0
Uncategorized

sõbrapäevast

3. veebruar 2015

Nagu ma mainisin, siis meie veedame oma valentinipäeva koos Triinu ja Kristoga hotellis. Kogu aeg unustasin seda hotelli nime ära, aga nüüd lõpuks meenus – City Hotel Tallinn.

39638344-3539267Seal on meil kaks kahest tuba bronnitud ja teile nipiks – booking.com lehelt bronnides on palju soodsam! Meie saime ühe toa 44 euroga öö. Päris normaalne saak ju! Loodamet, et pole päriselus mingi orbudekodu, nagu ühes postituses sai pilte näidatud 😀

Kuna ükski valentinipäev pole õige ilma romantilise õhtusöögita, siis meie veedame oma õhtu Baieri Keldris. Nagu te ehk mäletate, siis just seal sain ma maailma kõige paremat veist, nii et loomulikult olen ma ka järgmisel nädalal veise ja veini jahil!

Muuseas, täna ütles mulle Kardo: “Kuule, ärme teineteisele kinke tee! Teeme ainult Kristole ja Triinule!”. Nagu…Okei Kardo,  mida iganes 😀 Mina igatahes ootan kinki nagu penskar pensipäeva!

Aga mida siis kellele kinkida? Homme näitan teile enda valikuid ja leide, niikaua jagage kommentaariumis soovitusi – mida ise kingite, mida saada tahaksite. Kes teab, ehk kellegi unistus täitub!

Loe ka neid postitusi!

12 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liis 4. veebruar 2015 at 11:32

  Meie kingitusi ei tee, aga selle päeva veedame küll koos midagi tavaelust erinevat tehes. Selle organiseerimise jätsin nüüd mehe hooleks, Eks paistab, mis sealt tuleb 🙂 Kõige tähtsam on koos olla. Ma võin kodus šampust ja maasikaid ka süüa, ei pea olema kinki ja romantilist õhtusööki.

 • Avatar
  Vasta netz 4. veebruar 2015 at 09:44

  Teeme kodus romantikat ja tellime sushit. Valentilipäeval kinno/restosse ei roniks neeeveeer :D:D

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. veebruar 2015 at 09:45

   miks ei roniks?

   • Avatar
    Vasta M 4. veebruar 2015 at 16:03

    Sest sel päeval on kõik restod ja kohvikud paksult rahvast täis ning romantikast on sellisel juhul raske rääkida 😀

    • Avatar
     Vasta heltsu 6. veebruar 2015 at 19:48

     Meie panime küll sõpradepundi kokku ja lähme kinno. Tuletagem meelde, et tegu pole mitte ainult “paarikeste” tähtpäevaga, vaid ka sõbrapäevaga! Oleneb kuidas härral töö lubab, kui enne kino kõik tööasjad tehtud saab, siis läheks edasi sõpradega kuhugi sööma või siis ainult oma mehega Lyonisse ekleere ja kohvi jahtima. Kuna tellime aegajalt ikka sushit koju, siis ei leia, et ka see valentinipäeval väga “orginaalne ja eriline” oleks. Raseduse tõttu mina ei joo ja mehel oleks imelik terve pudel üksinda ära juua. Praegused Hispaania maasikad on hapu plastmassi maitsega, niiet minumeelest kodust väljaminemine on ainuõige lahendus valentinipäeva puhul.

 • Avatar
  Vasta Greta 3. veebruar 2015 at 22:37

  Kingitusi ei oota ja ise ka ei tee,aga kallim korraldas meile kuuma kohtingu üle pika aja,esimene peale beebi sündi. Läheme hommikul kell 11 “50 halli varjundit” kinno vaatama. Romantika mis sugune.

 • Avatar
  Vasta Kats 3. veebruar 2015 at 22:19

  Minu jaoks ei oma see päev mingit tähtsust, kinki kindlalt ei oota ja ise ka ei tee…pole kunagi teinud. Mees toob alati lilled ja sellega see piirdub :)) Naistepäevaga sama….lilled kingitakse ning selle üle ka õnnelik!

 • Avatar
  Vasta Maarja 3. veebruar 2015 at 21:59

  Mina kingitust ei taha, andsin oma elukaaslasele hoopis ülesande meile üks vägev kohting korraldada, las näeb ise ka vahepeal vaeva 😀 Talle (ja noh, ühtlasi ka endale) kingin aga Hopneris õlle degusteerimisõhtu 🙂

 • Avatar
  Vasta Mann 3. veebruar 2015 at 21:52

  Minu jaoks on sõbrapäev nagu iga teine päev. Suhtlen samamoodi sõpradega nagu igal teisel päeval. Kuna kõigil on nii kiire-kiire, siis ei saa ka kokku, et koos tähistada. Võib-olla mõne aasta pärast, kui laps veidi suurem on (praegu alla 2), siis teeme koos kaarte ja saadame päris postiga sõpradele, aga tänavu mitte.
  Ja amerikaniseerunud valentinipäeva hullusega kaasa ei lähe. St et ei ole romantilist õhtusööki kallimaga, ei ole lillekimpe-šokolaadikarpe-kingitusi. Oleme peikaga mõlemad ühte meelt, et see päev on liiga kommertslik ega vaja tähistamist.

  • Avatar
   Vasta Marilyn :) 4. veebruar 2015 at 09:39

   Väga õige ! Minu arust on ka kõik nii üle paisutatud ja raha peale üle läinud, et muudkui kuhjad kinke kokku :/ Selle asemel võiks võtta igapäeva nii nagu see oleks eriline !

  • Avatar
   Vasta Maria 4. veebruar 2015 at 20:57

   Mul sama, aga endale ostan vist ikka lilleõie (no kord aastas võiks mu vaasis üks lill olla 😀 ) ja noormehele meisterdan ehk kaardi või teen talle midagi head süüa üllatusena.

 • Avatar
  Vasta B. 3. veebruar 2015 at 21:46

  Ise ma erilist kinki ei oota, tuleb, mis tuleb. 😀 Aga minul mõlgub mõttes noormehele kinkida laheda autoga sõit ringrajal, kiirus talle meeldib ja kui kihutada tahab, siis annan talle võimaluse seda teha seaduslikult. 🙂