Ilukraam KODU

täiuslike huulte saladus+uus õhtuparfüüm

3. märts 2015

Ükspäev instas hõiskasin, et mul on nüüd lõpuks teada ideaalsete punaste huulte saladus. Ei usu? No ma näitan teile kaht pilti, mille tegemise vahe on umbes kaheksa tundi. Teisel pildil on näha, et huulepulka on veel õrna kumana näha, aga selle kaheksa tunni sisse jäi umbes kolm söömist, sadatuhat joomist, loendamatu arv mususid ja kõike muud, mis inimestel kaheksa tunni sisse ikka jääda võib.

huuleasi-1070957Selle tulemuse saavutasin ühe imevidinaga, mille ma endale Chillist tellisin. Teate ehk ise, et ma olen suur punase huulepulga fänn, selle pärast olingi ma üliõnnelik kui leidsin sellise vidina nagu Lipcote, mis lubabki huulepulka kauem peal hoida. (LINK)

Pean tunnistama, et alguses olin küll ebameeldivalt üllatunud ja ei saanud aru, misasi see üldse on. See näeb välja nagu läbipaistev küünelakk! Mis seal ikka, värvisin huuled, tupsutasin salfaka vahel üleliigse pulga maha, panin uue kihi peale ja tõmbasin Lipcote’i peale. See haiseb nagu mingi piiritus, aga õnneks see lõhn on umbes 2 sekundit, siis kuivab ta huultele ära ja hakka muudkui oma kauni huulepulgaga elu elama. Täiesti veatu oli huulepulk u 5h, siis hakkas juba vähehaaval kuluma. Samas võin 100% öelda, et ühe peo venitab kindlasti kaunite huultega välja.

f669c2bb3cd8651bd1d164eb8eecd728_1421945387-8656379

Ma kade inimene ei ole, tellisin neid kaks, et ka üks blogilugeja, kes on suur punaste huulte fänn, saaks selle ära proovida. Et võita, kirjuta mulle siia alla kommentaariks, et kui tihti sina huulepulka kasutad ja mis on sinu nipid kauakestvaks huulepulgavärviks? Võitja loosin välja reedel!

Tegelikult olen ma üldse hullumeelne netitellija, ma lihtsalt ARMASTAN netist asjade tellimist, sest siis ei tule poodi minna ja siis pole tunnet ka, et sa raha kulutad. Nõnda tellisin ma endale uue parfüümi, mis on minu kogus umbes….kümnes? kahekümnes? Ei tea. Mõni kogub kingi, mina lõhnaõlisid!

Bvlgarilt mul polnudki veel ühtegi lõhna ja ma häguselt mäletan, et Eveliis kiitis neid lõhnasid (kas just SEDA, aga sellises pudelis oli küll). Vaatasin et nii hea ale ka veel ja…tellisin ära. Täitsa ilma nuusutamata ja puha. Kujutate ette, ongi imehea lõhn ja umbes poole odavam ka kui muidu (LINK). See ei ole küll selline kommimagus lõhn, mis mulle muidu väga meeldib, selles on natukene sellist kangemat nooti (praegu loen kirjeldusest, et seal on seedripuu ja muskus, see vast annabki sellise tummisema noodi). Mulle meeldib see lõhn igatahes väga ja ta on mu kogus uus tubli seltsiline 🙂

137b37132fba3502951c241d217c84cf_1424077338-5017315

Üldse see on täitsa jube, mis lõhnahoarder ma olen (peakski postituse tegema erinevatest lõhnadest, mis mul olemas on!) Niipea kui ma poodi satun või kuskil kodukal uitan, siis mingi vägi kisub mind lõhnadeni!

chillilõhnad

Näiteks Boss Ma Vie (LINK) lõhna tahan ma ainuüksi selle pärast, et valge ja must on mul juba olemas. On ju adekvaatne. Ja kuna need mõlemad on niiiii head, siis ega see roosa halvem olla saaks. Nii suur ka, 75 ml!

Hugo Woman’ist olen ma ka ainult kiidusõnu kuulnud (LINK), aga ma ise ei ole seda vist kunagi nuusutanud (või olen?) ja ma nii tahan seda. Üldse Bossi lõhnad on mulle alati meeldinud. Jälle mega hea hind ka.

Salvatore lõhna nägin ma täna öösel unes, et ma sain selle kingituseks. Mul pole õrna aimugi, kuidas see lõhnab, aga pudel näeb nii magus välja. Lõhna kohta päris taskukohase hinnaga, pea 40eur alllahinnatud SIIN.  Kellel on see olemas? Kuidas lõhnab?

Armani lõhn (LINK) meeldib mulle kirjelduse järgi – magus ja värske. Ka hea hind, u 30 eurot. Jälle küsin, et kas keegi on proovinud?

…ma olen lõhnahaige inimene.

Või siis üldse asjahaige, sest nüüd ma mõtlen, et tahaks seda 8 hour cream’i, mida kõik kogu aeg kiidavad (LINK) ja samas tahaks tellida endale veel koristuskordi (LINK), meil reedel suurpuhastus tuleb, aga nii hea oleks, kui keegi seda minu asemel kord nädalas teeks, samas võiks tellida odavat himaalaja soola (LINK), sest oma viimase totsiku ostsin ma 9 euri eest Selverist ja see on röövimine, lisaks oleks joogamatti ju vaja (LINK) ja miks mitte soetada kööki köögiviljade lõikur (LINK) ?

RAHU MALLU!

Loe ka neid postitusi!

46 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lisete 4. märts 2015 at 21:53

    Kasutan justnimelt huulepulka peaaegu igapäevaselt, enamasti nude-tooni ja oranžikamat, kuid suurim armastus on siiski tume pruuni, tume lilla ja erinevates toonides punaste huulepulkade vastu.
    Huulepulga pikaaegseks püsimiseks kasutan ma erinevaid nippe:
    • Esiteks Sinu poolt mainitud esimene kiht salvrätiga ära ja uus kiht peale – juba see aitab huulepulgal kauem püsida!
    • Teiseks on huulepliiats! Kui tavaliselt kasutatakse huulepliiatsit ainult huule kontuuride tegemiseks, siis mina kasutan seda üle kogu huule. Jääb selline mõnus matt tulemus ja püsib kaua! Samuti võib huuleläiget peale kanda ja isegi siis püsib huulepliiatsiga värvitud huul kauem, kui üks kiht huulepulka lihtsalt peale panna.
    • Ja muidugi, soovitan sellist huulepulka nagu BeYu Rouge á lévres huulepulki! Endal on mul pruun ja püsib hommikust õhtuni ja saab samuti vabalt süüa, juua ja musitada! 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 4. märts 2015 at 18:56

    Kasutan huulepulka igal nädalavahetusel. Mingit head nippi ei tea, natuke aitab huulepliiatsi kasutamine. Ja juua saab ainult kõrrega, muidu on klaasi peal kohe musisuu.

  • Avatar
    Vasta Maria 4. märts 2015 at 18:20

    Mul on kolm huulevärvi (soojem punane, külmem punane ja ploomililla) ja kannan neid üsna korrapäratult. Mõnikord on lihtsalt nii, et vaatad hommikul peeglisse ja mõtled, et “täna on tumepunaste huulte päev”. Õhtuti välja minnes on aga pigem reegel, et huuled saavad ka värvitud. Püsivusest nii palju, et üks on too Adeni huulevärv, mis pea kõik ära kannatab ja too ploomililla on huulemarker, mis ka kuivana eriti ei määri, aga musi andmine on siiski riskantne. Kolmas aga on tavaline huulepulk, mida ma kannaks kõige meelsamini, aga kardan just seda, et läheb päeva lõpuks laiali või kulub inetult maha. Nillin praegu poodidest üht musta kirsi tooni huulepulka, mis samuti eriti püsiv ei pidavat olema, seega teeks see imevidin mind küll üsna õnnelikuks.

  • Avatar
    Vasta sandra 4. märts 2015 at 16:05

    Huulepulka kasutan enamasti nädalavahetustel kui on kuskile välja minek.
    Nippe kui selliseid ei oska öelda, sellepärast tahakski seda imevidinat 😀

  • Avatar
    Vasta Cat 4. märts 2015 at 09:20

    Ferragamo Shine lõhn on olnud mu lemmik suvelõhn: puuviljane, magus, samas mitte lääge. Eristub teistest nö suvelõhnadest ja jääb meelde 🙂 Ja veel – ma ei ole aru saanud, mis on Ardeni 8 Hour kreemide fenomen, kui nende põhikoostisaine on naftasaadustest pärinev petrolatum (mineraalõli), mis kasutamise ajal võib tõesti tekitada tunde, et nahk on pehme ja niisutatud, kuid selle efekti annab vaid see nn mittehingav kile, mis mineraalõlist nahale tekib. Rohkem saab lugeda nt siit: http://www.looduspere.ee/kasulik_teada/ohtlikud-ained-kosmeetikas/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2015 at 09:38

      Ok, ma enam ei taha seda 😀

  • Avatar
    Vasta liis 4. märts 2015 at 01:19

    Kasutan punast huulepulka peaaegu iga päev, kui kuskile välja minek, siis kindlasti just punane, mitte roosa/orantz/lillakas. Mingeid erilisi nippe ei olegi, mul õnneks on suht püsiv see, aga kui midagi juua, siis hakkab ikka õrnalt kuluma.

  • Avatar
    Vasta Gertu 3. märts 2015 at 23:53

    Üldiselt kasutan intensiivsemat huulekat nädalavaetusel välja minnes või mõnel pidulikul üritusel. Vahel harva, kui hommikul aega jääb, jõuan ka argipäeval huultele viibata. Mulle räigelt meeldib küll, minuarust on see ülimalt naiselik! Kuid minu jaoks ongi probleem see, et pidevalt peab seda värskendama ja siis väljas tuule käes lendavad juuksed huulte külge ja siis ma koguaeg mõtlen, et mul ilmselt mõni sõjamaaling ikka põskedel on lõpuks.
    Nipp on aga olemas. Üks jumestaja kunagi jagas minuga oma tarkust ja ütles, et tuleks kasutada huulepliiatsit. Lisaks huulekontuuri tegemisele tuleks ka ülejäänud huul kokku pliiatsiga sodida ja seejärel huulepulk peale kanda. Minuarust täitsa aitab ja kõlab ju ka loogiliselt.
    Prooviks ka heameelega selle imeeliksiiri ka ära, äkki on kompleksivabam punahuultega ka igapäevaselt ringi käia 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveliis 3. märts 2015 at 22:27

    Minu oma on Omnia Indian Garnet;)

  • Avatar
    Vasta Ann 3. märts 2015 at 21:32

    Mina kasutan huulepulka enamasti erijuhtudel, kas mingi pidu või mõni muu üritus. Minu üheks lemmikteemaks on aga pin-up ja 50-ndad ning olen korraliku ja kvaliteetse punase huulepulga otsingutel.
    Nippe kui selliseid huulepulga kestvamaks muutmiseks kahjuks pole. Kuna tihedamini kasutan huuleläiget, siis selle puhul aitab enamasti ainult uuesti “värvimine”, et läiget taastada.

  • Avatar
    Vasta Astra 3. märts 2015 at 20:08

    Himaalaja soola pakkumine pole üldse odav.. Poes on sama sool , sama firma, sama pakend ja ca sama hinnaga.1kg vist 3 sentidega, soodukaga sain lausa 1.98€

  • Avatar
    Vasta Aveli Pärn 3. märts 2015 at 19:31

    Mina ostsin endale hiljuti elu esimese huulepulga, seda ka Selverist – Borjous huulepulk. Olen samuti väga rahul, väga kaua püsib peal:) üldiselt ikka kannan huulepulka igapäev – tööd on ka kuidagi sellised olnud – baaridaam, teenindaja ja reisikonsultant..:) kuid sellest imetootest ei ütleks ära küll:)

  • Avatar
    Vasta Helen 3. märts 2015 at 18:31

    Heii

    Salvatore lõhn on ülihea ja magus ning suvine aga minul nt ei kesta eriti peal. Mylookis on see koguaeg odav minumeelest.
    Hugo Bossi Femme on imeline mul mitmes pudel ja Ma Vie on ka oivaline aga pole raatsinud osta..
    Bossi orange ja jumalik.

  • Avatar
    Vasta Birx-u 3. märts 2015 at 18:10

    Tuleb kasutada püsihuulepulka:)
    Endal on hetkel 3 valikut 1) Lancôme:
    Lipgloss: L’Absolu Velours in de Grenade nr 193 , maksab c.a 39 euri
    2) odavam, 7.50 ( selver) on: Manhattan Long lasting Lipstick ( Püsib peal ka kui magad, sööd, jood, vat et õhtul maha saad, võtan kookosõliga)
    3) UK bärnd ja UK tellitud MUA: MUA Luxe Velvet Lip Lacquer
    £3.00 ,saab eestisse ka tellida. Super coolid

  • Avatar
    Vasta Mariliis 3. märts 2015 at 18:10

    Oeh, Mallu, ma olen selline huulepulga sõltlane, et kohe annab olla. Ma armastan punast ja kirsipunast huulepulka. Mul neid umbes 10-15. Pole päevagi mil ma huuli ei värviks (vahel kodus niisama värvin huuli, isegi kui kuskile ei lähe :D). Kunagi mulle üldse ei meeldinud huulepulgad ega huuletooted, aga mingi hetk ilmselt kasvasin suureks ja näed nüüd- suur huulepulga fänn. (Ma ausalt võtaks üksikule saarele meigi asjadest vist huulepulga kaasa, punase. :D)
    Aga minu nipp on see, et enne huulepulga panekut niisutan huuli huulepalsamiga (siis ei kuivata huulepulk huuli nii tugevalt ja jäävad ilusad terved). Siis joonistan huulepliiatsiga jooned (teeksin veidi üle huule kui lopsakust tahaks, aga minu omad on niigi täidlased), siis kannan peale ühe kihi pulka, musitan natuke salvrätikut, lasen kuivada. Peale seda puuderdan huuli puudriga (jääb paremini püsima alumine kiht kui pealmine ära kulub), peale selle panen uue kihi peale ja vatitikuga tupsutan kergelt läbi ja siis tupsutan huulepulka huultele veel KOLMAS kord. 😀

    Vot nii! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 3. märts 2015 at 17:57

    Mina kasutan üpris tihti. Kui kuskile peole lähen, siis kindlasti huulepulk peal. Olenevaltt riietusest siis kas roosa või punane. Polegi kasutanud ühtegi asja, mis kauem huulepulka peal hoiaks. Aga tahaks proovida küll. Pole varem nende asjade peale mõelnudki.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 3. märts 2015 at 17:53

    Meeldib huulepulki kanda küll, aga need kuluvad alati nii ruttu maha. Punane on mu lemmik veel, aga ei saa väga kasutada, kuna koolis ei viitsi küll väga tihti ja iga söömise tagant värvida huuli:D seega värvi kestvust pikendav vahend oleks kui rusikas silmaauku :d

  • Avatar
    Vasta meow 3. märts 2015 at 17:46

    Mina leidsin Selveri laadapäevadelt mingi huulepulga, mille püsivus on suht sama nagu sul tolle vidinaga. Süüüa ja juua võib palju jaksad ja ikka peal! Hästi püsivadki kuivad ja matid huulepulgad. Sellised kreemjamad ongi pigem nagu huuleläiked ja ei püsi nii häst. Ps, lõhnahull olen ma ka! Mul on nt pea kõik Britney lõhnad. Lisaks hunnik igasuguseid muid – DKNY red delicious, Moschinolt paar tk, Hugo Bossi Deep Red, Escadalt Born in Paradise ja Hippy Fizz, üks Paris Hiltoni oma ja Karl Lagerfeld ning ilmselt 4-5 tk jäi mainimata 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. märts 2015 at 17:00

    Mul on just see probleem, et huulepulk kulub. Ma teen üsna hea huulemeigi, et kaua püsiks. Kasutan huulepliiatsit, värvin ja siis tupsutan veel puudriga neid jne.. Aga päeva jooksul on neid vaja turgutada, aga ma ei viiiiitsi 😀 See aitaks mind tõesti..

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. märts 2015 at 16:47

    Sellist nude toonile sarnanevat huulepulka kasutan päris tihti, nädalas ikka paar korda. Kui nädalavahetusel välja lähen siis kasutan pigem sellist tumedamat lillakaspunast.

  • Avatar
    Vasta Kaia 3. märts 2015 at 16:38

    Mina võõpan ka ikka päris tihti huuled punasega üle. Pidulikel sündmustel peaaegu alati. Igapäevaelus nii, kuidas tuju, aega ja viitsimist on, aga enam-vähem ülepäeviti. Minul ka erilist nippi pole. Kunagi ammu lugesin, et jumestuskreemi alla panna, siis püsib ka kauem. No seda olen ma teinud, aga kui palju see tegelikult aitab, seda ei tea 😀 Ja noh, lisaks teen ka seda tupsuvärki. Ja panen mitu kihti. Hiljuti sain endale “Too faced” huulepulga ja noh, see püsib isegi hästi peal 😀

  • Avatar
    Vasta Mall 3. märts 2015 at 16:20

    Mina olen enda jaoks punase huulepulga võlu alles hiljuti avastanud. Nüüd otsin siis enda jaoks seda ideaalset 🙂

  • Avatar
    Vasta alice 3. märts 2015 at 15:33

    No huulepulgad on minuga alati olnud, mul on alati kotis vähemalt üks, mille olen näiteks hommikul peale pannud, et koguaeg oleks käepärast, kui värskendust vaja. Olen ka suur huulepalsamite ja läigete fänn, neid on mul ka no omajagu ikka, nagu ka muid huulepulki. Mulle meeldib katsetada erinevaid toone ja läikeid nende peale. Kahjuks ei ole ma leidnud veel sellist huulepulka, mis püsiks nii, et pärast igat sööki/jooki seda värskendama jälle ei peaks, seega see lipcote oleks lihtsalt must-have minu huulepulga kogu kõrval. 🙂

  • Avatar
    Vasta LG 3. märts 2015 at 14:57

    Väga ilus meik 🙂 Kusjuures ei saa märkamata, et ripsmepikendused teevad ikka nii palju nooremaks ja ilusamaks .Peaks ise ka jälle vist laskma paigaldada need.

  • Avatar
    Vasta Kerli 3. märts 2015 at 14:14

    Kannan roosat, harva punast huulepulka. Panen tihti uue kihi.

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. märts 2015 at 14:07

    minul olemas bvlgari, hugo bossi roosa ja see armani ka..
    Neist minu jaoks kõige meeldivam on boss, selline naiselik ja mõnus lõhn. Kahjuks bvlgari meeldis poes testripaberil palju rohkem ja armani on pudelist nuusutades suppermõnus, aga peale kandes jääb selline imal odava poelõhna lõhn 🙁 niisiis armani ja bvlgari seisavad mul hetkel kasututena kapis…

  • Avatar
    Vasta Jane 3. märts 2015 at 13:49

    Lahe OMNIVA parfüüm. Kas kojukanne on tasuta? 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri P. 3. märts 2015 at 13:44

    Kuus korra tuleb see ÕIGE punane ikka ära. Igapäevaselt kannan tumedamat oranži/virsiku/punakat tooni 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Deiri 3. märts 2015 at 13:42

    Kasutan huulepulka paar korda kuus, kui kuskile välja lähen ja siis ka punast 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 3. märts 2015 at 13:22

    Mina avastasin selle ka mõni nädal tagasi, kui käisin saunamaratonil Otepääl. Käisime 5 tundi mööda saunasid, kümblustünne ja jääauke ning päeva lõpuks olid huuled ikka punased. Ma poleks kunagi uskunud, et see nii kaua vaatu peab. Tegemist oli viat siiski teiae firma tootega, aga usun et toimivadühtemoodi 🙂

  • Avatar
    Vasta lilllll 3. märts 2015 at 13:03

    Kasutan erkpunast huulepulka mõned korrad kuus, (sest et no liiga tihti ei saa
    ka ilus olla eksole) heledamaid punaseid/virsikukarva toone kasutan tihemini. Kannan punast huulepulka
    kui tahan eritiiii naiselik välja näha (või tähelepanu kõrvale tõmmata kui mul on bad hair day, what ever)

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 3. märts 2015 at 12:43

    No see armani on super, mul läheb juba neljas pudel. Värske ja väga hea püsivusega, kui sulle meeldib aegumatu klassika- roheline DKNY, siis on see täpselt sama hea.

  • Avatar
    Vasta Agnit 3. märts 2015 at 12:36

    Mina kasutan huulepulka iga päev. Ei möödu ühtki päeva kui mul see peal ei oleks. Tõesti on nii, et need kuluvad väga kiiresti ära. Max 30 minta on peal ja siis tuleb juba jälle uuesti üle värvida.
    Tellisin endal Avonist meigikinnistaja ja kui olen meigi ära teinud ja ka huuled ära värvinud, siis pihustan seda endale näkku ning pean ütlema, et tänu sellele on ka huulepulk kauem huultel püsinud, kuid tahaks ikkagi seda õiget värki huultele 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 3. märts 2015 at 12:32

    Ma armastan punast huulepulka! See on lihtsalt nii glamuurne, et kui ka ülejäänud meik on tagasihoidlik, on üldmulje ikkagi silmapaistev. Mu abikaasa on õnneks samal arvamusel, aga endine elukaaslane ei sallinud üldse tugevat värvi huulepulki (ilmselt ka siis mitte tugevaid naisi :)). Igatahes, kuna punane huulepulk kipub mul ruttu huultelt teadmata kohtadesse kaduma, siis oleks selline abivahend kui rusikas silmaauku. Ellu on ikka glamuuri vaja!

  • Avatar
    Vasta Pärdik 3. märts 2015 at 12:25

    Mina jällegi eelistan 8hourit LUMI’le, kuna ta ongi rasvane! Seega panen ma teda peale talvel külmaga huultele ja ei tee midagi halba; mõnele rõvedale vinnile; kestendavale nahale; jalavillile…igale poole.
    LUMI tundub hetkel mu jaoks kuidagi ülehinnatud.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 3. märts 2015 at 12:23

    Ma just ostsin eelmine nädal endale punase huulepulga, sest ma kunagi ettekandjana töötades pidin kandma roosat/punast huulepulka 😀 nii kaua mõtlesin, et kas ikka on vaja aga oli meeles kui kaunis ma selliselt välja nägin 😀 aind jama see, et tõesti hästi ei püsi peal ja pidevalt tuleb “värskendada” seega jään loosiõnnele lootma 😀 või muidu….. saadan ehk ise tellimuse teele

  • Avatar
    Vasta Laura 3. märts 2015 at 12:23

    No mul on lemmik huulepulk diori oma, punane, kergesti peale kantav aga kuna ma joon väga tihti vett ja söön ka kuna sest noh nom, siis kulub see huulepulk nii kiiresti maha. Päris igapäevaselt ma huulepulka ei kasuta sest no ma olen liiga laisk 😀

  • Avatar
    Vasta kiku 3. märts 2015 at 12:22

    Soovitan sulle 8 hourit mitte enam vaadata vaid tutvuda hoopis LUMI toodetega.. No neid ei anna võrrelda ka kui palju paremad need on. 8hour on ikka megarasvane ja paks ning jätab näole ikka korraliku rasvakihi. Vaata selle asemel Lumi Regeneerivat öökreemi.. No pole sõnu! Ei väsi seda kiitmast ja endal kõik tuttavad ka kasutavad.. See saasta täis 8hour seisab nüüd kuskil sahtlipõhjas. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. märts 2015 at 12:24

      anna mulle :((

  • Avatar
    Vasta Mannu 3. märts 2015 at 12:15

    Mina kannan huulepulka harva, aga seda enam tahan siis, et see siis kaua püsiks.
    Kui võidan, saan ehk jõulueelse võidu ka Sinult kätte, haha 😀

    Too Armani lõhn on mul olemas ja meeldib väga. Mõnus värske ja naiselik. Samuti on üks lemmikutes Ma Vie roosas pudelis, aga seda pole raatsinud veel osta. Lasen niisama poes peale 😀 😀

  • Avatar
    Vasta britt 3. märts 2015 at 12:14

    Ei kannagi põhimõtteliselt huulepulka, kuid on olnud mõttes leida sobiv toon suveks ja proovida. Samas suurim murekoht millele olen mõelnud ongi see olnud, et kuidas huulepulk püsib. Ei saa taha iga hetk akata peeglisse vaatama. Selle kinnitajaga oleks kindlasti kindlam tunne 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 3. märts 2015 at 12:11

    Mina kasutan punast huulepulka suhteliselt iga päev 🙂
    Selleks et kauem peal püsiks, kannan kauapüsivaid. Aga mõnda neist nühi õhtul elu ja ihuga maha, sest ei tule 😀
    Aga võita tahaks ikka!

  • Avatar
    Vasta Sabine 3. märts 2015 at 12:08

    Kasutan huulepulka igapäevaselt ning kauapüsivuse “saladus” peitub selle umbes iga tunni aja taguses pealekandmises 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 3. märts 2015 at 12:05

    kannan punast huulepulka üldjuhul väljas käies, keskmiselt kord nädalas. Muud nippi kauakestva värvi jaoks nagu polegi, kui et hea huulepulk ja juba ülalmainitud tupsutamine-ülevärvimine 🙂

  • Avatar
    Vasta RRR 3. märts 2015 at 12:02

    Armani lõhna kohta ma küll ei ütleks, et ta magus on. + neid on 3 erinevat ka, nimi on sama aga lõhnad ise on siiski erinevad, pudelitel on ka väike toonivahe sees. 🙂

    • Avatar
      Vasta Hedvig 3. märts 2015 at 12:51

      Mina huulepulka ei kasuta, sest ma ei viitsi kogu aeg seda värskendada. Seda imeasjandust sooviksin aga küll, sest mulle punased huulepulgad tegelikult väga meeldivad!