Uuh. Kõikides blogides on täna eilsest üritusest nii palju juttu, et ma siin väga venitama ei hakka. Nimelt on mul vaja korraga teha õhtusööki, pakkida kohvrit, teha reisikindlustus ja veeta oma nubinaga nii palju aega kui võimalik, sest homme sõidame juba nädalaks ära soojale Küprosele.

Igatahes – mina jäin üritusega super rahule. Nagu öeldud, tegi suure korraldustöö ära Leenu ja mina aitasin noh…nii palju kui ta mu käest palus või ära teha käskis. Enamus oli kõik tema õlul. Seetõttu andestage ka need, kes leiavad, et korraldus natsa ligadi-logadi oli. Mina kiirustasin toimumisajaga Leenut takka ja siis ei teinud ise midagi :D Uuel aastal uue hooga. Mida ma siis teisiti teeks?

  • Konkreetsed kategooriad ja kategooriaid juurde!
  • Iga blogi peaks olema ikka tõepoolest konkreetsemalt määratletud. On ju ilmselge, et nt mina ei ole spordiblogija onju. Seega tuleks ehk endil ise välja uurida ja otsida nt igast kategooriast 20 tegijat ja siis lasta nende vahel valida. Ja veel teeks ma uuel aastal nii, et nt 3 nädalat enne üritust tuleb uus hääletus – kolme enim hääli saanud inimeste vahel.
  • Koht võiks olla tõesti kuidagi selline, et kõik saaks omavahel kergemini suhelda. Või noh, ma sain ka eile väga vabalt suheldud, aga noh, nagu ma aru sain, siis mõned ei tundnud ennast nii mugavalt.
  • EI JOOKS NII PALJU SIIDRIT! See oli küll saatanast :D
  • Kuigi ma olin väga rahul sellega, et Fokin aina juttu puhus, siis oleks võinud olla nii, et auhindade jagamise aeg oleks konkreetsem ja ikka…vaikuses, mitte, et peab üle rahvamassi röökima, et KUULGE, NÜÜD KUULUTAME BEEBIBLOGI TEISE KOHAAAAA! Aga eks see ole ka kohavalikus kinni, sest nn lava meil ju ei olnud ja igalt poolt “lavale” ei näinud ka. Seega jah.

Aga mis ma siin ikka “vingun”. Mul on ülihea meel, et ma tutvusin nii paljude uute inimestega, et meil sai palju nalja ja pulli. Kindlasti pean ma mainima ka sõjakirve matmist Merjega. Kuigi see sai maetud vist shottidega….

Kõik neiud – te olite imeilusad! Katre, Janeli, Merjed, Liisa, Meryl, Katriin, Iti, Anita, Sally, Triinu, Aili, Mirjam, Andra, Sandra, Marili, Liis…Ah, kuulge, ma ei viitsi teid isegi loetleda! Minule meeldisid kõik inimesed, ERITI aga üks teatud neiu, keda ma tahaks tervitada. Kahjuks ma ta nime ei tea, ega nägu ei näinud, kuid ühel hetkel läks Zenja kellegagi rääkima blogiteemade.

“Millest sa blogid?”

-“Ilusatest asjadest!”

“Kas niimoodi igav pole? Kas siis alati kõik tõesti meeldib?”

-“Ei, mõned asjad mitte.”

“No, mis sulle siis ei meeldi?”

-“Isepruunistav kreem!”.

Igatahes jäin mina superrahule – järgmine aasta uuesti ja paremini!

Mina Sandra Vungiga (LINK)

Mina Itiga (LINK)

Mina Mariliga (Story Telling)

Katre (Helevalgus)

Fotograaf Pärnus 24-X2

Fotograaf Pärnus 30-XL

Kunagi ma näitasin Kardole Liisa blogi ja õhkasin, et vaata kuiiii ilus naine. No on ka! Kardo ei julgenud isegi lähemale seista :D

Fotograaf Pärnus 31-X2

AITÄH SÕBRAD JA KAASBLOGIJAD, te olete freaking lahedad!

Jaga: