Kassid Milvi

“your idea of “cheer””

2. detsember 2014

No näete, juba teist päeva suudan isegi fotoasja kaasa teha. Tahtsin küll õues pildistada mingit jõulurõõmu, aga paraku sain ainult pildi lõputust lumehunnikust, mis eriti rõõmustav ei olnud. Siis unustasin juba jälle ära, enne kui oli õhtu käes ja ei saagi ma teile näidata, mida mu Nikon õues teha oskab.

Esimese asjana mõtlesin ma, et mulle pakub rõõmu aitamine. Väiksed kiisud, kes meie juures hoiukodus on, jäid raskesti haigeks. Esiti üks ja nüüd teine. Aga rõõmu teeb see, et rohud aitavad ja juba on olukord Pallekesel (kes osutus naiseks) palju parem kui enne. Roots on vähe hädisem, aga palju paisid ja hea annus ravimeid teeb tema ka kindlasti terveks juba üsna pea. Tahtsin siis ruuteril puhkavast Rootsust pilti teha, aga ta aina liigutas ja üldse näevad ta silmad nii halvad välja, et see on pigem kurb kui “cheer”. Ja kuidagi ei saanud seda kassi nägu fookusesse, aga minu meelest on asja juures tore, et vähemalt on ta siin haige, mitte kuskil varjupaigas, kus keegi teda ei ninnunännutaks.

kiisu-2822449Kuna ma Rootsukese juba üles ajasin, siis liikus ka tema sinna, kus seltskond ees ja lõpuks sain ma enda tõelise CHEER pildi. Minu beebid 🙂

beebid-1577388Kõik Nikon hübriidkaamerad leiate siit leheküljelt. Praegu on seal aled käimas ja isegi paari sotiga võib saada väga kvaliteetse pildimasina!

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta O.D. 2. detsember 2014 at 21:41

  Kiisude silmi tasuks puhastada kummeli- või saialilleteega. Marle(i?) tükk, vatipadi või majapidamis-,WC-paberiga. Kui teed ei viitsi teha, siis kasvõi sooja veega. Palun ära lase nende silmi nii “käest ära”. Väga paha, kui ise puhastavad või teised kassid, sest see on ikkagi põletikuline eritis.
  Tean, et Sa ei küsinud nõu, aga ma ei suutnud end vaos hoida 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 2. detsember 2014 at 21:53

   Kiisude silmi puhastame kolm korda päevas, lisaks on tal olemas silma…kreem vms, mis peaks ka varsti olukorda leevendama. Käest ära pole lasknud midagi, lihtsalt üks silm on väga pekkis omadega. Ehk varsti hakkab parem.

 • Avatar
  Vasta Reet 2. detsember 2014 at 19:24

  Su leht on muutunud kahjuks väga lugejavaenulikuks, palun heida korra pilk selle laadimiskiirusele https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=en&utm_source=wmx&utm_campaign=wmx_otherlinks&url=mallukas.com&tab=desktop

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 2. detsember 2014 at 20:37

   Jaa, kahjuks küll. Paraku peate natukene veel kannatama, uuest aastast on mu blogi tuttuues kuues ja parem kui kunagi varem 🙂 See on aga kahjuks hästi mahukas töö ja kiiremini seda teha ei ole võimalik.