RIIDED TESTIN JA ARVUSTAN

uued hõlstid

6. Mai 2015

Sain täna Romwest paki kätte ja ma olin täitsa unustanud, et ma endale hordide kaupa pluuse tellisin. Tegelikult sain ma lausa kaks pakki, aga ma ei saa üldse aru, kust need pakid on ja mis firmast ja jumal teab mida. Seega ma näitan praegu neid pluuse, mis ma tuvastasin, et on pärit Romwest.

Jah, ma oleksin ehk võinud neid enne triikida, aga kui ma üdini aus olen, siis ma olen elus vb ühe korra triikinud ja loon endale kogu aeg illusioone, et kui ma kunagi garderoobi ära koristan, et siis ma TRIIGIN kõik asjad seal sees ära, aga eks ma tean ise ka, et ma valetan ainult iseendale. Samas loota ju võib…
mummuga

See lahe “burberry mustriga” pluus on mõnusast pehmest materjalist, kuskilt mingeid niite ei rippunud, aga samas nööpe eest kinni panna ei saa, sest tiss punnitab välja. Nagu näha esimesel pildil, siis ainult sellise “sain just ataki” poosiga ei jää nööbid imelikud. Aga samas lahti on ka normaalne hoida, saabki tissi lehvitada. Mulle meeldib!

(LINK)pruunpluus

Kui ma selle sinise pluusi välja võtsin, siis vaatasime mõlemad Kätuga, et see näeb küll välja nagu mingi haiglarüü. Seljas samas on normaalne (KUI SEDA TRIIKIDA!). Materjal on natsa…kilejas ja krõbisev, aga mitte oluliselt, lihtsalt ei ole selline pehme nagu olla võiks.

(LINK)sinineTriibuline pluus on superlahe. Mõnus materjal, seljas istub hästi, aga jälle nööpe kinni ülevalt panna ei saa, sest jääb imelikult tissi juurest hoidma. Mis seal ikka, ülemised nööbid lahti ja kannan terviseks!

(LINK)
triip

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

10 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Krišha 6. Mai 2015 at 22:58

  Mis see saatmiskulu ka on?

 • Reply Krišha 6. Mai 2015 at 22:57

  Mis see saatmiskulu on?

 • Reply trnuu 6. Mai 2015 at 20:29

  Tead, mina küll ei saa aru, miks sa
  alatasa oma kaalu pärast vingud :D
  jumala ponks ja peenike ju.

  • Reply Mallukas 6. Mai 2015 at 21:02

   seda pilti vaadates ei vingu :D

 • Reply Kissu 6. Mai 2015 at 19:56

  Esimese-viimase särgi alla selline
  liibub traksidega maika panna
  (ülimõnusad on ka sellised, kus nö
  rinnahoidja/polsterdus sees) või nt
  liibuv crop top – pole piinlik kui
  paistab, saab kanda nii ülemised
  nööbid lahtisemalt kui ka täiesti
  hõlmad lahti maika peal kanda :)
  Muidu esimese ja viimase särg isu
  tekkis endalgi (Y)

  • Reply Mallukas 6. Mai 2015 at 20:23

   Särgid on ausad!

 • Reply Killu 6. Mai 2015 at 19:08

  Oh Mariann kui ilusad pluusid ja sinu seljas on nad nagu valatud :))

 • Reply Haldi 6. Mai 2015 at 19:02

  Suurerinnalisena olen õppinud hea nipi nööpide jaoks – käsitsi kinni traageldada rinna juurest pluusi erinevad pooled nööpide
  äärest. Ei saa küll lahtiste nööpidega käia, kuid mina isiklikult eelistan seda, et rinnakad välja ei poe :)

  • Reply JuliaR 6. Mai 2015 at 19:52

   Tahtsin just sama nippi soovitada ;)

   • Reply Mallukas 6. Mai 2015 at 19:53

    Ah, mind need rinnakad ei häiri :D Kui ma triikida ei viitsi, siis kuidas ma ometi õmmelda viitsiks :D