Uncategorized

kes sittus tuppa?

27. detsember 2014

Saripostitaja strikes again!

Kuna bronnisime just Tenerifel hotelli ära, siis tuli mulle eelmisest reisist nii palju naljakaid seiku meelde, mida ma vist ei olegi blogis maininud. Nimelt me ööbime samas hotellis – Neptuno ja nüüd ma jagan siis seika, mis eelmine kord juhtus.

Oli vist esimene või teine öö Tenerifel (vist esimene, kui hästi meenutan). Palav oli. Väga palav. Meie hotellitoa rõduuks oli pidevalt lahti, et mingigi tuul sisse tuleks, teiseks jõime me suurtes kogustes veini ja käisime iga väikse aja tagant rõdul suitsetamas. Mingi hetk tuli plaan linna minna ja kui me lõpuks koju naasesime, olime me SILMINI TÄIS ja heitsime magama. Minu viimane mälestus on igatahes tuppa koperdamine ja voodisse heitmine.

Mingi hetk ärkasin selle peale, et S. tuli teisest toast magamistuppa, halas midagi, et ta pidi teises toas magama (??) ja tuli uuesti minu kõrvale magama. Kui me siis paar tundi hiljem lõplikult ärkasime, oli meie üllatus suur, kui me avastasime oma elutoapõrandalt kaks kuhja sitta!

Me olime üsna segaduses. Kes meile tuppa sittus? Kas meie? Kas me olime tõesti nii purjus, et astusime tuppa, panime seljad vastamisi ja sittusime põrandale? See tundus väheusutav.

Ühtlasi oli ka müsteerium see, et miks S. teises toas ärkas (kus oli sitt), kuigi me olime koos magamistuppa läinud?

Meil oli lihtsalt nii naljakas, et me ei suutnud isegi selle peale tulla, et sitast pilti teha 😀 Läksime siis hotelli fuajeesse ja ütlesime, et me sooviks tuba vahetada, sest “meie toapõrandal on kaks sitahunnikut”.

Me tegelikult lõpuks jõudsime oma peas sellise järelduseni, et see pidi olema üks hulkuvatest kassidest, keda seal iga nurga peal oli ka ka meie rõdult kenasti vaadata sai. Seal oli lausa suur pesakond. Ju siis unustasime me rõduukse lahti, kass sai tuppa, samal ajal kui meie seal edasi-tagasi siiberdasime ja kui ära läksime, panime ukse kinnni ja kassi tuppa lõksu. Mida muud sai üks vaene kass teha, kui tuppa sittuda. Kuna tagasitulles ei olnud me konditsioonis, siis vajusime me magama, kuni mingi hetk lõksus kass teises toas müra tegema hakkas, mille peale Sann ärkas ja ta välja lasi, seejärel ise diivanile magama vajudes.

KINDEL olla ei saa, sest me kumbki ei mäleta mitte midagi, aga see tundub natsa loogilisem kui see, et me seljad kokku panime ja teineteisele naaldudes elutoapõrandale sittusime.

Eks näis – kui seekord ka keegi meie hotellituppa situb, siis ma saan kindel olla, et see on töötajate omavaheline pull, et inimestele tünga teha.

430732_10151221978269911_395567478_n-1448277

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta silvia 3. jaanuar 2015 at 17:12

    Appi ma naersin pisarad silma endale just!! :D:D

  • Avatar
    Vasta sandra 27. detsember 2014 at 19:50

    Kes sittus tuppa? | Mallukas 😀 küsimus ja vastus ju samal real 😀

  • Avatar
    Vasta M 27. detsember 2014 at 17:00

    EI OLE VÕIMALIK!!! 😀 Ma istun praegu Katjaga Riia lennujaamas, et Šotti sõita ja kuskiil pool h tagasi rääkisin talle selle loo ära. Ta kuulis seda kusjuures esimest korda – olin väga hämmeldunud.
    Ja see oli see esimene, imeline õhtu naerugaasiga, pärast mida ei olnud mitte keegi oma tegevustes ja adekvaatsuses eriti kindel.. 😀 Sorri, et nii avalikult, aga MA LIHTSALT PIDIN! Mida kokkusattumust – meie heietame siin, KUI tore see reis oli ja samal ajal kirjutad sa sitaloo blogisse 😀

  • Avatar
    Vasta Diana 27. detsember 2014 at 15:03

    Meil elukaaslasega oli ka soov jaanuaris Tenerifele sõita, kuid kahjuks siiski raha napib.
    Samuti ei ole kunagi kusagil reisil käinud ega lennukiga lennanud.
    Oleks ka väga huvitatud reisi planeerimise protsessist. 🙂

  • Avatar
    Vasta Haha 27. detsember 2014 at 14:40

    Haigeee, mis naerukad ma sain :D:D:D:D
    nii hästi kirjutatud 😀

  • Avatar
    Vasta liisu 27. detsember 2014 at 14:25

    Ma olen vist ainuke kes pole kunagi reisinud aga kas sa võiksid rääkida rohkem reisi broneerimisest , kuidas?kust? Millega seal liigute? Või üldse plaanidest seal .
    Ja nagu ikka palju peaks eelarve olema?:)
    Nii soovin ikka 2015 ka ühe reisi ette võtta.
    Kõike head!

    • Avatar
      Vasta A. 27. detsember 2014 at 14:42

      Jup jup sama siin, pole oma 26 eluaasta jooksul kordagi lennukis olnud 😀 Tahaks järgmine või hiljemalt ülejärgmine aasta kusagile lennata.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2014 at 15:50

      Hmm. No ma võin proovida midagi sellist kirjutada, aga ma ei tea, kui huvitav see oleks, sest ma pole suurem asi planeerija 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 27. detsember 2014 at 14:21

    Ma tahtsin ka kobedat tissi kommenteerida 😀

  • Avatar
    Vasta K 27. detsember 2014 at 13:59

    See oled sina seal viimasel pildil? Ülihot muidu 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. detsember 2014 at 14:02

      mõnus push up seljas 😀