Uncategorized

kingitused viie ja kümne eurtsiga!

11. detsember 2014

Kuna rahakotid on erineva paksusega, siis tegin sellise väikse ideekollaaži soovitustega. Ehk kulub kellelegi siin ilmas marjaks ära!

viiekas-3474274

1. Mul on tegelikult suur mure, mida Kardole sel jõuludel kuuse alla pista. Mina kahjuks talle alles hiljuti Lushist ühe meheliku seebi soetasin, seega jääb see lahe Nurme seebi vuntsiline minul ostmata, aga ehk kellegi peika või isa oleks õnnelik? 4.99€

2. Mu huuled on kohutavalt kuivad ja ma ei suuda leida mitte ühtegi huuleasja siit maja pealt. Ma tean kindlasti, et mul peaks neid olema vähemalt kaks, kuid kus nad on?! See pakend näeb nii lahe välja, et hea sõbrannale kingikotti pista. Talvel ikka jama, et miski kuivab ära. 4.58€.

3. Oeh, kuidas ma igatsen silmalainerit. Aga mis seal ikka – hää silmanägemine on seda väärt ja seetõttu pean ma natukene silmade meikimisega ootama. Kes aga seda teha saavad, siis vanaaastapidustused ju lausa nõuavad kaunit lainerijoont. Vaid 3.99€.

4. Kui huulepulka peale panna ei taha ja kleepuvat läiget ka kasutada ei soovi, siis see huulesära on ikka eriti hea abimees. Muidugi saab seda panna ka tavalise mati huulepulga peale, muutes selle mõnusalt läikivaks ja säravaks. 3.99€.

5. Minu meelest on seep ka hea kingiidee naisterahvale. Alles hiljuti kinkisin kasuisa õele Joiki seepide komplekti – pesema ju peab! Eriti hea, kui tegu on kodumaise naturaalse kraamiga, aga noh, kes siis JOIKi ei teaks! 3.75€.

kümps

Kui aga väheke rohkem raha, siis alla 10 euriga saab ka väga toredaid asju kingipakkidesse. Näiteks Bourjoisi kinkepakend, kus saab korraga ripsmed ja küüned värvitud. Maksab 7.13€.

Mina, vana küünlalemb, sulan iga kord, kui mulle pakist küünlad vastu vaatavad. ERITI, kui nad on Joiki küünlad. 6.90€ on nad väärt küll!

Isale, pojale, vennale tasub ikka mõni komplekt kinkida, siis on neil hea muretu aasta aega ringi joosta, sest ega nad ise endale neid ostma peagi, kui kõik neid aina jõuludeks kokku kuhjavad neile 😀 Selle uhke Men-Ü komplekti saab 9.49€ eest.

Nurme seebi jalga koorivaid seepe teavad vist kõik, aga uuele aastale tuleb vastu minna kooritud ja pehmete jalgadega, seega pange see kingikotti neile, kellel…karedad jalad on 😀 5.50€

Lõpetuseks midagi head neile, kes on tahtnud Macadamia tooteid proovida, sest selle komplekti saab endale praegu 9.31€ eest. Mina muuseas olen neid kasutanud ainult endise naabrinaise vannitoas ja no superhead tundusid olevat.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. detsember 2014 at 21:33

    Mul ongi vana lainer kuivanud ja varsti teatrisseminek, seega see imeodav lainer läheb kohe kaubaks, kui sobib. Juba homme uurin asja! Nii imeodavat kosmeetikat kohe peab ostma!