Uncategorized

usu mind, ma olen ekspert!

10. jaanuar 2015

Ma ei saa isegi ennast sellest patust puhtaks rääkida, et mõnikord arvan ma, et mul on kindlasti midagi viga ja siis googeldan enda sümptomeid. Vähemalt neli korda olen ma hakanud hetkeks arvama, et mul on ajukasvaja, aga õnneks päris keemiaravile veel aega kinni ei pannud. Selles suhtes, et mingi loogiline osa minust ütles, et vaevalt, et internet paremini teab, mis mul viga on, kui arst.

See on mu enda süü eks, et ma googeldan. Google pole süüdi, et tema mulle vastama peab. Samas on internetis piisavalt kohti, kus inimesed küsivad omast arust mingitelt “nõidadelt” ja need suure hurraaga vastavad, ise samal ajal tegelikult inimese tervist ohtu seades. Kui haigus nii tõsine pole, et megasuurte tagajärgedega maadlema ei pea, siis sellegipoolest on arukas mõned haigused välja ravida, kui neid hookuspookusega ravida püüda.

Näiteks, kuidas ravida kassihaigust? Mine udja endale lapiga ja kassihaigus on minevik!

Kahaneva kuu alguses hõõru mingi õhukese lapiga haige koha pealt, kalts, või paber ,võib olla ka puuvillane niit, peaasi, mis kiiresti kõduneb. Kui oled hõõrunud, kaeva see mulda või pane mõne kivi alla ,et see kõduneks..Nii saab ka muid nahahaigusi ravida.

Või kui on probleemid maohaavanditega?

Ainuke lahendus:  saadad KÕIK PERSE, kogu selle puukide armee! AGA… selleks peab olema omal Vägi. Kuidas saada? Treening..? Otsi ja SA leiad!

Kas jäi midagi segaseks? Mul ka mitte…

fcrzy-5664660

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta meelis 11. jaanuar 2015 at 03:42

    Osad hullud arvavad ka, et kallis rohelise tee segu alandab kaalu ja massaaž paneb kehas mürgid liikuma. 😀

  • Avatar
    Vasta kätu 10. jaanuar 2015 at 18:16

    soolatüükad kaovadki ise ära, nii raviga kui ravita…see on umbes sama keiss, nagu nohuga et kui ei ravi läheb nädal ja ravides 7 päevaga. Immuunsüsteem saab ise jagu…nii et need lõngaravitsejad võivad tõesti … sõita 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 10. jaanuar 2015 at 13:46

    See sümptomite googeldamine on jah jube jama, vastuseks on alati vähk 😀 Varvas valutab? Vähk! Pea tuikab? Vähk! Silm tõmbleb? Vähk! Ikka täitsa paanikasse õnnestus ennast vahepeal ajada 😀 Nüüd juba alla andnud, sest tean nagunii mis see google pakub 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiin 10. jaanuar 2015 at 13:14

    Tundub ka sürr, aga kui tahad soolatüügastest vabaneda, peab rääkima täiskuuga 😀 ütled kuule, et mul on, sul ei ole, aga sulle ka ei anna 😀 uskumatu, aga toimib ja ma pole ainus 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 10. jaanuar 2015 at 11:30

    Osa soolatüükaid kaobki lambist ja väga ruttu. Pistke peesse endale see villase lõnga jutt, see on naeruväärne.

  • Avatar
    Vasta G@tlin 10. jaanuar 2015 at 10:45

    Googlesse jõuab info inimestelt, kes selle sinna panevad… Oluline on oskus leida info ehk siis inimene, kelle teadmised on usaldusväärsed.

  • Avatar
    Vasta Merili 10. jaanuar 2015 at 10:06

    Kusjuures, nii sürr kui see ka ei tunduks, siis punase puuvillase lõngaga saab soolatüükaid eemaldada. Hiljem peab see ‘ravitseja’ lõnga tõesti kuskile maha matma nii, et keegi ei teaks, kuhu.
    Mul on ema juba aastaid käinud niimoodi neid eemaldamas.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. jaanuar 2015 at 10:14

      mis moodi see töötab siis?

      • Avatar
        Vasta Merili 10. jaanuar 2015 at 10:52

        Tbh, mul pole õrna aimu ka 😀 aga soolatüükad ära kaovad igatahes