Uncategorized

minu Nikon

1. detsember 2014

Nagu te võib-olla teate, siis ma Jaanika tehtud fotochallenge’is kuigi kaugele ei jõudnud, sest a) mul sai ramm otsa, b) mõistsin, et teised on ikka päris fotovennad, mitte noobid nagu mina. Ega mul millegagi pilti teha ka polnud – telefoniga ainult. Siis tuli appi sõber Nikon ja andis mulle laheda valge hübriidi. Alguses ei osanud ma sellega midagi teha, aga õnneks sain lõpuks abi ja nüüd olengi siin vaikselt nokitsenud. Varsti võib juba objektiivist unistama hakata 🙂 Aga kui ma Aili pildivärki nägin, siis sellest tahtsin küll osa võtta. Kuigi Aili ka minuga võrreldes pro 😀
december-photo-a-day-challenge-2013-7810376Tänane pilt peaks siis kajastama midagi, mida ma parasjagu loen. Kuna ma olen selline üdini aus vend, siis ma ütlen ära, et praegusel konkreetsel hetkel, kui ma selle pildi tegemise peale mõtlesin, lugesin ma üht blogi, mis mulle soovitati ja mulle ausalt kohe täitsa väga meeldis. Kohe nii väga, et saatsin isegi selle “omg, mulle meeldib su blogi” kirja, nagu fänn. Tegelikult päris raamatutest sirvisin ma viimati sellist Marile tellitud raamatut nagu “Kes meid söövad?” mis räägib parasiitidest ja paelussidest ja täidest ja puukidest. Igati hariv kõigile 😀mari-6968729Selle pildi tegin ma hämaras toas – jamasin natukene ISOga (omg, ma enam-vähem saan aru, mis see nüüd on) ja sain säärase pildi. Tegija jaoks pole vast miskit uhket, aga mina olen oma pildikesega täitsa rahul. Loodan ka järgmised 30 päeva vastu pidada, et oma uhke hübriidi oskusi näidata. Ah, ma näitan kohe ühte veel – eile vedelesid mul aknal kaks soolakakinki: suur küünlajalg ja sõprade kingitud lahe Instagrami raam, milles saab pilte teha ja popp olla. Ka eilse pildiga olen rahul (jälle pimedas toas tehtud), aga kuna ta teemaga kokku ei läinud, siis näitan niisama.

jeje-6814387

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Vasta 1. Something you’re reading | Bubble World 4. detsember 2014 at 23:13

  […] taking part of another photo a day challenge and this one I found from here. I only saw this post on Tuesday and found out that I didn´t have my camera cord with me again so […]

 • Avatar
  Vasta J 1. detsember 2014 at 20:49

  Sa ju ostsid selle? Või see polnud see kaamera?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. detsember 2014 at 21:05

   Ma tahtsin osta jah, aga siis Nikon pakkus mulle hoopis enda tuttuut hübriidi

 • Avatar
  Vasta Laura 1. detsember 2014 at 17:49

  😀 😀 See Mariga pilt.. ta on NNIIII armas ja naljakas ikka.