Uncategorized

aastalõpp

31. detsember 2014

Aastalõpud on sellised naljakad asjad – tegelikult ju päev nagu iga teine. Nooremana käisime vanaasta õhtul läbudel, tänapäeval olen ma nii täiskasvanulik, et lähen Diipi müstilisele mõrvamüsteeriumile. Vähe sellest, et LÄHEN, juhin õhtut kah!

Aga aasta on möödunud kiiresti. Aasta emaks olemist, aasta uute ja vanade sõpradega. Sel aastal kolisime me Männikule, saime Milvi võrra rikkamaks,  käisime Amsterdamis, kihlusime, käisime Pariisis, vaatasime, kuidas Mari õpib keerama-istuma-seisma-astuma, mina sain nägijaks ja kahe tätoveeringu võrra rikkamaks, Kardo ainult ühe võrra. Mari ja Milvi jäid ilma.

Kaotusi oli ka. Joosep on kadunud ja mu süda ei usu seda siiani, kuigi möödas on mitu kuud. Kaks korda kaotasin ka kellegi, keda pidasin sõbraks, kuigi õnneks kaks korda rohkem juhtus selle, et leidsin sõbra kelleski, kelles seda leida oodata ei oleks osanud.

Ma proovisin teha head ja õnnestusin selles, ma proovisin ka olla adekvaatne, aga selles ma alati ei õnnestunud.

Uuel aastal uue hooga!

Aga teile kallid lugejad, aitäh. Aitäh, et olete siin minuga järjekordse aasta veetnud ja loodame, et uuel aastal oleme me kõik veel paremad:)

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta rena ardoja 31. detsember 2014 at 20:25

  Kõike ilusat ja head- tervele perele ja mõnusat “ideedekotti” ning jaksu!

 • Avatar
  Vasta ann 31. detsember 2014 at 19:46

  Vinget aastavahetust ja jätka samas vaimus…oled tore!!! 😀

 • Avatar
  Vasta Laura 31. detsember 2014 at 19:41

  Issand ma ei teadnudki, et sa Joosepit üles ei leidnud. Nii kahju ja kurb 🙁

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. jaanuar 2015 at 11:55

   Ausalt, mu lootus pole veel kadunud! Mul on usk, et ta tuleb veel koju!

   • Avatar
    Vasta l 1. jaanuar 2015 at 16:52

    No mul otsustas koju tulla kass, kes oli kevadest saati kadunud. Näeb väga hea välja, isegi vist liigahea ehk siis varsti on tulemas pisikesed kiisukesed. Niiet ära kaota lootust!! 🙂