Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

Macadamia sünnipäevakingitus

10. märts 2015

Mulle meenus, et ma polegi veel rääkinud ühest lahedast sünnipäevakingitusest. Nimelt saatis Levelzone mulle sünnipäevaks terve karbitäie Macadamia asju. Kujutate ette – mul ei olnudki enne neist mitte ühtegi toodet olnud! Ma olen ikka eriti ajast maas. Kunagi naabrinaine sai peikalt sünnaks (?) hunniku neid asju. Siis ma käisin tema juures kogu aeg seda õli juukseotstesse panemas, nagu vaene inimene muiste. See lõhnas lihtsalt nii hästi!

macadamia-9403032

Esiteks sain ma lõpuks ära visata oma ustavad Redkeni šampooni ja palsami, mis olid alati mu trennikotis olemas. Lõpuks elasid nad oma aja ära ja just õigel ajal sain nüüd need välja vahetada, sest uued trennisõbrad on mul Macadamia šampoon ja palsam!

Koduseks kasutamiseks jätsin huvitava toote, milles on kokku pandud nii šampoon kui palsam. Tavaliselt mul sellistesse toodetesse kuigipalju usku ei ole. See kõlab ju nagu dušigeel ja šampoon üheskoos, aga kae nalja, oli hoopis eriti mõnus vahend, juhuks, kui sul on megakiire ja tahad pead pesta. Seda ainult selle pärast, et mulle täiega meeldib muidu juukseid maskitada jne, aga kui aega pole, jätab ka see juuksed jube mõnusaks ja pehmeks.

Juukselaki olen ma tavaliselt ostnud suvalisest toidupoest ja kõige odavama. Ütleme nii, et vahe on näha. Tavaliselt teeb juukselakk mulle pähe mõnusa kiivri, see lakk hoiab juukseid paigal, aga kui neist läbi kammida, on nad siiski pehmed ja mitte lakist pulkas. Ainuke asi on see, et mulle üldse ei meeldi selle lõhn. Samas pikaks ajaks see pähe ei jää, seega pole hullu korraks seda pähe surtsutada.

Muuseas, Levelzone’is on kuni märtsi lõpuni kõik Macadamia tooted soodukaga, niiet kes nagu mina on ja säärased uhkeid asju ei oma, siis nüüd on hea võimalus seda teha 🙂

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta maria 11. märts 2015 at 00:44

    väga väga lambine küsimus, aga miks sa eelistad trennikotis kahte pudelit kanda selle asemel, et visata sinna see üks, mida palju mugavam kuskil avalikus duširuumis kasutada :D? (see nii painas mind, et pidin uurima)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. märts 2015 at 08:07

      Haha, kuule see hea küss 😀 Samas see üks on üsna suur pudel ja need 2 on väiksed 🙂