0
KARDO

naiselikkuse tipp

14. detsember 2014

Vedelesin hommikumantliga diivanil, kui Kardo mind krabama tuli ja siis mu üle naerma hakkas.

“Mallu, miks sul auguga trussikud jalas on?”

-“Sest ma ostsin nad H&M’ist kolmeses pakis ja kui ma neid lahti rebisin, siis ma tegin nad kõik katki selle plastikjunniga, millega nad ühendatud olid. Ma ei hakka ju KOLME PAARI trussikuid ära viskama, mis on uhiuued, selle pärast, et ma suutsin nad katki teha. Nüüd ma siis kannangi auguga pükse.”

“Ma vist pean sulle jõuludeks pesu kinkima…”

-“Aga sa ei tea, mis suuruses tissid mul pärast on. Mõttetu ju siis rinnahoidjaid osta.”

“No siis ostan ainult alumisi osi. Selliseid neutraalseid, et ikka matchiksid igasuguste rinnahoidjatega.”

-“Kardo, ma kannan AUGUGA TRUSSIKUID ja sa arvad, et ma muretsen väga mingi matchimise pärast…”

“No all on auguga trussikud ja üleval pole midagi, matchid praegu ka ju!”.

Säilitagem positiivsus!

tumblr_mcu1i8hrat1qcb58yo1_500-6078878

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta M 16. detsember 2014 at 17:32

  Lihtsalt nii meeletult riivab silma selline labasus blogis, mis on kuulutatud beebiblogiks, kuigi seda see vist enam pole. Asi pole ainult selles postituses, lihtsalt jääb mulje, et blogi üheks läbivaks jooneks ongi labasus. See on silma jäänud ka teleekraanilt, olles juba avaliku elu tegelane võiks natukene ikkagi enda väljanägemise ja riietumisega vaeva näha.

  Kui nüüd kargab mulle kaela suur kaitseliin siis ütlen kohe ära, et loen blogi just teatud liiki postituste pärast( nt. väikse Emily lugu, kassidele toetuse pakkumine jne) mida ikka ja jälle loodan blogis näha. Sa oskad kirjutada ja lugeda on põnev, kuid võiks rohkem valida, millest kirjutad.

 • Avatar
  Vasta Simone 15. detsember 2014 at 04:09

  Kui ma oma kolmandat ootasin, otsustasime spaasse minna. Polnud pikalt jälle “koopast” välja saanud ja siis mõtlesin, et on ikka romantiline küll, mehega kahekesi ja puha. Ujumisriided unustasin maha ja uutelt rebisin ka sildid kiirelt küljest ära. Rasedus oli mu tagumiku nagunii juba piisavalt suureks venitanud ja kui ma nende lõhkiste ujumispükstega uhkelt jalutasin, mõtlesin ikka, et ah, muidugi vahivad mu ilusat suurt kõhtu. Riietusruumis avastasin, et perse oli hoopis paljas 😀

 • Avatar
  Vasta n 14. detsember 2014 at 19:40

  kes üldse jälgib spordiklubide riietusruumis mis pesu (kas on mätsiv v mitte) keegi kannab? saviplönn ju.

  • Avatar
   Vasta Vaike 15. detsember 2014 at 11:28

   Ei jälgigi otseselt, aga kui üksteise kõrval riideid vahetada, siis lihtsalt hakkab silma. Nagu ka näiteks, kui kellelgi on väga ilusad juuksed vms. Ma ei vaheta silmad kinni riideid. 🙂

 • Avatar
  Vasta Vaike 14. detsember 2014 at 18:10

  Ma olen vist muuhulgas ka pesuveidrik, vähemalt selle põhjal, mis spordiklubi riietusruumis silma torkab. Põhimõtteliselt olen ma kas ainuke või üks väheseid, kes kannab pesu komplektis. Sageli ostangi komplekti kuuluvaid pükse mitu paari, kuna rinnahoidja ei vaja nii tihti pesu kui alumine ots. Nö eraldiseisvaid allureid kannan ainult siis, kui riided rinnahoidjat ei vaja.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. detsember 2014 at 18:16

   Mul jumala pohhui, peaasi et midagigi seljas on

 • Avatar
  Vasta R. 14. detsember 2014 at 16:51

  Kui ma saaks, paneks sulle laigi kohe. Mul endal on nii mitu korda juhtunud ja mitte ainult trussikutega. Sokid ka lisaks 😀 😀 😀

 • Avatar
  Vasta tropp 14. detsember 2014 at 15:59

  Oled

 • Avatar
  Vasta ML 14. detsember 2014 at 14:55

  Pakun, et niit ja nõel ajavad asja ära 😉 kui suur see auk ikka olla saab!? 😀

 • Avatar
  Vasta Naine30 14. detsember 2014 at 13:17

  Milla rinnaopist lähemalt saab lugeda? Kus teed jne. Ootan ka huviga seda postitust 🙂

 • Avatar
  Vasta Liis 14. detsember 2014 at 13:10

  Hahaaa you two made my day 😀 jah kes see su alkukaid ikka vahib eksole 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 14. detsember 2014 at 13:13

   ilmselgelt Kardo 😀 Aa ei kui Kätuga SPAs käisime, siis oli ka piinlik auguga püksi moment 😀

 • Avatar
  Vasta Meeri 14. detsember 2014 at 13:04

  Kas teedki rinnaopi ära? Mul endal see lähiajal plaanis. Aga ainus asi on see, et jube hirm on narkoosi ees 😀