LAPSED

oh seda süütut lapsepõlve!

4. märts 2015

Hakkasime naistega omavahel rääkima arusaamadest, mis meil lapsena olid. Siin blogis olen ma juba rääkinud alatutest valedest, mida vanemad meile rääkisid (LINK), aga teinekord ei pea lastele valetamagi, et nad igasugu naljakaid asju arvaksid ja elust teisiti aru saaks. Oh seda õnnist lapsepõlve!

  • Mina arvasin väiksena, et emadel on emakas ja isadel isakas.
  • Mu ämm arvas lapsena, et kui seksid ühe korra, saad ühe lapse. Kui kaks korda, siis saad kaksikud. Üle kahe korra keegi ju nagunii ei seksiks!
  • Ma mõtlesin seebikaid vaadates, et nad ei suudle ju seal omavahel PÄRISELT, nii rõve ju, et kindlasti on neil huultel mingid kiled peal!
  • Ma imestasin kogu aeg, kuidas mu isa nii tark on, et oskab autoga igale poole sõita…, et kuidas ta ära ei eksi? (Viitadest ei teadnud ma too hetk midagi ilmselgelt…). Aa ja ma arvasin, et inimesed sõidavad rongides nendes tsisternide sees Mõtlesin, et kuidas nad aru saavad, millal maha peab minema ja kuidas nad sealt üldse välja saavad… (olin näinud ainult kaubaronge, aga teadsin, et inimesed reisivad rongidega, minu jaoks oli loogiline).
  • Ma kunagi leidsin kodust ühe täiskasvanute ajakirja.. muidugi vaatasin pilte ja kõik mehed alt täiesti siledad.. kui esimese peika endale sain, siis üllatus oli suur, et meestel ka seal karvad kasvavad.
  • Ah, kui mulle esimest korda menstruatsioonist räägiti, siis alguses arvasin et see on enese ilusaks tegemine.
  • Haha, seoses tampoonidega…ma arvasin, et tampoon võetakse pihku ja siis tuleb hea enesetunne (Mingi reklaam oli kunagi, kus seda väideti)
  • Ma arvasin, et meesbaleriinid tantsivad püksata, sest kõik oli näha ju.
  • Ma arvasin, et tampoon on kuidagi seksiga seotud, aga enne peab selle vett täis laskma, et ta suureks paisuks ja siis mees ja naine teevad sellega midagi, aga ei saanud aru, mida täpselt.
  • Mulle isa rääkis koguaeg, et kured toovad lapsi. Kujutasin siis ette, kuidas kurg lendab ja laps on nokkade vahel. Ja kui kurge nägin, siis imestasin, et miks ta ilma lapseta niisama ringi lendab või põllul seisab.
  • Mul on kaks vanemat venda, aga kui olin sõimeeas juhtusin peale vennale, kes vetsus soristas. Nägin ta meheau. Õnnetul kombel lonkisin ema juurde ja ütlesin; ,,Emme, sa ei armasta mind!,, Ema:,, Miks sa nii arvad? Mina: “Poistele ostsid noku aga mulle ei ostnud!”.

funny-kid-7202512

Mis naljakaid arusaami teil väiksena oli? 🙂

Loe ka neid postitusi!

52 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta E 17. märts 2015 at 17:28

    Ma ei saanud väiksena aru sellest, et kui täiskasvanud rääkisid, et pea käib ringi… ma vaatasin ja vastasin alati, et “Valetad, ma ju näen, et ei käi”.. ja siis kujutasin ette, kuidas see välja näeks kui käiks 😀 Arvasin ka (ja tundub siiani kusjuures), et vanasti olidki maailm, riided ja inimesed must-valged.. raske ja kole sõjaaeg tundub..
    Olin veel kindel, et kui vann vett täis lasta, siis pärast läheb ta ringiga kraani tagasi.
    Kanalisatsiooniaukude peale olin kade.. või no nende kaante peale, kus oli igalpool K-täht. Mõtlesin, et need kõik on nagu mu venna omad, kelle nimi algas K tähega ja olin niiii niii kade. HAHAA naljakas mõelda siiani, kui näen neid kuskil.
    Aaa ja olin täiesti kindel, et tuul tekib siis, kui liigutada ühte puud- siis hakkavad kõik liikuma järjest..
    Ja lifte kartsin jubedalt, kuni tuli mõte, et kui alla kukub, siis hüppan viimasel hetkel õhku ja olekski nagu väike hüpe ainult 😀

  • Avatar
    Vasta kd112 9. märts 2015 at 12:08

    min arvasin lasteaias, et kõik riigid on eraldi planeedid ja jõuluvana tuleb kosmosest oma põtrade ja kosmosesaaniga. Sest käisin nõuka ajal lasteaias, kus esiteks promoti Gagarinit muudkui ja samal ajal oli ilmvõimatu välismaale saada , et see tundus nagu teisele planeedile minek.
    Veel arvasin et ema-isa suure voodi all elavad tolmukollid, kes jalast kinni haaravad kui liiga lähedalt voodisse astud. Kuni 22-seni hüppasin alati kaugemalt voodisse harjumusest.
    Ja õde küsis kunagi isalt, kui see talle lasteaeda järgi läks, et miks teine isa kunagi järgi ei tule lasteaeda. Nimelt räägiti muudkui, et “teine isa Lenin”. Oh seda esialgset üllatust isal, et mis teine isa?
    Ja muidugi klassika, et kassid on emased ja koerad isased. Ja lõvid isased ja tiigrid emased. Ja kui suppi ei söö siis hakkavad luud prõksuma, a la et kui prõksud käivad, et “siis on vähe suppi söönd” Ja et leiba tuleb selleks süüa, et see läheb nagu korgiks ette, et söök sees püsiks, kuidu tuleb söök kohe välja.Mulle ei meeldinud (siiani ei meeld) leiba üldse söögi kõrvale süüa ja veel uskumatum tundus, et kuidas siis leib esimeseks saab, kui seda vahepeal hammustada, et kas ta siis trügib teistest ette vms

  • Avatar
    Vasta Maire 7. märts 2015 at 13:30

    Ma arvasin et vanem vend suudab nabaga vilistada. ükskord tabasin ta oma toas peegli ees end vaatamas. ütles: kuule, vaata seda!
    ja siis liigutas ta kõhtu, mille tulemusena naba liikus, ise samal ajal vilistades. loogiline ju et vaatad naba ja mõtled et HÄMMMASTAV!

    lisaks. Me elasime minu vana vanaema majas. tal oli miskine haigus. nahk kollane. lisaks oli ta hirmus vana. ja mina ei meeldinud talle, kuna olin oma isa tütar. no, põhimõte selles, et minu isa ei kõlband tema meelest mu emale, ja seepärast ta mind ei sallinud. igatahes, jällegi vanem vend on põhisüüdlane, ütles et kui ma õhtul magama ei lähe ilusti, ja öösel ringi tuian (wc või vesi vms), siis ma näen, mismoodi seesama vana vanaema mööda seinu ja lagesid kõnnib. ütles et ta on kuutõbine, seepärast ka kollane. Arvake ära kes ei suutnud päris mitu aastat öösel vetsus käia. õhtu pikali nagu naksti. alles siis kui kuu hommikul enam ei säranud, jooksin hirmsa kiiruga vetsu.

    Lisaks. vanem vend oli ehtne kurja juur. kord seletas mulle, et on olemas hea ja kuri pilv. hea pilv valge, kuri pilv tume. kui need kokku saavad, hakkab vihma sadama, ja kui pilved on eriti kanged, hakkab müristama ja välku lööma. nii ma siis iga kord kui äikese/vihmapilv tuli, kujutasin ette, et nüüd läheb taevas sõjaks. tohutusuures pilvemehikesed seisavad pilvede peal ja võitlevad oma pilvemõõkadega. aga reeglina ikka hea pilv võidab, kuna halb pilv on kuri, ja kuri ei võida, kuri on nõrk. 😀

  • Avatar
    Vasta Merka 6. märts 2015 at 16:28

    Mina arvasin kuni vist teise klassini, et pilved tulevad nendest pikkadest punase-valge triibulistest tööstuslikest korstendest. Lisaks olin ma veendunud, et kanad on lehmade pojad, sest mul oli maal vanavanematel kanad ja lehmad ja kust mujalt nad ikka siis tulla said..

  • Avatar
    Vasta Silvia 5. märts 2015 at 20:30

    Ma arvasin , et lapsi saadakse siis kui ema ja isa nabad kokku panevad 😀

  • Avatar
    Vasta Mann 5. märts 2015 at 09:09

    Ainus asi, mis mul meelde on jäänud, on see, et kui telekast tuli mingi saate või filmi kordus, siis ma mõtlesin, et kuidas need näitlejad teavad täpselt samamoodi mängida nagu eelmine kord. Ja kui see kordus oli juba väga-väga mitmendat korda, siis ma mõtlesin, et kas neil juba üle ei viska selle ühe ja sama mängimisest.

  • Avatar
    Vasta D 5. märts 2015 at 03:10

    Mina arvasin vaga vaga pikka aega,et koik maailma inimesed motlevad eesti keeles,raagivad kyll inglise- voi misiganes teist keelt,aga ALATI motlevad eesti keeles,teistmoodi poleks ju lihtsalt voimalik.

    • Avatar
      Vasta k. 5. märts 2015 at 16:54

      Haha. Seoses sellega tuli mul meelde, ma mõtlesin, et kõik maailma inimesed arvavad, et nemad on eestlased. Nt venelased arvavad, et nemad on eestlased kuid meie venelased. Soomlased arvavad, et nemad on eestlased kuid meie soomlased jne

  • Avatar
    Vasta Preili 4. märts 2015 at 23:52

    Natukene offtopic. Aga. Nägin kunagi väiksena samuti mingit hügieenisidemete reklaami – no ei taibanud, millest jutt käib, ei pööranud tähelepanu jutule… Minu tähelepanu köitis seal hoopistükkis üks rulluiskudel neiu ning teatasin emale, et mina tahan ka neid (rullikaid st). Tema arvas, et reklaamitavale vihjan ning vastas, et siis, kui suurem olen, siis saan. Ja kuidas ma siis neid rulluiske ootasin… siiani pole saanud. 😀

  • Avatar
    Vasta nibin-nabin 4. märts 2015 at 23:25

    Arvasin, et kui naised täisealiseks kasvavad, saavad nad nii bossid olla, et ei pea vetsus käima ja panevad endale sidemed püksi. Näppasime sõbrannaga mu ema alwayse, toppisime püksi ja siis pissisime millal ise tahtsime need täis. Jõle täiskasvanud tunne oli.

  • Avatar
    Vasta lilll 4. märts 2015 at 22:30

    Hahahhahaha appiii, selles olin ma ka väiksena kindel, et tampoon tuleb peopessa pigistada ja siis tuleb hea tunne. Ma arvasin, et ma ainuke laps, kes nii kaigas oli 😀 Muidugi sellised klassikalised põhimõtted olid mul ka, et Saaremaa on välismaal ja et pilvede peal saab hüpata…

  • Avatar
    Vasta pilel 4. märts 2015 at 18:48

    Mina arvasin, et
    – hästi hästi hästi hästi kõrge redeliga saab pilve peale ronida.
    -Otepää ON soomes. 7-8 Aastasena tamperesse sõites teeviitasid lugedes oli palju ä tähti ja Otepääl pole mingit tähendust eesti keeles.
    -sõbranna rääkis et 7 aastane üks sai lapse. Ok, kui ma 7 olen, saan siis ka. (ilmselgelt valetas) kui 8 sain, olin pettunud küll, et last ei saanud

  • Avatar
    Vasta Anneli 4. märts 2015 at 17:58

    Ma arvasin, et öösiti ronivad inimesed telekasse ja siis näed neid järgmisel päeval telekast. Aga seda nuputasin küll, et kuidas nad nii väikseks saavad 😀

  • Avatar
    Vasta K. 4. märts 2015 at 17:05

    Mina näiteks kunagi lapsena ei saanud aru, et kuidas need ämmaemandad aru saavad peale lapse sündi, et kas ta on nüüd poiss või tüdruk. Beebid on ju kõik nii ühesugused 😀

  • Avatar
    Vasta M. 4. märts 2015 at 16:55

    Minul olevat päris väiksena olnud teooria, miks osad on poisid, teised tüdrukud. Nimelt kõik sünnivad poistena, aga siis mõne aja pärast osadel kukub noku küljest ära ning ongi tüdrukud olemas 😀

  • Avatar
    Vasta meow 4. märts 2015 at 16:50

    Mina arvasin, et igal linnal või siis vähemasti riigil on oma päike. No raudselt on ju – kuidas ta muidu igalepoole jõuab? 😀

    • Avatar
      Vasta meow 4. märts 2015 at 16:51

      Aa, ja siis ma olin kindel, et kui reklaam tuli telekast, siis need loetakse laivis sisse. Et kogu aeg keegi on kuskil valmis peale lugema, kui reklaam hakkab. Doh.

  • Avatar
    Vasta Kat 4. märts 2015 at 16:43

    mulle näitas väiksena mu parim sõbranna kondoomi pakendit ja küsis, et kas ma tean, mis see on, vastasin täitsa ausalt, et ei tea ja siis ta seletas mulle, et see on selline kilekott, mille naised meestele panevad, et nad baaris täispeaga püksi ei teeks ja ma uskusin seda hea omajagu aastaid 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. märts 2015 at 16:14

    Elasin ka päris pikalt teadmisega, et tiiger on emane ja lõvi on isane kui siis see ükskord aliase mängus välja tuli kui püüti tiigrit seletada.. “Noh see emane lõvi” 😀
    Aga meenub ikka see kui väike olin ja kuulasin raadiot, siis mõtisklesin alati, et kuidas see inimene sinna sisse ära mahub. Vaatasin kõik võimalikud augud läbi, et kust võiks inimene sisse mahtuda..

  • Avatar
    Vasta Raili 4. märts 2015 at 15:39

    Irv. Mina arvasin, et lapsed oksendatakse välja 😀 :D:D

  • Avatar
    Vasta pisi 4. märts 2015 at 14:56

    Kuna ma väiksena väga fännasin dinosauruseid, siis pidevalt uurisin emalt, et millal need dinosaurused maa peal elasid. Ema vastas et kunagi ammu-ammu. Käisin tihedalt läbi oma vanavanaemaga ja ma olin päris kindel, et kuna vanavanaema nii vana oli, siis tema nooruses nägi dinosauruseid. Mõtlesin veel, et päris ohtlik võis tal olla ning olin kade, et ma samal ajahetkel ei sündinud :D:D:D:D

    Mäletan, et uurisin emalt veel, kuidas lapsed tulevad. Ema vastas, et no kui väga tahad, siis tulevadki. Kuna mulle lapsed meeldisid, aga endale ei tahtnud, siis ma kartsin ja mõtlesin, et ei mulle ei tohi lapsed meeldida, muidu äkki tulevad mulle juba ka :D.

  • Avatar
    Vasta m. 4. märts 2015 at 14:12

    Meile õpetati lasteaias, et kui sa supikaussi endast eemale kallutades viimaseid supi piisku lusikaga proovid kätte saada, siis supp läheb laua peale ja kallutama peaks hoopis enda poole. Minu arvates oli see imelik, sest siis kallutad sa supi ju hoopis endale peale. Tundus totter juba siis ja olen alati endast supikausi eemale kallutanud. Sain kasvatajalt tihti selle pärast pragada.

    Samuti olin suur seebika fänn väikesena ja vaatasin KÕIKI seebikaid peaaegu kõikidelt eesti kanalitelt ja arvasin ka, et kile on suu vahel, kui nad musitavad.

    Noorem õde küsis tihti emalt, et kust tuul tuleb.

    Arvasin, et see istmesoojenduse märk autos, mis näeb välja nagu käsi millel on väike sõrm püsti, et see ongi reaalselt käe märk ja ei saanud aru, et mis asja see tähendab.. et kas kuskil autos on mingi koht kuhu käed saab panna ja siis hakkab soe või?! Päris suuremana alles, kui selle peale mõtlema hakkasin, märkasin, et see on hoopis ismesoojenduse märk (iste külgvaates).

    • Avatar
      Vasta Liisa 5. märts 2015 at 18:58

      Misasja?!? Mis lasteaed õpetab, et supikaussi peab enda poole kallutama, see on ju just etiketi vastane. Alati öeldakse, et lusikat peab endast eemale lükkama, et suppi lusikale saada, täpselt nagu supi lõppedes peaks kaussi kindlasti kallutama endast eemale. Nii et sul oli õigus, võib-olla nad ei viitsinud laudu puhastada ja mõtlesid enda jaoks sellise reegli välja.

  • Avatar
    Vasta Janely 4. märts 2015 at 13:54

    Ma uskusin väiksena, et iga naine kasvab rasedaks (ma ei teadnud, et meest ja naist mõlemat on vaja või et teatud tegevust tegema peab 😀 ) ning ei loe kas ta tahab või ei taha 😀 Mulle üldse lapsed ei meeldinud, eriti veel väikesed, ning ma tegin korralikku paanikat et “Emme, ma ei taha lapsi, ma ei taha suureks kasvada”.
    Teine uskumus oli see, et need Alwaysi pesukaitsmed olid selleks, et emal oli sinise vedeliku põiepidamatus (kunagi reklaamis mingit põiepidamatuse rohtu ja alwaysis valasid sinist vedelikku ju :D) ning ma panin omastarust need 2 kokku. Seda “avastust” jagasin ma ka bussis päris mitme võõra onuga samal päeval ning ka jõuluõhtul lauaääres 😀

  • Avatar
    Vasta gisella 4. märts 2015 at 13:54

    Mina teismelisena arvasin, et meeste munandid on laste tegemiseks, sest peenisega pissitakse. Arvasin, et ühe asjaga kahte teha ei saa. Mida nende munanditega tegema pidi, seda ma ette ei kujutanud. Siis oli veel sügav nõuka aega 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 4. märts 2015 at 13:40

    Ja veel ma ei saanud aru, kuidas surnud inimesed telekasse saavad, et kas nad siis polegi surnud või kaevatakse nad välja ja pannakse nagu need nööridega nukud tegema miskit 😀

  • Avatar
    Vasta Marta 4. märts 2015 at 13:37

    Ma arvasin lapsena, et on söögitoru ja joogitoru ning mõtlesin, et kuidas mu suu küll õigesse torru oskab midagi saata, et äkki kui ma söögi liiga peeneks närin, siis see läheb joogitorru ja jama on lahti 😀 Veel kartsin öösiti kui palav oli, et mul on sellepärast halb, et hakkan surema, saatsin korra isegi vanema õe emale ütlema, et ma surema hakkan 😀 Kõik see umbes 5-aastasena 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 4. märts 2015 at 13:36

    Ma arvasin päris pikalt, et kondoomid on meeste versioon tampoonidest, umbes et nad veritsevad oma peenisest 😀
    Ja väiksemana võtsime õega kapist hügieenisidemeid, kallasime sinna sisse vett, siis surusime need raamatute vahele ja lõikasime otsad maha 😀 Nii tehti Alwaysi reklaamis ja seal olev sinine geel tundus lahe. Me arvasime, et see ongi mingi geelimasin 😀 Vaene ema…

  • Avatar
    Vasta A 4. märts 2015 at 12:41

    Ma arvasin täitsa pisikesena, et inimestel on ainult nahk ja veri, mitte mingit skeletti või veel vähem organeid ja lihaseid.
    Lisaks ma arvasin, et mul ei lasta autot juhtida selle tõttu, et täiskasvanud on lihtsalt kadedad.
    Ma arvasin, et magama jäämine on sama hea kui suremine, sest ma ei teadnud mis sel ajal toimub. Seega ma hoidsin ennast spetsiaalselt üleval ja magasin nii vähe kui suutsin.
    Ma olin kindel, et ma suudan kõike teha sama hästi kui keegi teine, tuleb lihtsalt kätte võtta ja hakata tegema. Kui raske maja ehitamine, pimesoole eemaldamine, auto parandamine, lennuki juhtimine jne ikka olla saab 😀

    • Avatar
      Vasta m. 4. märts 2015 at 13:54

      Issand. Sa tundud nii vahva . Tahaks su sõbraks hakata. Pisikese sinu 😀

    • Avatar
      Vasta Bisq 9. märts 2015 at 16:23

      Mul oli muid imelikke arvamisi ka, aga üks kõige kahtlasem on samuti seotud autodega. Nimelt jäi mulle arusaamatuks, kuidas inimene ära sureb, kui auto talle otsa sõidab?! Minu nägemuses oli inimene alati pikuti auto sõidu suunas auto all ja kuna ma nägin korduvalt oma isa auto all miskit parandamas, siis oli ju selge, et auto sõidab nö. inimese kohalt läbi, isegi ei puutu teda…kuidas siis inimene ikkagi ära sureb? (Ma loodan, et te mõistate minu arusaama? :)) Seega oli järeldus lihtne- auto all on mingid ketassaed, mis sõitmise ajal välja tulevad ja auto alla jäänud inimesi lõiguvad…! 😉 Tegelikult olin ma suhteliselt “little miss sunshine”, aga ma ei suutnud leida muud loogilist seletust taolistele liiklussurmadele… ja see lahendus tundus nii loogiline ju :):):)

  • Avatar
    Vasta Liso 4. märts 2015 at 12:37

    Mina arvasin kaa väiksena, et koer on kassi mees, hunt on rebase mees ja hobune on lehma mees.. Oh well..

  • Avatar
    Vasta A 4. märts 2015 at 12:17

    Mul elukaaslane hiljuti rääkis, et väiksena uskus ta, et kass on emane ja koer on isane. Ma muidugi imestasin, et eriti kummaline. Aga näe keegis iiski arvas samamoodi 😀
    Mina aga arvasin, et kõrvatropid on kondoomid. Punastasin omaette kui need sahtlist leidsin. Ma muidugi ei mõelnud kordagi, et nad on ju imeväiksed (vanasti olid sellised veidrad sinises kiles vatikesed ..vb on tegelikult praegugi)
    Ja kui päris pisike olin siis räägiti, et memm on nüüd pilve peal ja valvab meid ja mina kes ma olin olnud tema silmatera ja tundsin temast väga puudust, imestasin muudkui, et miks siis keegi ometi redeliga talle sinna külla ei lähe. pilved tundusid üsna madalal olevat.

    • Avatar
      Vasta M 4. märts 2015 at 15:28

      Mina arvasin ka, et kõik koerad on isased ja kõik kassid emased. Aga ma tundsingi ju ainult iseseid koeri ja emaseid kasse! 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 4. märts 2015 at 11:41

    Mina olin väiksena jumala kindel, et kui laps peab hakkama kõhust välja tulema, siis vajuttatakse nuppu (milleks on naba) ja siis tuleb kõht lahti ja tita tuleb välja 😀

  • Avatar
    Vasta kkk 4. märts 2015 at 11:37

    Mulle tuli kohe meelde see, kuidas alati võileiba tehes viskasin mõne viilu vorsti prügikasti-eks ikka selleks, et need kodutud koerad, kes prügimäel elavad, ka süüa saaksid 😀

  • Avatar
    Vasta T 4. märts 2015 at 11:29

    Kunagi nägin hernehirmutist põllul ja kilkasin rõõmsalt, et “”vanaema, näe, hirnu herneks on seal!!! “” 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 4. märts 2015 at 11:28

    Mulle olidki suvel põllul olevad lehmad dalmaatsiakoerad. Nii meeldis ju film 101 dalmaatsiakoera. 🙂

  • Avatar
    Vasta Haldi 4. märts 2015 at 11:12

    Mäletan kuidas Kaubamajas liftiga sõites (ma olin siis pubekas juba) üks naine väikse lapsega palus mul vajutada lasteosakonna korrusele (just nimelt mitte numbri, aga osakonna järgi). Selle peale see väike laps sikutas emmet seelikusabast ja kostis “Emme, kas meid veel piisavalt pole?! ma ei taha veeeeeeel ühte õde või venda!” 😀 ma suutsin loomulikult vaevaliselt naeru tagasi hoida.

    Tampoonide osas – ma arvasin, et see on uriini jaoks (enne kui menstruatsioonist üldse midagi teadsin)… noh, et naiste mähkmete minivariant või nii 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 4. märts 2015 at 10:56

    Seoses nende tampoonidega, thank god, et ma ainus ei ole, kes nii arvas. Just ükspäev rääkisin emale, et mis värk nende tampoonidega ikka lapsena oli, et arvasin et tekitavad hea enesetunde. Naersime nii, et vähe pole, ja tuleb välja, et ma pole ainuke !! Kuradi reklaamid eksitavad:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2015 at 11:02

      Haha, ma muuseas mäletan seda pihku võtmise reklaami 😀

      • Avatar
        Vasta Kertu 4. märts 2015 at 11:59

        Ma arvasin tampoonide kohta täpselt seda sama. Ja kui täpsustavaid küsimusi hakkasin küsima, siis keegi ei tahtnud vastata ja ma ei saanud aru, et miks küll 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Anxu 4. märts 2015 at 10:52

    Mina arvasin väiksena, et kui inimesed tohivad üle tee minna rohelise tulega, siis autod sõidavad punase tulega. Sest korraga ometi ei saa. Elasin Saaremaal, kus pole valgusfoore seega ei teadnud, et eraldi foorid on jalakäijatel ja autodel.

  • Avatar
    Vasta J 4. märts 2015 at 10:51

    Mina arvasin, et need bändid kes raadios laulsid, on hästi väikesed ja esinevad tegelikult samal ajal auto kindalaekas 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2015 at 11:02

      päkapikubänd 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 4. märts 2015 at 10:49

    Mina ei suutnud ära imestada, et kuidas raadio onud teavad, mis laulu keegi soovib kuulata ning kuidas nad siis kutsuvad lauljad endale sinna passima, et äkki keegi tellib nende laulu 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 4. märts 2015 at 10:44

    Mina arvasin väiksena (olnud ilmselgelt kuskilt kuulnud, et kunagi ammu ammu elasid inimesed koobastes), et minu vanaema elas ka väiksena koopas. Täiesti siiralt olin talt kunagi seda isegi küsinud (ema sõnul), et mis tunne see oli ja kuidas nad seal täpsemalt elasid 😀

    Ja seda, kuidas mu isa igale poole sõita oskas imestasin ka. Maale sõites üritasin ükskord isegi meelde jätta seda järjekorda, et “esimene pööre vasakule, siis otse, siis paremale jne…”) aga andsin juba u 1 km pärast alla ja tunnistasin endale, et isa on ikka imemees.

  • Avatar
    Vasta anu 4. märts 2015 at 10:42

    Mina arvasin lapsena, et lapsed sünnivad tissidest, noh et kui naiseks saad siis tisside sees hakkavad lapsed kasvama, sellepärast ongi naistel suured tissid.:D

    Veel mäletan, et kui ma telekast mingeid intervjuusid nägin, olin alati nii üllatunud, et KUIDAS need vastajad niiiii palju teksti endale pähe on õppinud, jälgisin nii pingsalt, et kust kohast nad ometi neid vastuseid maha loevad:D nii tarka juttu ei saa ometi keegi iseenesest osata:D

  • Avatar
    Vasta riin 4. märts 2015 at 10:30

    See kolmas oli mul ka – ma ikka päris pikalt arvasin, et filmides nad ei suudle päriselt, mingi kile või miskit on vahel. Isegi pornofilmide kohta arvasin, et ega nad päriselt ei seksi, lihtsalt teesklevad 😀 A see oli vist rohkem seotud sellega, et usukusin, et üle ühe mehe ikka musitama ei hakka ja üldse seksid ainult abikaasaga. Ja et kõigil inimestel on nii, ka näitlejatel.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2015 at 10:38

      Oi kui armsad lapsukesed 😀

  • Avatar
    Vasta britt 4. märts 2015 at 10:25

    Ma olin päris suur laps juba (aga siiski laps) kui ikka veel arvasin, et tiiger on emane ja lõvi on isane (arvasin, et lakaga tiiger ongi lõvi) üks ja sama liik 😀 Mu ema rääkis, et ta arvas, et kass on emane ja koer isane, aga minuarust see pole üldse nii loogiline (kass ja koer välimuselt ikka täiesti erinevad) kui lõvi ja tiigri värk kes tõesti väga sarnased esmapilgul välja paistavad.

    Teine asi pole küll ka arusaam, aga eriti väiksena (lapsed ikka söövad nii, et osa toidust läheb mööda :D) vanaema või ema ikka ütlesid, et ´´lõug laseb läbi´´ ja mul oli mingi periood kus ma tõsiselt vaagisingi, et kas laseb või ei lase siis. Mingi hetke korraks tundus, et lasebki! Sest tundus, et ma ei pane ju toitu suust mööda, aga ikka voolab mööda lõuga alla 😀

    Kolmas naljakas mõttepaus lapsena oli kui nägin must-valgeid lehmi põllul ja tahtsin vanaemale neid auto aknast näidata ja kuidagi viidata neile. Kuid ma ei suutnud mõelda kuidas ja küsisin vanaemalt, et mis nende nimi oligi, kas dalmaatsialehm??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2015 at 10:38

      Haha! väga hea! 😀