Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

uus kraam mu vannitoas

12. märts 2015

Täitsa juhuslikult leidsin netist lehe, kus on igasuguseid vannitoatarbeid müügil – šampoonid, palsamid, dušigeelid, kehakreemid jne. Kuna meil olid just pea kõik asjad otsakorral (valetan, kõike on nii palju, aga ma tahtsin proovida!) ja hinnad olid üli odavad, otsustasingi ühe suuremat sorti tellimuse teha. Muidu ausalt poleks raatsinud, aga hinnad olid liiga head, et keelata endale suure paki saamise rõõmu. Mis ma kokku kahmasin?

cosmeticsale-3476823

Roosad asjad läksid kõik ämmale, sest ma polnud ainukene, kellel “varustus” otsa lõppema hakkas (temal päriselt hakkas). Tegin siis talle ka üllatuse ja valisin talle välja järgnevad asjad:

Lychee & Lotus dušigeeli (LINK), kehakreemi (LINK), šampooni (LINK) ja palsami (LINK).

unnamed-2-1778394

Kõik need tooted on VÄGA magusa lõhnaga ja kehakreemi lõhn püsib ikka tunde ja tunde peal. Mul polnud ükspäev kätekreemi kuskil nägemisraadiuses ja ma kasutasin seda kehakreemi enda kätel. Reaalselt tund aega aina nuusutasin oma käsi ja mõtlesin, et millise maiustuse lõhn see on ja mulle lihtsalt EI TULE MEELDE! Kui kellelgi on sama sarja tooteid või ostab need, siis palun öelge mulle, mis kommi lõhn see on, ma anun teid!

Ise mõtlesin proovida kaht komplekti. Esimesena jäi mulle silma Argan & Wheat kraam, sest mul on miskipärast nõrkus proovida kõike, millel on kirjas nisu. Ehk ma selle pärast selline saiaõgard ka olen 😀 Sellelt tellisin samamoodi toitva šampooni (LINK) ja toitva maski (LINK).

unnamed-1-3898281

See komplekt on ka magusa, kuid mahedama lõhnaga. Mulle näiteks meenutab natukene mett, kui aus olla. Ma šampooni just kirjeldada ei oska, aga mask on küll minu suur lemmik. Muudab juuksed nii libedaks ja pehmeks, et ma ei raatsigi seda üldse välja loputada. Pärast juuksed lõhnavad ka hästi, nii et win-win. Ühtlasi aitas just see mask selle vastu, et mu juuksepikendused mõnikord elektrit täis lähevad. Tavaliselt ma panen pärast kuivatamist juukseõli pähe, selle maskiga pole nagu vaja olnud.

unnamed1-3007908

Kuna ma ikkagi tahaks mõelda, et aeg-ajalt olen ma natukene looduslikuma mõtlemisega (naljakas, et enamik enda kodukeemiat on mul öko, aga enda kehal kasutan mõnikord sellist keemiat, et paha hakkab) siis valisin ma välja Soft Care kompleki, mis ei sisalda kloriide (soola), fosfaate ega sulfaate. Samuti on šampoon ja mask parabeenide, silikooni ja  värvainete vaba. Isegi lõhnaaine, mida nad sisaldavad, on allergeenide vaba. Lõhn iseg on ka pigem tagasihoidlik. Mask (LINK) ja šampoon (LINK) on väga ilusates pakendites ja näevad minu meelest sellised armsad ja neiulikud välja. Vabalt võiks neid kellelegi kinkida. Kodukal oli sama sarja teisi komplekte ka (erinevat värvi), aga ma isegi ei vaadanud nende erinevusi, sest ma olen roosa fänn. Hehe.

Kõiki Cosmeticsale’i asju saab soetada ka peagi algavalt Buduaari turult (kui ma ei eksi, siis jubal sel nädalavahetusel!). Seal on kindlasti veel omakorda osale kaubale soodukad, nii et kes sinna nagunii läheb, visake pilk peale!

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta A 5. aprill 2015 at 18:50

  Ma võitsin hiljuti selle roosa
  komplekti. Tükk aega mõtlesin mis
  maiust meenutab ja ainus mis
  ligilähedale mõttesse tuli on need
  punase/valge siiruviirulised ümarad
  kommid. Nagu Cut The Rope mängus 😀
  Aga see vist ikka pole päris see 😀