Kassid

kes palju teeb…

14. detsember 2014

…see on pärast väsinud.

Eilne oli nii produktiivne päev – meisterdasime huulepalsameid ja seepe jõulupakkidesse. Kes oleks võind arvata, et nii tore on meisterdada?! Samal ajal kui me meisterdasime, siis ma ka koristasin ja tõstsin elutuba ümber. Lõpuks oli kõik megapuhas, seebi järele lõhnav ja imeline.

tuba-2397204

Kuni Kardole tuli sõber külla, kellega hakati Mari tuba kraamima, et seal nüüd remont lõpuks ära teha. Kuna Mari tuba on hetkel pmst kolatuba, siis pidid nad asjad eest ära tassima – MINU VÄRSKELT KORISTATUD ELUTUPPA! Nüüd on siin paras kaos ja mina ei mängi nii. Mitu korda kuus üks inimene koristama peab, ah?!

studff-3426307

Eile mõtlesin veel teha postituse saksapreilist vs matsipreilist. Ma vist jääksin ilmselgelt sinna teise kategooriasse. Mind ajavad naerma need “Issand iiiiu võtab näpuga totsikust huulevõiet, see on ju nagu niii bakteririkas!” (loe iniseva eidehäälega) naisterahvad. Keda huvitab? Mida need miljonid bakterid su huultel teevad? Peo? Huuled mädanevad ära?

Kui mul kukub söök maha, siis eeldusel, et see ei kuku otse kassikarva hunnikusse, siis ma söön selle rahumeeli ära. Või Milvi sööb, kes enne jaole saab…

Oh mind matsi. Aga ok, ei ole aega lobiseda, vaja minna Bauhofi ehitusasju ostma!

kassid-9698187

PS! Ülle ja Peeter on ikka veel saadaval, olgu ära öeldud, et tasuda tuleb 30 euri, kui keegi neid soovib. “Kolmekordse Eesti keskmise teenijad”, kellel kuu alguses sentigi pole, võivad oma pakkumised endale jätta 🙂

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ly 15. detsember 2014 at 22:58

  Mis sellel wishkasil viga on , see on väga ok söök lemmikutele , kui neile maitseb siis on hästi ! Näiteks mul tuhkur sööb ka paremameelega seda wishkasi, kui spets. tuhkrutoitu 😉

  • Avatar
   Vasta Aleksandra 7. juuli 2015 at 00:44

   Eks vana teema juba, aga tuhkrule ei tohi anda
   whiskasi ja enamus tuhkrutoite ei ole
   kõlblikud. Tuhkrud väga tundlukud, sobib
   kvaliteetne kassipojatoit (Hills, RC) või Totally
   ferret toidud.

 • Avatar
  Vasta MariJane 15. detsember 2014 at 14:51

  “Miks Sa kassidele Whiskasi kuivtoitu annad ? Huvitav, et üldse lubatakse sedasi hoiukodudesse ,kui neile kvaliteetset toitu ei anta :S”
  MISMÕTTES?
  Minu kassid on kõik Whiskasi ja muu poes müüdava kassikrõbina ja konservi peal üles kasvanud. Lisaks söövad nad veel ka 10% hapukoort, keefiri ja toorest kala. Ja huvitav, kas keegi kannab kassidele kandikul peeneid, kalleid ja kvaliteetseid kassitoite ette ka siis, kui nad elavad tänaval? Tähtis on pigem see, et kass saab süüa ja igaüks võimaldab seda kassile vastavalt oma rahakoti suurusele ka ilmselt. Kui kass on hoitud ja armastatud ja saab söögiks nt. Whiskasi kuivtoitu kasvõi, siis on tegemist küll piisavalt hea hoiukoduga.

 • Avatar
  Vasta Loore 15. detsember 2014 at 09:32

  Miks Sa kassidele Whiskasi kuivtoitu annad ? Huvitav, et üldse lubatakse sedasi hoiukodudesse ,kui neile kvaliteetset toitu ei anta :S

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 15. detsember 2014 at 10:23

   Kassipojad söövad tegelikult Rojal Canini Mother and Baby toitu vms, aga ämm on oma kassidele ostnud seda Whiskasi. Üldiselt ei söö seda keegi, tellime 10kg kaupa Purina sööke, aga praegu meil lihtsalt seda pole. See tuletabki meelde, et peaks tellima.

   Kassipojad lihtsalt tsillivad kus tahavad ja kui kapilt suurte kasside toidunõu avastasid, siis ampsasid sealt kah.

 • Avatar
  Vasta Hanna H 14. detsember 2014 at 22:36

  Palun postitust seebitegemisteest jne, niiii armsad paistavad 🙂

 • Avatar
  Vasta Kiu 14. detsember 2014 at 17:06

  Mallu, kas sa elutuppa suurt vaipa pole mõelnud panna ? 🙂 Õppisin interjööridisaini koolis ja olen siin vahelduva eduga näinud su pilte elotoast ja mõelnud, et kui mul selline suur mõnus tuba oleks ja selliste ilusate diivanitega siis paneks küll ühe pehme suure vaiba sinna keskele ! See praegune kaltsuvaip ju kuidagi nii ilmetu, k-rautast ja muudest siukestest kohtadest saab ju oma mõõtudega tellida pehmeid karva- ja lõngavaipu. Lihtsalt jagan häid mõtteid siin, ega ei tea ju, et äkki oledki planeerinud seda juba 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. detsember 2014 at 17:33

   Jah, mul on suur sinine pehme vaip. Kui Milvi selle juba 4 korda täis kuses, siis andsin alla