PULMAD

abielusõrmustest

4. veebruar 2015

sormused-6443031

Number 1Number 2Number 3Number 4Number 5Number 6

Mida muud on mul ikka hommikul kell seitse teha, kui mitte valida abielusõrmuseid. Ma esiti mõtlesin oma peas, et mis see siis ära pole – mulle midagi kivikesega ja Kardole see täitsa harilik sõrmus – done! Aga kae nalja – härra ütles, et tema päris tavalist saada ei taha. Mitte mingi rubiiniga ka, aga ikka tahaks, et oleks natukene huvitavam ja omapärasem, kui täitsa harilik sõrmus. Nõnda me eile siis neid sõrmustepaare vaatasimegi. Milline teile kõige rohkem meeldib?

[polldaddy poll=8631652]

Loe ka neid postitusi!

64 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mia 28. august 2015 at 18:23

    Kõik need ka meie lemmikud. Me vist
    soetame nr 2 paari 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. august 2015 at 18:42

      Ma tahan ka Marile juurde pisikesi papusid!

  • Avatar
    Vasta Ner 6. veebruar 2015 at 04:11

    Sugulane tellis naisega abielludes titaanist sõrmused. Pidi olema ääretult vastupidav (noh, nagu abielu 🙂 ) ja ei olnud väga kallis ka olnud.

  • Avatar
    Vasta e. 5. veebruar 2015 at 09:39

    Mul endal on tavaline 5mm kullast abielusõrmus. Olen ülirahul. Mehel oli ka alguses kullast aga ta ei kannata üldse kulda sõrmes hoida miskipärast. Seepärast ostsime talle uue hõbedast abielusõrmuse.
    Kividega pidi minumeelest omajagu probleeme olema. Küll tulevad ära jne. Tuttavad mul seepärast vahetasid ka tavaliste vastu.

  • Avatar
    Vasta Helena 5. veebruar 2015 at 09:10

    Mina olin kindel, et tahan hästi lihtsaid sõrmuseid ja kuna mulle üldse ei meeldi kollane või roosa kuld vaid ainult valge, siis on meil abikaasaga 10 aastat igapäevaslet sõrmes just valgest kullast lihtsad rõngad. Meeldib, et nad on identsed, kuid natuke tunnistan, et kui sa kannad juba 10 aastat midagi, siis tagantjärgi mõtlen, et mingi väike vimka oleks võinud sees olla. Samas teen ma sõrmusega kõike, rohin porgandipeenart ja värvin seina, magan, käin saunas jne:) Sellest järeldades aga lihtne sile rõngas on asendamatu 🙂 Muidugi natuke oluline ka kumbas käes kannad. Meil vasakus, kuna oleme paremakäelised, siis oluliselt mugavam. Kirikuõpetaja soovitus, kes meid paari pani. Ta rääkis traditsioonidest ja miks meil pigem paremas kantakse ja kuidas ta ise korduvalt endale viga tegi, misjärel ta selle vasakusse tõstis. Lisaks kannabki enamus maailmast vasakus käes. Nii jäi ka meil. Oli ka mõte, et 10-ndal aastapäeval vahetaks millegi ägedama vastu. Aga siin hakkas mängima see, et nende sõrmustega möödunud 10 õnnelikku aastat, las lähevad edasi. Ilusaid sõrmuseid võib ju niisammutigi juurde osta. Ja valgest kullast lihtsa rõnga juurde sobivad kõik 🙂 Nüüd tulemas aastaksese pärast juba 20 aastat meie kooselu algusest( abiellusime pea 10 aastat hiljem). Siit lugedes tekkis mul mõte, et laseks oma praegustest valgest kullast tehtud sõrmustest kunstnikul mingi vimkaga sõrmused teha, siis oleks ühtalsi oma sõrmused alles ja natuke nagu uued ka:)

  • Avatar
    Vasta Merili 4. veebruar 2015 at 20:24

    Meie tahtsime ka veidi erilisemaid aga mitte ka väga ekstravagantseid sõrmused. Valisime kullast sõrmused töödeldud pinnaga ja joon jookseb läbi. Hakkavad ka veidi juba siledaks kuluma. Mulle küll väga meeldivad meie sõrmused aga aeg-ajalt mõtlen ka, et oleks võinud täiesti tavalised siledad traditsioonilised võtta, sest kui seda kellelgi sõrmes näen, siis tunneb kohe ära, et inimene on abielus. Selline lihtne sümbol lihtsalt. Väga dekoratiivsed ja kividega on minu meelest sellised, mis võivad tunduda ka lihtsalt tavalise sõrmusena, mitte abielusõrmusena, sest tihti kantakse “abielusõrmes” ka niisama sõrmuseid. Aga no see on ka kõigest minu arvamus 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 4. veebruar 2015 at 20:08

    Ma ei tea kuhu pikk postitus kadus.. vb sellepärast, et vastasin enda omale 😀 Aga mul läks nässus ja ei saanud enam muuta.

    Kirjutasin, et meil on ka nö.mitte ümarad sõrmused, kollasest kullast säbrulised sõrmused. Kanda on mugav ja millegi üle me ei kurda. Kihlasõrmus on mul üleüldse valgest kullast ja mitmete väikeste teemantidega. Kihlasõrmus on mul vasakus käes ja abieluoma siis paremas. Üks ei sega teist! Ja keegi pole sitasti ka öelnud, et miks üldse seda kannan jne.
    Ma ei ole ka kuulnud üldse mingeid erinevaid müüte abielusõrmuse kohta, et milline peaks see olema jne jne. Igaüks valib ikka oma maitsele vastava 🙂

    Meie sõrmused leidsid meieni tee läbi Pulmamessi mis toimus ca 7 aastat tagasi Lauluväljaku siseruumides. Varem oli selle sõrmuse koha nimi Sirowa aga nüüd nad nime muutnud(see mu varasemas postituses kirjas) Sõrmuste valimine ei olnud lihtne, oma 4 tundi valisime, kõrvalisiisikuid polnud, kõike sa kenasti proovida,peeglist vaadata jne jne. Super teenindus.Graveeringud tehti Rootsis,kuna tegemist ongi Rootsi firmaga. Igati rahule jäime.

    Seega Mallukas soovitan Sul pilgu peale visata, seal on väga väga ilusaid sõrmuseid:):)

  • Avatar
    Vasta Triin 4. veebruar 2015 at 18:11

    Mulle meeldib nr.1 . Kolm kivi sümboliseeriksid teie mineviku, oleviku ja tuleviku 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 4. veebruar 2015 at 17:42

    Meie tahtsimr ka erilisi sôrmuseid ja meie sôrmused pârit siit http://jewel.ee/et/6-abielusormused?n=99 ja kive ma ei tahtnud peale. Kuigi mees mainis, et kuna mul kihlasôrmust ei ole, siis vôiks abielusôrmusel olla. Ma aga tahtsin samasuguseid sôrmuseid. Minu arust see, kui kivi on peal vôi lihtsalt joon keskel, ei ole eriline. Ise plaanisime ka neid aga mati kullaäris sellised kohapeal ja seal nâgime, et ei ole midagi sellist nagu meie tahame.

  • Avatar
    Vasta Birgit 4. veebruar 2015 at 17:31

    Mina ka imestan, et juhib nr. 4-need täpselt nagu suvalisest torujupist maha lõigatud.
    Meeldib nr.2, sest roosa kuld on kõige ilusam ja vorm on ilus, lihtne.

  • Avatar
    Vasta maris 4. veebruar 2015 at 17:10

    Mul on endal samasugune kui nr 6 aga vahe siis,et on kolm kivi ja valge kuld. No tegelikult,mis samasugune eks:-) Aga samuti samast kullaärist .
    Aga tahtsin lihtsalt välja tuua ühe märkuse,see tuhmim pool kipub siiski läikivamaks muutuma. No ma muidugi ka pea 6 aastat seda igapäevaselt sõrmes hoides ja kõiki kodutöid tehes. Abikaasal on muidugi olukord tunduvalt parem:-):-):-)

  • Avatar
    Vasta Eneli 4. veebruar 2015 at 17:03

    Vau! Päris deja vu tunne tuli! Me abiellusime 2013 suvel ja meil olid ka kõik need sõrmused 4.-6. valikus ja lemmikud. Siiski leidsime Mati Kullaärist natuke teisemad ja kõige südamelähedasemad – kollasest kullast, valge kulla triibuga, minul on kivikesega. Nagu keegi ülevalpool mainis, siis need sõrmused, millel pind ei ole sile, nt kas kraabitud või kare – need tõesti kuluvad ajapikku siledaks. Meil oli ka kollase kulla osa kraabitud ja nüüd minu sõrmusel seda näha enam ei olegi. Ja meil ei ole ka pulmadest väga kaua möödas. Mehel on see ilus efekt veel alles, aga tänu sellele, et ta peab töö tegemise ajaks sõrmuse sõrmest ära võtma (töö on lihtsalt nii ohtlik, et sõrmus võib kuhugi kinni jääda ja nii sõrmest ilma). Mina kannan sõrmust kogu aeg ja kare osa on täiesti sile juba. Õnneks see seda sügavat valge kulla osa ei puutu ja see säilitab sõrmuse efekti.

  • Avatar
    Vasta Diana 4. veebruar 2015 at 16:26

    Mina hääletassellinein number 4 poolt. Minu meelest väga ilusad 🙂 Ei ole liiga uhked ja ka mitte liiga tavalised. Meeldib ka see, et kahevärvilised. Endal on mul ka üsna kandiline abielusõrmus,pealt
    kraapsuline/mustriline. No ei ole ebamugav kanda, sorri mul ka peened näpud 😀
    Ma pole kuulnud ka mingeid kummalisi jutte, et milline peab sõrmus olema, et kiviga on sedasi lood ja et kui ümar siis sellised lood jne jne. Igaühel ikka enda valik.

    Meie sõrmused pole pärit ka kuskilt tavalisest kullapoest. ca 6 aastat tagasi käisime pulmamessil Lauluväljakul ja sealt saime ka visiitkaardi. Panime aja kinni ja veetsime ühel õhtupoolikul 4h kohapeal (ilma teiste klientiteta) valides sõrmuseid 😉
    Sõrmused tellisime http://lang.schalins.com/ ja meie omad on täpselt sellised :http://lang.schalins.com/est/show_type.asp?itemType=1

    Niiet võibolla leiad sealt lehelt hoopis miskit põnevat 🙂

    • Avatar
      Vasta Diana 4. veebruar 2015 at 16:28

      Harmoni 270-5 on mudeli number, kuna link ei anna õiget lehte 😀

  • Avatar
    Vasta Ella 4. veebruar 2015 at 15:46

    Meie proovisime väga paljusid sõrmuseid ja sõrmustega, mille lõpuks valisime, lihtsalt tekkis see tunne, et voh, need on meie omad. Meil ei ole kummalgi kivi, sõrmused on u 4 mm laiad ning punase-valge-punase kullaga nn ringid vahelduvad.

  • Avatar
    Vasta Mannu 4. veebruar 2015 at 15:27

    Aa ja kui meie Mati juures käisime ja tahtsime selliseid töödeldud pinnaga sõrmuseid nagu piltidel siis ütles, et need pidid kasutades siledaks minema ja siis ei pidanud seda enam väga efektsed välja nägema. Ja kui sa tahad kihlasõrmusega ühes sõrmes kanda on ilusam kui abielusõrmus ei ole väga lai.

  • Avatar
    Vasta Mannu 4. veebruar 2015 at 15:17

    Soovitan minna Mati kullaärisse. Peale suure valiku, saab seal väga paljusid sõrmuseid lasta ümber teha nii, et mõlemad rahul oleksite. Kui aja panete sinna siis saate koos seal sõrmused välja valida vajadusel ümber kujundada. Maksma kohe ei pea saate mõelda ja seedida ennem kui kindlad olete!

  • Avatar
    Vasta reelika 4. veebruar 2015 at 14:26

    ma ei tea, kas juba olete kindlad, aga ma julgeks soovitada sellist inimest nagu ELIISE MAAR
    teeb väga ägedaid sõrmuseid ja muid ehteid.
    pilt abielusõrmustest, mis alles tegi: https://www.facebook.com/EliiseMaar/photos/pb.396640017015554.-2207520000.1423052664./939499446062939/?type=3&theater

    ja tema fb leht: https://www.facebook.com/EliiseMaar/timeline

  • Avatar
    Vasta liisu 4. veebruar 2015 at 14:14

    Jeerum, misk peaks lai sõrmus ebamugav olema, vot mitte ei saa aru? Mul on lai ja kahe erineva kullaga, muster ka peal – ei ütlek sküll, et ebamugav on.
    Mulle ei meeldi tegelikult väga ükski, kuidagi liiga tavalised on, mulle meeldivad veidi ebatraditsioonilisemad, aga eks see ole maitse asi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 4. veebruar 2015 at 13:17

    Huvitav lugeda, et väga paljudele siit või lausa enamusele meeldib sõrmus nr 4. Mul on see kõige viimasel kohal.

    • Avatar
      Vasta LiaMia 4. veebruar 2015 at 16:39

      Minul ka! Nii kole minu meelest :/

      • Avatar
        Vasta meow 4. veebruar 2015 at 17:00

        Minu meelest on jälle need kumera servaga kõik nii jubedad 😀 Maitse asi 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 4. veebruar 2015 at 12:53

    Mul on sarnane nagu nr 4, aga pole kahevärviline. Võtsin oma vana kulla kokku , viskasin kullasepale pildi letti ja tegi täpppselt samasuguse ja maksin 2 sõrmuse eest 120 eurot (teemant käis kah hinna sisse). Poes maksis samasugune (muide, valisingi Goldtime kataloogist pildi) 800 € tk.

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. veebruar 2015 at 12:51

    Facebookis on selline kasutaja nagu Eliise Maar kes teeb super ilusaid sõrmuseid ka abiellujatele. Äkki leiad sealt midagi, tasub vaadata. 🙂

    • Avatar
      Vasta reelika 4. veebruar 2015 at 17:25

      Jaaaa!! mina tahtsin ka just seda öelda, aga miskipärast on mu kommentaar haihtunud 🙁

  • Avatar
    Vasta Raili Brikkel 4. veebruar 2015 at 12:41

    Mulle meeldib number 2. Kuid meil mehega mõlemal traditsioonolised sõrmused.

  • Avatar
    Vasta t 4. veebruar 2015 at 12:33

    A vot ma ei saa aru, miks peaks kihlasõrmust edasi kandma? Kihlus on ju läbi… Aga abielusõrmuse siledussoovitusest kuulen küll esimest korda. Meil hõbedast graveeritud mustriga. Kihlasõrmust polnudki ja pole puudust ka tundnud. Valget kleiti ka polnud, aga see juba teema.

  • Avatar
    Vasta R. 4. veebruar 2015 at 12:00

    No kindlasti nr. 4 🙂
    Minu meelest on ülejäänud sõrmused nii koledad või kuidagi ülepaisutatud 😀 (see mu isiklik arvamus muidugi)

  • Avatar
    Vasta Maarja 4. veebruar 2015 at 11:36

    5 aga peenem nr 2 moodi oleks ilus 🙂

  • Avatar
    Vasta J. 4. veebruar 2015 at 11:13

    Enamus valib siin nr 4 nagu ma näen aga minu meelest on see pigem mehelik kuidagi?! Nagu liiga tugevate joontega ja ei tundu, et seda igapäevaselt sõrmes oleks mugav kanda. Sa ikka lähed neid proovima ka eks? 🙂
    Mina ise eelistaksin abielusõrmuseks midagi klassikalist, mis sobiks iga teise sõrmusega ja eluetappiga 🙂 sellest valikust siin on mu lemmikud nr 2 ja nr 6 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 4. veebruar 2015 at 11:10

    ..kommentaar jäi poolikuks. Ja arvan, et nr2 ja 5 on kõige armsamad-kaldun rohkem viimase variandi poole 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 4. veebruar 2015 at 11:10

    Mina abiellusin just enne jõule ning see teema väga südamelähedane :)) Kui sul kihlasõrmus kollane kuld, siis jah abielusõrmus ka kollane. Mul valge kuld. Soovitus: kui võimalik, siis ostke ümarad sörmused , need on sõrmes ülimugavad. Meie lasime kullasepal teha ning saime odavamalt kui poest 😉

  • Avatar
    Vasta Anni 4. veebruar 2015 at 11:06

    Meie ostsime sõrmused Goldtime’st, sellised kahevärvilised. Nagu 3 kihilised. Punane-valge-punane 🙂 Ja hästi kaunid on. Üleminekukohtadel nagu vaod. Hind läks kokku 480€

  • Avatar
    Vasta Kersti 4. veebruar 2015 at 09:43

    Hihii, sinu valikutst tundub kõige armsam nr. 4. Samas, kui ise abielluksin, siis võiks värvus olla nr.2, ilma kivikesteta nagu nr.3 ja nö kandiline/sile (kuidas iganes selle kohta öeldakse) nagu nr.4

  • Avatar
    Vasta Kaja 4. veebruar 2015 at 09:43

    Meil abikaasaga on nr. 4, aga ilma kivita. Müüakse Rocca Al Mare kaubanduskeskuses. Nii palju, kui lugenud olen, on sinu jaoks ka pulma eelarve tähtis. Saime paari sõrmuseid ca 400 euroga. Ei pea olema kallis Schalins 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 4. veebruar 2015 at 09:30

    Sõrmus peaks olema kindlasti hoolikalt valitud ja kullast. Kindlasti mitte vanadest sõrmustest kokku sulatatud. Minu jaoks on sõrmus abiellumise juures asi mille hinda ei tasu vaadata kuna kui pidu on läbi siis kleit läheb kappi ja kook süüakse ära aga sõrmust kannad edasi. Kindlasti peaks see olema kullast (kindlasti mitte hõbedast). Sinu valikutest meeldivad nr 5 ja 6, sest nad on laiemad ja kivikesega. 🙂

    • Avatar
      Vasta Liisa 4. veebruar 2015 at 11:38

      Meie sõrmused on tehtud minu vanavanemate abielusõrmustest ja tänu sellele äärmiselt erilised, kuigi välimuselt täiesti tavalised. Ei näe ühtegi põhjust, miks ei võiks olla vanadest sõrmustest, eriti, kui neil vanadel on väga suur emotsionaalne väärtus ja tegu korraliku materjaliga.

    • Avatar
      Vasta Gerda 4. veebruar 2015 at 14:44

      Minu sõbrannal on hõbedast abielussõrmus ja mis siis? Ei pea olema tingimata kullast, mõni ehk ei kannatagi kulda, msi siis, jääb abiellumata?

      Mallu, nii palju kui mina sõrmustest kuulnud olen, siis kiviga sõrmus sobib sellisele koduperenaisele, kes mitte midagi ei tee. 😀

    • Avatar
      Vasta Riina :) 4. veebruar 2015 at 19:26

      Minu abielusõrmus on hõbe. Mis jutt see on, et peab olema kullast? Mulle ei meeldi kuld, pole kunagi kandnud ja abielusõrmust samuti kullast ei tahtnud. Mees minuga samal arvamusel ja kõik korras. Minu tädi abielusõrmus on samuti hõbe, sest ta nahk ei kannata kulda.

  • Avatar
    Vasta Evelin 4. veebruar 2015 at 09:15

    Kuna tõenäoliselt sa kannad seda sõrmust terve elu 🙂 siis soovitan poodi neid proovima minna, sest siis saad aru, milline sõrmus sulle sobib. Osad sõrmused ei ole sõrmes üldse mugavad st kas on liiga laiad, paksud, kandiliste servadega jms, mis ei pruugi sulle sobida. Tuttavad olid eelnevalt palju sõrmuseid proovinud, enne kui kui leidsid sobivad, mida oli mõnus kanda 🙂 Ilusad olid ka muidugi. Nii, et kindlasti mine proovi, millised teie sõrmedele sobivad:)
    Nr 4 tundub siuke kandiline ja lai ja võib sinu sõrmes ebamugav kanda olla…ma muidugi eeldan, et sul on peenikesed sõrmed 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. veebruar 2015 at 09:07

    Nr.5 !
    mul endal samuti nende õigete otsimine ..Ise lausa oleks vast ära kah juba ostnud , aga no ikka iga sõrmus härrale ka ei sobi 😀

    ise vaadanud siit lehelt , valik tundub nii uhke 🙂

    http://ametrin.ee/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=abielus%C3%B5rmused&submit_search=

  • Avatar
    Vasta Viivu 4. veebruar 2015 at 09:07

    Sinu valikutest meeldib kõige rohkem nr 4. Endale valime kas valge kulla või kahe kulla segu sõrmused. Minu arvates on see , et sõrmus peab sile olema lihsalt tobe ebausk. Umbes sama jabur kui ntks see, et 13. reede on sitt päev.

    • Avatar
      Vasta Liis 4. veebruar 2015 at 11:46

      13 ja reede on mu elu parim päev, sest siis ma kohtusin on praeguse abikaasaga. Tahtsime 13ndal ja reedel ka abielluda, aga paaripanija ei olnud nõus, ütles, et nemad sellel päeval ei tööta ja ainult meie pärast ka ei hakka kohale tulema. Aga jah, meie jaoks on see just vastupidiselt väga hea kombinatsioon, siiani tähistame iga 13 ja reedet, see nagu meie püha 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 4. veebruar 2015 at 08:46

    Olen kahevahel – 1 või 2. Pildi järgi ei tea praegu, kas sõrmus võiks olla kollasest või punasest kullast. Esimesel juhul on kindlasti mingi tähendusväärtusega KOLM kivikest ja selle paari puhul saaks Kardo midagi erilisemat kui lihtsalt klassikaline. Teise puhul mulle just meeldib selle klassikaline joon ja lihtsus, Sulle kivikene. Iseendale vaataksin kõige klassikalisemaid siledaid ilma kivikestega. Kindlasti minge proovima enne kui otsustate ja vaadake mis sõrmes ilusad ja mõnusad on. 🙂

  • Avatar
    Vasta mannu 4. veebruar 2015 at 08:39

    Olen ka kuunud, et abielusõrmused peavad siledad olema,mitte kivikesttega ega muu siiruviiruga. Et mida keeruisem.s6rmus, seda keerulisem abielu. Veel peaksid nad olema uued, mitte mingi vanavanaema oma ega ka eriehetest kokku sulatatud! Pidi teise energia kohe kaasa andma. 😀

    • Avatar
      Vasta Mannu 4. veebruar 2015 at 10:35

      Mina tean ka seda, et kivikesi ei tohi olla.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 4. veebruar 2015 at 10:37

        a vot ma just kivikesi tahan 🙂

        • Avatar
          Vasta riinu 4. veebruar 2015 at 16:32

          Sormuste kohta toesti oeldakse, et ilma kivita peaks olema- et igat pidi kantav ja et siis see justkui peaks tahendama, et abielul ei ole loppu (ega seda midagi mis tuleb yletada) Puht praktilises mottes- kivita on lihtsal praktilisem (oh kui “ilus” lause). Mu meelest tehakse kahest kullast kokku imeilusaid sormuseid…Kui nendest valiks, siis nr 4, aga ilma kivita 🙂

    • Avatar
      Vasta Liis 4. veebruar 2015 at 11:49

      Meil on nt vanavanemate omad ja energia, mida see kaasa annab on väga eriline, sest neil oli äärmiselt pikk ja õnnelik abielu 🙂 Me ei sulatanud isegi ümber, nii hästi sobisid kohe sõrme.

  • Avatar
    Vasta Kissu 4. veebruar 2015 at 08:37

    Mulle meeldib nr 3. Aga ma laseks graveerida selle teise poole “jah” sõna(helilaine) näiteks sisse poole.
    Ise vist valiks mingisuguse valge ja kollase/punase kulla mixi ehk siis on tulevikus ka kergem teiste ehetega kanda.

  • Avatar
    Vasta Ma 4. veebruar 2015 at 08:13

    Ma ise pole iialgi abielusõrmust kandnud, aga keegi kunagi ütles, et need kivikesed tuhmuvad ja lähevad aja jooksul koledaks. Ei tea, kas see on tõsi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2015 at 08:19

      Nu vaevalt, et nii kole, et lausa oksele ajab 😀

    • Avatar
      Vasta Riin 4. veebruar 2015 at 08:40

      Minu sõrmuse kivid pole küll 7,5 aasta jooksul tuhmiks ega koledaks läinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 4. veebruar 2015 at 08:03

    Mulle meeldib ka nr.3, meile tulevad ka ilmselt tavalised traditsioonilised sõrmused. Kindlasti ühte värvi ja kollasest kullast, ei meeldi valgest või kahest kullast. Ma tahan ikka, et iga võõras inimene peale vaadates aru saab, et tegu on aielusõrmusega, väga palju sõrmused seda tunnet ei jäta, st võib vabalt ka mingiks muuks sõrmuseks lugeda. Kui, siis väga minimaalselt mingit kaunistust, nr. 3 olid küljed natuke “karedad”, mulle meeldis see.

  • Avatar
    Vasta Kadi 4. veebruar 2015 at 07:55

    Erinevate mustrite ja tegumoodidega abielusõrmuseid oli hea valik Salocentris, Narva maanteel…

  • Avatar
    Vasta Elina 4. veebruar 2015 at 07:52

    ma ei tea, kui palju te olete plaaninud anielusõrmustele kulutada ja kui palju kullaseppa tehtud spetsiaalsed sõrmused maksavad rohkem, kui need, mis poes, kuid soovitan uurida Gerli Merisalu facebooki lehekülge. Tegemist on äärmiselt andeka kullaseppaga, kes ka väga vastutulelik :). Kui teil on endal kulda (seisvad kuldehted), mida ta saab kasutada, siis hind ka palju väiksem.

  • Avatar
    Vasta Riina :) 4. veebruar 2015 at 07:51

    Ei kanna kulda ja meie abielusõrmused on tavalised hõbe rõngad. Sinu valikust nr4 on lemmik. Omapärane 🙂 Meil saab augustis 5 aastat abielu täis, siis plaanime sõrmused vahetada millegi muu vastu. Ikka hõbedast, aga siis kas mustri vms 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2015 at 08:19

      Igaühele oma 🙂

      • Avatar
        Vasta Riina :) 4. veebruar 2015 at 19:20

        Ikka 🙂
        Vaata ka üle Kaia Saarna jewelry fb’s. Ma ei mäleta, kas ta kullast ka meisterdas, aga kindlasti mittekorduvad ja erilised ehted 🙂

  • Avatar
    Vasta elex86 4. veebruar 2015 at 07:44

    Number 4 on minu lemmik. Muidugi olen ma ikkagi seda meelt, et minge kuhugi poodi kohale ja lihtsalt proovige sõrme sõrmuseid. Siis näete, milline see TEIE OMA on. 🙂

  • Avatar
    Vasta Lk 4. veebruar 2015 at 07:35

    Ma olen mingi kullafriik ka, aga minu arust on nad koik nii kuradi kollased, v.a nr2 😀 Tegumood on ilus nii monelgi teisel..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. veebruar 2015 at 07:39

      On küll, aga mul kihlasõrmus ka suht kollane ja see jääb ju ka mulle ka alles sõrme. Seega võiksid nagu sama värvi olla 😀

  • Avatar
    Vasta kaisa 4. veebruar 2015 at 07:23

    nr. 3 kõige omapärasem minuarust 🙂