LAPSED Lasteasjad Mari

uued Hipsikud

3. jaanuar 2015

hipsik_sisu-02-4326362

Nagu te teate, siis nii palju kui mul meelde tuleb ja kätte satub, panen ma Marile riidest mähkmeid alla. Kunagi ammu-ammu, kui Mari alles sündis, testisin ma Hipsikuid ja pean tunnistama, et ei jäänud eriti rahule. Mis siis, et laps pissis siis vähe, lekkisid need kuidagi ja no ei olnud nii mõnusad kasutada kui teised riidest mähkmed, mis mul kodus olemas olid.

Nüüd sain võimalusi uusi Hipsikuid kasutada ja minu arvamus nendest on 100% muutunud. Nad ei leki absoluutselt, neid on mega mugav kasutada. Olenevalt sellest, kas kasutad neid öösel või päeval, saad ise valida, mitu sisu sisse paned ja eriti lahedad puhastamislapid, mis tulevad juba grippkotis, mis tähendab seda, et niiskeid salfakaid ei pea kasutama ka külas olles, sest tasub sul ainult kodus need lapikesed niiskeks teha ja vaakumkotti panna, vajadusel kasutada ja siis kotti tagasi susata.

Eriti lahe on see, et need on one size, ehk siis saab neid kasutada päris beebist kuni väikelapseeani. Vastsündinule on need ehk liiga suured, aga kuna mul pole vastsündinut, siis ma seda öelda ei tea. Mäletan lihtsalt, et Marile olid kõik asjad vastsündinuna suured 😀

Ma annaksin neile hindeks lausa 9/10st. 10 punkti annaksin ma Hipsikule siis, kui nad teeksid taskumähkme, kus sisu on nn mähkme tagumise osa küljes kinni ja käib nagu taskusse selle ümbruse küljes. See oleks selle poolest mugavam, et siis sisu ja mähe ei eraldu ja kasutad alati õiget sisu.

Need, kellel kodus rohkem riidest mähkmeid, teavad nagunii, et sisud lähevad sassi ja lõpuks kasutad sa neid täitsa suvalt. Mitte, et see suur asi oleks, aga mulle lihtsalt meeldivad sellised all in one taskumähkmed liiga enam. Mõtlemisainet Hipsikule!

Osta saab Hipsiku kodulehelt. 

 

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta xxx 5. jaanuar 2015 at 10:50

  grippkott???

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 5. jaanuar 2015 at 10:51

   Kui sa ei tea, mis see on, siis guugelda 😀

 • Avatar
  Vasta Mitte mähkudest 4. jaanuar 2015 at 17:36

  https://www.facebook.com/video.php?v=849208328464362&set=vb.100001256076530&type=2&theater
  Mõtlesin, et sind võiks huvitada selline video. 😀 😀
  (Sorri, ei osanud paremasse kohta seda panna kui siia pildi alla)

 • Avatar
  Vasta helen 3. jaanuar 2015 at 12:29

  Selveris olid vahepeal soodushinnaga ka 🙂 tunduvad mõnusad