 at 10:27

  Mu mehe sugulane korraldab neid mõrvamüsteeriume. Ise ei ole veel osalenud, aga tundub vahva.