PULMAD

pulmad ja tätoveeringud

1. märts 2015

Ma luban, ei mingit kleidihala enam. Ma tegin seda, mida ma oleks pidanud ammu tegema – näitasin Kardole kahe kleidi pilti ja palusin tal valida. Joppas ja meie maitsed olidki samad, oleks võinud kohe rahulik olla, aga oh ei!

Kogu kleiditralli keskel sain ma naljaka küsimuse, et mida ma pulmapäeval oma tätoveeringutega teen, et kas “katan ära või kannan uhkusega”. Minu meelest on see sama hea küsimus, et kuule mis sa oma pulmapäeval selle abieluvälise lapsega teed, annad ära või tassid ikka laulatusele kohale?

Aga ausaks vastuseks – ma teen neid juurde! Mind nii häirib, et mu käsi pole ühtlaselt tätoveeringut täis, vaid ainult ühelt poolt ja ei ole kuidagi…seotud. Pulmadeks saab see ka “terveks”, tegelikult saan tätoveerijaga juba uuel nädalal kokku, et natukene ideid arutada. Kardo tahab ka märtsikuu jooksul oma pildikesi täiendada.

Mõnikord tundub mulle, et ma elan mingi 50datel….Lõpetuseks imeilusad pruudid:

prom dresses 2017 and 2018 24a1ea5e2f84db998d347ede95f698b2 Lavender Bridesmaid Dresses

Photography backdrops: katebackdrop

Wedding gown: Lunss

360 wigs: Addcolo

WeddingVeil: bestweddingveil

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Britt 2. märts 2015 at 11:53

    Heh, ma ka ei saa aru miks peaks peitma. Mina tahtsin ka käele ühte üsna suurt ja värvilist teha ( ja tahan siiani), aga kuna ma maikuuni imetasin, siis ei tahtnud suvel tegema hakata, sest 35 kraadise palavusega pole vast see paranemisprotsess kõige kergem st. ei oleks suutnud küll päevad läbi toas istuda või pikki varrukaid kanda, et kaitsta. Mõtlesin, et lükkan edasi septembrisse, aga noh..septembris ma juba kasvatasin kedagi enda sees ja nüüd on järgmine plaan 2016 sügis.

    Aga oleks ma selle varem ära teinud, siis oleks see pulmas täiesti nähtaval olnud ja mul oleks samuti ükskõik olnud kas ja kui väga see kedagi häirinud oleks. Olgu selleks siis mu enda lähisugulased või suvalised võõrad.

    Ma arvan, et enda kehale tehaksegi asju, mis endale meeldivad ja mille üle tuntakse uhkust ( no suurem osa ajast vähemalt, eks), mitte ei mõelda tegemise ajal, et vot x sündmuse jaoks katan puudriga, y sündmuse jaoks tõmban kindad kätte. Jumala eest, et keegi ei näeks.

  • Avatar
    Vasta Kriss 2. märts 2015 at 10:55

    Maitse asi. Minu arvates, ütlen ausalt, kole!!

  • Avatar
    Vasta Kk 2. märts 2015 at 00:17

    Isiklikult mulle ei meeldi tatoveeringud. Need sobivad kokku mootorrataste ja nahktagidega.

    6rna valge pruutkleidigaon puhas ihu k6ige ilusam.

    m6tle ennem, kas on m6tet neid ennem pulmi juurde teha.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. märts 2015 at 10:21

      kallis võõras neiu – sitta mul sellest, kas SULLE need meeldivad ja millega need SINU meelest kokku sobivad :)? Minule need meeldivad, Kardole ka, mis siin enam mõelda. Võõra inimese arvamuse üle? Oeh, selle jaoks mul küll elus väga palju aega eraldatud pole.

  • Avatar
    Vasta Liis 1. märts 2015 at 23:00

    Minu meelest see tatoveeringute peitmise teema nii vana ja aegunud juba….isegi peaaegu igale poole saab inimene tööle oma tatokatega. Mis see üldse teiste asi on ja mina aru ei saa, mis neis ebaviisakat on kui just peenist endale otsaette ei tatoveeri…..-.- Tahan ka juba ammmmuuu uut! Aga raha pole:S

  • Avatar
    Vasta Alli 1. märts 2015 at 22:45

    Kuidas saab ühel abiellujatest pulmapäeval, st veel vallalisena, abieluväline laps olla? Samas võib muidugi olla tegu juhusega, kus noorpaar on varem omavahel abielus olnud, üks neist on muretsenud abieluvälise lapse, mille tõttu nad abielu lahutasid, kuid nüüd on nad otsustanud uuesti tossud ühte kappi panna. Või on üks abiellujatest varem kellegi teisega abielus olnud, kohanud oma uut tulevast abikaasat, kellega saanud lapse, mille tõttu varasem abielu purunes ja nüüd abiellutakse omavahel. Laps on pruutpaaril küll ühine, kuid siiski abieluväline. Või muud toredad võimalused. Ah, pekki, see tänapäeva sutheelu võib ikka keeruline asi olla… Tatood on pulmas vist kõige väiksem asi, mille pärast põdeda.

  • Avatar
    Vasta meow 1. märts 2015 at 18:38

    Einoh, kui sa neid häbeneks, siis ilmselgelt poleks sa neid ju omale teinud. See on nagu see küsimus, et “Mis sa siis teed, kui sa vanaks saad? Kuhu sa siis oma tätoveeringud peidad, OMGGG” 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. märts 2015 at 10:22

      Vanana panen põlema ennast 🙁

  • Avatar
    Vasta Kadri 1. märts 2015 at 18:28

    Mul on seljal tätoveering. Ja ma mäletan kuidas ema moraalitses, et niimoodi ikka ei sobi pulmas olla! Et peab jaki selga panema. See ei ole üldse ilus ja ei jää ju piltidel ilusaks! Oi kui tige ma olin. Ja talle ei sobinud algul kleit ka – pidi mind rasedaks tegema. kuid mul oli POHHUI! minu pulmad, minu valik! mina tema kleiti ei teinud ju maha 😀

  • Avatar
    Vasta Janne 1. märts 2015 at 18:17

    Ma niiiio sooviks sinu kaitstud lugusid lugeda 🙁

  • Avatar
    Vasta krk 1. märts 2015 at 18:10

    Minu meelest on tätoveeringud väga vinged n-ö aksessuaarid pulmakleidile ja ma arvan, et kleiti valides juba alateadvuslikult mõtled natukene, et kõik võiks kokku sobida – et kleit sobiks pikkusega, lõige hellitaks keha ja varrukas hellitaks kätt.

    Mariann, kas sa käid ainult jõukas või teed miskit muud ka juurde? Võiksid kunagi neist rääkida, kui veel rääkinud pole.

  • Avatar
    Vasta Sandra 1. märts 2015 at 18:05

    Anna minna!Sinu käsi ja teie pulmad,kelle asi see veel on,millised su käed on 😀