Uncategorized

head ostud

6. märts 2015

Tihti näitan ma teile igasuguseid asju, mida ma kingiks saanud olen. Mõned asjad siin ilmas olen ma täitsa ise ka ostnud ja nüüd ma tahakski teile mõnda asja näidata, millega ma eriti rahul olen! Asjad on täitsa randomid ja seinast seina, aga osad asjad on sellised, mida ma olen juba ammu näidata tahtnud, aga pole nagu seda õiget…aega ega viitsimist leidnud. Kuna täna täienes mu elamine järjekordselt kahe super asjaga, siis võtsin ennast kokku ja teen selle postituse ära.

10258363_10153105366529911_5801422985931756405_n-1034681

Esiteks ma ostsin juba väga ammu aega tagasi osta.ee’st endale sellised täpilised retropotsikud, mis maksid umbes….25 euri vist? Kahjuks sain ma aga sellise toodangu, mis natukene roostes oli, seega ei olnud erilist huvi sinna oma kuivaineid panna. Ükspäev tuli mul mõte sinna mingid taimed kasvama panna. Täna läksingi Selverisse ja ostsin sellise kuhja seemneid, et ise ka ei usu. Miskipärast ka kaks üüratut kotitäit mulda (kulus tegelikult mingi veerand ühest kotist). Tahaks nüüd kirjutada, et kodus külvasin nagu vana mees, aga tegelikult külvas hoopis Kardo ema, mina pesin samal ajal nõusid. Ühesõnaga, sellised retro totsikud on nii toredad ja sobivad kenasti mu punase köögiga, mida ma nüüd meenutan, et polegi teile ever näidanud, nii et kujutage lihtsalt ette ühte punast kööki.

liivake1-8603875

Kinektiline liiv! See on lihtsalt nii lahe leiutis. Ma ostsin enda oma siis, kui me Eveliisiga Riias käisime ja mängisin sellega kodus täiega. Panin ühe suure kausi sisse ja tegin pallikesi ja…Ma ei tea, lustisin niisama. Seda nii kauaks, kuni keegi kassidest sinna liiva sisse kuseda otsustas. Loomulikult ei saanud ma sellest kohe aru ja krahmasin korraliku peotäie kusist liiva pihku. Fun times…Igatahes oli mul veel pool pakki seda alles ja ükspäev otsustasin ma selle hoopis Marile mängida anda (VIDEO MINU INSTAS). Selles suhtes, et ta natsa loobib seda laiali, aga seda on väga kerge koristada (haakub ainult iseendaga) ja erilist vaeva selle kraamimisega ei ole. Kilone pakk maksab umbes 20 eurot.

imeja-4273365

Täna ostsin ma poest kaks suurt asja. Mul oli sünnakingiraha veel vähekene alles ja ma otsustasin selle eest endale osta varstolmuimeja. Sõbral on ja kiitis taevani, ühtlasi meeldis mulle see, et sealt saab võtta ka selle käsitolmuimeja, juhuks kui mingi väike puru maha läheb (ja meil läheb kogu aeg!). Kuna praegu on Järve Keskuses Kabuum, siis oli seal Experdi poes üks 129 eurine isend 39% allahinnatud. Mina läksin ja ostsin selle kohemaid ära. Hakkasin siis kodus proovima ja – ma muidu vihkan tolmuimemist, aga selle aparaadiga võib seda täitsa teha. Käsitolmuimejaga oli hea diivanilt barankapuru ära saada ja üldse olen ma sellega nii rahul, mis siis, et olen omanud seda täpselt kolm tundi.

Kui ma juba Experdis olin, siis jäi mulle silma selline komplekt, kus on blender ja purustaja ja vispeldaja vms kõik koos. Ja kuna see oli nii imeliselt roosa ja MKR’is kasutavad nad mõnikord sarnaseid purustajaid, siis loomulikult pidin ma selle endale ostma. Nüüd ma istun kodus ja mõtlen, mida purustada. (LINK)

Selle naljaka lastekauba moodi seebi ostsime me Leenu ja Meelisega kuid tagasi mingisugustelt laomüügipäevadelt ja see maksis mingi….70 senti? Ma olen kindel, et see on mega keemiat täis, aga see lõhnab niiiiiii hästi, nagu üks õige roosa Hubba-Bubba näts. Iga kord, kui ma käsi pesen, siis olen nagu väike laps ja rõõmustan oma healõhnalise seebi üle. Veits tobe, aga noh, mis seal ikka. Õnneks ma ostsin seda endale mingi viis totsikut, seega jätkub päris pikaks ajaks.

Üldse üks hea ost päris tihti meie majas on pardikoivad. Ma lihtsalt armastan neid – need on nii maitsvad ja nii kerge teha. Võtad koivad, kuivatad majapidamispaberiga ära, maitsestad soola ja pipraga, paned ahjuvormi, mille katad fooliumiga ja lased seal mingi poolteist tundi tsillida umbes 150 kraadi peal. Vahepeal tuleb minna ja pardirasva ära valada (ära seda ära viska, saad kastme teha!). Kokku hoian mina parti fooliumi all 3h ja siis eemaldan fooliumi ja panen grillrežiimile 5ks mindiks, et nahk krõbedaks läheks. Serveeri kartulite või püree või salatiga. Ise tead. Ma teen täna ahjukartuleid rosmariiniga juurde.

Kui me juba söögist räägime, siis ma näitan teile MAAILMA PARIMAID SIFKASID, mis eales olemas on. Ma vanasti arvasin, et mustad sifkad on rõvedad, aga need on just õigesti röstitud ja maitsestatud. Mina olen neid ainult Maximast leidnud ja praegu maksab suur pakk 2.70 asemel ainult 1.50. Kahmasin kohe kaks suurt pakki selle peale 😀

Rohkem mul teile selliseid häid leide kohe meelde ei tule, aga kui teie tahate minuga mõnda superhead leidu jagada, siis kommentaarium on avatud, kallid sõbrad!

Loe ka neid postitusi!

22 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Janne 1. oktoober 2016 at 11:34

  Mallukas, ütle mulle, kas sa jäid selle saumiksrikomplektiga rahule, st oli ta normaalselt funktsioneeriv, mitte ei lärmanud tühja?
  Olen ise sama ostu ees ja ei suuda valida. 😀 Anna infot, oleks supertänulik. 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. oktoober 2016 at 11:35

   Jaa, kasutame siiani

 • Avatar
  Vasta Marta 23. märts 2015 at 18:38

  SA OLED NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ÄGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, MALLUKAS!!! 😉

 • Avatar
  Vasta Vanaemasifkad 9. märts 2015 at 07:40

  Aga, ma ei soovitaks teil neid koos koortega süüa, kuna need on suht räpased.

 • Avatar
  Vasta Vanaemasifkad 9. märts 2015 at 07:35

  Täitsa pekkis, need “vanaema” sifkad on mu absoluutsed lemmikud! Mul on nii, et kui ûhe võtan, siis naljalt pidama ei saa.Veel kuu aega tagasi poleks ma arvanudki, et mulle võib mingi sifka niiiii väga maitsta

 • Avatar
  Vasta meow 7. märts 2015 at 12:25

  Appi ma olin täitsa unustanud sellise seebi olemasolu 😀 aastaid tagasi sai seda Rimist ostetud, aga enam pole näinud kuskil. Lõhnas tõesti niiii hästi

 • Avatar
  Vasta Jessika 7. märts 2015 at 10:46

  Kui palju see komplekt, kus on blender ja purustaja ja vispeldaja vms, maksis? Nii ilus näeb välja ja tahaks endale ka nii väga 😀

 • Avatar
  Vasta Marika A. 7. märts 2015 at 09:47

  Mul on taoline tolmuimeja ja ma just pidin end lolliks vihastama, et see selline mõttetu käkk on. Nurkasid on mega raske puhastada ja imemisvõimusus on nulli lähedane! :(. KUi keegi tahab mulle normaalset tolmuimejat anda, siis võtan vastu kahel käel!! 🙂

 • Avatar
  Vasta Vaike 7. märts 2015 at 09:45

  Mul oli ka see tolmuimeja ja andsin ära, sest minu arust tõmbas väga jõuetult, aga ehk nüüd mingi parem mudel.
  See kasside mittesihipärastes kohtades pissil käimine on üldiselt veider, mumeelest, isiklikult küsiksin loomaarstilt nõu vms.

 • Avatar
  Vasta Triin 7. märts 2015 at 08:46

  Need sifkad on nii head, et minu mees sööb neid koortega 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 7. märts 2015 at 10:20

   Ma olen ka mõnikord söönud 😀

 • Avatar
  Vasta Caro 6. märts 2015 at 21:34

  Teemaliug küll aga lihtsalt pildilt jäi silma, et mis käru Maril on? Mäletan, et kunagi oli suur valimine, aga lõpptulemus ei meenu.

 • Avatar
  Vasta mari 6. märts 2015 at 21:30

  vabandust, aga kas oled õppinud ülikoolis mingil erialal või pooleli jätnud? head teemad on sul blogis, aga vabandust, valus on lugeda vahel – grammatikavead, lause ülesehitus, komad jne. võib-olla sa ei taotlegi õigekirja siin, aga kui oled Naistelehes (see muidugi vist kõige madalam ja labasem väljaanne, kus töötada, pole tõsiselt võetav) kirjutaja, võiks natuke sellele tähelepanu pöörata 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. märts 2015 at 21:54

   Tere “Mari Kannel”. Mul on väga hea meel näha, et sind kohe nii hirmsasti riivavad mu vead ja mu “madal ja labane” töökoht. Kahju ainult, et sinu puhul on tegu anonüümse persenäoga ja minu puhul Eesti loetuima blogiga (kirjavigadega või mitte), kes on imeline ja imetabane. Mõtle nüüd natukene, kes millele peaks tähelepanu pöörama. Kas mina mõnele komaveale, või sina oma perses eluga, et anonüümselt käid sittumas teiste blogiruumidesse 😉

   • Avatar
    Vasta mari 7. märts 2015 at 15:37

    Ma küsisin üsna viisakalt, kas oled kuskil ülikoolis õppinud ja nimetad mind persenäoks? Kui vana sa oled? Või solvusid minu küsimuse peale, kuna on piinlik või ma ei saagi aru? Oled imeline jne, aga kõige loetum blogi sul siiski ei ole. Mainisin ka, et sul on ju head teemad, milleks nii lapsikult vastata. Kas on raske vastata, et ei ole käinud või oled käinud. Kui ei ole käinud, siis oled järelikult ise hea kirjutajasoonega, iseõppija.

    Ära ole selline kuri mats

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 7. märts 2015 at 16:28

     Ja mina küsin siis, et kui sa oma nii viisakat arvamust avaldad, siis miks sa seda anonüümselt teed :)? Nimeta mulle siis veel loetuim blogi palun. Ma ei ole mingisugune ori, et ma mingi persenägudele vastama pean, kui nemad seda nõuavad 😀

 • Avatar
  Vasta Meeli 6. märts 2015 at 21:24

  Liiv on lahe tõesti endal ka mängida, aga kust sa seda nii kallilt ostsid? Apollos maksab 2,5 kilo umbes sama palju.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. märts 2015 at 21:40

   Riias oli 15, aga täna Apollos vaatasin, et oli 22 :S

 • Avatar
  Vasta grammarnats 6. märts 2015 at 20:15

  lõigake mul näpud maha, ma ei suuuuuda vastu panna, aga … kineetiline* 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. märts 2015 at 20:23

   haha, ma mõtlesin, et krt kas oli ikka kinektiline 😀