Uncategorized

kuradile need kunsttissid!

29. jaanuar 2015

Mina ei tea, kust mul see kunsttisside mõte tuli. Äkki selle pärast, et Kardo kogu aeg ilastas, kui telekas neid näitas ja rääkis, KUI ILUSAD ikka on massive suured tissid. Ma ikka ju viisakas naine, tahaks mehele meeldida eksole. Ise mõtlesin ka, et kui tissid oleks suuremad, saaks kõhupekil rahus suuremaks kasvada, sest siis oleks keha ikka proportsioonis 😀

Sain isegi ühe kliinikuga diilile ja nad oleks mulle väga-väga helde ale teinud tisside pealt, aga…

Nagu ikka selliste tissijuttude mõlgutamine viib selleni, et tõstatad selle teema ka sõbrannadega. Ja no kuidas muidu seda teemat tõstatada, kui mitte klaasi või kahe veinikesega. Nõnda siis läkski, et mitu korda kukkusime me sõbrannadega tisse võrdlema. Esimese tissid olid hirmsad – no ta ise ka teab seda. Ma arvasin, et ta niisama ütleb, noh, nagu naised ikka, et issand, mul nii koledad tissid, aga tal olidki. Reaalselt nagu kaks tühja kokku kortsutatud kilekotti. Siis mõtlesin, et okei, tal on ilmselgelt seda operatsiooni kõvasti rohkem vaja kui mul.

Teist korda juhtusin tisse võrdlema ühe sõbrannaga, kellel ei ole lapsi. Avastades, et meil on täpselt ühesugused tissid (tema omad tundusid mulle muidugi ikka paremad), hakkasin ma juurdlema, et tea, kas mul nüüd üldse neid suuremaid vaja on.

Kolmandat korda nägin lausa kaht tissipaari korraga* ja jälle pidin nentima, et mul on kõige ilusamad tissid. Neil ei olegi mitte midagi häda! Pringid, ümargused ja ilusad. Ainult hirmus väiksed. Mingi selline väike B korv. Mõned rinnakad on A ka.

original-6642734

Siis ma otsustasingi, et enne kui mu tissid põlvini ei lohise või ei meenuta oma välimuselt kaht kortsutatud telefoniarvet, ei hakka ma neid uusi tisse endale panema. Käravad veel need vanad ka, ei ole neil miskit viga. Ühtlasi ei taha ma operatsioonile minna ja haiget saada, kui selleks just tungiv vajadus ei ole.

Elus ei saa kõike ka saada, mida tahad. Ma võin suuremaid tisse tahta, aga vot lähen ja ostan endale mingi ultra push-up’i ja saan sama tulemuse. Noh, kui riided ära võtan, siis on pettust näha, aga kes muu seda ikka vaadata saab, kui mitte Kardo. See aga ei loe, sest tema on mul juba lõksus ja minna ei ole tal enam kuskile, nii et nutab ja lepib!

be-boobs-breasts-fez-funny-favim-com-298223-2477826

Sõbrad, kas teie olete oma tissidega rahul? Kas teie paneks endale kunsttissid?

*Ma kõlan nagu ma jookseks mööda ilma, jooks veini ja vahiks tisse. Nii ongi.

Loe ka neid postitusi!

69 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta O.D. 31. jaanuar 2015 at 11:27

    Ma naljatlen, et mul on miinus A korv 😀
    Ükskõik mis pille ma ka ei võtaks või kui paksuks ma ka ei läheks, peale ümbermõõdu ei muutu midagi.
    Samas olen näinud (ja ka katsunud *nohomo*) sõbranna rinda, kes oli ülipeenike ja tõesti täiesti lame (kunagi purjuspäi vaidlesime, kellel väiksemad :D) ja tegi opi. Nüüd vist B-C kandis. Pean tunnistama, et need rinnad olid päris kummalised(?) ja üldse mitte loomulikud. Tal oli nagu loomulik väiksem rind siis suure võltstissi peal ja see oli lausa silmaga nähtav. Samas mehed ei pidavat aru saama.
    Põhimõtteliselt sarnanevad minu meelest cupcake-idele, ainult see muffini osa siis ümaram ehk implantaat ja vahukreem tema enda rinnakude. Mõtlen midagi sellist, aga koos “kirsikesega” tipus: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJR8mdlFxaY27Rvs5idJoiY5F8qgEN4LQk8mFpzB0o6sOyAIwO
    Peale seda ei julgeks ma operatsiooni teha.
    Väikeste rindadega naistele võin ma vabalt jagada koduseid nippe, kuidas näiteks klubiõhtuks nn suurema partii endale teha. Kel huvi, kirjutage postkasti: OpheliaDreamers@gmail.com

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2015 at 12:02

      Koduseid nippe prooviks minagi 😀

  • Avatar
    Vasta S 30. jaanuar 2015 at 21:19

    mul väiksed rinnad (A korv), aga opile küll ei läheks ja isegi meeldivad väikestena, mu meelest kenamad kui nii mõnigi suurem partii. aga eks see ole maitse asi.
    bombshelle ise ei kannaks. tundub kuidagi imelik ja võlts enda tisse suuremaks tuunida, aga vb siis mina olen imelik.

  • Avatar
    Vasta Muri 30. jaanuar 2015 at 14:03

    Tahaks niii väga. Mul AA korv, ehk siis sõnaotseses mõttes polegi midagi.
    Enamus ei teagi seda,sest push-up kogu aeg, et natukenegi A või väikest B-d meenutaks.
    Jubedad kompleksid sellest. Sellel aastatl teen ära..mingi 10a juba mõelnud)olen 23)

  • Avatar
    Vasta Helen 30. jaanuar 2015 at 13:54

    Minul kaks last ja rinnad on totaalsed veninud nahakotid. Kindlasti võtan tulevikus, kui võimalus peaks avanema, selle opi tee ette. Hetkel üritan kuidagi leppida sellega mis on, aga tuleb ikka ette hetki, kui hakkan pesema minnes või pesu proovides lihtsalt nutma. Ma ei taha olla pamela nr 2 vaid lihtsalt ennast naiselikuna tunda jälle. Raske on olla 70 aastase naise rinndadega, kui pole veel 30ndki 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari 30. jaanuar 2015 at 12:09

    Mul oli kunagi suur soov oma D korvi vähendada….nt B peale, sest mitte üks kuradi pluus, kleit jms asi ei sobinud/läinud selga, mis mulle meeldiks. Noh olen nüüd leppinud.

  • Avatar
    Vasta kats 30. jaanuar 2015 at 10:40

    Täitsa rahul oma C korviga. Kah ühe lapse sünnitanud, suurus ei muutunud.. 😀

  • Avatar
    Vasta Viivu 30. jaanuar 2015 at 10:18

    Mina unistasin uutest tissidest juba enne lapsi sest mind pole kahjuks õnnistatud ilusate ümarate rindadega, pigem sellised piklikud. Kõige rohkem häiribki rinna kuju, aga kui juba opile läheks, siis laseks suurendada ka C-D korvini, praegu olen keskmine B. Kuna soovin ühe lapse veel saada, siis mõned aastad pean veel ootama oma ideaalseid tisse.

  • Avatar
    Vasta Hellu 30. jaanuar 2015 at 03:22

    nu tee või tina,aga olen juba pea aasta unistanud uusi tisse saada 🙂 Mees mudugi joriseb vahest ,et Ahh pole tarvis..aga naise võim on üle ja lepib sellega,et tahan ilusaid tisse 🙂 hetkel küll korv B ,aga sooviks enda suuremat C korvi tagasi mis oli ennem lapsi !
    Ega mees peab senikaua ka kannatama kui uued tissid olemas,sest peidan neid ka tema eest 🙂 – vahva v mis…

    Igastahes ootan ma väga millal mees raha kokku kogub(mis võib juhtuda ei tea millal) ja ma saan lõpuks enda tissid ning naiselikuse tagasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 29. jaanuar 2015 at 22:58

    Kas sa teed nendel Kellidel vahet ka, kes siin kommenteerimas käivad? Mul sama nimi ja no mind ennast nii jubedalt häirib, et keegi veel sellise nimega niimoodi lahmib.
    Mulle su blogi meeldib 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 23:22

      Ega eriti tee, aga ma ei arva ka, et maailmas ainult üks Kelli on 😀

  • Avatar
    Vasta Oeh 29. jaanuar 2015 at 22:30

    Mul on jällegi see probleem, et kuna ma olin suurema osa elust vägagi ülekaaluline, siis tänu sellele on mu rinnad juba 19-aastasena sellised allavajunud ja minu arust kohtuavalt koledad. Praegu olen küll normaalkaalus ja teen trenni ka, aga vot pringimaks see neid siiski ei tee 🙁 Selle pärast olen täiesti tõsiselt mõelnud opile minna, et neid tõsta lasta. Ja suurust muudaks ka ainult ühel rinnal, sest üks on A ja teine B. No katsu sedasi hästi istuvat rinnahoidjat leida 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 29. jaanuar 2015 at 22:23

    Mina kavatsen tulevikus võtta ette rinnasuurendusoperatsiooni, sest mul tõesti pole pmt üldse rinda, pole olnudki. Vastik on ikka küll kui sulle öeldakse pesulaud. Ei taha panna mingeid meeletusuuri rindasid vaid suuremat B korvi või väiksemat C korvi. Kui ikka enda kehas ei tunne end hästi, siis tuleb midagi ette võtta. Kerge on öelda ilusa rinnaga naistel et loomulik on ikka kõige ilusam, kui neil pole õrna aimugi mida tähendab olla naine kellel pole reaalselt üldse tissi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 23:23

      No seda muidugi jah. Mulle on ka pesulaud elus ikka mõnigi kord öeldud 😀

  • Avatar
    Vasta elex86 29. jaanuar 2015 at 22:12

    No, mina pean tunnistama, et kui raha oleks, siis läheks kindlasti, ilma pikema jututa, opile. Kuid raha mul selleks hetkel ei ole ja oma pead ma sellega väga ei vaeva. Olen kahe lapse ema ja kuna plaanin tulevikus ikka kolmandat last ka, siis ei arva, et sellega kiire on. Jah, õnneks mul ei ole “kortsutatud kilekotid” need. Aga, suuremaid tisse tahavad vist kõik omale, kellel pisike rind. 😀
    Mul on täpselt sama suuruses rinnad, nagu sul.

  • Avatar
    Vasta js 29. jaanuar 2015 at 21:44

    Mu mehel on hea väljend rippuvate rindade kohta- kirsikivid kilekotis 😀

    • Avatar
      Vasta Mannu 30. jaanuar 2015 at 08:59

      Ma olen kuulnud, et kirsikivid sokis (sokk venib vist rohkem 😀 )

  • Avatar
    Vasta Inga 29. jaanuar 2015 at 21:31

    Kui nüüd ise jõudsid otsusele, et opile ei lähe siis vb õnnestuks sama kliinikuga mingi koostöö värk, et saaks blogi kaudu hea hinnaga ühe opi välja loosida. Mitte suurendamist siiski.
    Minu mõte oleks et pakkuda võimalus sellistele naistele kellele peale laste (soovitavalt 2-3 ja lisa enam ei plaani) imetamist on rinnad nii välja veninud et naise enda esesetunne+reaalselt väljanägemine ei sobi vanuse ja muu kehaga enam apsoluutselt kokku.
    Näiteks minul on 3last ja prink c korv on muutunud jubedaks d-korviks. D- sest väiksemasse ei mahu väljaveninud nahk ära. On tohutult alandav käia näiteks kasvõi ujulas, kus pesuruumis teised naised haletsevalt vaatavad. Ma saan suht kohe 29 aastaseks ja teise-kolmanda lapse vahepeal pidin käima röntgenis, kus tädid omavahel eemal siis seletasid, et sellised tissid küll nii noore naise omad ei ole ja kahtlustasid, et äkki olen näiteks palju noorema õe või sõbranna haigekassa kindlustusega nende juurde röntgenisse läind…. Kohutav kogemus! Ja siis peaks ennast veel enesekindla ja rõõmsana tundma… Õnnestub ainult nii kaua kuni rinnahoidja reaalset olukorda peidab ja särk seljas on!
    Ja olen täiesti kindel et ma ei ole ainus selliste muredega!
    Paraku on see ka üks neist tabu teemadest ja naised ei julge tunnistada, et vajavad kirurgilist sekkumist. Lisaks on selline op palju keerukam ja kallim, kui lihtsalt suurendamine.
    Oi, kirjutasin peaaegu terve romaani, kuigi algselt plaanisin ainult paar rida kirjutada 🙂
    Mallu, sa paned inimesed ennast avama 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 21:36

      Esiteks – ma ei tea, kus kohas keegi vahib teisi haletsevalt? Ma ise trennis näen riietusruumis igasuguste erinevate kehadega inimesi ja ei mina, ega pole märganud, et ka keegi teine haletsusega ringi vahiks. Muidugi võib sul ENDAL olla ebameeldib ja ebakindel, mistõttu hakkadki sa sellist reaktsiooni teiste pilkudest ehk otsima?

      Muidugi on kuradi nõme, kui keegi kuskil kommenteerib, aga tulebki nii mõelda, et igal ühel on oma “nõrgad küljed”.

      Kunagi käisime seltskonnaga reisil ja olime kahe tüdrukuga ühes toas. Ükskord kui nad arvasid, et ma magan, arutasid nad pikalt, et KUI RÕVE keha mul ikka on (jalad, käed peenikesed, aga kõhu peal on VOLDID). Tegid seal igasugu öökimishääli jne, siis oli suht kehva olla küll. Arvestades, et ma kaalusin siis umbes 48 kilo, siis saab kenasti öelda, et ilus keha ei ole kaalunumbris…

      Aga ma ise hakkasin siin ka heietama – ma miskipärast kardan, et see firma niimoodi loosima ei oleks nõus, sest neid ikka huvitas kogu see tavaar minu poolt (bännerid, reklaamartiklid jne). Aga no küsida võib alati 🙂

      Muuseas, kui sul niiiii halb on oma tissidega, siis järelmaksuga peaks neid ju ka saama 🙂

  • Avatar
    Vasta Siki 29. jaanuar 2015 at 21:23

    Ja, olen rahul. Ma arvan, et mu rinnad ja peps mu parimad kumerused 😀 C-korv, ilusad peaaegu (trenn aitaks kindlasti asja parandada) pringid. 😀 aga kui keegi kinniplekis, siis veits suurendaks küll.

  • Avatar
    Vasta Karolina 29. jaanuar 2015 at 21:21

    Mina olen ka vaikselt mõelnud lasta panna endale kenad mõistliku suurusega tissid, aga operatsioonist taastumine on ju valus ja jube tüütu. Kui pole just tungivat vajadust ennast lõikuma minna, siis jääb ära.
    Tahaks loota, et mu mini A korv kunagi päris kassatšekiks ka ei muutu 😀

  • Avatar
    Vasta B. 29. jaanuar 2015 at 21:12

    Mul on C korv ja minu arvates, kui mul veel A korv oli, oli 100 korda mugavam elu. Kannan enamasti suurust S aga kuna rind sisse mahtuda ei taha, pean nüüd M suuruse ostma. Lohvakad pluusid jätavad vabsee raseda mulje :D. Igatahes armasta oma väikeseid (kuigi piltide peal tundub küll mulle, et sul ikka rind omajagu suur) tisse. Ausalt ka.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 21:13

      mind huvitab, mis pilte sa vaatad 😀

  • Avatar
    Vasta Nell 29. jaanuar 2015 at 21:03

    Enne last oli prink B korv, imetamise ajal täidlane B või C (olened rinnahoidjast). Nüüd peale imetamise lõppu on mu kena B tagasi. Ei taha kuskile opile enne kui midagi põlvini ei ripu ja siis laseks ka rinnatõstmisopi teha mitte täidiseid panna.

  • Avatar
    Vasta LG 29. jaanuar 2015 at 20:58

    Ei tea … Ise kannan suurust XS ja 70C korv hetkel lapsed ei riku rindu ära. Rikub see kui võtta liiga palju kaalu juurde rasedusega ja siis alla liiga kähku . Nii tekivadki venitusarmid igale poole. Ja see ka kui ei tee üldse sporti ja kannad nt vales suuruses või liiga vana rinnahoidjat, mis ei hoia. Raseduse ajal tuleb ka öösel kanda rinnahoidjat kusjuures, kui võimalik. Mõnes mõttes tahaks isegi suuremaid nt topelt D lasta panna aga samas ei viitsi ka seda opi ette võtta ja ehk ei ole keha siis kuigi heas proportsioonis meeste jaoks ikka mida suuremad seda paremad. Nad selle koha pealt üsna lapsikud. Samas võib ju küsida milleks ta üleüldse sinu valis siis kui on nii palju neid kellel suuremad? Kaalu kasvades muidugi suureneb ka ja kui nt lihaseid teha lähevad ise pringimaks . Olen ise ka näinud et ka väga eakal võib olla normaalne keha kui ise hoolitseb pidevalt selle eest (kehalise kasvatuse õpetaja, kel ka 3 last olnud 60a nägi veel normaalne välja) . Aga mulle ei meeldiks eriti kasvatada kaalu kuna kont on niivõrd väike ja see pekk jääks väga lotendama siis .

  • Avatar
    Vasta K. 29. jaanuar 2015 at 20:51

    Mul on kogu aeg A-korv olnud. Samas, kujult on nagu ilusad pringid, aga võiksid ikka natuke suuremad olla. Kui pille sõin, siis olid isegi B, aga võtsin ka kaalust juurde mingi 7 kilo ja tekkisid muud hädad ning jätsin pillid ära. Nüüd aasta möödas, olen 8 kilo alla võtnud ja tissid jälle pisikesed. Mehele siiski meeldivad need pisemapoolsed rinnad, nii et väga ei kurda. Aga kui kunagi lapsed sünnitan ja pärast taastumist ikka tühjad kotid, siis võtaksin küll miskit ette.

  • Avatar
    Vasta Kärt, 29. jaanuar 2015 at 20:48

    Täiesti offtopic aga nii riivab silma tag’ides see “ilukirurgija” 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 20:52

      saad aru, ma olen KAKS KORDA seda ära kustutada üritanud 😀

  • Avatar
    Vasta Kelli 29. jaanuar 2015 at 20:35

    Väike hale räpakas rott oled:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 20:38

      Mul tegelikult päris kurb, et sul nii sitt enesetunne on, et lõõgastuseks kuskil kommentaariumis õelutsemas käid. Tavaliselt selle point peaks olema see, et sa saad rahulduse sellest, et keegi su kommentaari väga südamesse võtab ja haiget saab. Paraku on mul lihtsalt…üli pohhui 😀 “Väike hale räpakas rott” ei ole the worst I have heard 😉

  • Avatar
    Vasta K 29. jaanuar 2015 at 20:31

    Mina paneks endale iga kell tissid! 😀 (kindlasti kunagi teen ka seda)
    Mul on väiksed, tõesti väiksed ja mulle üldse ei meeldi. Samas ma ise olen ka üsna pisike kehaehituselt ja millegipärast kogu rasv, mis mul on või juurde tuleb, tagumikust kõrgemale ei liigu. Seega minu jaoks pole “võta kaalust juurde” ka mitte mingi mõeldav plaan.

  • Avatar
    Vasta K. 29. jaanuar 2015 at 20:24

    Teemaväline küsimus. Kas titaisu on ikka veel endiselt või on see ka maha rahunenud?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 20:35

      Kle praegu kadus nagu kuskile ära jah, õnneks! 😀

  • Avatar
    Vasta H 29. jaanuar 2015 at 20:20

    Aga mida muidu arvad rasvasiirdamisest rindadesse? (http://www.christinasclinic.ee/et/esteetiline-kirurgia/rinnapiirkond/rasvasiirdamine-rindadesse)

  • Avatar
    Vasta MM 29. jaanuar 2015 at 20:01

    Mul läksid beebipillidega suureks.. Muidu olid sellised keskmine, pigem väiksem B, nüüd korralik C. Aga no samas kaalu on ka juurde tulnud natukene. Ja kui alla võtta siis tiss ka väiksem. Vähemalt varem oli nii, beebipillidega ehk tissid püsivad 😀

  • Avatar
    Vasta Agnes 29. jaanuar 2015 at 19:51

    Rahul ikka(75F). Ma olen aastatega vist selle oma välimuse üle põdemise vajaduse minetanud. Mis ma ikka vingun selle üle, et on liiga suured. Mingit vähendamise operatsiooni ei oleks ma nõus elus ette võtma. Mehed, kes suu ammuli jõllitavad, on lihtsalt mehed, nendega pole ka midagi teha. Nendega ei ole küll alati elu lust ja lillepidu, aga tuleb elada sellega mis on. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 19:59

      Seda muidugi, et tuleb elada sellega, mis on. Või noh, VÕID elada. Suurte tissidega kaasneb tihti naistel ka muud hädad, olen ma kuulnud. No et selg valutab jne. See vast on ehk muidugi ka vähese trenni viga 😀

      • Avatar
        Vasta Agnes 29. jaanuar 2015 at 21:57

        Selg hakkab jah vähesest treenitusest valutama, mitte otseselt rindade suurusest. Minul selg ei ole veel rindade tõttu häda teinud, aga ma üritan oma seljalihaseid koormale vastupidavana hoida. Ma pole küll kaalunud, aga mu õnnetul seljal on üsna mitu kilo tarvis üleval hoida vast. Ja vale suurusega rinnahoidja paneb ka selja valutama. Seda ma märkasin, kui üks hetk hakkas rinnahoidja vööosa laiaks jääma ja tundsin kuidas selg häda tegema hakkas. Õige ümbermõõduga rinnahoidja selga ja elu on jälle lill. Trenni tegemine on muidugi omaette ooper, sobiva suurusega spordirinnahoidjad on ikka päris defka mu meelest. Või olen ma lihtsalt liiga pirtsakas ja kõike selga ei pane, mis turul saada on.

        Minul on muidugi hea rääkida, et peaks elama sellega, mis antud on. Saan tegelikult suurepäraselt aru naistest-tüdrukutest, kes ei ole oma rinnapartiiga rahul. Olen isegi nooremana kibedaid pisaraid nutnud, sest poisid käitusid nõmedalt ja kadedad tüdrukud mõnitasid. Nüüd kui ma mõtlen, siis koguaeg on nende rindadega üks häda naistel. 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 23:24

          Mõtle kui jube veel meestel on 😀 Naised saavad raha olemasolul enda tissid suuremaks või väiksemaks teha, aga liiga väike noks on ju hirmus asi ja teistpidi liiga suur ju samamoodi 😀

          • Avatar
            Agnes 30. jaanuar 2015 at 22:17

            Onju?! Ja mitte midagi nad vaesekesed selles osas teha ei saa ja põevad täpselt samamoodi oma keha iseärasusi nagu meie.

  • Avatar
    Vasta S 29. jaanuar 2015 at 18:55

    Mina tahaksin hoopis veidi pisemaid tisse. Olen 17 ja mul on D korv ning see ajab vahest vihale küll. Üleval pool on mainitud nt seda nööpidega särgi asja ja see käib ka minu kohta. Kaal on normis, aga võiks siiski veidi veel alla minna ning rinnad võiksid ka tänu toitumisele ja trennile veidi kahaneda.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:58

      See vähemalt suurte tisside eelis, et natukene väiksemaks saab trenniga ikka. Suuremaks kahjuks mitte:D

      • Avatar
        Vasta Kk 29. jaanuar 2015 at 19:26

        Suuremaks saab kyll tisse muuta, kui kaalust juurde v6tta.

        Mul ka just suured tissid pole, aga 6nneks abikaasa pole nagu Kardo.
        Usun ka, et opile peaksid minema need, kellel seda vaga vaga vaja on.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 19:31

          No ega Kardo ka mul päevad läbi järgi ei käi, mu tisse pulgaga ei sorgi ja endale suhu ei oksenda 😀

  • Avatar
    Vasta l. 29. jaanuar 2015 at 18:53

    Mina plaanin küll lähitulevikus rindu korrigeerida. Olen pikalt imetanud. Kui nüüd rinnad veidi taastuvad ja õige kuju võtavad, siis pärast seda lähen. Hetkel on rinnad palju väiksemad kui enne lapsi, pringist C korvist on saanud lödi A. Kui peaksid minema ikka vähegi täidlasema B peale tagasi, siis lasen ainult nibud väiksemaks lõigata, need on imetamisega hirmussuurteks muutunud ja on 24/7 kõvad ning esiletungivad. Varem hoidsid sissepoole ja tahtsin kikkis rinnanibusid, aga nüüd on veel hullem ja annaksin kõik, et oma peidus rinnanibud tagasi saada. 😀

    Mehele meeldib väike rind, tema oppi ei poolda.Leiab, et pringimad võiksid olla, aga praegu pidavat ka mõnusalt pehmed olema. Opi teeksin ainult enda pärast. 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 29. jaanuar 2015 at 18:52

    Tubli. Saan aru kunsttisside mõttest kui oma rinnad on, nagu sa ütlesid, kortsutatud kilekott või ripuvad tussuni. Aga muidu ei… Ja hea et ümber mõtlesid, sest ma olen kindel, et sul on ilusad tissid (haha, see kõlab nagu ma oleks mingi perv aga who know :D)

  • Avatar
    Vasta Kertu 29. jaanuar 2015 at 18:51

    Pärast 3 last pole olukord muidugi enam nii roosiline kui enne lapsi, aga silmi veel välja torgata ei taha, kui juhtun peeglisse vaatama 😀 Veidi kortsus on nad küll, pluss venitusarme veidi, aga pigem mõtleksin kunagi rindade tõstmise kui suurendamise peale.

    PS kui rääkisid rindade suurendamise plaanist, siis mõni aeg hiljem sattusin su vana blogiposti peale, kus imestasid, miks küll naised endale kunstrindasid panna lasevad 😀 Tundus veidi vastuoluline 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:52

      No eks inimeste arvamus ikka muutub ajaga, eks teinekord ka vastuoluliseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 29. jaanuar 2015 at 18:41

    Mina just käisin eile uut rinnahoidjat ostmas ja suuruseks siis 80G. Ei ole need suured tissid üldse õnnistuseks. Nagu eelpool mainitud, nööpidega pluusit on suht võimatu leida. Mina jälle sooviksin väiksemaid tisse 😀 Ongi nii, et nokk kinni, saba lahti nende tissidega 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:42

      Kõige rohkem on vist rahul C korvi omanikud? 😀

    • Avatar
      Vasta janne 29. jaanuar 2015 at 19:40

      Kust sa nii suure korviga rinnakaid saad? Ise olen sama murega hädas. Nüüd veel rase kah, pole imetamisrinnahoidjat saada. Tea, kas pean nüüd ise õmblema kukkuma? 🙁

      • Avatar
        Vasta Mari 30. jaanuar 2015 at 12:42

        To the rescue! http://www.bravissimo.com või http://www.brastop.co.uk Mõlemad poed müüvad spets suurtele korvidele, alla D neil polegi.
        Esimeses on hinnad krõbedamad, aga asjad väga vastupidavad, ilusad ja ümber vahetamisega probleeme ei ole. Kohale tulevad ka ilusti. On ka imetamisrinnahoidjaid.
        Teises on hinnad odavamad, ümber saab ka vahetada, aga asjade kvaliteet on, noh, hinnale vastav.
        Edu!

  • Avatar
    Vasta Merje 29. jaanuar 2015 at 18:38

    Eks ma olen ka aegade jooksul kunstissidest unistanud. Mul A korv – vähamalt nii väiksed vist ei hakka kunagi rippuma 😀 Aga muidugi mine sa tea…
    Igal-juhul kasutan “bombshell”-rinnakaid ja olen rahul küll, vähemalt ei pea lõikuma 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:40

      mis on bombshell rinnakad?

      • Avatar
        Vasta Mirjam 29. jaanuar 2015 at 19:33

        need, millel moodustab 3/4 rinnakorvist täidis. 😀

        • Avatar
          Vasta Mannu 30. jaanuar 2015 at 09:05

          Need on kummalised rinnahoidjad. Vahel vaatan ka poes, et jess ilus D või DD rinnakas, aga lähemalt uurides selgub, et sinna sisse rinnale polegi ruumi. Ju siis mõeldud väikeserinnalistele, kes tahavad omale D või DD korvi 😀

  • Avatar
    Vasta Kelli 29. jaanuar 2015 at 18:36

    Isegi alega on op kallis. Kui sul isegi raha megaodavale paketireisile minna, millest me
    Siis raagime:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:38

      A millest me siis tõesti räägime :D?

  • Avatar
    Vasta Laura 29. jaanuar 2015 at 18:35

    Võta kaalust juurde, küll siis kasvab ka tiss 😀 Kaal on viimasel ajal mul tõusnud ja tunnen, et tissid on ka suuremaks läinud, kõik rinnahoidjad väiksed 😀 Jube raske on olla

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:38

      Jah, mul praegu ongi natsa suuremad kui muidu 😀

  • Avatar
    Vasta Reelika 29. jaanuar 2015 at 18:31

    Kahjuks pean tunnistama, et minu tissid ongi nagu kaks kortsutatud kilekotti 🙁
    Veel hullem on aga kõht 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:37

      Mis suuruses tissid sul siis on ja kas läksid lastega selliseks?

  • Avatar
    Vasta laura 29. jaanuar 2015 at 18:28

    mina näiteks ei kannata enda tisse üldse. nad on mul nii suureks läinud et jõuab mõõtudelt topelt Dni juba. ja see ajab niiii närvi :D. kui osta pluusisid, mis on eest nööpidega, siis tissid teevad selle võimatuks. Et nööbid normaalselt eest kinni läheks on vaja osta 2-3 suurust suurema pluusi. Samas see lotendab täiega keskkohast ja puusadelt. Kui valin pluusi keskkoha ja puusade järgi, siis võin ainult unistada sellest, et nööbid tisside kohalt kinni läheks. Tsärgid kui ostan enda normaalse suurusega, on täiesti nabakad kuna tissid tõstavad nii kõrgele. mitu numbrit suuremad tsärgid lotendavad käte osast juba.. 😀 jube peavalu on. nüüd olengi karmil tervislikult-toitumise dieedil + 8sas trennis nädalas ja üks eesmärk on kindlasti tissidest lahti saada. 😀 iga kord kui sõpradele seda räägin, nad on nii üllatunud. aga no jube elu lihtsalt :D. mõttetu peavalu

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:29

      Ega ma mingit D korvi polekski pannud. Aga nende tissidega on nii, et kuradi nokk kinni ja saba lahti 😀

    • Avatar
      Vasta Mannu 30. jaanuar 2015 at 09:03

      Sama lugu, sama lugu minul, esiteks ei leia eest nööpidega normaalseid pluuse, teiseks kui rinnaalune ümbermõõt on väike, on pea võimatu ilusat pesu leida. 80 ja 85E leiab vabalt, aga katsu sa leida 75E ilus ja seksikas rinnahoidja!
      Proovin ka megatrennidega tisse vähendada, aga alla D naljalt ei kahane.
      Eks see ole see, et inimene pole kunagi rahul ja tahab midagi, mida tal pole 😀

  • Avatar
    Vasta Maret 29. jaanuar 2015 at 18:19

    Ahaha 😀 Peaks ka hakkama selliseid veini-tissiõhtuid korraldama, saaks ka ehk sellest kunsttissi unistusest üle 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:23

      oleks vist imelik korraldada “malluka tissinäitamisõhtu” 😀

  • Avatar
    Vasta liina 29. jaanuar 2015 at 18:17

    Suurendada ei laseks, vb laseks veidi tõsta, suur rind vajub alla ju, maakülgetõmme liiga suur 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. jaanuar 2015 at 18:23

      Ma mõtlen ka, et KUI siis, siis kunagi hiljem kui ma veel lapsi välja pressinud olen 😀