PULMAD

bridezilla in action

27. veebruar 2015

Käisin täna Mariga koos linnas. Täpsemalt tööl, koosolekul. Jumal teab, mis ajendas mind säärast viga tegemast, aga koosolek nägi välja selline, et mina tormasin nagu segane edasi-tagasi, et Mari ennast ära ei tapaks või tervet kontorit laiali ei lammutaks.

Näitasin siis mina töökaaslastele enda ostetud pulmakleidi pilte ja…hakkasin kahtlema! Mida rohkem ma sellele mõtlesin, seda rohkem kahtlus süvenes. Kas ma tegin õige valiku?! KAS MA TEGIN ÕIGE VALIKU?!

Loomulikult tormasin ma koos megaväsinud Mariga salongi tagasi ja proovisin kaht kleiti selga. Esiteks seda, mis natsa painama jäi. Kohtunikeks võtsin kõik töötajad ja random tüdrukud, kes parasjagu salongis pruutneitsikleite proovisid. Esimese kohta kostusid kiidusõnad. “Aga näita siis seda, mis sa ostsid ka!”.

Okei, ajasin oma kleidi selga ja mind valdas rahu. Kurat, see ikkagi ON minu kleit. Astusin siis sellega prooviruumist välja, kui üks suvalistest tüdrukutest ütles: “Tegelt ka või?”. Hea, et ma hüsteeriasse ei läinud ja koos kleidiga nuttes koju ei jooksnud. Ütleme nii, et ma kavatsen edaspidi kõik inimesed põlema panna, kes ütlevad, et mu kleit ei ole imeline!

tumblr_mg0tils0e01qd4xnro1_500-2465960

Tegelikult ma seal midagi pobisesin, et ei mulle ikka meeldib oma kleit rohkem ja tuhat vabandust, et teid siia uuesti häirima tulin nagu hullumeelne. Töötajad olid kõik muidugi megasõbralikud ja ütlesid, et alati kui kahtlen võin jälle proovima tulla, aga ma tegelikult tean, et ma olen üks harilik…

tumblr_m9vybxym7l1qbu06v-8787082

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta 2014 suve pruut 27. veebruar 2015 at 18:06

  Tundsin sama !!! 🙂 Ja nähtavasti kui oleksin Tln elanud oleksin ka salongis veel korduvalt käinud. Aga see proovimise hetkel tekkiv tunne ON see õige, edasine paranoia 😛 Pulmapäeval tunned end täiskomplektis lihtsalt võrratult ja tunne sinu sees saab olema õigemast õige! Püüa neid mõtteid mitte liiga palju mõelda, et need ei kinnistuks ja hakka tegelema muude tähtsate asjadega 🙂 ! Palju edu !

 • Avatar
  Vasta Sandra 27. veebruar 2015 at 15:35

  Usalda oma sisetunnet- kaks korda oled tundud, et on õige, järelikult on. Mind enam ei tõmba kleidid üldse, ei vaata ka. 😀 St teiste omi ikka imetlen, kes ostnud ja kätte saanud, aga enda jaoks või niisama ei vaata üldse. 🙂

 • Avatar
  Vasta Pisi 27. veebruar 2015 at 15:11

  Minul oli ka selliseid kahtlusi. Esiteks juba see, et ma valisin nö tagasihoidlikuma kleidi, mis rõhutas minu head figuuri aga mees tahtis mulle suurt printsessi kleiti. Mina ise aga tundsin end just selles kleidis printsessina. Ja õieti tegin, et võtsin selle kleidi. Pulmas teatas mees ka, et see kleit sobib mulle suurepäraselt.

  • Avatar
   Vasta meow 27. veebruar 2015 at 15:15

   Mulle toppis sõbranna neid vahekoorekaid selga. Ta on venelane ja seega noh, teise maitsega. Kõik suuuuured tüllikihid, pärlid ja muud kaunistused olid tema teema ja ta oli suht nukker, kui ma sellist asja löpuks välja ei valinud 😀 Rääkis juba, et osta kaks kleiti – ühega teed pilte ja teisega lähed kirikusse. No tere talv

 • Avatar
  Vasta meow 27. veebruar 2015 at 15:06

  Äkki siis ikka ei ole õige kleit, kui kahtled? Mul ei tekkinud kahtlusi. Kui siis ainult nüüd, kui leian mingi megaaailusa kleidi internetist ja mõtlen, et oehh, oleks enne valikus selline olnud 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. veebruar 2015 at 15:07

   No kui selga panin siis ei kahelnud enam 😀