Uncategorized

homofoobiks olemine toob raha sisse!

3. detsember 2014

Ma ei loe muidu suurt uudiseid, aga kui mulle praegu ette kargas, et see homofoob Varro Vooglaid on saanud 2014 aasta missioonipreemia. Püha issand jumal tule mulle appi. Googeldasin siis, et misasi see missioonipreemia on:

Missioonipreemia antakse isikule või isikutele, kes on silma paistnud Eesti ühiskonna tasakaalustatud arengu ja rahva elukvaliteedi tõstmisele suunatud tegevuse edendamisel.

Selle eest saab Varrokene siis 64 000 eurot! Samal ajal, kui Eesti on täis nälgivaid lapsi, surevaid loomi ja vaesuses virelevaid vanainimesi, saab üks persevestist homofoob 64 000 eurot selle eest, et ta on sitane homofoob!!!!

Ma tahtsin juba nalja heita, et mis järgmiseks, anname Putinile nobeli rahupreemia ka või. Siis aga uurisin välja, et ta on kaks aastat juba kandidaadiks esitatud sinna 🙂

MIS MAAILMAS ME ELAME?!

funnyordie-com-5028356

Peaks ka vist hakkama näiteks mustanahalisi vihkama ja mingit riiki ründama. Ehk saaks siis ka mingit raha ja auhindu.

Loe ka neid postitusi!

21 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kk 4. detsember 2014 at 05:40

    Võtab sõnatuks 🙁

  • Avatar
    Vasta liicu 4. detsember 2014 at 01:02

    Teemaväline nüüd küll, aga see valge klaari reklaam su blogi kohal muudab telefonis sinu blogi lugemise hästi ebamugavaks. Lehekülje enda mõõtmed ei ole tasakaalus. Enne valge klaari reklaami oli.

  • Avatar
    Vasta otsustusvabadus 3. detsember 2014 at 22:57

    Mallu, Aadu Luukase sihtasutuse näol on tegemist erafondiga, millel on õigus premeerida seda, keda tahab. Preemia asutaja oli lugupeetud ärimees ja usklik inimene, praegu juhib fondi tema poeg.
    Kui sulle ei meeldi, keda premeeriti, siis asuta oma fond ja anna oma preemiad kellele soovid. Elame ju demokraatiaajastul. Või kuidas, eelistad ikkagi ropendada ja sõimata?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. detsember 2014 at 23:28

      Kallis inimene, sama palju, kui sellel inimesel on õigus anda fondirahasid kellele iganes nad tahavad, on mul õigus arvata mida iganes ma soovin sellest auhinna saajast. Ilma fondi tegemata.

      • Avatar
        Vasta xxx 4. detsember 2014 at 00:05

        Kindlasti on ka temal sama õigus ja seda ta ka kasutab – arvab sinust… mitte sittagi;D

    • Avatar
      Vasta Bino 4. detsember 2014 at 11:21

      Jah, tóesti vóib anda enda fondist preemia kellele iganes, aga uskumatu on see, et üks inimene arvab, et TEAVITUSKAMPAANIA väärib seda raha rohkem, kui erinevad MTÜ-d ja asutused, kus ka reaalselt inimesi aidatakse ja see raha asja ette läheks. On ikka mótlemine..

      See Vooglaiu algatus teeb ju ainult teavitust voldikute ja koosolemiste näol, toidupangad ja muud sihtasutused aitavad inimesi toidu ja muuga. Mótle nüüd veelkord kas abivajajal oleks kodu vaja toitu vói voldikut pedevihkamisest?

    • Avatar
      Vasta Kail 4. detsember 2014 at 13:00

      Mina ei saa aga sellest aru, et kui tegu sellise erafondiga on, siis miks peaks üleandmistseremoonia Kadrioru lossis olema???

  • Avatar
    Vasta Priit 3. detsember 2014 at 21:32

    Heh, see pedemajandus on järjekordne “USA Unistus” ehk vastuolu import kaup. Mida rohkem inimesed viha hoiavad, seda kergem on neid lollitada/siseringi asjadest eemal hoida.

    “Panem et circenses” ehk Tsirkust ja leiba…peaasi, et meie kapsaaeda ja sigalat ei nähtaks…

    Korralik 6 tasemeline perpetum-mobile stiilis ajupesu…

  • Avatar
    Vasta Piret 3. detsember 2014 at 19:50

    Ütled, et ei loe eriti uudiseid. Äkki peaks? Siis sa teaksid, et A. Luukase Sihtasutust veab Indrek Luukas, kes on süvausklik inimene ja usklikud teatavasti on kõige tulihingelisemad kooseluseaduse vastased. Mida muud said nad otsustada?
    Aga miks kutsud Vooglaidu nii koledate sõnadega? Alles hiljaaegu postitasid video, kus avaldasid oma rahulolematust selle üle, et inimesed sind sõimavad. Mis nüüd siis teisiti peaks olema?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. detsember 2014 at 19:53

      Nojah, kamp hulle siis koos.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. detsember 2014 at 19:53

      Ühtlasi, mina võin oma blogis avaldada just selliseid videosid ja tekste nagu mu hing ihaldab 🙂

      • Avatar
        Vasta Piret 3. detsember 2014 at 20:01

        Täpselt, kuigi ma ei pidanud üldse seda silmas, et sa ei võiks seda teha. Millegipärast aga tõmbud sa kohe kaitsepositsioonile. Ehk ei peaks nii ebakindel olema? Vooglaid avaldab ka lihtsalt oma arvamust ja ei sina ega mitte keegi teine saa sinna midagi parata 😀
        PS mina ei ole kooseluseaduse vastane, lihtsalt ei kavatse vastaste pärast stressata – seadus ju võeti vastu.

  • Avatar
    Vasta Mia 3. detsember 2014 at 18:51

    Ajuvaba. USAs nt saad sa miljonäriks kui oled rassist, valge politseinik kes Michael Browni surnuks tulistas on nüüd miljonär (vähemasti sellist uudist ma lugesin ja isegi kui seal oli juurde pandud, siis raha koguti tüübile igasuguste rassistide poolt kõvasti). Küll me elame kaunis maailmas.

  • Avatar
    Vasta Bino 3. detsember 2014 at 18:36

    Mingis artiklis oli kirjas, kes olid need 3 inimest, kes otsustasid selle, et kes saab need preemiad ja üks inimene kolmest oli Märt Vooglaid. Ma kaldun arvama, et tal on Varro Vooglaiuga mingi seos ja ehk sealt siis see “võit”…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. detsember 2014 at 18:48

      See pidavat ta vend olema..

      • Avatar
        Vasta ära levita valeinfot 4. detsember 2014 at 23:44

        Märt ja Varro ei ole sugulased, ammugi vennad, Delfi arikkel ka praeguseks ära parandatud.

    • Avatar
      Vasta Ma 3. detsember 2014 at 19:23

      Äkki nad on abikaasad? 😛

      • Avatar
        Vasta Anni 3. detsember 2014 at 19:48

        HAHAHAHAHHA, good one

  • Avatar
    Vasta L 3. detsember 2014 at 18:16

    “Aadu Luukase SA missioonipreemia 2014. aasta nominentideks olid veel toiduabiorganisatsioon Eesti Toidupank, tänavalaste probleemile pühendunud Inge Ojala-Pihlaja, Tallinna Loomaaia pikaajaline direktor Mati Kaal, vähiravi toetav SA Hille Tänavsuu Vähiravifond “Kingitud elu” ning riskilaste ja -perede aitamisega tegelev MTÜ Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskus”

    Nagu tõsiselt, midaaaa, vaadates teisi kandidaate. See raha ei oleks saanud rohkem valesse kohta minna. :S

  • Avatar
    Vasta Grete 3. detsember 2014 at 18:09

    Summa oli 32 000 vist aga no mida fakki. Kandidaadid olid veel mingi toidupank ja vähiliit ja siis selline asi saab auhinna. Asdfhdsg püha viha!!!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. detsember 2014 at 18:47

      Aa ma googeldades lugesin, et võitja saab 64 000.