Mari

perekool on ikka paras hullarikoobas

16. veebruar 2015

Ma olen öelnud ka, et ma Perekoolis ise tuhnimas ei käi. Ükskord lennujaamas oli igav ja panin Perekooli otsingusse “mallukas”. Ütleme nii, et seda saatuslikku viga ma enam ei tee, sest see on lihtsalt hirmus, mis seal toimub. Mõnikord inimesed ikka saadavad mulle linke, et näed, vaata, mis sinust jälle kirjutatakse ja loomulikult saab uudishimu võitu, ning ma ikka loen selle saasta läbi.

Mõnikord ma imestan, et kas tõesti eksisteerib veel mingi Mallukas, kes on lihtsalt JUBE ja räme inimene, sest ilmselgelt mina see ju olla ei saa. No näiteks teema sellest, kuidas minu laps ilmselgelt polnud tahetud.

  • Malluka laps aasta ja veidi peale…niigi leegib kogu aja ringi, istub arvuti taga, laps on ämma või ema hoida, palju ta ise ikka selle lapsega üldse koos on.Koguaeg mingid kohvitamised ja veinitamised ja peod ja kohtumised ja sea kantseldamised ja kodutute kasside kokku korjamised jne. Nüüd pistab veel lasteaeda ka 1a3k lapse. Eks see on kui ise ei viitsi lapsega tegeleda, pole ta sellest lapsest kunagi hoolinud, temaga ainult asju kerjab.
  • See poisike, kellega ta koos elab, tundub rohkem suurema lapse eest olevat. Küllap siis hästi sõna kuulama treenitud, et sellist naist välja kannatada. Vähemalt piltidel näevad küll välja nagu ema ja poeg, nii vanustes (Mallukas) 36 ja Kardo 18… kas Kardo on temast päriselt ka palju noorem?
  • ma ei mõista, ühest küljest tahab teda hoida titena – lapsel lutt kogu aeg suus. nii vana laps peaks juba sõnu hakkama tasapisi häälima, hambad on juba suhu tulnud, see pidev lutitamine mõjub lapsele halvasti. seda enam, et ta väidetavalt ei nuta eriti, milleks siis teda selle lutiga niimoodi harjutada? teisest küljest aga tahab teda juba lasteaeda panna, kuigi omal lapsehoidja olemas. kumb see laps siis on, titt või lasteaiaküps?
  • See laps on nagu trendikoerakutsikas, keda tahaks hirmsasti omada, aga kellega kahjuks peab kogu aeg tegelema. Lutt on suus, et kutsikas vait püsiks ja võimalikult rohkem beebinäoga oleks.
  • Mulle on teada, et kõnealune isik on nt seadust rikkunud ja teda ähvardab korralik karistus. Kahju kannatajad on palganud ka advokaadi.

Ma isegi ei viitsi rohkem lugeda, ega neid siia kopida, aga põhipoint on see, et ma olen üks räme värdjas, kellelt tuleks laps ära võtta, sest tal on ikka veel lutt suus ja takkatippu näen ma vaese Kardo kõrval nii vana ja räme välja, et Kardost ka veel kahju. Aa ja lisaks veel muidugi see, et loomulikult olen see “jälle Mallukas ise, kes enda blogile Perekoolist klikke korjab” ja teen neid teemasid sinna, kus ma iseennast sõiman 😀

Ütlen ausalt, et umbes 23 000st tuhandest klikist päevas tuleb perekoolist neid umbes…eee…sada? Paarsada? Ei tea. Seega ütlen käsi südamel, et mul on reaalselt muud ka teha, kui ISE ennast perekoolis sõimata. Noh, loomulikult Mariga kutsikanäitustel käia ja ennast pidevalt silmini täis juua. Nii see aeg lendab…

Ei tea mina, kas ma tõesti sõnastan ennast pidevalt nii halvasti, või kritiseerib minu sõnu ja käitumist ainult mingi püha paavstide komitee, aga ma ei jõua, taha, jaksa ja viitsi enam ennast õigustada kauem. Ma tean, et ma tegelikult ei pea ennast õigustama ja ma olen ka maininud, et mul üldiselt on nii-nii suva, mis minust räägitakse, aga natukene rõve on ikka. Vastik lausa. Seega ma anun käsi südamel  – ärge andke mulle enam neid linke! Ma ei taha teada, kui kole, paks ja hoolimatu ma olen. Ma loodan, et kui mind igapäevaselt sõimatakse ja maha tehakse ja ma mõni üksik kord murdun, siis pole ka eriti hullu. Ma lihtsalt tahan ennast tühjaks rääkida.

Vastupidiselt – ma olen üks imeline ja tore inimene. Päris ausalt 😀 Ja kui sa ikka arvad, et ma olen üks hoolimatu ja mõttetu inimene, siis jumala eest – eemaldu negatiivsest! Ära loe siis! Või saada mulle koju lastekaitse. Või tule saada mind näost-näkku persse. Ma ei viitsi su anonüümset netisõimu üldse lugeda. Jah, ma olen ka päris teravalt oma arvamust avaldanud, aga vähemalt teen ma seda OMA nime alt. Mida julgen kirjutada, julgen ka näkku öelda. Kui sina nii kõva vend ei ole, siis hoia oma arvamus endale või istu see endale sisse.

Lõpetuseks mõned pildid – nimelt lasin täna Mari keldrist välja ja võtsin piltide tegemiseks ahelad ta jalgade ümbert ära. Need pildid, kus me “koos” oleme, on loomulikult photoshopitud!

hammustab-9732005Ilmselgelt me lapsele süüa eriti ei anna, seega on vaeseke kannibaliks hakanud
dsc_04461-8562666Näete ikka seda tüplinud pilku, millega ma last vaatan eks?

marike-9725468Teeseldud hellusmomentkallike-2560706Nagu näha, siis pereeelarve läks minu juustele, Mari peab oma puhmaga elamahuvitav-6089141 hihi1-1630502Piinan vaest last täiel rinnal, aga näete, vähemalt on hambad suhu tulnud
haigutus1-3073917Kuna lapsega ei tegeleta, on tal nii igav, et peab haigutama aina

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta alice 4. märts 2015 at 15:34

    Ma ei tea, kui palju sa last päevast-päeva ninnu-nännutad, aga perekooli tarkade jutust võib lugeda, et sa nagu peaksidki päevast päeva last ninnu ja nännutama, vati sees hoidma jne. Minu meelest on see täiesti okei, kui sa seda kogu aeg ei tee, sest no mis laps/inimene kasvab sellisest, kes on titest saadik nii ära ninnu-nännutatud, hellitatud ja vati sees hoitud ja kordagi kellegi teisega jäetud?? Lõpp tulemuse oleks ilmselt see, et kui vaja kuskile minna emal-isal, siis laps istub jala küljes ja röögib, sest ei taha teiste inimesetaga olla või lasteaeda jääda, trambib poes jalgu, kui oma kommikest ei saa ja üldse viriseb iga asja pärast. Minu silmis, kui jälgida siin blogi vahendusel, kuidas sa Marikest kasvatada üritad, siis temast peaks küll väga iseseisev ja mõistlik inimene kasvama, selliste chillax-olekuga vanemate keskel, aga see et nad sellised chillax tvanemad on, ei tähenda, et nad oma lapse eest ei hoolitseks, tema pärast ei muretseks ja teda ei armastakas jumal hoia…
    Need perekooli kanaemad võiksid oma suumulgud ükskord kinni panna ja oma elu elada, ma ei mõista mis kuradi rahuldust need inimesed sellest saavad, et kogu selle ajal, kui sind kiruvad, võiksid hoopistükis oma lastega tegeleda ja siis inisevad, et mallukas istub blogis ja ei tegele lapsega, aga mis te seal perekoolis siis teete üldse, super-emmed??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2015 at 15:36

      :))

  • Avatar
    Vasta meow 18. veebruar 2015 at 19:08

    Noh samas, hiljuti kirjutasid, et sa EI VIITSI “selliseid” tegevusi Mariga teha nagu tehakse a la hoius. Eks selised väljendused annavad juttudele ka aluse.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. veebruar 2015 at 19:18

      No aga ma olen ainult aus, ma ei viitsigi. See ei tähenda, et ma neid ei teeks.

  • Avatar
    Vasta kristina 17. veebruar 2015 at 11:10

    Tead.. ma kohe ei saa aru,kuidas inimesed saavad sulle öelda, et sa näed välja rõve/kole/paks/persenägu või midaiganes veel..
    Sellest ajast peale kui olen su blogi lugenud ei jõua ma ära imestada kui ilusad näojooned sul on. Ausalt! Kadestan sind täiega.
    Ja see, et paned endast yles pilte kus oled meigita ja koduses olekus.. medal sulle. Sest päris igaüks ju ei julgeks näidata milline ta hommikuti välja näeb.. ilmselt ka mitte need kes sind sõimavad nii alatute sõnadega. Nad on kadedad, et sul on nii imelised inimesed ümber ja et sa julged avaldada arvamust.
    🙂

  • Avatar
    Vasta Kreeps 17. veebruar 2015 at 10:28

    ..ja kuda Sina, lilleke, seia pasamerre küll sattusid…

    • Avatar
      Vasta Kreeps 17. veebruar 2015 at 10:29

      no palun vabandust, ma vastasin enda meelest ühele kommenteerijale, aga see komm jõuti vist sekundi murdosa jooksul kustutada 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 17. veebruar 2015 at 10:33

        😀

  • Avatar
    Vasta asd 17. veebruar 2015 at 00:15

    Olen viimasel ajal sattunud pea igale postitusele, vaikselt loen tagant poolt ettepoole ka ära. Ei ole samuti eriline fänn, aga lugedes ikka paneb mõtlema, et nii lahe inimene oled. Tuleks isegi külla.. 😀
    Aga neile netihiirodele ütleks ma nii palju: laps ei kasva vähemalt perserakuks külge. Ilmselt kadedus ajabki teid keema, et laps 24/7 ripub küljes, välja ei saa. Mees ka ammu jalga lasknud ehk?
    Lutti võtku laps nii kaua, kui on valmis sellest ise loobuma. Lasteaeda mingu siis, kui on nõus sinna jääma. Perserakud ilmselt ei jäägi lasteaeda/-hoidu maha.
    Jah, mul on lapsi – tean millest räägin. Suurem saab neljaseks. Lutist proovisime loobuda 1a 7k vanuselt, aga lihtsalt pidin tagasi andma. Kui mingil põhjusel nutt tuli, siis lihtsalt nuttis hingetuks. Lutt oli see mis teda maha rahustas. 3 kuud hiljem sai mandlitest lahti ja siis proovisime uuesti lutist loobuda ja jättis ka kohe. Ja selleks ajaks käis ise potil ka. (Hingetuks nuttis suurte mandlite tõttu, ei saanud vahepeal õhku hingata.) Lasteaeda läks 3 aastaselt, sest olin nii kaua kodune ja tekkis lihtsalt vajadus lasteaia järele, et õpiks koos teistega mängima.
    Väiksem saab suvel 2. Potil ei käi endiselt. Vaikselt hakkab ise sööma, esimene sõi kohe kui 1 sai. Lutist veel loobuda ei saa, nõuab seda kohe kui kaisulooma kätte saab.
    Jah, ma olen laisk. Süles tassida ei viitsinud neid, beebidena mängisid nad oma voodis, hiljem veidi suuremana maas. Kohe aastaselt lusikas pihku, söögu ise. Aga vähemalt on nad iseseisvad. Just käisin sugulase lapse sünnipäeval. Tal üks viiene, teine saab kolm. Mõlemad sellised memmepojad. Emme kaugele läheb, kisa lahti. Ei lasta mängimagi teistega, mul läks see 1a 8k üksi kõrgele ronima, kuhu mu pilgud ei ulatunud. Lihtsalt ootasin kui liumäelt ükskord alla tuli.
    Kallid perekooliemmed, kasvatage oma perserakke memmekateks edasi ja seni kui oma nime või nägu näidata ei julge, hoidke oma kommentaarid endale. Mingid võhivõõraste netihiirode, kes üldse ei tunnegi inimest ennast, kommentaarid küll kellelegi korda ei lähe!

  • Avatar
    Vasta Eveliis 16. veebruar 2015 at 21:51

    Njaa, ja mitte ainult perekool. Anonüümsed kommentaatorid on samasugused. Nt samal ajal kui sina ei hooli lapsest, st et käid ilma temata ringi, siis mina olen teine äärmus, kes oma last vaid pidu ja pillerkaare keskele veab.
    Kahju, et ma ise ainult nendele pidudele pole sattunud, kuhu Ida:(

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. veebruar 2015 at 20:33

    Inspiartsioon! Ei tasu põdeda asjade pärast, kui sa tead, et teed asju endajärgi õigesti/õieti. Kasvatad sina oma last nii nagu sa kasvatad ja see kui su tulevane kaasa sinust noorem välja näeb ei ole ka mingi eluline juhtum. Mina annaks nii palju kui oleks mul vähemaks üks neist mis sul on 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 16. veebruar 2015 at 19:59

    Ma olen perekoolis môned korrad käinud laada kuulutusi vaatamas. Minu arust seal muud ei olegi teha.

  • Avatar
    Vasta Liis 16. veebruar 2015 at 18:20

    Teine pilt väljendab täpselt emaarmastust- väsinud, kuid elu lõpuni armunud 🙂

  • Avatar
    Vasta alvi 16. veebruar 2015 at 17:51

    Kontrolli oma elamine üle !!! Sul seal vähemalt piilukaamerad igalpool…või keegi luurab akna taga 24/7 🙂 aga no saame aru ju,et kui korra kuus kirjutad, et jõid veini ja olid peol, siis ILMSELGELT TEED SA SEDA HOMMIKUST ÕHTUNI 🙂 ja arvestades seda, et su laps on hoolitsuseta, täiesti ja üdini ema poolt hüljatu, suure tõenäosusega kasvatavad teda siga ja hunnik kasse, siis on ta piltidelt vaadates oma näruse emmega ja raske eluga väga rahul 😀 see ju kõige tähtsam et laps oleks õnnelik :p järelikult teed kõik õigesti 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 16. veebruar 2015 at 17:48

    Teine pilt väljendab täpselt emaarmastust- natuke väsinud, kuid elu lõpuni armunud!

  • Avatar
    Vasta Ellen 16. veebruar 2015 at 17:46

    MIna isiklikult arvan nii, et sa ise tead, kuidas sa hoiad, armastad ja tegeled oma lapsega ning see polegi oluline mida teised arvavad. See mis kuvandi on keegi endale sinust loonud on nende enda asi. Kui tead et hoiad, armastad oma peret ja last, siis leian, et see kuidas seda väljendad või kuidas oma vabaaega veedad pole kellegi teise asi. Ühesõnaga sa ei pea end õigustama inimeste ees, kes on anonüümsed ning targutavad niisama Sina oled ainuke kes teab kuidas tema pere toimib ning sellest rääkima ei ole sa kohustatud kellegile.

  • Avatar
    Vasta Ma 16. veebruar 2015 at 17:26

    Ma sattusin ükspäev seda jama seal lugema. Googelda mu nime ja leiad ühe loo seoses Perekooliga. Selline sitt kestab juba aastaid…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. veebruar 2015 at 17:27

      anna mulle fesaris link

  • Avatar
    Vasta Marge T 16. veebruar 2015 at 17:22

    Tead, ei ole ka mina Sinu suurim fänn ega suurim vihkaja. Olen olnud pigem seal neutraalsete hulgas! Aga pärast seda postitust olen otsustanud, et sa meeldid mulle! Mulle meeldib, et sa oskad näkku öelda, aga samas nüüd lõpuks näitad, et tegelikult sa oled ka lihtinimene, kes haavub. Saada pikalt see Perekool ja kõik teised foorumid. Oled nendeta õnnelikum. PS. See “tülpinud pilguga” pilt on armsaim ever!