LAPSED Lasteasjad Mari Riided

on ale aeg aka Mothercare

3. veebruar 2015

kleidike-9618758

Mothercare’is on praegu suured allahindlused! Nii riietele, kui muule kraamilie, aga minu pilk jäi muidugi riietele pidama. Mina ei tea, mis lapsevanemate haigus see on oma lapsele pidevalt riideid osta. Keegi ehk teab, kuidas seda ravida?uus-kleit-3240970Näiteks see ilus sinine kleit on praegu lausa 10 eurot alla hinnatud ja kuna siniseid kleite ei ole maril mitte ühtegi, siis just selline tore asi sai mul ostukorvi laotud. Lisaks on seal nii palju vahvaid asju veel!

mothercare-9128699

Esimene armas kleidike on just sobiv talveks – pikad varrukad olemas ja sukapüksid alla, ongi mõnus tubane riietus.

Teine kleidike tuleb lausa koos retuusidega ja on nii kenasti kevadiselt lilleline.

Kolmas pluus on küll poiste oma (ma arvan), aga minu meelest sobiks see nii armsalt Marikesele ka selga. Kikilipsud pidid ju naiste seas ka moes olema. Ma Naistelehest lugesin! Miks mitte kombineerida neid nr 4 täpiliste pükstega.

Number viis kampsun sobiks minu meelest imeliselt kokku number 5 soojade retukatega. Maril olid sellised roosad, kui ta alles pisibeebi oli. Nüüd on tal sellised suured sinised. Üldse on tal palju siniseid asju 🙂

Üldse on Mothercare’i alles avatud veebipood väga laia valikuga ja nii mugav kasutada. Aga noh, miski ei ole lahedam, kui allahindlused!

Mine kiika alesid ise Mothercare’i kodukalt, sest hinnad hakkavad lausa kolmest eurost!

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mm 3. veebruar 2015 at 18:06

    Mothercare link tahab parandamist

  • Avatar
    Vasta anne 3. veebruar 2015 at 16:51

    Segaseks jääb nr 5 kampsum sobiks nr 5 retukatega ? 🙂