0
Uncategorized

tilu lilu

12. detsember 2014

Kaevasin endale augu nimega Ask. Kuna nii paljud soovisid, et ma kirjutaksin rohkem Kardost, siis tuli tal idee, et teeks aski lahti ja küllap ma sealt inspiratsiooni saaks. Jep, nüüd on mul inspiratsiooni enekas teha, sest kuigi Kardo neid küsse ei avalda, siis ma ju näen neid kõiki. Olen jälle targem selle suhtes kui tülgastav inimene ma olen 😀 Seega ei, ma ei kirjutagi praegu Kardost, te saate sealt askist ka piisavalt teada. Isegi mina olen mingisuguseid asju sealt praegu esimest korda elus teada saanud tema kohta, nii et päris uhke värk.

Siis soovis keegi, et ma kirjutaks oma kaltsukaleidudest. Muuseas käisin jah alles eila sõbrannaga Humanas ja sain sealt endale eriti debiilsed lumeinimese sussid ja ühe sinise kampsuni, mis on äärmiselt mõnus. Paraku näen ma välja nagu mul oleks näokatk ja ma ei saa endast ühtegi pilti teha. Jalgadest saan – sussi euri eest rohkem kui küll!

unnamed-6-6858768

Veel ma tahaks teile rääkida Mari uuest mänguasjast, mis on vahva kiikhobune. Kes mu instagrami jälgib (asub SIIN), siis sääl on kaks videot ka sellest. Esimesel ei ole ta kuigi õnnelik oma hobuse üle ja nuttis seal kurvalt. Siis sai aru, kuidas see süsteem käis ja istus selle otsas ja lihtsalt kiikus ja kiikus ja kiikus ja kiikus, ise multikat vaadates. See oli päris naljakas. Selline tõsise moega laps, kiigub, ise üli ametliku näoga, nagu see oleks eluliselt tähtis kiikumine.

67373_681865388595590_5084946954012051596_n-9865616

Hobune haiseb väheke nagu lammas, aga see on vaid sellest, et tal on seljas päris lambanahk, mis on nii mõnus ja pehme, et ma tahaks ise selle hobuse seljas istuda ja lebotada. Kahju, et ma enam 10 kg ei kaalu…Kahjuks ei oska ma praegu hetkel öelda, kust neid hobuseid saab, sest Marile tõi selle päkapikk. Küllap ma kunagi ikka teada saan, aga niikaua oskan ainult soovitada küsimist Karita käest, sest just tema mulle mu ratsu kohale toimetas. Vahepeal panin video ka youtube’i, aga nagu näha, siis ma olen selle miskipärast valepidi üles laadinud. Vahet ei ole, aru saate ikka ju 😀

Eeh. Mis mul veel rääkida…Tegin mega hea nizza salati, aga no kõik mu facebooki sõpsid teavad seda nagunii…Homme hakkan sõbrannaga MEISTERDAMA!! Halleluuja. Aaa ja ämmaga läksin täna riidu, no kuradi perse ma ütlen…

Aga ok, ma kuulen, kuidas Marjuusha üleval nutab ja Kardo vist ei saa hästi täna selle magama panemisega hakkama. Lähen talle appi ja lasen mehe ta aski tagasi, kaua ta siin ilma ikka on! Täna ei mõistnud õigel ajal kojugi tulla, sest nii tore oli askis küssidele vastata. On mees…

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar