0
KODU

üksinda kodus

23. mai 2015

Ma ei ole MITTE KUNAGI siin majas üksinda olnud. Kaks korda olen põgusalt Mariga kahekesti olnud, aga täna läksid kõik Muugale grillima ja mina otsustasin jääda üksindust nautima. Ma võin kohe ausalt ära öelda, et pärast kolme tundi oli mul juba päris igav. Lausa nii igav, et ma hakkasin koristama! Jeesus küll, eksole.

istumine

Tore, et pildid enne teiste kojutulekut ära tegin, sest paratamatus on see, et kohe kui Mari koju jõuab, siis võtab ta üldiselt enda südameasjaks kõik kohad enda mänguasju täis loopida. Ja muidugi igalt poolt lambanahad maha kiskuda. Ja vaiba minema tassida. Ja padjad maha loopida.

kurgud

 

Korjasin õuest mõned tulbid tuppa ja ämm pani kasvama täpselt 37 kurgitaime.
laudRoosid saatis Kardo mulle kontorisse ükspäev. Kaunis tordialus on pärit aga Kodubutiigist (link). Seda ma kavatsen oma pulmas magusalauas ka kasutada. Superilus! Oleks mul praegu mingit muffinit sinna peale panna, oleks vast ilusam, aga mida pole, seda pole. Kodukal samasugust alust kahjuks enam pole, on suurem ja roosa. Kuna mul aga pulmavärviks on kollane, siis pidin väiksemaga leppima. Kes suuremat soovib, saab seda siit (link). Tähtedega laualina (või no vakstulaadne toode) on pärit Hemtexist naeruväärse nelja euri eest!

riiul

 

Need sinised tassid on samuti Kodubutiigist. Ma ostsin neid küll kuus tükki, aga mul üks kahjuks purunes teel koju. Nean ennast siiani. Ma muidugi ostsin viimased kuus tassi ära, nii et ma ei saa endale ühte puuduolevat tassi juurde ka soetada. Mis seal ikka – edaspidi kutsun teed jooma vaid viieliikmelisi gruppe. Muuseas, mul jäi täiega painama samas stiilis kann ka (link), aga miskipärast ma seda endaga kaasa ei toonud. Nüüd muidugi kahetsen.
sead

Ma vist ei šokeeri, kui ütlen, et suur must notsu rahakassa on samuti Kodubutiigist pärit. Ma vaatasin seda ja mõtlesin, et kae nalja, seda mul JUST VAJA ONGI! Meil juba väike Milvilaadne rahakassa oli, nüüd sai see endale suurema õe. See tassiküünal on Hiili meisterdatud (link) ja valge komplekti kinkis mulle kunagi jõuludeks kasuisa õde.
sein

Mulle nii meeldib, kui ma saan toole kenasti laua taga hoida. Kohe kui Mari naaseb, tuleb need kummuli keerata, sest muidu ronib see sindrinahk lauale ja valab vaasi sisu maha, või siis ronib toolile ja hakkab ennast naerdes kõigutama.
tassidMida teie tavaliselt teete, kui te üksinda kodus olete? Kuna mul enam midagi koristada ei olnud, hakkasin MKR’i vaatama ja süüa tegema. Loodame, et sealt midagi välja ka tuleb, sest ma kasutasin ainult kõiki jäänuseid, mis ma maja pealt leidsin.

Loe ka neid postitusi!

24 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Janeka 24. mai 2015 at 08:47

  Ma olen juba pikemat aega mõelnud küsida, et kuhu sul elutoast see restaureeritud diivan
  kadus? 🙂 Või on mul miski kahe silma vahele jäänud? 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. mai 2015 at 09:08

   Just vastasin ju allpool, et see on meil magamistoas, tõime lilla diivani alla, sest see on suurem ja selle peal on mugavam lesida 😀

   • Avatar
    Vasta Janeka 24. mai 2015 at 09:19

    No kurat, ega ma ju lugeda ei oska
    kommentaare 😀

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 24. mai 2015 at 09:32

     😀

 • Avatar
  Vasta Brita 24. mai 2015 at 02:21

  Kus kohast on see superkena maal pärit? 😛

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. mai 2015 at 08:39

   Piret Rohusaar maalis selle 🙂

 • Avatar
  Vasta Eveliis 23. mai 2015 at 21:31

  Imelised pildid, superhubane ja mõnus kodu. Väga väga šeff!

 • Avatar
  Vasta Merlin 23. mai 2015 at 20:49

  Täiega ju nagu kuskilt ajakirjast 🙂
  Väga mahe.. ja no muidugi pildistada
  peab ka oskama 🙂 12points

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. mai 2015 at 20:53

   Ausalt, see on nii suur kompliment mulle. Ma ei ole kunagi olnud mingi väga hea silmaga ja fotograafiast ei tea maad ega mütsi, lihtsalt selle Nikoniga on nii kerge ilusaid pilte saada, et tuleb lihtsalt ilusti riiulile laduda asjad ja olemas 😀

 • Avatar
  Vasta MG 23. mai 2015 at 20:24

  tahaks ka koristadaaaaa! Nii hea tunne on kui
  saab kõik asjad omale kohale ja elamine
  korda! Aga kuna ma olen viimast kuud rase
  vaal siis ma ei jaksa mitte midagi teha ?
  Sina oled aga megatubli!

 • Avatar
  Vasta S 23. mai 2015 at 20:20

  Tôsiselt armas ja ilus kodu!! See, mis juhtub, kui laps sinna kallale lasta, on meile kôigile teada:-) Aga väga maitsekalt tehtud.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. mai 2015 at 20:22

   Ma seda au endale võtta ei saa, sest remonti tehes aitas Mirjam mul mõelda, et kuhu ja mida.

 • Avatar
  Vasta evelin 23. mai 2015 at 20:01

  Väga kena elamine? kuna meil on hästi suur maja siis me peame suht tihti
  seda koristama? sul on väga kena elamine

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. mai 2015 at 20:15

   Aitäh! Koristama peab jah, aga enamasti ma lihtsalt ei…viitsi. Loomi ja lapsi on liiga palju, et piisavalt kaua nautida saaks korras kodu 😀

 • Avatar
  Vasta TR 23. mai 2015 at 19:53

  Kas uus diivan? Enne oli vist sinine. Aga tean seda tunnet, et kodu on korras ainult nii kaua kuni lapsed koju tulevad.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. mai 2015 at 19:53

   Me viisime sinise üles ja tõime lilla alla, see on suurem ja mõnusam lebotada 🙂

 • Avatar
  Vasta Mai 23. mai 2015 at 19:43

  Nii ilusad pildid, nagu kuskilt
  sisustusajakirjast 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. mai 2015 at 19:48

   Issand, aitäh! Nii armas kommentaar, tegelikult on siin kõik üsna, tavaline 😀

 • Avatar
  Vasta Kätriin 23. mai 2015 at 19:28

  Täna varahommikul olin üksinda ning läksin õue kaevama. Põllult leidsin lilli ja pihlaka, vedasin kõik koju. Lisaks sai valmis
  nartsissi peenar. Ja teised peenrad rohitud. Pesugi pestud jne. Tehtud sai palju. 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. mai 2015 at 19:31

   Ma aias üksi toimetada ei julge, pärast rohin valed taimed välja 😀

 • Avatar
  Vasta Sann 23. mai 2015 at 19:23

  https://www.home4you.ee/kodu-1-1/sisustustooted/lauanoud-ja-koogitarbed/?filter=691&limit=32&ordering=default
  siit ei leia oma puuduvat tassi? 🙂
  Üksinda olles keeran muusika põhja ja koristan ja siis naudin seda kõike, sest kui lapsed tagasi koju tulevad, siis küsin endalt, et
  milleks ma üldse vaeva nägin 😀
  Ja sul on nii hubane kodu 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. mai 2015 at 19:31

   Ei ole seal kahjuks sellist, aga tänud :))

 • Avatar
  Vasta K. 23. mai 2015 at 19:22

  Teil on väga kena kodu! 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. mai 2015 at 19:31

   Aitäh, enamasti on see ikka VÄÄGA segamini 😀