PULMAD

ausa naise heietused vol 1

5. juuni 2015

Nagu ma eile ütlesin, siis kohe kui ma silmad lahti tegin, oli mu esimene mõte, et appppii, tahaks üle lasta selle ürituse. Mitte sellepärast, et ma abielluda ei oleks tahtnud, aga mul hakkas natukene pinge sisse tulema. Muuseas, pinge selle pärast, et kõigil teistel meie ÜMBER tundus nii suur pinge sees olevat ja ma arvasin kuidagi, et inimesed eeldavad pulmapäevast mingit..perfektsionsmi. Ma etteruttavalt ütlen, et meie jaoks see päev oligi perfektne!

Ühesõnaga, hommikul oli nii palju asju tegemata ja otsustamata, aga ma otsustasin, et ma tegelen kõigega jooksvalt ja põdema ei hakka. Ma ausalt saingi sellega peaaegu lõpuni hakkama. Vahepeal tuli selline tunne, et ma hakkan nutma ja oksendama, aga ma hoidsin kõik kehavedelikud sees ja tulin kella 11ks Schlössle hotelli junior sviiti meiki.

Sviit oli (ok on, sest ma istun praegu ka siin voodis) nii ilus ja fancy, ma pole ausalt elu sees nii ilusas hotellis viibinud. Mitte, et ma muidu üldse mööda viietärnihotelle ja sviite laseksin, aga noh, just sayin’. Igatpidi mugav ja luksuslik tuba. Toas on isegi kapslimasin millega kohvi teha ja maailma pehmeimad sussid ja hommikumantel, mis ei ole kare nagu vana nuustik. Vaadake, kui lihtne on mind võluda.

Kristi Petolai hakkas mulle meiki tegema ja nagu mainitud, ei olnud meil mingit ideed, et mis meigi ja soengu me teeme. Mõtlesime, et las ta hakkab kuskilt otsast pihta ja siis vaatame, mis välja kukub. Ma lihtsalt usaldasin teda 100%, sest tema tegi ka meie Nipiraamatu loo meigid/soengud ja ma jäin super rahule, seega ma ei muretsenud kui talle vabad käed andsin. Kristi portfooliot saab näha SIIT LINGILT

Ühel hetkel tuli siia veel fotograaf Laura Strandberg, kes “ei pildistanud mu pulma, vaid tegi kunsti”. Igatahes ei suuda ma tema pilte ära oodata, sest kui inimene suudab telefoniga suvalise instapildi nii ilusa teha, siis mida ta jumala eest selle kaameraga veel tegi?! Laura töödega saate tutvuda TEMA KODULEHEL. No vaadake neid pulmapilte. Kas te ei ootaks ta fotosid? Mina ei jõua igatahes oodata!

Veel valgus sisse Janek, kes teeb mulle pulmavideot ja TV3 võttemeeskond – kaameramees ja Anna-Maria Veideman-Makko, ning Kardo mu pulmakibuga. Siinkohal mainingi, et täna saab seitsmestes uudistes üsna närvis mind ja Kartsi näha. Üsna lühike looke, aga esmaspäeval päris selline pikk lugu, kus näitab ka mu pulma 🙂

Kohe kui Kardo tuppa astus, siis mu pinge kadus ära. Ma mõtlesin, et koos saame küll hakkama ja pole mõtet üldse põdeda. Kui mind ilusaks oli tehtud ja Kardot ka, siis läksime me ilupilte tegema vanalinna peale. Tripime siis rahumeeli ringi ja äkki, keda me näeme? Eks ikka Kristjan Kannukene’t, kes oma viiuli ja kauni kaaslasega jalutasid. Kristjanil kohe viiul välja ja hakkas meile viiuldama, samal hetkel õpetas Kardo mind valssi tantsima, mis meile hiljem väga kasulikuks osutus. Näete, ei pea sada aastat enne muretsema, et ei oska oma esimest tantsu tantsida. Võib juhtuda, et tuleb Kristjan Kannukene ja mängib sulle viiulil lugu, et sa saaks paari mintaga tantsu selgeks. No worries!

Nii tore oli vanalinnas jalutada. Kõik soovisid õnne ja ütlesid, kui ilusad me oleme. “Ma loodan, et ükski mu sõbranna mind praegu ei näe,” nentis Kardo mitu korda. Õnneks ei näinudki!

Kui pildid tehtud said, oli meil veel natukene aega ja kõht hirmus tühi. Seega tulime hotelli tagasi ja hakkasime Kardo ja Lauraga hotelli restoranis sööma. Ma pole kunagi nii uhkes restoranis ka käinud! Esiteks toodi meile auravad soojad rätikud, et me saaks oma käsi puhastada! Jeerum, ma kavatsen elu lõpuni nüüd igas söögikohas seda nõuda, nii lahe oli 😀 Vaevalt, et ma muidu kunagi käin sellistes kohtades, kus sellist lõbu pakutakse, seega ma vast vaid nõudma jääkski. Või tulen Schlössesse tagasi, sest ka toit oli imeline. Minu veis oli nii maitsev, ühtlasi ka nende isevalmistatud erinevad leivad-saiad ja näiteks süsimust kalamarjavõi! Nagu… vau.

11272841_857206914334178_618288478_nKõhud täis, sõitsime taksoga lossi, taksos mõtlesin mina ka lõpuks enda vande üsna välja. Ma võin kohe ära öelda, et ma unustasin selle õigeks ajaks ära ja olin sunnitud improviseerima 😀 Aga see selleks. Lossis oli hull sagimine. Esiteks vaatasin ma peosaali – Grete Väikene-Küünal oli seal IMELIST TÖÖD TEINUD! Ma ei suuda uskuda, et samal ajal kui mina meigitud sain ja niisama jalga kõlgutasin, tegi tema kogu selle raske töö ära ja sai niii niii niii hästi hakkama. Ausalt ka, ma soovitan teda igati, sest kõik külalised kiitsid kaunistusi ja magusalauda ja…kõike! Aitäh sulle, kallis inimene! Grete töödega saab TUTVUDA SIIN.

11390092_1709271245967093_618064585486467452_n

Pohhui, istuge, kuhu tahate!

Me seal sibasime natukene ringi, sest ka minu kaks teist fotograafi tahtsid pilte teha – Marianne Ubaleht ja Maaris Puust. Tegime siis nendega ka mõned klõpsud, kui juba inimesed jõudma hakkasid ja mina pidin ennast ühte tuppa ära peitma, et inimesed mind ei näeks. Pulmaisa tegeles õnneks minu eest selle asjatamisega. Külalised aeti sinna..kivikoopasse, kus mul tseremoonia toimus, mina ja kasuisa ootasime seal toas, et millal me altari ette kõndida saaks. Vot SIIS tuli mul närv sisse. Ma taipasin, et oih, ma olen selle altari ette kõndimise mussi ära unustanud ja ma ei mäletanud enam vannet ja mul läks jälle süda pahaks ja ma tahtsin nutta ja oksendada ja minema joosta ja veelkord nutta ja oksendada, kuni pulmaisa Ingar Dubolazov tuppa astus ja ütles, et kallid sõbrad, nüüd on aeg!

Siis ma vist ütlesin, et oh sa p’*s ja haarasin kausuisa käevangust kinni.

Mu jalad värisesid nagu haavalehed, kui ma altari ette kõndisin. Sõbrake Jüri mängis kitarri ja osad inimesed lahistasid nutta, mistõttu tulid mul ka pisarad silma. Ma ei tahtnud nutta! Esiteks oli mul väga ilus meik ja teiseks ei meeldi mulle väga oma emotsoone näidata, seega üritasin mõelda ma võimalikult väheilusatele asjadele. Nõnda seisin ma altari ees ja mõtlesin: “surnud kassipojad, vaesed pensionärid, niiii vaesed pensionärid, aaah kurat, see on kurb, et osad nii vaesed on! Ja surnud kassid ka! Fakk! Mis on neutraalne asi? Kapid! Kapid!!”. No umbes sellised normaalsed mõtted olid mu peas, kui ma lõpuks Kardo kõrvale jõudsin.

pic-4811494

Meie sõbrake Kiku oli meile nii ilusa kõne teinud, mida ma eriti kuulda ei saanud, sest Mari lihtsalt röökis nutta (ju siis tal oli ka helge moment) (selle pärast lapsi pulma ei kutsutagi!!) ja ma pidin teda süles hoidma ja Mashat ja karu näitama, samal ajal Kardoke ta nina pühkima. Romanss ja täiuslik altari ees olemine!

img_6997-5881116

Siis saime meie Kardoga oma vanded ette lugeda. Tema oma oli nii armas ja kuna see oli tal paberil kirjas, siis ma saan selle siia ka panna kirja, aga ma praegu tõõõõesti ei viitsi. Minu oma nii armas ei olnud, sest see lõppes sõnadega: “Ma vannun, et sa ei pea iial muretsema, et ma sinuga raha pärast abielluks, sest nagu me mõlemad teame, ei ole sul seda nagunii!”.

Aga siis sai see tehtud ja minul kadus igasugune pinge pealt. TEHTUD, TEHTUD, TEHTUD – võis hakata lõbutsema!

Ma enam ei viitsi edasi kirjutada. Kuidas õhtu edasi läks, kirjutan näiteks nädalavahetusel. Kommentaarides võite öelda, et millest te täpsemalt teada tahaks ja mis huvitab. Aga teie BE COOL, aitäh teile õnnesoovide eest ja me nüüd Kartsiga lamame edasi 🙂 Teie, Mariann Treimann

Photo on 05-06-15 at 10.44

Loe ka neid postitusi!

80 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Meelika 5. juuni 2015 at 23:22

    Õnne, armastust, mõistmist, kompromisse, veidrusi ja naeru! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 5. juuni 2015 at 22:51

    Palju, palju õnne ja lõputut
    armastust Teile!
    Igat Sinu postitust loen suure
    huviga, sest need on nii ägedad 😉

  • Avatar
    Vasta G. 5. juuni 2015 at 21:07

    Heh, kui lahe. Palju palju õnne! Ka minust saab ühel
    päeval Treiman, küll ühe n’iga aga siiski 😉

  • Avatar
    Vasta Ketu 5. juuni 2015 at 19:58

    Suured õnnitlused ja pikki abieluaastaid!!
    Ootan juba Seitsmeste pikemat reportaaži.
    Ja järgmises postituses võid KÕIGEST kirjutada, sest seda siin oli väga huvitav lugeda:) 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken 5. juuni 2015 at 19:34

    Congrats mees, tõestasid, et oled
    debiilik! Jätnud parem kirjutamata. Jobu!

  • Avatar
    Vasta Maiken 5. juuni 2015 at 19:32

    Sa võiks enda vande ka üles
    kirjutada, kui videot vaatad.
    Übernunnu oleks.

  • Avatar
    Vasta Kets 5. juuni 2015 at 18:56

    Sa oled kas kibestunud naine või
    tõepoolest lihtsalt mees, keda ükski
    naine ei taha.

  • Avatar
    Vasta Alla 5. juuni 2015 at 18:31

    Ah sa kurat, meil ka pulmad kolme nädala pärast. Lugesin, et teil Laura Strandberg fotograafiks, meie juurde ta ka tuleb. Kuidas
    tundus üleüldiselt?
    Mina praegugi juba selliste mõtedega, et jääks magama ja ärkaks ülesse siis, kui kõik juba läbi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 21:05

      No Laura teeb ikka supertööd, soovitan väga väga soojalt! Usun, et jääd kindlasti rahule!

  • Avatar
    Vasta krissu 5. juuni 2015 at 18:22

    pALju palju õnne teile..ja ootame ikka
    lugemist…palju õnnelike hetki…

  • Avatar
    Vasta muks 5. juuni 2015 at 18:15

    Palju palju õnne Teile!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 5. juuni 2015 at 17:49

    Kurja kui mõnus lugemine. Jään fotosi ootama!!! Sinu kleit-võrrrrrratu!

    Kõike kaunist Teile armas noorpaar 🙂

  • Avatar
    Vasta elex86 5. juuni 2015 at 16:25

    Mega palju õnne!!! 😀 Härra ja Prõua Treimann! 😉

  • Avatar
    Vasta Helina 5. juuni 2015 at 15:38

    Palju palju palju õnne ja rõõmu Teile abieluranda purjetamise puhul.Väga ilus pruutpaar.

  • Avatar
    Vasta allukas 5. juuni 2015 at 15:28

    kena pulm, palju õnne, aga miks otsustasid selle täiesti jänkide kombe sisse tuua ehk siis isa pruuti altari ette saatmas? see on ju
    veidi pentsik, kui pruutpraail juba laps ka olemas on.

    see tähistab ikkagi süütu neiu mehele üleandmist (jänkide kultuuris).

    • Avatar
      Vasta Kati 5. juuni 2015 at 20:29

      Ainult ameeriklaste komme pole see kindlasti. Ning
      ega seal ka ju ainult süütut naist isa üle ei anna. Leian
      et nii olulisel päeval, nagu seda on pulm, on ikka
      puhtalt pruudi enda otsustada, kuidas ta altari ette
      läheb. Ja no hea on ju, kui sind keegi tugev su
      värisevatel jalgadel toetab 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 20:45

        Jah, oli abiks küll 😀

    • Avatar
      Vasta Meelika 5. juuni 2015 at 23:18

      Kui minu kallis venna (isa enam ei ole) poleks mind altarile viinud, poleks ma sinna kohale jõudnud ka, sest esimeste bändi
      mängitud akordide peale jooksid silmad ääreni vett täis. Pisaraid voolama lasta ei saanud lubada ja nii kõndisingi need
      mitukümmend meetrit oma hobukaarikust altarini pisarateudu sees. Ütlesin veel vennale, et kui viltu viib, saab pärast tuupi nagu
      siis kui väiksed olime. 😀

  • Avatar
    Vasta K 5. juuni 2015 at 14:16

    Palju õnne teile! 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 5. juuni 2015 at 14:14

    ÕNNE! Unustasin soovida! 😉

  • Avatar
    Vasta britt 5. juuni 2015 at 14:00

    Pole veel pulma sattunud, kuid kas eestis ei ole seda
    traditsiooni, et enne altari ette minekut ei tohi mees
    kleiti näha?
    Filmides on nii ka selle pärast olen alati enda (ja teiste)
    pulmi nii ette kujutanud.

    • Avatar
      Vasta meow 5. juuni 2015 at 14:14

      Ameerika värk muidugi. Samamoodi nagu see, et isa viib altari ette. Ja vanded. Need on kõik võõrad kombed meile, aga võetakse
      üha rohkem üle. Eks iga üks teeb nii nagu endale meeldib. Meil kirikuisa ütles kohe, et mõnele meeldib Hollywoodi teha 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 14:25

      Ma ei tea, meil vahet polnud 😀

  • Avatar
    Vasta ... 5. juuni 2015 at 13:23

    Palju õnne!
    Minul oma pulmas nii hästi ei läinud – oksendasin mõnuga, õnneks mitte tseremoonia ajal enam.

    Kui millegi kallal nuriseda võiks, siis on see tort – silmnähtavalt kehvasti tehtud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 13:38

      Aga miks peaksin nurisema :)?

      • Avatar
        Vasta ... 5. juuni 2015 at 13:48

        sa ei peagi, mina oleks nurisenud kui minu pulmatort oleks see olnud. st idee on hea, teostus mitte nii hea.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 14:10

          Ei tea, mina olen igatahes 100% rahul. Ühtlasi oli mul kaks pulmatorti 😀

  • Avatar
    Vasta E 5. juuni 2015 at 13:22

    Kes Kannukese pruut on? Nii armas! Ja palju õnne teile!!

  • Avatar
    Vasta anonüüm 5. juuni 2015 at 13:14

    Täitsa lõpp. Jumalast võõras inimene
    oled mu jaoks aga istun siin
    meeleliigutuses ja naeran ja lahistan
    nutta samaaegselt (jumal tänatud, et
    mees just linnapeale läks). Täitsa
    eit olen ikka.

    Aga veelkord palju-palju õnne teile!!

  • Avatar
    Vasta Karita 5. juuni 2015 at 13:06

    “Mariann Kaasik ehk Mallukas.
    25-aastane sea- , lapse-, ja
    mehekarjataja. Tegelen
    maailmapäästmise ja jaburdustega. ”
    Vist on aeg see perekonnnimi ka ära
    muuta! 😉
    Palju õnne Sulle ja Kardole! 🙂

  • Avatar
    Vasta SIgne 5. juuni 2015 at 13:03

    Palju Palju õnne teile!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta G 5. juuni 2015 at 13:01

    Kuidas võtab keegi, kelle perekonnanimi on Väikene, peale abiellumist sinna veel lisaks Küünal 😀 “Tere, mina olen Väikene-
    Küünal”, no ma ei teaaaa :DD Lugu oli iseenesest väga lõbus! Palju õnne!

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. juuni 2015 at 13:01

    Palju õnne, härra ja proua Treimann!

  • Avatar
    Vasta Leenu 5. juuni 2015 at 12:52

    Palju õnne kaunile noorpaarile!!

    Tegelikult mul tekkis ka küsimus. Teil polnud lapsed pulma kutsutud (mis on täiesti normaalne!!), aga mul meenus, et sul on ka
    noorem vend. Kas tema oli ka pulmas esindatud?

  • Avatar
    Vasta Ragne 5. juuni 2015 at 12:42

    Parim! Väga väga väga super lugeda. Nutsin rõõmupisaraid kolinal 😀
    Palju palju palju õnne !!!

  • Avatar
    Vasta TR 5. juuni 2015 at 12:41

    Mõnes pulmajutus tahaks ma kindlasti lugeda midagi mida mitte keegi mitte kunagi kuskil ei kirjuta ja millest keegi ei räägi. See
    on eelarve ja sellest kinni pidamine 🙂 Tean et Sinul oli algselt plaanis max 3000.- kulutada. Aga nii ilusad ja armsad pulmad ja veel
    see kleit (OMG) ei mahu ju sellesse summasse!? Aga ennem kindlasti tahaks kõik pulmapeo jutud ära kuulda .

    Igatahes palju palju õnne, rõõmu ja armastust Teile !

    • Avatar
      Vasta Sandra 5. juuni 2015 at 13:12

      Ta sai ju enamus asju tasuta, nii et mahub küll.

    • Avatar
      Vasta triin 5. juuni 2015 at 13:54

      Loe Naistelehte, sealt näed, kuidas
      asjad on saadud:)

      • Avatar
        Vasta Laura 5. juuni 2015 at 14:14

        Ma usun, et Mallukas ei pidanud 300€ ka maksma ise 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 14:15

          oii, ikka pidin 😀

          • Avatar
            K 5. juuni 2015 at 17:26

            mhh, ja TV3 reklaamis ütles, et su pulmad ei läinud sulle sentigi maksma 😀

          • Mallukas
            Mallukas 5. juuni 2015 at 17:51

            Ah, eks nad tõlgendavad teisiti natsa, midagi ikka maksin nipet-näpet, tasuta ikka ei saanud aga oma 3000 sisse jäin küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 5. juuni 2015 at 12:33

    Oeh, Sa ajasid mind veel rohkem närvi kui ma muidu olen. 😀 Ma kindlasti koperdan peigemehe juurde kõndides või astun
    kleidisamale või jääb käbi talla alla (registreerimine looduses) või mis iganes. Nutan nagunii. 😀 Appi, vähem kui kuu aega, help
    me! Aga vastsele prouale suured õnnesoovid! 🙂

    • Avatar
      Vasta Sandra 5. juuni 2015 at 12:34

      sabale*

  • Avatar
    Vasta Liiska 5. juuni 2015 at 12:32

    Palju õnne!
    Väga tore oli lugeda ja ootan järgmist osa/järgmisi osi. Kardo vannet oleks vahva lugeda küll!
    🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 5. juuni 2015 at 12:25

    Krt kui lahe teha nii pulmi teha

  • Avatar
    Vasta Kadja 5. juuni 2015 at 12:25

    Suured suured õnnesoovid, paljupalju armastust Teile, Ilusad inimesed! 🙂

  • Avatar
    Vasta k. 5. juuni 2015 at 12:24

    Minu meelest on nii vahva lugeda kuidas pruut ise
    oma pulma ja kõike seda olukorda näeb,mis tunded
    teda valdavad jms. Lugeson su juttu ja vahepeal ikka
    naersin sydamest kui geniaalsete ideedega sa lagedale
    tuled – no kõik see kappidest mõtlemine ja su vande
    lõpp.. Hea on lugeda, et inimesed on õnnelikud.
    Mind huvitaks väga kas teie pulmas ka pruudikimp
    järgmisele edasi anti või kas ja kuidas see toimus. Ise
    olen kolmes pulmas selle endale saanud ja iga kord oli
    see nii huvitav ja erinev eelmisest.:)
    Igatahes palju õnne ja jõudu ja jaksu!;)

  • Avatar
    Vasta T 5. juuni 2015 at 12:23

    Ma pole siin varem kommenteerinud, aga
    nüüd lihtsalt pean! –
    Nii äge pulm ja postitus ka!
    Soovin teile kõike head ja kauneid aastaid
    koos. 🙂
    Muide, pildil, kus Mari karjub, on väga hästi
    näha, et te olete tõeline perekond – te saate
    igas olukorras hakkama ja samal ajal olete
    veel nii muhedad. 🙂
    P.S. Arvan, et Marist saab sama äge ja vahva
    neiu kui ta vanemad on. 😛

  • Avatar
    Vasta Cathy 5. juuni 2015 at 12:19

    Eile oli ikka üks sigavinge päev ma ütleks. Äraütlemata ilus kuupäev, kuna see on ühtlasi ka minu sünnipäev 😀 Palju õnne ja
    armastust teile, ilusad inimesed! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:23

      Palju õnne sulle ka tagantjärele 😀

  • Avatar
    Vasta Kiks 5. juuni 2015 at 12:19

    Ma pole kellegi võõra pulmadele nii
    palju kaasa elanud, nagu teie kahe
    omadele! Ja lastel ongi kombeks
    pulmas nutta, alati! Kõik pulmad kus
    käidud on “noor”paaride võsukesed
    pisarad ja häälepaelad valla päästnud
    😀 Ju siis neil on tõesti helge hetk
    enda vanemaid abiellumas näha.
    Palju-palju õnne! Ja öeldakse, et
    need, kes juunis abielluvad on
    elulõpuni õnnelikus abielus:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:24

      Uiui, aitäh sulle, mis siin ikka vesistada. Eks me püüame jah selle elu lõpuni värgi ära 😀

  • Avatar
    Vasta zumilane 5. juuni 2015 at 12:18

    Lõpuks omati üks pulma stoori mida on huvitav lugeda ja kus ei ole kõik mingi imal roosamanna ideaalsus. Vaid ilus naturaalne ja
    ehe.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:24

      No tundus küll, et on üsna ideaalsus 😀 Pingeline lihtsalt

  • Avatar
    Vasta Annika 5. juuni 2015 at 12:17

    Nii armas, tuli kohe oma pulmapäev meelde seda lugedes 🙂
    Need emotsioonid enne altari ette minekut ja neutraalsed mõtted…100% sama, mis ma tundsin. Ainus
    mõte peas oli, et ma ei tohi nutma hakata…ma ei tohi komistada ja kukkuda!!! 😀
    Palju õnne proua Treimann!!! (ma tean, kui imelikult see proua kõlab…võtab aega harjumine)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:25

      Aitäh :))

  • Avatar
    Vasta E. 5. juuni 2015 at 12:11

    Paljupalju õnne Teile! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:25

      Tänud!

  • Avatar
    Vasta Liis 5. juuni 2015 at 12:10

    No kurat, mul ikka suht harva tuleb pisar silma midagi lugedes. Aga no sellise pulmaisu ajasid peale, et
    jube. Suured-suured õnnesoovid ja nii kihvt päev ja jutt !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:25

      No aga siis tuleb pulmatada!

  • Avatar
    Vasta Chris 5. juuni 2015 at 12:08

    Oih mul tahtsid selle jutu peale rõõmupisarad valla
    pääseda…nii romantiline….milline unelm!!!
    Aga mis ma siin ikka…jään unelema ja oma pulmapäeva
    ootama 😀 ehk kunagi saabub…
    Aga TEILE MÕLEMALE PALJU PALJU JA VEELKORD
    PALJU PALJU ÕNNE!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:25

      Heh 🙂 Küllap sulgi see päev sama ilus tuleb!

  • Avatar
    Vasta Janeka 5. juuni 2015 at 11:55

    Ausalt, mul tuli ka pisar silma, kui sa seda altari ette minemist kirjeldasid! 😀 Aga palju, palju
    õnne teile! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:25

      Aiäth 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketu 5. juuni 2015 at 11:49

    WAU!!! Palju palju õnne, rõõmu ja armastust teile! See jutt on nii siiras ja aus, eriti lemmikkoht: oh sa p**s 😀 😀 😀 😀 ma vist ise
    oleks ka nii öelnud.. 😀

    Aga hõissa hõissa!! 🙂 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:26

      Suht kohatu oli, ise olin printsess ja siis selline ropppp suuvärk 😀

  • Avatar
    Vasta Katri 5. juuni 2015 at 11:48

    Palju õnne!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:27

      T’nud!

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. juuni 2015 at 11:46

    Palju õnne !!! 🙂 Te olete koos niii super lahedad 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:27

      Aiäth, eks me püüame :))

  • Avatar
    Vasta Sgjjjxs 5. juuni 2015 at 11:45

    Kadedusest nõretavad Õnne Soovid ka!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:27

      Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Nel 5. juuni 2015 at 11:45

    Ma küll ei tunne teid kumbagi, aga no tundub, et olete perfect match! Ja see teie huumor, absoluutne tippklass 😀 Palju palju õnne,
    armastust ja ilusaid eesootavaid aastaid teile 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:27

      Me ise loodame sama 😀

  • Avatar
    Vasta Sgjjjxs 5. juuni 2015 at 11:44

    Kuradi mallukas! Ajab pulmaisu peale! Kade!
    Kade! Kade!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 12:27

      :))

  • Avatar
    Vasta Rena 5. juuni 2015 at 11:39

    Palju õnne noorpaarile 🙂

    Ma ütlesin, et hakkad pisardama 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. juuni 2015 at 11:41

      Aga ei hakanud 😀

      • Avatar
        Vasta Rena 5. juuni 2015 at 12:54

        Eh, no peaaegu 🙂

        Ma olen täiesti kindel, et ma
        lahistan nutta nii, et kõik kohad on
        meiki täis.