0
SÖÖK

väike kanasalatike

29. mai 2015


salatKodukontori rõõmud. Tegin kaaneloo valmis, panime lapsed magama ja ma tegin väikse hommikusöök/lõunasöök kanasalati. Seda valmistades tuli mul mõte, et ma tahaks teile edaspidi aeg-ajalt näidata lahedaid söögileide meie toidupoodidest. Näiteks need samad kanamedaljonid on Maximast ja ma polegi neid enne müügil märganud. Salati sisse ideaalsed – ei pea ise midagi lõikuma ja maitsestama, sest need on juba pakis natukene marineeritud. Paki ma viskasin muidugi juba ära, seega seda ma näidata kahjuks ei saa.

Teine asi, mida ma tahaks soovitada, on Rimi sügavkülma letis müüdav hakitud tsilli. Nii mugavas grippkotis ja hea värske tsilli. Ei pea ise hakkima ja mässama tsilliste näppudega. Maksis ka vaid mingi eurokese. Aga lähme nüüd salati juurde tagasi.

kanake

Miskit erilist siin muidugi ei ole – lihatomat, kurk, kapsas, feta juust, pruunistatud kõrvitsaseemned, roheline sibul, kanamedaljonid ja palsamiäädika pärlid (link). Peale makadaamiapähkliõli, sool, pipar, koriander. Nii hea oli, et pean endale kohe uue portsu tõstma.

Aga kas teile on poes midagi head silma jäänud? Ma küll ei tea, kui HEA see on, sest see istub sügavkülmas, aga Maximas müüakse euriga jäätisetorti!

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Merr 2. juuli 2015 at 18:48

  maxima valmistoitudest- talvel sai ostetud nende mulgikapsast. see oli väga hea

  jäätised- mulle meeldib tavahinnaga 99senti, rullbiskviidi kujuline jäätis, no nime ei tea, aga just see valge ja sokolaadi oma, kus
  roosa juures oli, seee tundus jube läila ja üle ühe korra seda pole enam ostnud

 • Vasta Mallukas soovitab #1 | Mallukas 2. juuli 2015 at 12:44

  […] kanamedaljone olen ma siin blogis ennegi maininud, kui ma nendest salati kokku keerasin (link). Ma ei tea, mis need medaljonid mahedaks teeb, aga maheduselubadus on pakil igatahes olemas. Mina […]

 • Avatar
  Vasta Eliache 29. mai 2015 at 19:33

  Mulle ja mu perele maitseb maximas
  plaadikook virsikuparadiis, vaieldamatu
  lemmik ja saab peaaegubigakord ostetud,
  valmistoidud pole siiani eriti maitsend, aga see
  kook, seda võiks meie pere lõpmatuseni süüa

 • Avatar
  Vasta horchada 29. mai 2015 at 18:45

  maxima avokaado-kuskussisalat on ka
  tibens-tobens. avokaadoga igatahes
  koonerdatud pole

 • Avatar
  Vasta Liisa 29. mai 2015 at 17:31

  Mulle maxima valmissalatid üldse ei istu. Toorsalateid pole proovinud aga need teised… kuidagi harjumatu ja veidra maitsega.
  Samas sealsed koogid mulle meeldivad. Eriti banaanitort. Sulab suus lausa mmm…

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. mai 2015 at 17:38

   Pole näinudki sellist asja nagu banaanitort. Seda on mingis suuremas maximas?

 • Avatar
  Vasta Häly 29. mai 2015 at 17:08

  Kusjuures avastasin ka eelmine nädal need kanamedaljonid. Ja tegin ka salatiti nendega. Ülihea jäi 🙂 Kindlasti viimase aja parim
  leid see.

 • Avatar
  Vasta ülle 29. mai 2015 at 17:03

  Mina leidsin Maxima juustuletist
  hullult hea juustu, täielikult fännan
  – Mango-ingverijuust. Julgen
  soovitada, see on täiesti magustoidu
  eest 🙂 Ja need nende kohukesed on ka
  väga head minu arvates.

 • Avatar
  Vasta K 29. mai 2015 at 14:37

  Meile mehega maitses see jäätis väga. 🙂

 • Avatar
  Vasta M 29. mai 2015 at 14:32

  Maximas salatid on minu arvates päris okeid, isetehtu
  või Stockmaniga võrrelda ei saa aga vähemalt on ka
  valikut..nt tatrasalat 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. mai 2015 at 14:37

   Mulle meeldib see peedi ja küüslaugu salat ka 🙂 ja maxima ribid 😀

 • Avatar
  Vasta K 29. mai 2015 at 14:25

  Mulle küll see maxima jäätisetort
  istub, see valge, roosa, pruuniga.
  Väga meeldib 🙂 Valge ei aita küll
  süüa 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. mai 2015 at 14:36

   Selle valge roosa pruuniga ma ostsingi 😀

   • Avatar
    Vasta K 29. mai 2015 at 15:04

    Anna siis teada, kui oled ära
    maitsenud selle 😛

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 29. mai 2015 at 15:26

     Annan 😀

 • Avatar
  Vasta reelika 29. mai 2015 at 14:20

  see jäätis ei ole hea mitte 🙁 käisin ja noolisin seda pikalt, tundus liiga kalorirohke ja peen asi mida ühte näkku osta. maitses kuidagi
  lambi-läilalt, selline spetsiifiline sügavkülma maitse oli ka küljes. 1€, mis sealt oodata.
  aga väga lahe, kui rohkem toiduleidudest kirjutama hakkad, neid on alati põnev lugeda. kui su kodupood maxima on, siis mida
  head sealt veel saanud oled? minu kohalik maXXima on suhteliselt suur, aga nii organiseerimata ja imeliku paigutusega, et ma
  suure tõenäosusega ei ole pooligi olemasolevaid asju tegelikult tähele pannud. sealne kondiitri- ja kulinaarilett on päris ahvatlev,
  aga alati lööb see kõhklusepisik sisse, et ikkagi maxima ju, ei tea, kas tasub..

  • Avatar
   Vasta meow 29. mai 2015 at 14:23

   Maxima valmistoidud on tõesti päris halvad. Olen vaid mõne üksiku hea asja otsa sattunud. Koogid on eriti magusad, vesised ja
   mõttetud. Bleh.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. mai 2015 at 14:24

   Ega ma ka suurt sellest ei oodanud, aga lihtsalt ükskord sõber mainis, et ta sai nii odavalt jätsi. Ma muidugi ei küsinud, et kuidas maitses. Ja nüüd kui nägin, siis kohe kahmasin ka 😀 Mul on jah siin kaks poodi üsna lähestikku – Maxima ja Rimi. Maxima on 2 minta lähemal, nii et sinna satun vist tihemini jah. Aga eks ma üritan meeles pidada ja teinekord lahedaid leide üles pildistada 🙂