Uncategorized

aasta essa päev

1. jaanuar 2015

Kas mitte ei öelda midagi sellist, et kuidas möödub aasta esimene päev, nõnda terve aasta? Igatahes mina otsustasin, et kui selline nõidus töötab, tasub täna väga produktiivne olla. Trenn jäi küll ära, sest Sparta oli kahjuks kinni, selle asemel kokkasin ma hommikusöögiks omletti, koristasin ära terve alumise korruse, aitasin Kardol Mari tuba tühjaks teha ehitussodist ja samal ajal kui tema liiste värvis, maalisin mina tahvelseinale kaks kihti värvi peale. Siis koristasin ära ülemise esiku, kinnitasin ühele kapile nupud, mis ma väga ammu ostsin, värvisin ära kapiliistud ja pesin põrandaid.

Seejärel läksime kõik kolmekesti poodi ja mina hakkasin vaaritama indiapärast kanahautist. No ja siis lugesin Pere ja Kodu, vannitasin Mari, küpsetasin kooki ja sõin sifkasid. Nüüd vedeleme Kardoga ja vahime telkut, Mari magab.

Oh, oleks vaid iga päev nii produktiivne.

Homme tuleb minna Mariga arstile (sest ma eelmine kord unustasin) ja siis trenni!

tumblr_mg701fcdox1qb2gfxo1_500-6619292

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maire 4. jaanuar 2015 at 21:47

    Ma pole siin nii ammu käinud, piinlik lausa. Minu aasta esimene päev oli “põnev”, hommikul vara isaga emosse, enne seda olerexi tankima kust sain sünna puhul shokolaadi, ja ülejäänud 7 tundi ootasin niisama kuni isa emost minema lasti…kas pole mitte meeldejäävavaim sünnipäev? vähemalt vaheldus tavalisele magamisele, mis üldjuhul aasta esimesele päevale langeb….

  • Avatar
    Vasta Haldjapiiga 2. jaanuar 2015 at 01:00

    Nii kuidas esimene päev, nõnda aasta, kuidas kuu esimene päev, nõnda kuu.
    Et siis töökas oled ja tööd saab palju teha, aga seepärast koristati eelmine päev kõik ära, et ESIMESEL päeval oleks ilus ja puha, et siis terve aasta püsiks nagu iseenesest ilus ja puhas.
    Söögi ja trenniga muidugi jah, et kui palju teha siis palju on. Palju teed süüa on rikkalik laud, palju teed trenni, seda võiks ju alati iseenest rohkem olla.
    Aga selle poes käiguga on ka see asi, annad esimesel välja, annad terve aasta välja ja suur komme on, et ennem peab sisse tulema kui võib välja anda. Esimesel jaanuaril siis!

  • Avatar
    Vasta Mina 2. jaanuar 2015 at 00:37

    Ootan väga lubatud pardikoibade retsepti! Äkki homne produktiivne päev toob selle postituse? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. jaanuar 2015 at 10:29

      Nüüd sa ajasid mulle küll pardikoivaisu peale, ehk ma peale trenni käin selkust läbi ja soetan mõne 😀

      • Avatar
        Vasta Mina 3. jaanuar 2015 at 21:05

        Aga palun-palun jaga siis retsepti ka postituse näol, kindlasti on veel huvilisi! 🙂 muideks, praegu on kõik poed pardist tühjad… Aga ehk nädala algul täidetakse riiuleid.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 4. jaanuar 2015 at 02:43

          Mai saandki parti 🙁