0
Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

odav vs kallis

4. detsember 2014

Kuna homme on mul ees reis Riiga, siis mõtlesin, et teen täna oma odav-kallis postituse ära, sest jumal teab, millal ma jälle arvutikese kätte krabada saan ja teile midagi kirjutada näen. Ikkagi ju silmalaseropile minek ja ehk kalpsan üldse nädal aega päikseprillidega ringi ja ei kirjuta teile ridagi. Küllap teen siis mingi videoposti, aga see selleks.

odavkallis-4030543 otsad-3925745

näidised

Kuna täna oli mul lausa neli sarnast toodet, siis peaks tänase postituse nimi olema kallis-odav-keskmine hind-jälle odav. Aga nüüd asja juurde.

Esiteks saan ma teile demonstreerida Diori uhket huuleläiget (23.88€), mida ma ei tituleeriks isegi niivõrd huuleläikeks, kui vedelaks huulepulgaks, nagu Adenil (5.90€) on. Ma ei oskagi öelda, et kumb neist nüüd muidu parem on, oleneb vist sellest, kas sulle meeldib, et su punane huulepulk on matt või läikega. Mulle meeldib läikega, seega kaldub minu kaalukauss Diori poole. Ühtlasi on Dioril selline mõnus lai ja pehme aplikaator. Ja no loomulikult see imeilus pakend, mida on lausa au enda meigikotis hoida. Ei lõhna mitte millegi järele.

Adenist olen ennegi siin kirjutanud – kauapüsiv (ehk isegi kauem kui Dior), kuid kuivatab veidi huuli ja seega ei saa seda siis kasutada, kui huuled veidi pragunenud on, sest see paistab väga inetult välja. Ka Adeni huulekas on täiesti lõhnatu, kuid pakendi poolest jääb Diorile alla. Samas olen kuulnud, et just pakendi lihtsus teebki ta hinna nõnda kättesaadavaks.

Kolmandale kohale jääb täna L’Oreali huuleläige (9.90€), mis ei ole pooltki nii hea pigmendiga, kui eelmised kaks. Samas on ta täpselt selline, nagu sa huuleläiget ette kujutad. Kui rohkem katvust tahad, siis võidki pigem huulepulga haarata. See on mõnusa aplikaatoriga, umbes nagu Dioril, ei lõhna mitte millegi järgi ja ei kleepu üldse ebameeldivalt, nagu huuleläiked teinekord tegema kipuvad. Teate küll, juuksed tuulega huulte külge kleepumas ja muu selline jama. Selle läikega nii ei juhtu.

Neljandaks jääb Maybelline huuleläige (5.95€) mis on küll vähe punakama pigmendiga kui eelmine L’Oreal, kuid paraku häirib mind selle kleepuvus. Lõhnab paremini, kui kõik teised läiked kokku, kuid kasutada saab seda küll ainult siis, kui sul on poisipea või juuksed kinni panduna.

Igatahes lõpuks saan öelda, et kõige odavam ja kõige kallim on minu jaoks suht ühel pulgal, selle vahega, et üks on ilusamas pakendis ja üks matt, teine läikiv. Aga mina olen oma Dioriga rahul. Siiski pea ainukene kallis asi mu meigikotis, on ikka uhke tunne küll, kui üdini aus olla 😀

Kas teie olete siit midagi proovinud? Või on teil mõni näide, kus veendusite, et odav võib olla sama hea kui kallis?

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Karin 6. detsember 2014 at 23:42

  Teatavasti on Eestis näiteks kulmupuudrid suht kalli hinnaga, mille tõttu ma pole endale Eesti poodidest mitte ühtegi veel soetanud ja seega ei oska ka arvustada. Küll aga võin taevani kiita hiina paska, mis ei olegi nii pask, kuna kulmupuuder, mis mul on Aliexpressist tellitud, on parim toode, mis mu meigikotis asetseb. 🙂
  Paljud tõdevad, et Hiinast tellitud meigiasjad on täis rämps ja tekitavad jumal teab mis haiguseid, siis minul on kulmud veel täitsa samal kohal sama paljude karvadega.

 • Avatar
  Vasta alvi 5. detsember 2014 at 01:07

  Ma ise kasutan ja vahendan MaryKay tooteid, väga kvaliteesed ja head..kauapüsivad jne… Samas ka nahahooldus tooted suurepärased…midagi igale nahatüübile…
  Hind tiba soolane, aga kindlasti seda väärt :p

 • Avatar
  Vasta mann 4. detsember 2014 at 23:58

  Väga huvitav, et sina kirjutad, kuidas Adeni oma kuivadele huultele väga ei soovitaks, kuid Levelzones on lausa niimoodi kirjas: “Huulepulk niisutab ja kaitseb huuli, muudab huuled luksuslikult säravaks ja lopsakaks.”

  • Avatar
   Vasta Kaia 5. detsember 2014 at 15:27

   Iga müüja kiidab ju oma kaupa 😉

 • Avatar
  Vasta bloop 4. detsember 2014 at 22:40

  a kui juba ilupostitus, siis pane värvikoodid ka juurde 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. detsember 2014 at 22:48

   Ma peaks päevavalguses siis pilti tegema, siis oleks toon paremini aru saada, siis panen

 • Avatar
  Vasta Kätlin 4. detsember 2014 at 21:11

  Mis Sai Mariannist, kes ei mõistnud ilublogisid – nüüd annad ise ühe mõõdu välja juba 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. detsember 2014 at 21:12

   :(( olen lõksu langenud 😀

 • Avatar
  Vasta tthgg 4. detsember 2014 at 20:22

  Kes muidu viimase lõhnaõli võitis? Ei leia sellist postitust

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. detsember 2014 at 20:35

   Võitja on välja loositud ja pakk tal juba käes ka 🙂 Aga ära heida meelt, uuel nädalal tuleb juba uus loos, kus võib võita Bossi lõhna!