PULMAD

pulmakleit – check!

26. veebruar 2015

Käisin täna jälle Anna-Bella salongis kleiti vaatamas, sest sel nädalal tuli sinna üle 60 uue kleidi. Kohe jäi mulle silma üks kleit, mida ma esimesena selga proovisin. Esimest korda kleiti proovides tekkis mul selline tunne, et SEE ON MINU KLEIT! Tõesti just nagu filmides, kus naised proovivad seda “oma kleiti” ja siis nutavad. No mul oli sama tunne miinus nutmine. Väga võidurõõmus tunne tuli sisse küll. Ja otseloomulikult on see kleit seal ammuilma rippunud ja ei olnud sugugi uue kauba seas, ma lihtsalt ei olnud teda mitte kunagi enne märganud!

Proovisin veel kaht kleiti selga, aga ikka proovisin uuesti seda esimest ja…nõnda ma kleidi ära ostsingi! Oeh, ma ei saaks õnnelikum olla ja ma ei suuda ära oodata, et oleks juba juuni, et ma kleiti kanda saaks.

Loomulikult ma sellest pilti lisada ei saa, aga teisest suurest lemmikust ikka saan, et oleks pulmasem see postitus siin 🙂 Seda võin öelda, et ma poleks alguses küll uskunud, et ma sellise kleidi valin, aga ma tunnen, et see on kuidagi fun ja lõbus ja nagu…mina 😀

kleit2

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mai 26. veebruar 2015 at 21:38

  Näh, mõtlesin, et nii õige kleidi valisid endale ja siis loen, et pildil polegi see, mille lõpuks valisid 😀 Sellegipoolest väga ilus!

 • Avatar
  Vasta elex86 26. veebruar 2015 at 21:34

  Nii kena oled!
  Mul õde sai eelmisel nädalal oma kleidi kätte ja kui aitasin tal seda selga panna, siis passisin ise ka sellise ülima tundega, nagu oleks oma selga seda ajanud. 😀

 • Avatar
  Vasta Trn 26. veebruar 2015 at 21:31

  Oot aga mis nendest hiinakatest sai, mis sa kokku tellisid? Mõnda sa näitasid aga neid pidi veel tulema vist.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 26. veebruar 2015 at 22:24

   üks ainult tuli kohale 😀

 • Avatar
  Vasta Merily 26. veebruar 2015 at 21:15

  Sa näed lihtsalt suurepärane välja!!!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 26. veebruar 2015 at 22:25

   Aitäh 🙂

 • Avatar
  Vasta meoe 26. veebruar 2015 at 21:14

  Nähh.. Alles pulmapäeval näitad? Varjad Kardo eest? Ma varjasin mehe eest 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 26. veebruar 2015 at 22:24

   Kardo ei taha näha jah 😀

 • Avatar
  Vasta Kanni 26. veebruar 2015 at 21:12

  Palju õnne! Sa näed väga kaunis välja ka pildil oleva kleidiga 🙂

 • Avatar
  Vasta A. 26. veebruar 2015 at 21:11

  Väga ilus !! Tahaks juba seda väljavalitud näha 😀

 • Avatar
  Vasta Sandra 26. veebruar 2015 at 21:11

  No eiiiiiiiiiiiiii, ma tahan nääähaaa! Ütle vähemal, mis stiili? Merineitsi, printsessikas, A-line? 😀

  • Avatar
   Vasta Sandra 26. veebruar 2015 at 21:13

   A ja selle tunde tunneb ära küll. Ma hakkasin ise ka pillima kui oma kleidi selga panin. 😀 Yes to the dress tunne täiega.