TESTIN JA ARVUSTAN

mõnus teeke!

6. jaanuar 2015

skinny-5801052Ühel hetkel otsustasin ma, et aitab sellest kohvijoomisest. Mitte, et mul niiväga kohvi vastu midagi oleks, aga paratamatult maitseb see mulle tavaliselt alles peale kolme-nelja lusikatäit suhkurt ja see küll kuigi tervislik ei ole. Mis siis muud, kui hakata teed jooma. Teega on hea, saab mett sisse panna. Kuigi osad panevad kohvi sisse ka mett, isegi mina olen paar korda hädaolukorras pannud (kui suhkur otsas) aga no ei mekkinud see mulle mitte üks teps.

Kui otsus tuli teed juua, siis millist ometi? Mina ja ämm oleme suured teejoodikud, seega on meil terve köök otsast lõpuni teed täis. Samas mingit Liptoni pläga ei tõmba enam jooma – ikka ainult rohelist teed.

Kuna ma avastasin, et mindki ootab kapiriiulil Natural Skinny Herbs tee, siis otsustasin selle kasuks. Ma olen siit-sealt lugenud, et inimesed seda joovad ja jäävad väga rahule, seega mõtlesin, et proovimine tükki küljest ei võta.

Ega ei võtnud ka. Minule jätkuks sellest muidugi pääris mitmeks nädalaks, kuigi Kardo ei saanud vist lõpuni aru, et kumb tee õhtune ja kumb päevane on. Olenemata sellest, et paki peal on kuu ja päike – peaksid üsna otsesed vihjed olema, aga siin elu õppetund – kui tahad oma teed, siis tee seda ise!

Õhtutee juures oli mega lahe see, et see tõmbus selliseks sinakas-lillaks. Mõnikord ma tegin kohe sellise suure läbipaistva kannutäie, et saaks kauem teed nautida ja vaadata seda lahedat värvi. Hehe, nagu hull teadlane!

Pärast teekuuri…Hmm. Ma ei ütleks, et ma saledamaks läinud oleks, aga tuleb ka tõele au anda, et selle jaoks oleks ma pidanud too hetk muutma oma toitumusharjumusi. Pätside viisi saia mugides ei loe, kas sa jood kaks tassi või kaks kannu Natural Skinny Herbs teed ära, ega nõnda alla võtta saa.

Lugesin osade kogemusi ja mõni kirjeldas, kuidas tal hakkas pärast esimest kasutuskorda lausa halb (ala et keha puhastub vms). Ma ei tea, kas minu keha siis ei puhastunud, aga halb mul küll ei hakanud. Pigem hakkas mul alati peale tee joomist hea ja soe.

Muidugi märkasin ma veel teisi häid külgi tee joomisel:

  • Ma ei joonud enam hommikuti kohvi. Tagantjärgi ei saa ma aru, miks ma seda üldse enne tegin, sest üsna tihti paneb kohvi mul seest keerama.
  • Ma ei tarbinud enam nii palju suhkurt. Esiteks jäi kohvisuhkur ära, teiseks jätsin endale sisse kühveldamata need lusikatäied, mida ma alati tavalistesse poeteedesse ladusin. Päris ausalt võisin ma väikest teetassi “maitsestada” umbes kolme-nelja lusikatäie suhkuruga. Jäle!
  • Mul ununeb tihtipeale vett juua – juues aga suured tassid rohelist teed päevas saab organism samuti vedelikku. Vähemalt rohkem kui enne, kus ma jõin pmst ainult Spraiti ja Valget Klaari.
  • Näonahk läks otsaesiselt tunduvalt paremaks.
  • Mulle meeldib tarbida midagi, mis on 100% orgaaniline ja säilitusainete vaba. Ja muidugi fakt, et see on valmistatud Eestis!

Kas keegi on veel seda teed proovinud? Mis arvasite? Mina jäin ausalt rahule ja jooks veel edasigi, aga mul sai see tee lihtsalt otsa.

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Annika 13. märts 2016 at 20:45

    Oo, minule see tee sobib väga kuna muutsin ka oma toitumist ja hakkasin Trasy Andersoni järele võimlema.Olen juba
    kaalulangetanud ,loobunud alkoholist ja üldse on meeleolu rõõmsam.Eks igaüks on erinev.Aga mina olen väga rahul.Kui õtul kella
    7 paiku tuleb nälg, siis skinny tee aitab väga hästi.

  • Avatar
    Vasta Liisa 7. jaanuar 2015 at 13:20

    Roheline tee on minu lemmik, sest see sisaldab suures koguses antioksüdante ja vitamiine. Samas roheline tee sisaldab kofeiini, mis viib kehast vedeliku välja ning tavaliselt soovitatakse vedelikupuuduse ennetamiseks klaas vett peale juua. Liialdada ei tasu millegagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Aljona 7. jaanuar 2015 at 08:15

    teasytox energiateed jõin, no ei saanud küll midagi aru- duratselliks ei muutunud

  • Avatar
    Vasta Grete 7. jaanuar 2015 at 06:38

    Mina jõin ka kuu aega seda teed ja hakkas niii vastu et lõpuks ükskõik kui palju mett ma panin, ei suutnud kuidagi seda teed ära juua ning osa jäigi alles ja viskasin ära.. Ei näinud mingeid muutusi ka (ei kehakaalus ega toitumisharjumustes jne)

  • Avatar
    Vasta Kadri 7. jaanuar 2015 at 00:18

    Ma täna just alustasin teazy teatox 28 päevase kuuriga. 😛

  • Avatar
    Vasta K. 6. jaanuar 2015 at 22:56

    Proovisin ka seda 14-päevast teekuuri kord. Õhtutee on tõesti hea, aga hommikutee ajas juba lõhnast öökima, kuigi pooldan ka kõike looduslikku ja eestimaist. Samas jätkus minul teekuuri täpselt neljateistkümneks päevaks, seega ei saa ma aru, kuidas sul jagus teed terve kannutäie jaoks ühel õhtul? Kas tegid siis lahjema tee või kuidas?
    Pani küll seedimise kiiremini tööle, kuid 20 euro eest ma enam seda ei ostaks, aitab ka tavaline roheline tee seedimist kiiremini tööle saada regulaarsel joomisel. Tasuta jooks küll muidu veel, jah. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2015 at 08:51

      Ma tegin kannu sisse sama moodi enda sõelaga, ma ei tea, kas oli lahjem või mitte, aga vahet ju ei ole, kui kõik ära jõin. Ja mind ei ajanud kumbki maitse öökima, väga hea oli 😀

  • Avatar
    Vasta Grete 6. jaanuar 2015 at 22:54

    Kust seda teed leida võib? Kas ka tavalises supermarketis või kuskil ökopoes?

  • Avatar
    Vasta E. 6. jaanuar 2015 at 22:54

    minu lemmikud on Cha teed. Eriti see roheline 🙂 aga kunagi jõin ma ka väga palju kohvi. kohvi sisse läks ka 3-4tl suhkurt ja võimalikult palju piima. ma isegi tegelikult ei tea miks ma seda jõin, sest ka mind pani kohvi end kehvalt tundma ja noh ega ta maitse nüüd nii hea ka polnud. aga nüüd kuskil suvest saadik olen ka hommikuti teed joonud. enestunne on hommikul kohe parem. vahel harva kuskil külas olles võtan tassi kohvi, aga enamasti soovin mina siiski teed 🙂

  • Avatar
    Vasta kristiina 6. jaanuar 2015 at 22:40

    Ise fännan ka erinevaid teesid. Praegu on silm peal teazytox teedel. Neil samuti hommiku-ja õhtu tee ning peaksid salendama. 🙂